صفحه 73 از 143 نخستنخست ... 23636465666768697071727374757677787980818283123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 721 تا 730 , از مجموع 1421

موضوع: راهکارهای یادگیری لغات

پیش فرض پاسخ : راهکارهای یادگیری لغات

نقل قول نوشته اصلی توسط soniasa نمایش پست ها
    درسته. حفظ یک لغت در ذهن بسیار استاتیک هست ولی استفاده از لغت در قالب متن در یادگیری موثر اون خیلی بهتره. ولی سوال اینه که آیا کتابی به طور مدون هست که به طور مثال لغات 504 و همینطور لغات Essential رو با متون آموزش بده؟

آیا کسی سراغ داره؟
    پایان هر درسی در کتاب 504 یک متن نوشته شده که همه لغت های مربوط به اون درس توش اومده، ولی چون من کتاب essential رو با نرم افزار خوندم نمیدونم یه همچین متنی داره یا نه.

Senior Member soniasa آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software engineering - Iran University of Science and Technology

نقل قول نوشته اصلی توسط Blue_Heart نمایش پست ها
    پایان هر درسی در کتاب 504 یک متن نوشته شده که همه لغت های مربوط به اون درس توش اومده، ولی چون من کتاب essential رو با نرم افزار خوندم نمیدونم یه همچین متنی داره یا نه.
    اینها خیلی متون ساده ای هستن و به نظرم با متون تافل متفاوتن. ای کاش کتابی وجود داشت که تمامی لغات مثلا essential رو در قاب متن هایی با استانداردهای تافل پوشش می داد.

رشته و دانشگاه

دوستان من کمی با نرم افزار Anki کار کردم ولی چون یه مدت با توجه به فشار کاری ام رها کردمش می خوام که کارتهایی که قبلا اونا رو خونده بودم رو reset کنم و دوباره همه چیز رو از اول شروع کنم.

چطوری می تونم این کار رو انجام بدم؟

دوستان من کمی با نرم افزار Anki کار کردم ولی چون یه مدت با توجه به فشار کاری ام رها کردمش می خوام که کارتهایی که قبلا اونا رو خونده بودم رو reset کنم و دوباره همه چیز رو از اول شروع کنم.

چطوری می تونم این کار رو انجام بدم؟
    سلام دوست عزیز،

روی گزینه browse کلیک کنید. در صفحه ای که باز میشود، در سمت چپ بر روی اسم deck مورد نظر کلیک کنید. لیست لغات آن در سمت راست نمایش داده میشود. حالا بر روی یک لغت کلیک کنید و سپس با زدن ctrl+ A کل لغات انتخاب میشوند. حالا بالا و سمت چپ پنجره روی گزینه edit کلیک کنید و سپس در بین گزینه ها روی گزینه reschedule کلیک کنید. یک پنجره کوچکی باز میشود روی گزینه ok کلیک کنید و enjoy

موفق باشید
    Have a heart that never hardens, and a temper that never tires, and a touch that never hurts
    Charles Dickens

Global Moderator

Simon آواتار ها

درسته. حفظ یک لغت در ذهن بسیار استاتیک هست ولی استفاده از لغت در قالب متن در یادگیری موثر اون خیلی بهتره. ولی سوال اینه که آیا کتابی به طور مدون هست که به طور مثال لغات 504 و همینطور لغات Essential رو با متون آموزش بده؟

آیا کسی سراغ داره؟
    گفته ميشه جملات 504 خيلي استاندارد نيست اما اسنشيال براي هر درس كه 10 لغته هم تست داره هم ريدينگ و خيلي هم مفيده. اگر در همون متون بشه غور كرد بخوبي ميشه مسلط شد به لغات. در مورد 504 كمي جملات از نثر هاي قديمي گرفته شده و شايد به درك معني خيلي كمك نكنه و كمي گيج كننده باشه ولي باز هم از لغت بتنهايي بهتره.شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed059 نمایش پست ها
    یعنی به نظرت این روش رو انجام ندم؟؟؟
    وقتي شما هزاران لغت به همراه معاني متفاوتش بدونيد ولي در متون ندونيد در حال حاضر چه مفهومي رو حمل ميكنه به نظر خودتون با كسي كه معني اون لغت رو ندونه فرقي داريد؟ اگر گفته ميشه لغت در متن خونده شه براي اينه كه جايگاه مفهومي اون هم مشخص شه و صرفا طوطي وار خوندن لغت نبوده باشه.شادزي

از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    اسنشيال براي هر درس كه 10 لغته هم تست داره هم ريدينگ و خيلي هم مفيده. اگر در همون متون بشه غور كرد بخوبي ميشه مسلط شد به لغات.

این اسنشیال برای هر لغت فعل-صفت و اسم اون رو هم ذکر کرده..... آیا یادگیری اون ها لازمه؟ چون بهرحال وقت خاص خودش رو می طلبه

Global Moderator

Simon آواتار ها

این اسنشیال برای هر لغت فعل-صفت و اسم اون رو هم ذکر کرده..... آیا یادگیری اون ها لازمه؟ چون بهرحال وقت خاص خودش رو می طلبه

شما در خصوص يك فعل هر چه بيشتر با مشتقاتش آشنا باشيد براي آينده عاليه . ولي اگر فكر ميكنيد سرعتتون گرفته ميشه 1-2 تا از مهم هاشو رو ياد بگيريد. مثلا يك اسم پر كاربرد يا صفت . اينها رو هم حتما با مثال همراه باشه تا در ذهن شما جاپاي خودش رو بگذاره. شادزي

رشته و دانشگاه

این لغات عجب فرارن ها...... راستی دوستانی که در حال حاضر لغات لازم برای آزمون رو خوندن و مشغول اماده کردن خودشون با منابع دیگه هستن مثل لانگمن و دلتا و ...... خوب تو این فاصله که شما دارین اونا رو می خونین که لغات کاملا پر می کشن از ذهن مبارکتون !

لطفا راهکاراتون رو در اختیار بقیه دوستانتون هم قرار بدین

یکی از روش هایی که برای من موثره برای حفظ لغت در نظر گرفتن کاربردش در موقعیت های مختلفه. مثلا شما میخوای بگی "من از نتایج آزمایش خوشحالم" شما میتونی به طور خیلی ساده بگی
    I'm happy with the result of experiments‌ و یا به جای happy از لغت delighted استفاده کنی. بنابراین وقتی کاربرد کلمه delighted رو در این جمله دیدی خودت رو در همچین موقعیتی تصور کن که داری این جمله رو میگی. این به رایتینگ و اسپیکینگ کمک می کنه
    من به شخصه برای حفظ لغت مراحل زیر رو طی می کنم که تا حالا هم جواب داده:
    1- لغت و معنی اون رو میخونم
    2-جملات مربوط به اون رو میخونم و با تصور قرار گرفتن در اون موقعیت اون جمله رو تکرار می کنم
    3-نرم افزار Microsoft Encarta رو اجرا می کنم و با جستجوی اون لغت یه سری مقاله که از این لغت توش استفاده شده میارم و پاراگراف مربوطه رو میخونم
    4-بعد از این مراحل میرم سراغ نرم افزار لایتنر jmemorize و با اون روند تثبیت رو طی می کنم

البته هر کسی یه جوری راحته و یه جوری جواب میده. ولی هیچی مثل خوندن متون بیشتر و دیدن کاربرد لغت در متن نمیتونه به تثبیت کلمه کمک کنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)