صفحه 109 از 183 نخستنخست ... 95999100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119159 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,081 تا 1,090 , از مجموع 1824

موضوع: Pick Up ویزا آمریکا از آنکارا 2014- 2008

پیش فرض پاسخ : Pick Up ویزا از آنکارا

دوستای عزیز سلام،
    9 آبان کسی برای پیکاپ می ره. این تاپیک خیلی خلوت شده. آقا نذاریداجاق خاموش بشه. تازه بعد از پیکاپ بازم گذرمون به اپلای ابرود می افته ها.

مـــــــــــــــــرا گفتنددوستان؛ که زین پس، خــــــــــامـــــــوش، بنشینم.

Member
    رشته و دانشگاه
    M.Sc. of Tele-Communications at UTM

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال 2013

سلام
    میبخشید. من تاپیک مربوط به سوالم رو پیدا نکردم. اگه مربوط به اینجا نمی شه لطفا انتقالش بدین.
    دوستانی که کلیر شدن و برای پیک اپ رفتن بعضی ها میگن اگه پاسپورت رو 5 شنبه ها بدی امکان داره تا ۳ شنبه طول بکشه.
    اما بعضی دوستان پست UPS رو انتخاب کردن و 20 لیر دادن و دو روز دستشون رسیده. درسته؟ کسی اطلاعی داره؟
    .The Reality is not always the Beauty and the Beauty is not always the Reality, as well

نقل قول نوشته اصلی توسط iripilot نمایش پست ها
    سلام
    میبخشید. من تاپیک مربوط به سوالم رو پیدا نکردم. اگه مربوط به اینجا نمی شه لطفا انتقالش بدین.
    دوستانی که کلیر شدن و برای پیک اپ رفتن بعضی ها میگن اگه پاسپورت رو 5 شنبه ها بدی امکان داره تا ۳ شنبه طول بکشه.
    اما بعضی دوستان پست UPS رو انتخاب کردن و 20 لیر دادن و دو روز دستشون رسیده. درسته؟ کسی اطلاعی داره؟
    دوست عزیز سلام
    ببینید این پست UPS مثل اینکه 2-3 ماه پیش یکم تاخیر داشت و بعضی ها ناراضی بودن. ما که پنج شنبه پاسامونو دادیم و شنبه از پست گرفتیم (ساعت 4). همون پست معمولی یا PTT. من امروز تو آنکارا یکی از بچه ها رو دیدم که شنبه پاسش آماده نشده بود.
    ببینید اگر می خوایید برای پیکاپ برید (اگر پستی رو انتخاب کرده باشید که شنبه باز باشه خیلی خوبه) من پیشنهاد می کنم که با پرواز پنج شنبه صبح بیایید و سه شنبه برگردید. حالا اگر شنبه پاسو گرفتید می ذید دفتر ایران ایر (روبروی سفارت) یا دفتر ماهان با 50 دلار تغییر تاریخ می دید. ببنید برای اطلاعات بیشتر در مورد ماهان با شماره دفترش تو آنکارا تماس بگیرید و ببینید که قوانین چارتر و سیستمی برای تغییر تاریخ چیه؟
    من موقع مصاحبه بلیطم ماهان سیستمی بود که فقط با 10 دلار جریمه تغییر تاریخ دادم. البته اینجا بعضی مواقع فیلم بازی می کنن و میگن که تو کلاس پروازیت جا نداره و شاید بازم حدود 70-100 هزار تومان بگیرن.
    البته در مورد ایران ایر چه پرواز سیستمی بگیرید و چه پرواز چارتر (اگر چارتر گرفتید قیمتش معمولا از 480 تا 550 نرماله بعد اون دیگه دارن میخورن، از چند تا آژانس بپرسید یا پیام خصوصی بدید من معرفی کنم) ازتون 50 دلار برای تغییر تاریخ میگیرن.
    شماره تلفن ایران ایر تو آنکارا: 00903124278418 و 19
    دفتر ماهان تو آنکارا: 00903124257096
    هر سوالی دارید می تونید زنگ بزنید و ازشون بپرسید.
    راستی من جای شما باشم اصلا با تور نمی یام چند تا پست توی تاپیک سفر آنکارا دارم بخونید جدیداگذاشتم.تو تاریخ تقریبا اواخر تیر (ژوئیه 2013) هم پست دارم. دوست خوبمون آقا MEHRAD هم تو محدوده فکر کنم آگوست 2012 پستای خوبی داشت.

