صفحه 252 از 5471 نخستنخست ... 1522022422432442452462472482492502512522532542552562572582592602612623023527521252 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,511 تا 2,520 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member pedram27 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    از دوستان کسی متوجه شده که در پرداخت با کردیت کارت به Third Party هم حساسیت دارند یا خیر؟ آیا جایی قید شده که حتماً باید کردیت کارت به نام شخص متقاضی مهاجرت باشد؟
    نه لزومي ندارد كارت مال متقاضي باشد وگرنه در مشخصات كارت نام دارنده كارت را نمي نوشتند . همانند پروسه كبك كه مدتها است همين كار را انجام مي دهد كه چندين تجربه اي كه من داشتم نام متقاضي با دارنده كارت متفاوت بوده .

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    از دوستان کسی متوجه شده که در پرداخت با کردیت کارت به Third Party هم حساسیت دارند یا خیر؟ آیا جایی قید شده که حتماً باید کردیت کارت به نام شخص متقاضی مهاجرت باشد؟
    نه اتفاقاً مشکلی ندارد .
    چون پائین فرم جای خالی برای نام و امضاء صاحب کارت ( cardholder ) و بطور جداگانه جای خالی برای نام متقاضی اصلی برای تایپ کردن گذاشته .

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط pedram27 نمایش پست ها
    نه لزومي ندارد كارت مال متقاضي باشد وگرنه در مشخصات كارت نام دارنده كارت را نمي نوشتند . همانند پروسه كبك كه مدتها است همين كار را انجام مي دهد كه چندين تجربه اي كه من داشتم نام متقاضي با دارنده كارت متفاوت بوده .
    آقا پدارم به عقیده شما من که از 3 آگوست In process شدم . بهتره زود تر از رسیدن نامه سوریه برای معاینه پزشکی هزینه را بپردازم؟برای گرفتن مانی اردر یا چک بین الملی در خارج کشور ،باید به یه بانک کانادایی مراجعه کنم یا هر بانکی که یه شعبه تو خاک کانادا داشته باشه کافیه یا جور دیگه هست؟
    این هزینه همون Right of Permanent Residence Feeکه مبلغش 490 دلار کانادا هست داره که بازم باید به اسم Receiver General for Canada باشه؟ در مورد فرم پرداخت با کردیت کارت اعداد نوشته شده 550 دلار کاندا هست پس با اون نمیشه Right of Permanent Residence Fee را پرداخت کرد ظاهراً. من قسمت پرداخت آن لاین با کردیت کارت را هنوز که نگاه میکنم هنوز برای افرادی که پروندشون داره در یک سفارت خارج از کانادا بررسی میشه گزینه ای را ارئه نکردند متاسفانه.
    ویرایش توسط siavash3000 : September 9th, 2009 در ساعت 10:47 AM

دوستان سلام

توی فرمهای دمشق برای سربازی حالت امریه رو چی بنویسم؟
    من توضیح دادم که چند هفته ای آموزشی بوده و بعدش کار توی واحد اداری بوده که اسمش توی ایران هست امریه. به نظرتون این کفایت می کنه؟

Senior Member pedram27 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط siavash3000 نمایش پست ها
    آقا پدارم به عقیده شما من که از 3 آگوست In process شدم . بهتره زود تر از رسیدن نامه سوریه برای معاینه پزشکی هزینه را بپردازم؟برای گرفتن مانی اردر یا چک بین الملی در خارج کشور ،باید به یه بانک کانادایی مراجعه کنم یا هر بانکی که یه شعبه تو خاک کانادا داشته باشه کافیه یا جور دیگه هست؟
    این هزینه همون Right of Permanent Residence Feeکه مبلغش 490 دلار کانادا هست داره که بازم باید به اسم Receiver General for Canada باشه؟ من قسمت پرداخت آن لاین با کردیت کارت را هنوز که نگاه میکنم هنوز برای افرادی که پروندشون داره در یک سفارت خارج از کانادا بررسی میشه گزینه ای را ارئه نکردند که.
    معاينه پزشكي را روزي كه مي رويد از شما نقدا" هزينه اش را دريافت مي كنند احتياجي نيست زودتر پرداخت شود . بهتره كه از يك بانك كانادايي اينترنشنال ماني اردر بگيريد تا احيانا" بهانه اي براي ايراد گرفتن نداشته باشند . بله بايد در وجه Receiver General for Canada باشد .
    با كرديت كارت آن لاين نمي شود پرداخت كرد اگر پرداخت كنيد برگشت مي خورد . بايد فرمي را كه در سايت قرار داده شده پر شود و مشخصات كرديت كارت در آن نوشته شود و به سفارت ارسال شود .

