دوستای عزیز سلام،
9 آبان کسی برای پیکاپ می ره. این تاپیک خیلی خلوت شده. آقا نذاریداجاق خاموش بشه. تازه بعد از پیکاپ بازم گذرمون به اپلای ابرود می افته ها.
دوستای عزیز سلام،
9 آبان کسی برای پیکاپ می ره. این تاپیک خیلی خلوت شده. آقا نذاریداجاق خاموش بشه. تازه بعد از پیکاپ بازم گذرمون به اپلای ابرود می افته ها.
مـــــــــــــــــرا گفتنددوستان؛ که زین پس، خــــــــــامـــــــوش، بنشینم.
سلام
میبخشید. من تاپیک مربوط به سوالم رو پیدا نکردم. اگه مربوط به اینجا نمی شه لطفا انتقالش بدین.
دوستانی که کلیر شدن و برای پیک اپ رفتن بعضی ها میگن اگه پاسپورت رو 5 شنبه ها بدی امکان داره تا ۳ شنبه طول بکشه.
اما بعضی دوستان پست UPS رو انتخاب کردن و 20 لیر دادن و دو روز دستشون رسیده. درسته؟ کسی اطلاعی داره؟
.The Reality is not always the Beauty and the Beauty is not always the Reality, as well
دوست عزیز سلام
ببینید این پست UPS مثل اینکه 2-3 ماه پیش یکم تاخیر داشت و بعضی ها ناراضی بودن. ما که پنج شنبه پاسامونو دادیم و شنبه از پست گرفتیم (ساعت 4). همون پست معمولی یا PTT. من امروز تو آنکارا یکی از بچه ها رو دیدم که شنبه پاسش آماده نشده بود.
ببینید اگر می خوایید برای پیکاپ برید (اگر پستی رو انتخاب کرده باشید که شنبه باز باشه خیلی خوبه) من پیشنهاد می کنم که با پرواز پنج شنبه صبح بیایید و سه شنبه برگردید. حالا اگر شنبه پاسو گرفتید می ذید دفتر ایران ایر (روبروی سفارت) یا دفتر ماهان با 50 دلار تغییر تاریخ می دید. ببنید برای اطلاعات بیشتر در مورد ماهان با شماره دفترش تو آنکارا تماس بگیرید و ببینید که قوانین چارتر و سیستمی برای تغییر تاریخ چیه؟
من موقع مصاحبه بلیطم ماهان سیستمی بود که فقط با 10 دلار جریمه تغییر تاریخ دادم. البته اینجا بعضی مواقع فیلم بازی می کنن و میگن که تو کلاس پروازیت جا نداره و شاید بازم حدود 70-100 هزار تومان بگیرن.
البته در مورد ایران ایر چه پرواز سیستمی بگیرید و چه پرواز چارتر (اگر چارتر گرفتید قیمتش معمولا از 480 تا 550 نرماله بعد اون دیگه دارن میخورن، از چند تا آژانس بپرسید یا پیام خصوصی بدید من معرفی کنم) ازتون 50 دلار برای تغییر تاریخ میگیرن.
شماره تلفن ایران ایر تو آنکارا: 00903124278418 و 19
دفتر ماهان تو آنکارا: 00903124257096
هر سوالی دارید می تونید زنگ بزنید و ازشون بپرسید.
راستی من جای شما باشم اصلا با تور نمی یام چند تا پست توی تاپیک سفر آنکارا دارم بخونید جدیداگذاشتم.تو تاریخ تقریبا اواخر تیر (ژوئیه 2013) هم پست دارم. دوست خوبمون آقا MEHRAD هم تو محدوده فکر کنم آگوست 2012 پستای خوبی داشت.
.The Reality is not always the Beauty and the Beauty is not always the Reality, as well
سلام
من در پست های قبلی خوندم که برای پیک آپ ویزا آمریکا در آنکارا فقط خود شخص متقاضی می تونه اقدام کنه. این درسته؟ یعنی آژانس ها این کار رو نمی کنند؟ بستگان درجه اول چطور؟
سوال بعدی من اینه که چطور می تونم پست PTT ام رو تغییر بدم بعد از پرداخت هزینه وقت مصاحبه؟
ممنونم
دوستان اگه نقشه با کیفت آنکارا رو دارین لطفاً یجوری آپلود بفرمایید که استفاده کنیم ازش.
PR : NOV 2013
ممنونم از پاسختون. من پست PTT - KÜÇÜKESAT MERKEZI
نشانی:
TUNALI HILMI TINAZTEPE
ANKARA ,
6661
رو انتخاب کرده بودم ولی حالا شنیدم که یه پست دیگه هم در کیزیلای هست که شنبه ها بازه. به همین علت خواستم عوض کنم. چون نمیدونم که این پست شنبه ها باز هست یا نه. من 4 روز دیگه مصاحبه دارم. نمیدونم عوض کنم یا نه.
از این لینک میتونین چک کنین که بازه یا نه : http://www.ptt.gov.tr/?wapp=pttWorks...=2&cid=6&bid=2
فقط یه چیزی باز بودن دلیل نمیشه که تحویل بدن بهتون پاسپورت رو. چون فقط یه سری از باجه ها باز هستش. من امروز رفتم با اینکه پست باز بود گفتن دوشنبه که من گفتم میخوام با مدیرتون صحبت کنم که هیچکس انگلیسی بلد نبود. خلاصه زنگ زدن به یکی که یکم انگلیسی بلد بود اونم گفت نه نمیشه و خلاصه با بدبختی راضیشون کردم و گرفتم. ppt انتخابیتون هرجا باشه از کیزیلای اتوبوس داره یه کم بپرسین. بازم شاید شانس من بوده که این اتفاق افتاد برای من.
علاقه مندی ها (Bookmarks)