Member
    رشته و دانشگاه
    M.Sc. of Tele-Communications at UTM

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrgan نمایش پست ها
    دوست عزیز سلام
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrgan نمایش پست ها
    ببینید این پست UPS مثل اینکه 2-3 ماه پیش یکم تاخیر داشت و بعضی ها ناراضی بودن. ما که پنج شنبه پاسامونو دادیم و شنبه از پست گرفتیم (ساعت 4). همون پست معمولی یا PTT. من امروز تو آنکارا یکی از بچه ها رو دیدم که شنبه پاسش آماده نشده بود.
    ببینید اگر می خوایید برای پیکاپ برید (اگر پستی رو انتخاب کرده باشید که شنبه باز باشه خیلی خوبه) من پیشنهاد می کنم که با پرواز پنج شنبه صبح بیایید و سه شنبه برگردید. حالا اگر شنبه پاسو گرفتید می ذید دفتر ایران ایر (روبروی سفارت) یا دفتر ماهان با 50 دلار تغییر تاریخ می دید. ببنید برای اطلاعات بیشتر در مورد ماهان با شماره دفترش تو آنکارا تماس بگیرید و ببینید که قوانین چارتر و سیستمی برای تغییر تاریخ چیه؟
    من موقع مصاحبه بلیطم ماهان سیستمی بود که فقط با 10 دلار جریمه تغییر تاریخ دادم. البته اینجا بعضی مواقع فیلم بازی می کنن و میگن که تو کلاس پروازیت جا نداره و شاید بازم حدود 70-100 هزار تومان بگیرن.
    البته در مورد ایران ایر چه پرواز سیستمی بگیرید و چه پرواز چارتر (اگر چارتر گرفتید قیمتش معمولا از 480 تا 550 نرماله بعد اون دیگه دارن میخورن، از چند تا آژانس بپرسید یا پیام خصوصی بدید من معرفی کنم) ازتون 50 دلار برای تغییر تاریخ میگیرن.
    شماره تلفن ایران ایر تو آنکارا: 00903124278418 و 19
    دفتر ماهان تو آنکارا: 00903124257096
    هر سوالی دارید می تونید زنگ بزنید و ازشون بپرسید.
    راستی من جای شما باشم اصلا با تور نمی یام چند تا پست توی تاپیک سفر آنکارا دارم بخونید جدیداگذاشتم.تو تاریخ تقریبا اواخر تیر (ژوئیه 2013) هم پست دارم. دوست خوبمون آقا MEHRAD هم تو محدوده فکر کنم آگوست 2012 پستای خوبی داشت.

از پاسختون ممنونم. من قصد دارم که ویزا رو بگیرم و از همونجا برم و دیگه به ایران بر نمیگردم. حالا میخواستم مطمئن شم ببینم پرواز به امریکا رو 3شنبه بگیرم یا 4 شنبه؟
    .The Reality is not always the Beauty and the Beauty is not always the Reality, as well

نقل قول نوشته اصلی توسط iripilot نمایش پست ها

از پاسختون ممنونم. من قصد دارم که ویزا رو بگیرم و از همونجا برم و دیگه به ایران بر نمیگردم. حالا میخواستم مطمئن شم ببینم پرواز به امریکا رو 3شنبه بگیرم یا 4 شنبه؟
    ببینید تو همین تاپیک هم نوشتن که بچه هایی بودن که به آفیسر گفتن که بلیط دارن و پاسشونو زودتر دادن ولی فکر کنم اگر چهارشنبه بگیرید خیلی بهتره. ببخشید اطلاعات بیشتری ندارم و می ترسم گمراهتون کنم.