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MSc in Construction Management

نقل قول نوشته اصلی توسط hslamian نمایش پست ها
    مدارک من 7 june رسیده است سیدنی! و دقیقا امروز می شود 3 ماه! فکر نمی کنم راهی جز نامه داشته باشد. شما از چه شغلی اقدام کردید؟ شاید ربط داشته باشد. مال من Financial Manager بود.
    من از طریق construction manager اقدام کرده ام مدارک من هم 24 june رسیده دستشون البته همزمان با این کد سابقه کاری تدریس در دانشگاه رو هم در فیلد سابقه کار آوردم، امیدوارم این مشکل ساز نشده باشه چون برای هر دوش مدرک معتبر دارم. البته تقریباً توی هر دو تاش 2 سال هم بیشتر سابقه کار دارم ولی مسئله اینه که 1 سالش باز با یک شغل دیگه همزمان شده، شاید دوستان خندشون بگیره ولی واقعاً من در 1 سال 3 جا کار می کردم و از همشونم سابقۀ بیمه دارم که دیگه فکر نکنم جای هیچ حرف و حدیثیو بزاره البته اگه فرصت بدن که مدارکمو ارسال کنم.

Junior Member

سلام دوستان عزیز

می‌خواستم بدونم دوستانی که از طریق کبک اقدام کردن و مصاحبه هم قبول شدن برای باز کردن فایل فدرال می‌تونن از credit cardاستفاده کنن؟ هم پرکسینگ فی‌ (۵۵۰ $) و هم لندینگ فی‌ (۴۹۰ $)؟

Unhappy پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط pedram27 نمایش پست ها
    معاينه پزشكي را روزي كه مي رويد از شما نقدا" هزينه اش را دريافت مي كنند احتياجي نيست زودتر پرداخت شود . بهتره كه از يك بانك كانادايي اينترنشنال ماني اردر بگيريد تا احيانا" بهانه اي براي ايراد گرفتن نداشته باشند . بله بايد در وجه Receiver General for Canada باشد .
    با كرديت كارت آن لاين نمي شود پرداخت كرد اگر پرداخت كنيد برگشت مي خورد . بايد فرمي را كه در سايت قرار داده شده پر شود و مشخصات كرديت كارت در آن نوشته شود و به سفارت ارسال شود .
    متشکرم از پاسختان پدرمان خان. اما ظاهراً این مبلغ 490 را با فرم فعلی هم نمیشه پر کرد چون بطور پیش فرض توش 550 نوشتن. ظاهرا برای این مرحله هنوز باید دنبال یه بانک کانادی اینترنشنال بگردم که نمیدونم چجوری پیداش کنم

نقل قول نوشته اصلی توسط siavash3000 نمایش پست ها
    متشکرم از پاسختان پدرمان خان. اما ظاهراً این مبلغ 490 را با فرم فعلی هم نمیشه پر کرد چون بطور پیش فرض توش 550 نوشتن. ظاهرا برای این مرحله هنوز باید دنبال یه بانک کانادی اینترنشنال بگردم که نمیدونم چجوری پیداش کنم
    دوست عزيز بهتر بجاي گشتن دنبال بانک کانادايي دنبال کسي بگردي که به زودي ميره سوريه و پولت رو به دلار امريکا که براي هر نفر 415 دلاره پرداخت کني که از لحاظ مالي به نفعت هم هست

Junior Member

سلام دوستان
    با توجه به اینکه می شه با credit card نیز پرداخت هزینه کرد روش کار چه جوریه؟ من خودم که این کارتها رو ندارم ولی اشنایان در کانادا دارن.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)