پدرام جان سلام
امكانش هست با توجه به اينكه از تهران با شما مكاتبه كردند پاسپورتها رو هم براي صدور ويزا اينجا تحويل بگيرند
نظرت چيه؟
پدرام جان سلام
امكانش هست با توجه به اينكه از تهران با شما مكاتبه كردند پاسپورتها رو هم براي صدور ويزا اينجا تحويل بگيرند
نظرت چيه؟
دوستان سلام
Main Duties رو سعي كنيد دقيق بنويسد و در صورت امكان يه برگه اضافه توضيحات ريزتر رو ارائه كنيد
دوست من به خاطر اينكه در اين قسمت با توجه به فضاي كم به صورت خلاصه نوشته بود افيسر ردش كرده
موفق باشيد
سلام دوستان
ببخشید منظور از لیبل دقیقا چیه و آن را باید توی پاکت مدارک بگذارم و بفرستم یا باید روی پاکتم بچسبونم؟؟
لیبل باید چسبدار باشه؟ و اندازه اش چطور
مرسی
دوستان سلام.
چند تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید.
1- من امتحان آیلتس 2 ماه دیگه دارم می تونم الان اقدام کنم و بعد نتیجه امتحان رو براشون تو سوریه بفرستم؟ اخه تو فرمهاش خوندم نوشته بود که اگه مدرک ایلتس نفرستاده باشید همه مدارکتون برگشت می خوره
2- مدارک رو حتما باید سوریه فرستاد؟ با پست پیشتاز؟
3- پول و می شه از طریق یه آشنا تو کانادا پرداخت کرد؟ اگه از ایران بخواهیم پرداخت کنیم دقیقا پول رو باید چطوری پرداخت کنیم و اطلاعاتی که برای پرداخت نیاز داریم چیا هستند؟
4- بهتره مدارک و پست کنیم یا خودمون بریم سوریه بدیم سفارت؟
5- برای ترجمه مدارک همین شرکتهای ترجمه مدارک ببریم درسته؟ و بعدش باید بعدش بریم وزارت امور خارجه تاییدیه بگیریم؟ ریز نمرات و مدارک دانشگاهی و دبیرستان و آموزشگها و همه جی باید ترجمه بشه؟
ممنون از جوابتون.
سلام دوستان
یک عزیزی از من پرسید که چون بعد از 18 سالگی یک سال وقت داشته تا بره خدمت(متولد 6 ماه اول بوده) پشت کنکور بوده و بعدش دانشگاه قبول شده.البته از نظر تاریخ نزدیک یک سال ونیم بوده .از خرداد که نتیجه دیپلم رو گرفته تا مهر سال آینده که رفته سر کلاس .میخواست بدونه این یک سال روتو Personal History چی بنویسه البته یه چیزایی به ذهنمون رسید ولی میخواستم نظر دوستان رو بدونم مخصوصآ کسانی که مورد مشابه داشتند .
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)