نوشته اصلی توسط
Saaaaam
دوست عزیز اگر اراده قوی داری برای گرفتن 7 در دو اسکیل ریدینگ و رایتینگ بنظر من 2 کار ضروری هست انجام بدی:
1- کتاب writing with confidence را شروع کنی بطور کامل مطالعه کردن و تمریناش را حل کردن. این کتاب بصورت بنیادی این اسکیل را در شما تقویت می کنه بطوریکه حتی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری زبان هم این کتاب را می خوانند. بنظر من اگر به مهارتها و تکنیکهای ارائه شده در این کتاب مسلط بشی تا نمره 9 هم میشه گرفت. توضیح خواهرم دانشجوی فوق زبان انگلیسی هست و خودشان دارند این کتاب را می خوانند و اساتید ایشان بسیار روی این کتاب تاکیید دارند. البته من تنبلی کردم یکمی از این کتاب را خواندم و 6.5 شدم.
2- در مورد ریدینگ اگر 7 به بالا می خوای بنظر من مطالعه کتاب 3 جلدی active reading برای شما مثل نان شب مهم هست. زیرا این دوره 3 جلدی بنظر من 90 درصد تاپیکهای احتمالی ریدینگ و حتی رایتینگ ایلتس را کاور می کند ضمن اینکه می توانید کلی ساختار و جملات و ایده برای رایتینگ خود بدست اورید من از هر 3 کتاب یکمی خوندم و 7 شدم!
در نهایت پیدا کردن یک پارتنر درس خوان و منظم بنظر من معجزه می کند.
سلام خسته نباشید
امکانش هست مشخصات دقیق این کتاب هایactive reading را برام مسیج کنید. آیا تاثیرگذار هست خوندنش.؟ چون من واقعا مشکل دارم با ریدینگ
جوابو میدونم کجاست اما غلط میزنم! فکر کنم متنو نمیفهمم. آیا جوابهای تشریحی هم داره ؟ منتظر جوابتون هستم
سپاسگزارم
علاقه مندی ها (Bookmarks)