نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برای مهاجرت به کبک وکیل بگیرم؟آيا وکيل کار خاصی ميکند؟

رأی دهندگان
914. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

124 13.57%
  • خیر

774 84.68%
  • دوستان عزیز که تازه به جمع ما پیوستن توجه داشته باشند قبل از هر سوالی به ویکی مراجعه فرمایید در صورت حل نشدن مشکل اقدام به سوال کردن در این تاپیک بفرمایید

16 1.75%
صفحه 30 از 1523 نخستنخست ... 202122232425262728293031323334353637383940801305301030 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 291 تا 300 , از مجموع 15225

موضوع: مهاجرت بهQuébec فقط مواردي كه تاپيك جداگانه ندارند

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط R A F A L نمایش پست ها
    من DELF B2 و TCF C1 دارم.ولی دوستی داشتم که با TCF B1 هم Waive شد.
    دوستان این مدارک و بخصوص TCF و TEF رو که خودشون انحصارا از اونا تو سایتشون اسم میبرن رو خیلی جدی بگیرید.
    این تجربه برام خیلی گرون تموم شد ولی خدا رو شکر ارزششو داشت.

! Bon courage
    ولی‌ منو با داشتنA1-A2 بازم به مصاحبه دعوت کردن،من فکر می‌کنم مدرک tcf-tef براشون مهمتره.البته کسانی‌ هم که فوق فرانسه دارند بدون مدرک wave می‌کنن.

Senior Member pedram27 آواتار ها

سلام
    راستی یکی اینورو بچسبه کسی از نوع برخورد پزشکان عزیز هموطن در ماجرای مدیکال خبر داره؟
    شنیدم خیلی چوب لا چرخ میذارن.تو تهران کدومشون کارو راحتتر میگیره؟
    نه خيلي سخت نمي گيرند يعني اصلا" كاري ندارند فقط پول ويزيتشون رو مي گيرند . اول يك معاينه سرپايي انجام ميدن (قد - وزن -فشار خون و..)بعد مي ريد يكجا عكس قفسه سينه مي گيرند كه خودشان براي دكتر مي فرستند و يك آزمايشگاه هم معرفي مي كنند براي آزمايش خون و.. - بعضي دكتر ها قرارداد دارن خود آزمايشگاه بعد از 2 يا 3 روز جواب ميده بعضي ها هم خودتان بايد برين جواب بگيرين بيارين بدين به دكتر . بعد از حداكثر 2 روز هم مداركتان را به فرانسه ارسال مي كنند .

من DELF B2 و TCF C1 دارم.ولی دوستی داشتم که با TCF B1 هم Waive شد.
    دوستان این مدارک و بخصوص TCF و TEF رو که خودشون انحصارا از اونا تو سایتشون اسم میبرن رو خیلی جدی بگیرید.
    این تجربه برام خیلی گرون تموم شد ولی خدا رو شکر ارزششو داشت.

! Bon courage
    با درود
    دوست عزيز امتحان TCF کجا برگزار ميشه و در چه تاريخهايي؟ (چون توي اينترنت پيداش نکردم)

با سپاس
    در ضمن منابع مطالعتون رو هم اگه ميشه بفرماييد.

Junior Member

سلام

من تازه این بخشو پیدا کردم و از پدرام هم ممنون هستم که با اطلاعاتش خیلی به همه کمک می کنه

اگه میشه جواب سئوالهای من رو هم بدید:

1. ما برا ی فدرال اقدام کردیم در حدود سه سالی میشه ولی این پروسه طولانیش باعث شده که به فکر اقدام برای کبک باشیم حالا ترسم از اینه که با توجه به اینکه قبل از مصاحبه باید پرونده فدرالمونو باطل کنیم خب اگر در مصاحبه قبول نشیم که شانس فدرال رو هم از دست میدیم

2. همسرم برای فدرال اقدام کرده بهتر نیست من برای کبک اقدام کنم اگر در مصاحبه قبول شدیم بعد پرونده فدرال رو باطل کنیم یعنی در همون روز مصاحبه ؟ و اگر هم مشکلی پیش اومد اقدام کننده فدرال و کبک یکی نباشه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط pedram27 نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزيز مبارك باشد . شما ديگه مي خواستيد بريد مصاحبه چه كار كنيد ؟ آنها ديگه كاري با شما نداشتند . كساني كه مدرك زبان ندارند به مصاحبه دعوت مي شوند .

