صفحه 248 از 5471 نخستنخست ... 1481982382392402412422432442452462472482492502512522532542552562572582983487481248 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,471 تا 2,480 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها
    خوب به سلامتی دقیقابعد از 11 روز از ارسال مدارک به دمشق، فایل نامبر جدید ما هم رسید. مدارک در تاریخ 27 آگوست در دمشق تحویل گرفته شد. امروز7 سپتامبر نامه ای حاوی فایل نامبر جدید اومد درب خونه. تاریخ روی نامه 31 آگوست و دقیقا همین امروز رسیده تهران!!! پست هر چی دفعه پیش حال مارو گرفت ، ایندفعه جبران کرد!! درضمن هیج ایمیلی هم برای من نیومده.
    وضعیت توی سایت الان PENDING REVIEWهست منتها یه جمله اضافه هم داره که من نمی دونم چیه!
    We transferred your application to the Damascus office on May 5, 2009. The Damascus office may contact you.

که البته 5 می میشه 5 روز بعد از تاریخ نامه اولی که از سیدنی ارسال شد. و البته کسی هم تماس نگرفت!
    کسی نظری داره؟
    شما رشتتون چي بوده ؟ ضمنا مبارك باشه

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    شما رشتتون چي بوده ؟ ضمنا مبارك باشه
    من با کد INSTRUCTOR اقدام کردم، مرسی
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

ApplyAbroad Hero

افشين جان
    ميبخشيد من امروز هي سئوال ميپرسم.
    من مدرك موسسه اي 800 ساعت و سابقه كاري حسابداري دارم و مدرك دانشگاهم مهندسي پزشكيه. يكبارم سئوال كردم جوابمو دادي كه هيچكي نميتونه بگه ميشه يا نميشه.
    حالا سئوالم اينه :
    مدارك حسابداريمو بعضيهاشو دارالترجمه ها ميگن چون موسسه اي هست مهر دادگستري نميزنيم و فقط فني حرفه اي رو مهر ميزنن. ميگن ميتونيم مهر خود دارالترجمه را بزنيم. كسي بوده كه با مهر خود دارالترچمه ازش قبول كرده باشن ؟

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    سلام دوست گرامی
    شرایط امتحان از زمین تا آسمون با تستی که الان دارید میزنید فرق میکنه.شما هشت امتیاز نیاز دارید و اگر همه رو moderate بشید(مثل رنج نمرات بالا) فیکس 67 میشید.البته اگر عین نمرات بالا رو تو امتحان بیارید که بعید میدونم به خاطر شرایط امتحان.
    بازم پیشنهاد میکنم صبر کن دوماه اتفاق خاصی نمیافته.در عوض میتونی رو اماده کردن مدارک کار کنی
    بهادر جان
    بنظرم يه جمله را از ياد بردي كه بنويسي.
    قابل توجه همه دوستان
    من از يك وكيلي شنيدم كه ليست سال 2010 در راه است و طي دو ماه آينده اعلام خواهد شد. لذا صبر كردن ريسك داره ممكنه رشتتون حذف بشه و .. البته ممكنه رشته خيليها اعلام نياز بشه
    هيچ منبعي هم نتونستم پيدا كنم .

Senior Member afshinnnn آواتار ها

افشين جان
    ميبخشيد من امروز هي سئوال ميپرسم.
    من مدرك موسسه اي 800 ساعت و سابقه كاري حسابداري دارم و مدرك دانشگاهم مهندسي پزشكيه. يكبارم سئوال كردم جوابمو دادي كه هيچكي نميتونه بگه ميشه يا نميشه.
    حالا سئوالم اينه :
    مدارك حسابداريمو بعضيهاشو دارالترجمه ها ميگن چون موسسه اي هست مهر دادگستري نميزنيم و فقط فني حرفه اي رو مهر ميزنن. ميگن ميتونيم مهر خود دارالترجمه را بزنيم. كسي بوده كه با مهر خود دارالترچمه ازش قبول كرده باشن ؟
    وقتی چاره ای ندارید ، همان مهر دارالترجمه هم غنیمت است !

