لطفاً برای اطلاعات بیشتر
توصیههایی در مورد انتخاب سفارت برای مصاحبه
را مطالعه بفرمایید
این جدول برای دوبی هست
https://docs.google.com/spreadsheet/...=sharing#gid=8
سلام، من فوق لیسانس موادم. یک سال تو آمریکا با ویزای J1 توی دپارتمان برق Oklahoma State University کار کردم. الان یک پذیرش بدون فاند از همین دانشگاه برای بهار 2014 (یک ماه دیگه) دارم برای یک فوق لیسانس دیگه توی رشته مدیریت اموزشی. سال گذشته سفارت قبرس سه هفته ای کلیر شدم. سربازی هم معاف بودم و جایی هم کار نمی کردم، مدارکمم کامله. فقط هم دو ماه الان ایران بودن. میخوام بدونم بین انکارا، ایروان و دوبی کدوم برای شرایطم بهتره، به خصوص اینکه هم فوق دومه و هم رشتم داره عوض میشه و اینکه وقت کمی تا شروع ترم دارم. البته برای همش دلیل دارم برای گفتن! ممنون میشم اگر نظری با توجه به تجربیات خودتتون یا بقیه دارید بگید، چون من شنیدم ایرانی هایی که امریکا بودند و برمیگردن احتمال زیاد کلیرنس میخورن.
سلام دوستان.من لیسانس مهندسی نرم افزار دارم.سربازی هم رفتم.حدود سه سال هم سابقه کار تو شرکت های خصوصی دارم.برای فوق Computer Science از دانشگاه California State University Fullerton پذیرش بدون فاند دارم برای Spring 2014.می خوام برای هفته بعد وقته ویزا بگیرم.لطفا راهنماییم کنید که کجا برم برای مصاحبه ویزا.
سلام دوستان
سفارت آمریکا تو مالزی چطوره؟ از این جهت می پرسم که من الان تو مالزی دانشجو هستم و اگه بشه همینجا اقدام کنم از لحظ هزینه خیلی به نفعمه.
ممنون پیش پیش از جوابتون.
دوستان برای کسی که بعد از کلیرنس با کد 306 ریجکت شده از دوبی کجا رو پیشنهاد میدین برای مصاحبه ی مجدد؟
ممنون میشم از راهنماییتون.
سلام
دوستان کدوم سفارت رو برای من پیشنهاد میدید؟
خانم هستم و همسرم دانشجوی phd فول فاند دانشگاه با رنک 9.اما استرس دارم چون ازدواجم غیابی است.خودم هم دانشجوی اروپا بودم اما ارشد رو تموم نکردم. هنوز ویزا دارم البته تا زمانه سفارت تموم میشه. و الان هم ایرانم.
دوستان عزیز سلام
ممنون میشم منو راهنمایی کنید. من لیسانس مکانیک از دانشگاه آزاد دارم. اما با توجه به نمره تافلم از یه کالج تو سانفرانسیسکو واسه associate degree تو رشته مکانیک پذیرش گرفتم. 2تا 40.000BS دلاری یکی با حساب خودم یکی هم مادرم که ساپورترمه ارائه دادم. الان I-20 رسیده دستم کل مخارجم در سال رو 18.000 دلار حساب کرده. به نظر شما با توجه به لیسانسی که دارم و مقطعی که توش پذیرش گرفتم شانس ویزا گرفتنم چقدره؟
ممنون.
علاقه مندی ها (Bookmarks)