صفحه 178 از 353 نخستنخست ... 78128168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188228278 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,771 تا 1,780 , از مجموع 3525

موضوع: مشاوره به منظور برنامه ريزي براي آزمون IELTS!!!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Pharmacy, TUMS

پیش فرض پاسخ : مشاوره به منظور برنامه ريزي براي امتحان IELTS

سلام دوستان،

من 26 اکتبر امتحان دادم و نمره ی کلی م 8 شد. نمی گم خیلی نمره ی خارق العاده ایه اما دوس دارم تجربیاتم رو با شما به اشتراک بذارم. نمونه سوالام و تجربه های دیگه رو توی ارسال های دیگه م می تونین پیدا کنین. این ها یه سری نکته ی کلی هست که شاید به دردتون بخوره. البته شاید این توصیه ها بیشتر برای کسایی خوبه که سطح پایه ی زبانشون نسبتاً خوبه.

Hi everyone!
    Here are my general suggestions to people who want to get a good score on this exam:
    Learning a language is a time-consuming process. If your level of English is very low you need to consider a lot of time and practice to improve it. It does not happen overnight and there is no secret path to take!
    I got myself involved with this language since around 8 years ago. However, I started studying it since I was a child. But, I watched lots of TV series and movies in the past few years,which helped my listening and speaking skills a lot.
    For improving both readingand writing skills you need to read lots of academic texts. They do not need tobe only on scientific topics. For example, this website has many simplearticles on different topics http://www.thejournal.ie/
    You can also see how ordinary people discuss over hot topics on websites like:www.debate.org

It is needless to say thatthe IELTS has its own particular structure that you need to get familiar with.That’s why I took 3 weeks off from work and only studied for the IELTS. I tookthe tests of Cambridge 5 to 9 (I wondered the previous ones were too old). Ialso studied the following book:http://www.cambridge.org/gb/elt/catalogue/subject/project/item405180/Cambridge-Vocabulary-for-IELTS/?site_locale=en_GB
    It is good book to introduce you to common topics of IELTS as well as somenecessary vocabulary.
    I listened to its recordings whenever I had time to get my ear familiar withBritish and Australian accent.
    This is also a good book I think
    http://www.cambridge.org/gb/elt/catalogue/subject/project/item404843/Common-Mistakes-at-IELTS-----and-how-to-avoid-them/?site_locale=en_GB
    It also has an intermediate one.

During those 3 weeks ofstudying I watched lots of TED talks about common IELTS topics likeenvironment, media, etc. TED.com is a great website and is not blocked likeyoutube in some countries.
    What else? Few days before my Speaking test I decided to record my voice. So, after I had prepared the answer to a part 2 question I recorded that. Then, I could listen to my recorded answer and recognize my pitfalls. It was really helpful. Two days before my exam I asked a friend of mine who speaks English fluently to ask me some recent speaking questions.
    Finally, I would recommend you to get Simon’s e-book for practicing writing task 2 essays and go through his online free lessons which were my only IELTS tutor:-)
    Good luck!

Member dr_saeid آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر - نرم افزار

دوستان سلام

من 3-4 ماه پیش امتحان جنرال دادم که وضعیتم اینطوری شده:
    Listening:5.0 Reading:5.5 Writing:5.5 Speaking:6.0
    دفعه پیش درست حسابی نخونده بودم و همش از هر کتابی که گیرم میومد، یه ذره میخوندم
    تکنیک های تست زنی رو کلاس رفتم و دیگه نمیخوام کلاس برم
    حالا 4 هفته وقت دارم و میخوام نمره 6 توی هر باند بگیرم. البته اگر بیشتر هم بشه که بهتر
    این 4 هفته رو مرخصی گرفتم و تقریباً زمانم کاملاً آزاده. پیشنهاد دوستان چیه؟
    چه کتابایی رو تهیه کنم و بخونم؟ فقط تست بزنم؟ برای اسپیکینگ چه کاری میشه کرد؟
    برای رایتینگ یه دوستی میگفت که نمونه رایتینگ هایی که نمره بالا گرفتن، بگیرم و چندین بار از روش رونویسی کنم
    این روش خوبه؟ تاثیری داره؟ در ضمن دایره لغاتم کمه و یه خورده توی vocab مشکل دارم

ممنون میشم راهنماییم کنید

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    Australia

سلام
    اگر بخوایم IELTS بدم و نمره 6.5 بگیرم باید Idiom , Proverb ها را هم بلد باشم؟ یه مورد دیگه Phrasal Verb هستش اونا هم زیاد هستند و هم معانی مختلف دارند توی ازمون باید همرو بلد بود؟ اگر میشه راهنمایی کنند اساتید محترم.... تجربه ایلتس ندارم من...

