آقا پدارم به عقیده شما من که از 3 آگوست In process شدم . بهتره زود تر از رسیدن نامه سوریه برای معاینه پزشکی هزینه را بپردازم؟برای گرفتن مانی اردر یا چک بین الملی در خارج کشور ،باید به یه بانک کانادایی مراجعه کنم یا هر بانکی که یه شعبه تو خاک کانادا داشته باشه کافیه یا جور دیگه هست؟
این هزینه همون Right of Permanent Residence Feeکه مبلغش 490 دلار کانادا هست داره که بازم باید به اسم Receiver General for Canada باشه؟ در مورد فرم پرداخت با کردیت کارت اعداد نوشته شده 550 دلار کاندا هست پس با اون نمیشه Right of Permanent Residence Fee را پرداخت کرد ظاهراً. من قسمت پرداخت آن لاین با کردیت کارت را هنوز که نگاه میکنم هنوز برای افرادی که پروندشون داره در یک سفارت خارج از کانادا بررسی میشه گزینه ای را ارئه نکردند متاسفانه.
ویرایش توسط siavash3000 : September 9th, 2009 در ساعت 10:47 AM
دوستان سلام
توی فرمهای دمشق برای سربازی حالت امریه رو چی بنویسم؟
من توضیح دادم که چند هفته ای آموزشی بوده و بعدش کار توی واحد اداری بوده که اسمش توی ایران هست امریه. به نظرتون این کفایت می کنه؟
معاينه پزشكي را روزي كه مي رويد از شما نقدا" هزينه اش را دريافت مي كنند احتياجي نيست زودتر پرداخت شود . بهتره كه از يك بانك كانادايي اينترنشنال ماني اردر بگيريد تا احيانا" بهانه اي براي ايراد گرفتن نداشته باشند . بله بايد در وجه Receiver General for Canada باشد .
با كرديت كارت آن لاين نمي شود پرداخت كرد اگر پرداخت كنيد برگشت مي خورد . بايد فرمي را كه در سايت قرار داده شده پر شود و مشخصات كرديت كارت در آن نوشته شود و به سفارت ارسال شود .
من از طریق construction manager اقدام کرده ام مدارک من هم 24 june رسیده دستشون البته همزمان با این کد سابقه کاری تدریس در دانشگاه رو هم در فیلد سابقه کار آوردم، امیدوارم این مشکل ساز نشده باشه چون برای هر دوش مدرک معتبر دارم. البته تقریباً توی هر دو تاش 2 سال هم بیشتر سابقه کار دارم ولی مسئله اینه که 1 سالش باز با یک شغل دیگه همزمان شده، شاید دوستان خندشون بگیره ولی واقعاً من در 1 سال 3 جا کار می کردم و از همشونم سابقۀ بیمه دارم که دیگه فکر نکنم جای هیچ حرف و حدیثیو بزاره البته اگه فرصت بدن که مدارکمو ارسال کنم.
سلام دوستان عزیز
میخواستم بدونم دوستانی که از طریق کبک اقدام کردن و مصاحبه هم قبول شدن برای باز کردن فایل فدرال میتونن از credit cardاستفاده کنن؟ هم پرکسینگ فی (۵۵۰ $) و هم لندینگ فی (۴۹۰ $)؟
سلام دوستان
با توجه به اینکه می شه با credit card نیز پرداخت هزینه کرد روش کار چه جوریه؟ من خودم که این کارتها رو ندارم ولی اشنایان در کانادا دارن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)