بعید می دونم که دارالترجمه ای این کار را انجام دهد ، چون در اینصورت حتماً اصل اساسنامه و روزنامه رسمی و ... تمام جیک و پیک موسسه مربوطه را از شما خواهند خواست تا ببرند وزات امور خارجه تائید بکند !

ApplyAbroad Hero

خبر خبر فوري فوري
    قابل توجه همگي
    هيچ سورسي هم ندارم . باز از يك وكيل شنيدم
    ممكنه اينجا هم قبلا گفته باشن اما من وظيفه دونستم بگم
    و اما خبر :
    در شرايط مهاجرت امتياز سن عوض خواهد شد.
    به چه ترتيب؟
    ايشان ميگفت قطعاً عوض خواهد شد.
    سني كه ميتونه 10 امتياز كامل رو بگيره بين 21 تا 35 يا 36 هستش .
    پس بجنبين.
    مطمئنا بخاطر بازار گرميش نگفته چون سن من 29 ساله و هنوز تا 35 فاصله دارم.
    از ما گفتن از شما ...
    خوش باشين . به اميد روزي كه بگن ايرانيا همگي بفرمايند داخل ...

ApplyAbroad Hero

افشين جان
    خانمم متقاضي اصليه . اون طي ده سال قبل 4 سال انگلستان بوده است. ظاهرا مدرك سوء پيشينه ميخوان.بايد بريم انگلستان بگيريم يا از سفارت انگليس ميشه گرفت . سابقه داشته كسي اين مورد رو داشته باشه يا نه؟
    افشين جان
    با اين مورد برخورد نداشتي تا بحال ؟

ApplyAbroad Hero

افشين جان
    فايل زيپي كه گذاشتيو گرفتم . ممنون .
    بايد فرمهاي سفارت سوريه را هم اول كار همراه با فرمهاي اصلي پركنيم. من فكر كردم زمان مدارك ميگن فرمها رو پركنين . آخه همون سئوالاست ديگه.

v.sanatgar
    Guest

نقل قول نوشته اصلی توسط shooshoo نمایش پست ها

سلام
    منظور از Category 1 یعنی :
    Category 1: For persons in an occupation which corresponds to the list of occupations identified in the Ministerial Instructions and have evidence of one year of continuous full-time (or full-time equivalent) experience in that occupation;
    باید سابقه کار حداقل یک سال تمام وقت و پیوسته باشه، لیست مشاغل:
    http://www.applyabroad.org/forum/ind...c,16636.0.html
    عکس بالا که تعریف دقیقی رو از category 1 کرده و مدارک موردنیاز رو هم نوشته از صفحه 20 راهنمای مهاجرت از طریق Federal Skilled Worker Class برگرفته شده که می تونید این راهنما رو از لینک زیر دانلود کنید:
    دوستان سلام- ممنون ميشم اگر هر يك از دوستان تالار بنده رو راهنمايي كنند (يا از طريق ايميل اينجانب يا از طريق تالار)! من يك مهندس مكانيك با سابقه كار بيش از 4 سال در زمينه احداث نيروگاه هستم. آيا مي توانم از طريق 38 شغل داراي اولويت اقدام كنم؟ كدام رشته شغلي را بايد انتخاب كنم؟ پروسه مهاجرت به كانادا از اين طريق چقدر طول مي كشد؟ لطفا سريعا به من جواب دهيد. با تشكر فراوان

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط cdbmc100 نمایش پست ها
    دوست گرامی
    من هم امروز از پیامی که به این پست فرستاده بودم جواب گرفتم ولی جوابشون همینی که به شما زدن بود
    Please be advised that we do not have a record of this application. Kindly contact CIC regarding this issue
    لطفاً بگین شما کی مدارکتونو فرستادین سیدنی؟ منظورم مدارک اولیه است! کسی از دوستان تلفن یا ایمیلی از سیدنی داره که بشه باهاشون تماس گرفت یا راهش فقط ارسال نامست؟
    مدارک من 7 june رسیده است سیدنی! و دقیقا امروز می شود 3 ماه! فکر نمی کنم راهی جز نامه داشته باشد. شما از چه شغلی اقدام کردید؟ شاید ربط داشته باشد. مال من Financial Manager بود.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)