مرسی

Cool پاسخ : مشاوره به منظور برنامه ريزي براي امتحان IELTS

سلام دوستان
    بر طبق نظر معلمم سطح گرامر و دامنه لغتم خيلي بالاتر از سطح كلاسه و سطح رايتينگم هم از كلاس بالاتره و متن هاي انگليسي و مقالات زيادي را در حوزه تخصصي خودم ترجمه كردم. من يك سال براي دادن امتحان آيلتس فرصت دارم . با توجه به اينكه بايد نمره 7 را در هر يك از مهارت ها بيارم و از طرفي هم در روز بين 4 تا 5 ساعت زمان براي مطالعه دارم ميشه بفرمائيد با اين شرايط ميشه در اين زمان چنين نمره اي را كسب كرد؟
    ویرایش توسط nimaafshar8 : November 18th, 2013 در ساعت 01:51 PM دلیل: نام موسسه

Junior Member

سلام دوست عزیز من خودم 6.5 دارم و اسپیکنگم 7 شد. به نظرم اصلا لازم نیست که حتما Idiom بلد باشی البته اگه بدونی که نمرتو بالا می بره. به نظرم باید phrasal verb رو توی جمله یاد بگیری مثلا داری در مورد تاپیک Friend می خونی اونجا از back up استفاده می کنی و این ایده تو ذهنت می مونه واسه من که اینجوری بود چون اینجور فعلا خیلی زیادن و حفظ کردنشون سخته. در ضمن توی اسپیکینگ به نظر ایده داشتن خیلی مهمه، همین باعث میشه که Fluent صحبت کنی. فقط تمرین کن و سعی کن تاپیکای مختلفی رو بخوونی و در موردشون حداقل یک یا 2 ایده داشته باشی
    موفق باشی
    QUOTE=hamed_golden7;1432188]سلام
    اگر بخوایم IELTS بدم و نمره 6.5 بگیرم باید Idiom , Proverb ها را هم بلد باشم؟ یه مورد دیگه Phrasal Verb هستش اونا هم زیاد هستند و هم معانی مختلف دارند توی ازمون باید همرو بلد بود؟ اگر میشه راهنمایی کنند اساتید محترم.... تجربه ایلتس ندارم من...

مرسی
    [/QUOTE]

Junior Member

باید آکادمیک امتحان بدید، گرفتن نمره 5.5 سخت نیست به نظر اول باید یه کم سطح جنرال زبانتون رو ببرید بالا، مثلا یک مروری بر گرامرهای پایه بکنید بعدش از یک کتاب آشنایی با آیلتس شروع کن مثلا من خودم new insight into IELTS رو خوندم. لیسنیگاشو حتما سعی کن بنویسی حتی اگه شده 20 بار بهشون گوش بده، بعدش کلماتی رو که نمیدونی فلش کارت درست کن و حفظ کن، اینجوری کلمات پایه رو هم یاد می گیری بعد می تونی واسه مهارتهای مختلف کتاب بخوونی مثلا برای رایتینگ کتاب مک کارتر رو و واسه ریدینگ کتاب های زیادی توی همین سایت معرفی شده تا تقریبا 4 ماه، این کتابا رو بخوون و 2 ماه آخر فقط کتابای کمبریج رو از 6- 9 بزن و واسه خودت تحلیل کن. سایت Simon هم می تونی خیلی بهت کمک کنه اگه این 6 ماه فشرده بخوونی مطمئن باش 5.5-6 رو می گیری موفق باش

نقل قول نوشته اصلی توسط soniasoni نمایش پست ها
    سلام عذر می خواهم که مزاحم وقت شریفتون میشم
    ممنون میشم به سوال من پاسخ بدهید
    هدف من کسب نمره 5.5 در آزمون آیلتس برای ارائه مدرک به دانشگاه علوم پزشکی بین الملل تهران است
    برای این دانشگاه باید در آزمون جنرال شرکت کنم یا آکادمیک
    سطح زبان من خیلی پایین است و 6ماه فرصت دارم
    میخواهم که خودم در منزل شروع به مطالعه کنم و بعد از تسلط برای کسب مهارت در کلاس شرکت کنم
    لطفا یک آموزشگاه خیلی معتبر معرفی بفرمایید
    برای کسب نمره 5.5 لطف بفرمایید منابع را به من مغرفی بفرمایید
    مرسی از وقتی که برای پاسخگویی میگذارید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Pharmacy, TUMS