انشاء اله كه زودتر مديكال شما هم مي آيد .
    پدرام جان ممنون از لطفت
    1-شما الان تو چه مرحله ای هستی؟
    2-راستی قضیه مصاحبه فدرال چیه که بعضیا نوشتن؟ مگه بعد از عبور از کبک فدرال میتونه مصاحبه کنه؟
    3-کل هزینه مدیکال چقدر میشه؟

ممنون از راهنمائیتون

نقل قول نوشته اصلی توسط طلایه نمایش پست ها
    سلام

من تازه این بخشو پیدا کردم و از پدرام هم ممنون هستم که با اطلاعاتش خیلی به همه کمک می کنه

اگه میشه جواب سئوالهای من رو هم بدید:

1. ما برا ی فدرال اقدام کردیم در حدود سه سالی میشه ولی این پروسه طولانیش باعث شده که به فکر اقدام برای کبک باشیم حالا ترسم از اینه که با توجه به اینکه قبل از مصاحبه باید پرونده فدرالمونو باطل کنیم خب اگر در مصاحبه قبول نشیم که شانس فدرال رو هم از دست میدیم

2. همسرم برای فدرال اقدام کرده بهتر نیست من برای کبک اقدام کنم اگر در مصاحبه قبول شدیم بعد پرونده فدرال رو باطل کنیم یعنی در همون روز مصاحبه ؟ و اگر هم مشکلی پیش اومد اقدام کننده فدرال و کبک یکی نباشه ؟
    هیچ مشکلی پیش نمی آید شما می توانید اقدام کنید و بعد از قبولی در مصاحبه می توانید کیس فدرال را کنسل کنید . هر کدام که بیشتر امتیاز می آورید اقدام کنید .

پدرام جان ممنون از لطفت
    1-شما الان تو چه مرحله ای هستی؟
    2-راستی قضیه مصاحبه فدرال چیه که بعضیا نوشتن؟ مگه بعد از عبور از کبک فدرال میتونه مصاحبه کنه؟
    3-کل هزینه مدیکال چقدر میشه؟

ممنون از راهنمائیتون
    1-من الان منتظر ویزا هستم . 5 آگوست مدیکال من رسیده فرانسه .
    2-99% مصاحبه ندارد . من تابحال کسی را ندیدم .فقط یک مورد بود که بعد از قبولی ازدواج کرده بود و مدتی پرونده اش طولانی شده بود که یک سری مدارک دوباره خواستند و مصاحبه هم خواستند. به هر حال از اختیاراتشان است اما کسی را ندیدم مصاحبه شود.
    3- 150000تومان هر نفر دکتر میگیرد . 10000 تومان پول عکس می شود . حدود 33000تومان هم آزمایشهای خون می شود.

پیش فرض پاسخ : تعداد عکسها

پدرام جان سلام
    خیلی ممنون از راهنمایی هایی که میکنی
    من باید فقط عکس خودم و فرزندم رو توی فرم خودم بچسبونم و عکس همسرم رو به تنهایی توی فرم خودش؟
    همون عکسهایی که توی فرم میچسبونم کافیه؟ دیگه لازم نیست توی پاکت عکس بگذارم؟
    عکسها رو با چسب بچسبونم یا منگنه کنم؟

پیش فرض پاسخ : تعداد عکسها

دوستان عزیز اگر کسی در غرب یا مرکز تهران عکاسی بلده که وارد باشه عکس مخصوص کانادا بگیره یک پیغام خصوصی به من بده.
    با تشکر

Dadbeh
    Guest

با سلام من تازه با فروم شما آشنا شدم،فروم بسيار خوبيه ميخواستم در صورت امکان براي مهاجرت به کبک منو راهنمايي کنيد:

من و همسرم هر دو ليسانس عمران هستيم من 4.5 سال سابقه کار بيمه اي دارم و در زمينه رشته خودم فعاليت کردم و همسرم 5.5 سال که 1 سالش در زمينه رشته خودش بوده و 4.5 سالش در زمينه Human Resource در شرکت Total، همچنين همسرم زبان فرانسه رو در سطح Delf B1 بلده و مدرک گرفته ولي من اصلا زبان فرانسه بلد نيستم و ميخوام بعد از اقدام کردن ياد بگيرم ميخواستم نظرتون را در مورد شانس خومون براي مهاجرت بدونم در ضمن چند تا سوال ديگه هم داشتم:
    1- آيا بايد اول مدارک مورد نياز براي دريافت Quebec sertificate of selection رو به دمشق ارسال کنم و بعد مدارک مورد نياز دولت فدرالو يا اينکه کل مدارک رو با هم بفرستم
    2- ايا ما بايد فرمDecleration by a candidate in a professional order in Quebec را هم پر کنيم يا خير
    3- ما قصد ماندن در ايالت کبک را نداريم بنابراين نيازي به پر کردن فرم admission for ful time french courses هست يا خير.

با تشکر ببخشيد طولاني شد.