صفحه 176 از 353 نخستنخست ... 76126166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186226276 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,751 تا 1,760 , از مجموع 3525

موضوع: مشاوره به منظور برنامه ريزي براي آزمون IELTS!!!

پیش فرض پاسخ : مشاوره به منظور برنامه ريزي براي امتحان IELTS

نقل قول نوشته اصلی توسط damokles نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    من آیلتس رو 6 شدم در حالیکه نیاز به 7.5 داشتم.
    از الان دقیقا 7 ماه وقت دارم لطفا منو راهنمایی کنید.چی بخونم.چه کار کنم که 7.5 بیارم؟ مرسی
    سلام
    این جور سئوال کردن برای کسی هست که نه سطح زبانش رو بدونه نه امتحان آیلتس داده باشه قبلا .
    شما که خودت تجربه امتحان داری .
    هر اسکیل چه نمره ای دارید ، به جز بگید بشه نظر داد .
    . . . . . . Never give up

Banned

reading 6.5
    listening 6
    speaking 6
    writting 6

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس برنامه ریزی سیستمهای اقتصادی. آزاد تهران مر

hi
    many thanks for your favor to establish this page so that I can ask for help!
    I had an IELTS exam 2 months ago and these are my scores: w:6 S:7 R:5.5 L: 6
    I attended english classes (termic-crash) at Respina Talk institute for 600 hours. furthermore I hired a tutor 30 hours before my exam
    And now I do need to promote my IELTS scores to at least overal 7
    please introduce a good teacher or a perfect way fot that. considering my condition being busy with work 5 days in a week. I have about 3 hours for studing in a day except weekends and I ought to attend my cllases as soon as possible owing to having another IELTS exam in 6 weeks.
    I'm looking forward for your response.
    R M

نقل قول نوشته اصلی توسط soudabeh85 نمایش پست ها
    hi
    many thanks for your favor to establish this page so that I can ask for help!
    I had an IELTS exam 2 months ago and these are my scores: w:6 S:7 R:5.5 L: 6
    I attended english classes (termic-crash) at Respina Talk institute for 600 hours. furthermore I hired a tutor 30 hours before my exam
    And now I do need to promote my IELTS scores to at least overal 7
    please introduce a good teacher or a perfect way fot that. considering my condition being busy with work 5 days in a week. I have about 3 hours for studing in a day except weekends and I ought to attend my cllases as soon as possible owing to having another IELTS exam in 6 weeks.
    I'm looking forward for your response.
    R M
    Dear R M
    In my opinion you'd better take a trial test from Cambridge 9 and see if you have had progress in reading and listening modules.Since you r busy for most of your time, you would have to optimize your time, consequently allocate the majority of which to practice more reading as it is apparently your bottleneck. Remember, undoubtedly, the more practice you have, the better result you could probably achieve.
    Nevertheless, getting a teacher is not recommended at all due to your busy schedule in which barely may you find free time to practice after finishing the class.

Junior Member

سلام دوستان
    من نیاز دارم که Ielts 5 بگیرم تو همه اسکیل ها . الان در حد کتاب Interchange آبی هستم ، (میدونم نمره 5 نمره پایینیه ) به نظرتون چقدر زمان میبره و چیا بخونم برای شروع (در ضمن 2 3 ماهه هم مدرکش رو میخوام ) از کجا شروع کنم ؟ چقدر سخته نمره 5 ؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط nima_gator نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من نیاز دارم که Ielts 5 بگیرم تو همه اسکیل ها . الان در حد کتاب Interchange آبی هستم ، (میدونم نمره 5 نمره پایینیه ) به نظرتون چقدر زمان میبره و چیا بخونم برای شروع (در ضمن 2 3 ماهه هم مدرکش رو میخوام ) از کجا شروع کنم ؟ چقدر سخته نمره 5 ؟
    به نظرم اینترچنج ابی برای گرفتن نمره ۵ مناسبه. همونطور که باز هم زبان عمومی رو تقویت می‌کنید، کتاب آموزش تکنیک‌های آیلتس مثل Insight To IELTS و کتابهای آزمون‌های جامع ۴ تا ۹ IELTS Cambridge رو شروع کنید.
    موفق باشید

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    Australia

سلام

اقا من در سطح Upper- Intermediate هستم به نظر شما با یک ماه خوندن واسه ایلتس میشه نمره 6 و یا 6.5 گرفت؟

گرفتن معادل این نمره یعنی 80 و 92 در تافل راحت تر هست یا نمره های بالا؟ واسه استرالیا اپلای کردم و نیاز به نمره های اشاره شده دارم....

ممنون میشم اگر کمک بفرمایید....

Member mah_pari آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MSc, Biomedical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط nima_gator نمایش پست ها
    سلام دوستان
    دوست عزیز بهتره یک سمپل از خودتون بگیرید و بر اساس اون ببینید چقدر باید تلاش کنید. بعد از سمپل نمرات هر اسکیل رو گزارش کنید دوستان اینطوری بهتر میتونن کمکتون کنن. نمره 5 کارو تلاش زیادی نمیخواد. به نظر من 2-3 ماهی که اشاره کردید زمان بسیار مناسبی هست. کاش منم 5 میخواستم!!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mah_pari نمایش پست ها
    دوست عزیز بهتره یک سمپل از خودتون بگیرید و بر اساس اون ببینید چقدر باید تلاش کنید. بعد از سمپل نمرات هر اسکیل رو گزارش کنید دوستان اینطوری بهتر میتونن کمکتون کنن. نمره 5 کارو تلاش زیادی نمیخواد. به نظر من 2-3 ماهی که اشاره کردید زمان بسیار مناسبی هست. کاش منم 5 میخواستم!!
    ممنون دوستان که جواب دادین ، به نظرتون کلاس یا مدرس زبان نیاز دارم برای آزمون یا خودم بخونم برم امتحان بدم ؟

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    Australia

سلام
    لطفا اگر میشه جواب سوال من را بدین....

من در سطح Upper- Intermediate هستم به نظر شما با یک ماه خوندن واسه ایلتس میشه نمره 6 و یا 6.5 گرفت؟

ممنون میشم اگر کمک بفرمایید....

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)