نقل قول نوشته اصلی توسط Fatimanazari نمایش پست ها
    تبريك ميگم،ميشه بپرسم كلا چقدر زمان برد تا ٨ گرفتي؟
    سلام، شرمنده بابت تاخیر،
    من 3 هفته واقعاً برای آیلتس درس خوندم (خر زدم!). یعنی حتی سر کار نرفتم. توی زمان‌های استراحتم هم بیشتر ویدئوهای TED نگاه کردم. اما از حدود 4 ماه قبلش کم و بیش شروع کرده بودم. مثلاً در مورد ساختار امتحان می‌خوندم و هرازگاهی به بلاگ سایمون سر می‌زدم. همون اول یه تست آزمایشی توی آفرینش دادم. البته برای من که واقعاً امتحان اسپیکینش استاندارد نبود و مصاحبه‌کننده خیلی از من سوال‌های شخصی پرسید. وسط لیسنینگش هم یه دفعه دیدن سوالات رو اشتباه پرینت گرفتن. اما با اینکه من اون موقع هنوز شروع به خوندن برای آیلتس نکرده بودم و کلاً هم آفرینش نمره رو کمتر از نمره‌ی واقعی‌تون می‌ده اسپیکینگش رو 7.5 و بقیه رو 6.5 شدم. یعنی پایه‌ی زبانم خوب بود و مهم‌تر اینکه من تو کارم هم همش با خوندن و نوشتن انگلیسی آکادمیک سر و کار دارم. خلاصه شاید برای همه 3 هفته جواب نده. اما واقعاً به نظزم آدم تا آیلتس رو ثبت نام نکرده نمی‌شینه جدی براش بخونه!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Pharmacy, TUMS

نقل قول نوشته اصلی توسط toktam2011 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    بر طبق نظر معلمم سطح گرامر و دامنه لغتم خيلي بالاتر از سطح كلاسه و سطح رايتينگم هم از كلاس بالاتره و متن هاي انگليسي و مقالات زيادي را در حوزه تخصصي خودم ترجمه كردم. من يك سال براي دادن امتحان آيلتس فرصت دارم . با توجه به اينكه بايد نمره 7 را در هر يك از مهارت ها بيارم و از طرفي هم در روز بين 4 تا 5 ساعت زمان براي مطالعه دارم ميشه بفرمائيد با اين شرايط ميشه در اين زمان چنين نمره اي را كسب كرد؟
    بعید می‌دونم 1 سال روزی 4-5 ساعت بخونین! اما اگه این پشتکار رو دارین شما به 8 فکر کن نه 7. اما حتماً از همین حالا از سایت سایمون استفاده کنید. عالیه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Pharmacy, TUMS

نقل قول نوشته اصلی توسط IAPPLY نمایش پست ها
    ممنون بابت تجربیان مفیدی که گذاشتید.
    اگر لیستی از لغتهای ردینگ دارید لطف می کنید بزامون بگذارید.
    یاد گرفتن لغت های ریدینگ به نظرم بیهوده ست. برای تقویت ریدینگ واقعاً باید زیاد بخونین... من بیشتر منظورم لغتایی بود که جزء موضوعات تیپیک آیلتس هستن و تو پارت 4 لیسنینگ هم ممکنه بیان، تو ریدینگ هم ممکنه باشن، و حتی ممکنه به موضوع بخش دوم رایتینگ هم بخورن. آخه، اون دوستمون در مورد لیسنینگ سوال کرده بودن.

سلام ممنون از اينكه پاسخ منو داديد راستش من سطحم در حد كتاب top notch2 است و در ماه آينده كتاب تاپ ناچ سه رو شروع مي كنم تا حالا هم به صورت self study زبان خوندم و فقط يك دوره سه ماهه كلاس زبان رفتم. با توجه به اينكه هم وقت كافي دارم و هم نياز به اين نمره و بالاتبع انگيزه بالا دارم مي تونم به اندازه 4 تا 5 ساعت در روز وقت بذارم. ممنون ميشم اگه منوراهنمايي كنيد كه از الان مطالعه را با چه منايعي شروع كنم تا مطالعه هدفمند داشته باشم و منابع مناسب و ضروري را به قدر كافي و در حد مطلوب بخونم. بازم از اينكه برام وقت گذاشتيد بي نهايت سپاسگزارم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)