Junior Member

سلام

من در پست های قبلی خوندم که برای پیک آپ ویزا آمریکا در آنکارا فقط خود شخص متقاضی می تونه اقدام کنه. این درسته؟ یعنی آژانس ها این کار رو نمی کنند؟ بستگان درجه اول چطور؟
    سوال بعدی من اینه که چطور می تونم پست PTT ام رو تغییر بدم بعد از پرداخت هزینه وقت مصاحبه؟
    ممنونم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Iran-dokht نمایش پست ها
    سلام

من در پست های قبلی خوندم که برای پیک آپ ویزا آمریکا در آنکارا فقط خود شخص متقاضی می تونه اقدام کنه. این درسته؟ یعنی آژانس ها این کار رو نمی کنند؟ بستگان درجه اول چطور؟
    سوال بعدی من اینه که چطور می تونم پست PTT ام رو تغییر بدم بعد از پرداخت هزینه وقت مصاحبه؟
    ممنونم
    ترجیحا محل پست رو تغییر ندین. من اینکارو کردم و روز قبل از مصاحبه آدرس پست رو عوض کردم 2روز بعد که ایمیلم اومد آدرس پست جدید ذکر شده بود ولی مدارک من رفته بود به همون پست اول. خلاصه که رفتم پست اول و تقریبا با دعوا مدارک رو گرفتم ازشون و برام خیلی دردسر شد.

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

دوستان اگه نقشه با کیفت آنکارا رو دارین لطفاً یجوری آپلود بفرمایید که استفاده کنیم ازش.
    PR : NOV 2013

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Adiehs نمایش پست ها
    ترجیحا محل پست رو تغییر ندین. من اینکارو کردم و روز قبل از مصاحبه آدرس پست رو عوض کردم 2روز بعد که ایمیلم اومد آدرس پست جدید ذکر شده بود ولی مدارک من رفته بود به همون پست اول. خلاصه که رفتم پست اول و تقریبا با دعوا مدارک رو گرفتم ازشون و برام خیلی دردسر شد.
    ممنونم از پاسختون. من پست PTT - KÜÇÜKESAT MERKEZI
    نشانی:

TUNALI HILMI TINAZTEPE
    ANKARA ,
    6661
    رو انتخاب کرده بودم ولی حالا شنیدم که یه پست دیگه هم در کیزیلای هست که شنبه ها بازه. به همین علت خواستم عوض کنم. چون نمیدونم که این پست شنبه ها باز هست یا نه. من 4 روز دیگه مصاحبه دارم. نمیدونم عوض کنم یا نه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Iran-dokht نمایش پست ها
    ممنونم از پاسختون. من پست PTT - KÜÇÜKESAT MERKEZI
    نشانی:

TUNALI HILMI TINAZTEPE
    ANKARA ,
    6661
    رو انتخاب کرده بودم ولی حالا شنیدم که یه پست دیگه هم در کیزیلای هست که شنبه ها بازه. به همین علت خواستم عوض کنم. چون نمیدونم که این پست شنبه ها باز هست یا نه. من 4 روز دیگه مصاحبه دارم. نمیدونم عوض کنم یا نه.
    از این لینک میتونین چک کنین که بازه یا نه : http://www.ptt.gov.tr/?wapp=pttWorks...=2&cid=6&bid=2
    فقط یه چیزی باز بودن دلیل نمیشه که تحویل بدن بهتون پاسپورت رو. چون فقط یه سری از باجه ها باز هستش. من امروز رفتم با اینکه پست باز بود گفتن دوشنبه که من گفتم میخوام با مدیرتون صحبت کنم که هیچکس انگلیسی بلد نبود. خلاصه زنگ زدن به یکی که یکم انگلیسی بلد بود اونم گفت نه نمیشه و خلاصه با بدبختی راضیشون کردم و گرفتم. ppt انتخابیتون هرجا باشه از کیزیلای اتوبوس داره یه کم بپرسین. بازم شاید شانس من بوده که این اتفاق افتاد برای من.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)