ونوس جان چه کردی! ممون از این همه بخشندگی . اطلاعاتی که ما اینجا سهیم میشیم واقعا میتونه مسیر زندگی آدما رو تغییر بده.و تبریک میگم بهت اگه از زندگی لذت میبری چون این واقعا یه هنره . آدمه هنرمندم هنرشو همه جا بره با خورش میبره .تو ایرانش لذت میبره ،مکزیک ،ناف LA یا هرجای دیگه.بگذریم.

من والا هنوز نرفتم . ولی کلی گشتم و مکاتبه کردم برای بورس دوره لیسانس. همونطوری که گفتی بورس دولتی لیسانس فقط واسه 1 تا 2 ترمه هستن اون هم به صورت اکسچنج. ولی من میون همه ی اینا دانشگاه گواناخواتا رو پیدا کردم که ظاهرا برای کل دوره تحصیلی لیسانس بورس میده . اینم فایلش :
http://amexcid.gob.mx/images/stories...g/ugto-eng.pdf

که اگه یادت باشه ازت پرسیدم راجع بهش.
آقا ولی ما به هر کی تو این دانشگاه ایمیل زدیم انگار که نه انگار .به 7،8 تا از استاداش به قسمت اینترنشنالش .حتی من یه جایی عضوم که اونجا از مردمی که توی خود گواناخواتا زندگی میکردن پرسیدم نمی دونستن . حالا نمیدونم انقد زباناشون تعطیله یا کلا ایمیل مربوط به بورس و اینارو راغب نیستن جواب بدن .(برعکس اون دوره های زبان یا دانشگاههای خصوصی)

یه بخشی هم که برخوردم امتحان ورودی دانشگاههای دولتی بود، که هر چی گشتم دستم نیومد سختیش و سطحش در چه حده ؟ آیا یکی با اسپانیایی متوسط رو به بالا میتونه از پسش بر بیاد یا نه ؟

ونوس جان ممنون میشم این فایلی که گذاشتمو یه نیگا بنداری شاید تو سر در بیاری.