صفحه 245 از 5471 نخستنخست ... 1451952352362372382392402412422432442452462472482492502512522532542552953457451245 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,441 تا 2,450 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

پدرام جان سلام
    امكانش هست با توجه به اينكه از تهران با شما مكاتبه كردند پاسپورتها رو هم براي صدور ويزا اينجا تحويل بگيرند
    نظرت چيه؟

Senior Member pedram27 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط VahidP نمایش پست ها
    پدرام جان سلام
    امكانش هست با توجه به اينكه از تهران با شما مكاتبه كردند پاسپورتها رو هم براي صدور ويزا اينجا تحويل بگيرند
    نظرت چيه؟
    براي من هم عجيب بود كه نامه از تهران آمد . به نظر من احتمال زياد دارد كه فعاليتش را آغاز كرده باشد .

دوستان سلام
    Main Duties رو سعي كنيد دقيق بنويسد و در صورت امكان يه برگه اضافه توضيحات ريزتر رو ارائه كنيد
    دوست من به خاطر اينكه در اين قسمت با توجه به فضاي كم به صورت خلاصه نوشته بود افيسر ردش كرده
    موفق باشيد

سلام دوستان
    ببخشید منظور از لیبل دقیقا چیه و آن را باید توی پاکت مدارک بگذارم و بفرستم یا باید روی پاکتم بچسبونم؟؟
    لیبل باید چسبدار باشه؟ و اندازه اش چطور
    مرسی

دوستان سلام.
    چند تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید.
    1- من امتحان آیلتس 2 ماه دیگه دارم می تونم الان اقدام کنم و بعد نتیجه امتحان رو براشون تو سوریه بفرستم؟ اخه تو فرمهاش خوندم نوشته بود که اگه مدرک ایلتس نفرستاده باشید همه مدارکتون برگشت می خوره
    2- مدارک رو حتما باید سوریه فرستاد؟ با پست پیشتاز؟
    3- پول و می شه از طریق یه آشنا تو کانادا پرداخت کرد؟ اگه از ایران بخواهیم پرداخت کنیم دقیقا پول رو باید چطوری پرداخت کنیم و اطلاعاتی که برای پرداخت نیاز داریم چیا هستند؟
    4- بهتره مدارک و پست کنیم یا خودمون بریم سوریه بدیم سفارت؟
    5- برای ترجمه مدارک همین شرکتهای ترجمه مدارک ببریم درسته؟ و بعدش باید بعدش بریم وزارت امور خارجه تاییدیه بگیریم؟ ریز نمرات و مدارک دانشگاهی و دبیرستان و آموزشگها و همه جی باید ترجمه بشه؟

ممنون از جوابتون.

نقل قول نوشته اصلی توسط narsy نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ببخشید منظور از لیبل دقیقا چیه و آن را باید توی پاکت مدارک بگذارم و بفرستم یا باید روی پاکتم بچسبونم؟؟
    لیبل باید چسبدار باشه؟ و اندازه اش چطور
    مرسی
    سلام
    برچسبهاي سفيد رنگي كه رو كتاب چسبونده مي شوند و نام و نام خانوادگي روشون نوشته مي شود
    آدرس رو به فارسي و انگليسي روي اونها بنويسيد تا افيسر در صورت نياز اونها رو روي نامه شما بچسبونه
    سايزش طوري باشه كه آدرستون بتونيد روش بنويسيد
    موفق باشيد

دوستان ببخشيد در بحث شما دخالت ميكنم منبعد حسب تصميم گيري جديد ويزاي مهاجرين ايراني به جاي سوريه در تهران صادر ميگردد
    نقل قول نوشته اصلی توسط VahidP نمایش پست ها
    پدرام جان سلام
    نظرت چيه؟

سلام دوستان

یک عزیزی از من پرسید که چون بعد از 18 سالگی یک سال وقت داشته تا بره خدمت(متولد 6 ماه اول بوده) پشت کنکور بوده و بعدش دانشگاه قبول شده.البته از نظر تاریخ نزدیک یک سال ونیم بوده .از خرداد که نتیجه دیپلم رو گرفته تا مهر سال آینده که رفته سر کلاس .میخواست بدونه این یک سال روتو Personal History چی بنویسه البته یه چیزایی به ذهنمون رسید ولی میخواستم نظر دوستان رو بدونم مخصوصآ کسانی که مورد مشابه داشتند .

با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    سلام دوستان

یک عزیزی از من پرسید که چون بعد از 18 سالگی یک سال وقت داشته تا بره خدمت(متولد 6 ماه اول بوده) پشت کنکور بوده و بعدش دانشگاه قبول شده.البته از نظر تاریخ نزدیک یک سال ونیم بوده .از خرداد که نتیجه دیپلم رو گرفته تا مهر سال آینده که رفته سر کلاس .میخواست بدونه این یک سال روتو Personal History چی بنویسه البته یه چیزایی به ذهنمون رسید ولی میخواستم نظر دوستان رو بدونم مخصوصآ کسانی که مورد مشابه داشتند .

با تشکر
    می تونه بنویسه unemployed همونطوری که بالاش توضیح داده.

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    می تونه بنویسه unemployed همونطوری که بالاش توضیح داده.
    ممنون از جوابتون
    بهتر نیست یه توضیح کوچولو بده که داشته خودشو prepare میکرده برای امتحان دانشگاه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)