صفحه 2462 از 2683 نخستنخست ... 146219622362241224522453245424552456245724582459246024612462246324642465246624672468246924702471247225122562 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,611 تا 24,620 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

تمام صحبتهای شما صحیح و تشکر از برنادت عزیر که تو این چند وقته ویزانماشون کلی دلگرمی به همه داده منم عرض کردم منظور از باگ ورودی نایکنواخت اطلاعات است که یه کم امارو خطا میده البته منشی مطب گفتند مدیکال کبک در این چند هفته تغییری نکره و ایشون هم اطلاعات کافی از سیستم مهاجرتی ما داشتند و گفتند مراجعه کننده کبک در این دو سه هفته مثل قبل بوده

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط Bernadot نمایش پست ها
    [/RIGHT]

دوستان اطلاعاتشون رو گفتند من تکمیل میکنم. دکترهای معتمد سفارت کانادا صرفا برای کانادا کار نمیکنند و متقاضیان استرالیا و یا برخی کشورهای دیگر هم پیش این عزیزان ویزیت میشوند. همانطور که xman عزیز هم گفتند کتگوریهای دیگه مهاجرت کانادا نیز باز پیش این دکترا ویزیت میشوند. و کم شدن مدیکال در بخش کبک نمیتونه دلیلی بر کم شدن مراجعین این دکترها بشه.
    فرمایش شما درسته اما توجه کنید پزشک و منشی محترمشون هم به خوبی کتگوری های مختلف رو میشناسن و وقتی مطلبی میگن این رو هم لحاظ میکنن.
    رشته: عمران، رشته همسر: معماری
    لوازم و مدارک ضروی برای سفر به کانادا ویرایش:92/11/29(این فایل تنها توسط بنده ویرایش میشود)
    Landed: 2014-jan-25 in montreal *** Moved to Toronto: 2014-Feb-25

ApplyAbroad Veteran
    Bernadot آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MSc Computer Software

نقل قول نوشته اصلی توسط babak_bahrami نمایش پست ها
    فرمایش شما درسته اما توجه کنید پزشک و منشی محترمشون هم به خوبی کتگوری های مختلف رو میشناسن و وقتی مطلبی میگن این رو هم لحاظ میکنن.
    هرچند لزومی به بحث در این مورد نیست اما چون دوستان علاقه مند هستند و تجربه خودم در هفته گذشته هم بود این مطلب رو اضافه میکنم . هفته گذشته بنده هم پیش دکتر راهوریان رفتم و زمانی که زنگ زدم وقت بگیرم به راحتی توانستم برای شنبه وقت بگیرم! یعنی تنها 1روز معطل بودم! درصورتی که در هفته های گذشته وقتی شما میخواستید از ایشون وقت بگیرید باید در نوبت چند روزه و گاهی یک هفته ای می نشستید! دکترها یک ظرفیتی برای پذیرش دارند دوستان و در روز شاید بتوانند 20 نفر از دوستان رو ویزیت کنند ، از آنجایی که دوستان هم اغلب به دنبال دکترهایی هستند که اغلب در فروم از آنها تعریف میکنند ، لذا ایشون هیچ وقت سرشان خلوت نخواهد شد و هر روز متقاضی خواهند داشت. اگر دوستان دنبال کم شدن یا زیاد شدن مدیکالها در این هفته های گذشته هستند از سئوال از دکتر راهوریان و یا منشی محترمشون به نتیجه نخواهند رسید. این مسئله تنها از آمارهایی که وکلا در سایتشان و یا صفحات اجتماعی و یا همین ویزانمای خودمون قابل استناد هستش.

انشالله در این هفته حماسه دیگری رقم بخوره.

نقل قول نوشته اصلی توسط Bernadot نمایش پست ها
    [/RIGHT]

دوستان اطلاعاتشون رو گفتند من تکمیل میکنم. دکترهای معتمد سفارت کانادا صرفا برای کانادا کار نمیکنند و متقاضیان استرالیا و یا برخی کشورهای دیگر هم پیش این عزیزان ویزیت میشوند. همانطور که xman عزیز هم گفتند کتگوریهای دیگه مهاجرت کانادا نیز باز پیش این دکترا ویزیت میشوند. و کم شدن مدیکال در بخش کبک نمیتونه دلیلی بر کم شدن مراجعین این دکترها بشه.
    در تایید صحبت برنادت تجربه نشون داده که ویزانما جامعه آماری خوبی است.به نظرمن هنوز دوستانیکه در هفته های پربار قبلی مدیکال گرفتند در حال طی مراحل هستن و کندی روند مدیکالها در روزهای آینده در مطب دکترها هم خودش رو نشون میده. شکی وجود نداره که روند مدیکال کند شده و کسی نمیتونه منکر این موضوع بشه.
    رشته:6 امتیازی تاریخ فایل نامبر(کبک):8مارس2011 تاریخ سی اس کیو:29 آوریل 2013
    فایل فدرال:27 سپتامبر 2013 آپدیت:12 دسامبر 2013 مدیکال: 8 فوریه 2014
    درخواست گذرنامه: 6 ژوئن 2014 لندینگ در مونترال:24 آگوست 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط zakariaee نمایش پست ها
    در تایید صحبت برنادت تجربه نشون داده که ویزانما جامعه آماری خوبی است.به نظرمن هنوز دوستانیکه در هفته های پربار قبلی مدیکال گرفتند در حال طی مراحل هستن و کندی روند مدیکالها در روزهای آینده در مطب دکترها هم خودش رو نشون میده. شکی وجود نداره که روند مدیکال کند شده و کسی نمیتونه منکر این موضوع بشه.
    در تایید صحبتهای شما دوستان باید خاطر نشان کنم که در همین سایت اگر دوستانی که عضو هستن و بعضا در ویزا نما نیستن که در هفته های گذشته چندین مورد دیده شده یه همکاری لطف بفرمایند و به برنادوت اطلاعاتشون رو بدن تا زحمت بکشن ،همین جامعه آماری خودمون دقیقتر هم میشه .با تشکر از همه
    csq.3/2011 ff.6/2011

بچه ها امروز ساعت 2 برای دوستم مدیکالش اومد.
    6 امتیازی(کامپیوتر)
    فایل فدرال نوامبر 2011 ( 2 بار هم مصاحبشون به خاطر دمشق کنسل شده بود)
    متاهل
    اگه سوال دیگه ای هست در خدمتم.

Junior Member

با سلام به همه دوستان:
    ما سی اس کیو رو در تاریخ 29 اکتبر گرفتیم رشته مین مهندسی عمران و کسی میدونه حدودا" چقدر زمان تا مدیکال داریم؟ در ضمن تو csq ما کد 130 رو با یک خط توضیح اینکه دیمند و این حرفها زده تاثیری داره؟ تو این فرصت میخوام زبان انگلیسی و فرانسه رو تقویت کنم آیا خوبه کسی از عزیزان نظری نداره که چی کار کنم؟ یه کمی هنوز گیجم ممنون از همگی

Junior Member

من نمیدونم چرا امضام رو نمی تونم بیارم؟

واییییییییییییییییییییییی یییییییییییی
    بچه ها باورم نمیشه بالاخره ساعت 7 مدیکالمون اومدددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد د.
    فکر کردم بعد این همه مدت خوشحال نشم ولی خیلی خوشحال شدم. قول میدم این هفته کلی مدیکال میآد برای همه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    معمارى

نقل قول نوشته اصلی توسط meetplanet نمایش پست ها
    واییییییییییییییییییییییی یییییییییییی
    بچه ها باورم نمیشه بالاخره ساعت 7 مدیکالمون اومدددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد د.
    فکر کردم بعد این همه مدت خوشحال نشم ولی خیلی خوشحال شدم. قول میدم این هفته کلی مدیکال میآد برای همه.
    سلام , با تبريك فراوان . تاريخ آپديت شما براي چه تاريخي بود ؟
    فايل نامبركبك ٢ سپتامبر ٢٠٠٩-فايل نامبر فدرال ٣١ ژانويه ٢٠١١-تاريخ csq ٢٦ اكتبر ٢٠١٠ كانديشنال
    آپديت:٤آپريل ٢٠١٣ وبالاخره مديكال٢١نوامبر٢٠١٣،منتظر ويزا
    Some things can not predict the future but we hope

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)