نقل قول نوشته اصلی توسط abi110 نمایش پست ها
ونوس گرامی من یه مکاتبه هم با دانشگاه Universidad Autónoma Metropolitana کردم که رتبش هم 25 هستش توی فایل رنکینگ 2012 که قبلا فرستادم. من نامش رو پایین می زارم البته به اسپانیایی هست. من با گوگل ترانزلیت ترجمش کردم خلاصش اینکه این دانشگاه کرس زبان اسپانیایی نداره برای همین دانشگاه ملیش رو برای یادگیری زبان معرفی کرده www.unam.mx. امتحان ورودی داره که هم توی فوریه و هم جون برگزار می شه، با ویزای توریستی قبول می کنن که برید و اونجا تبدیل کنید دانشجو شید، ولی برای ویزای دانشجویی باید از خارج از مکزیک اقدام کنید. ونوس جان اگر چیزی رو اشتباه گفتم منو اصلاح کن لطفا. و یه درخواستم داشتم اینکه اگر ممکنه توی ایمیل پایین اون قسمتی رو که bold هست و مربوط به هزینه هاس رو برام ترجمه کنی چون من سر درنیاوردم. خیلی ممنون

Agradecemos la atención e interés hacia nuestra institución la Universidad Autónoma Metropolitana UAM, al mismo tiempo, le informo, que NO contamos con cursos de español por el momento, sin embargo, le proporciono la dirección electrónica de la Universidad Nacional Autónoma de México UNAM, en donde podrá encontrar los cursos de español para extranjeros: http://www.unam.mx
Cursos de español para extranjeros en la UNAM:
http://www.unam.mx/pagina/es/74/comu...ra-extranjeros
Por otro lado, le informo, que para ingresar a estudiar una licenciatura, deberá presentar el examen de admisión que se realiza en Febrero o Junio de 2014, (son dos periodos de admisión por año), éste lo puede realizar con la visa de turista, sin embargo, cuando Usted, se inscriba en la UAM y adquiera la calidad de alumno, deberá tramitar su visa de estudiante, fuera del territorio mexicano.
Folleto informativo en inglés: http://www.vinculacion.uam.mx/index....per&Itemid=419
Costos para extranjeros, para estudios de licenciatura en la UAM.
Derecho a examen de selección: $1550.00 pesos mexicanos
Inscripción anualidad: $642.15 pesos mexicanos
Inscripción por Trimestre: $642.15 pesos mexicanos
Sin más por el momento, reciba un cordial saludo.

Atentamente.
Lic. María O. Hernández Méndez
Analista y Redactor Documental
Dirección de Enlace con Sectores Educativos
Coordinación General de Vinculación y Desarrollo Institucional
Universidad Autónoma Metropolitana
Rectoría General

Prolongación Canal de Miramontes 3855, 4º piso
Col. ExHacienda de San Juan de Dios
México D.F. 14387
Teléfono 52 (55) 54834000 ext. 1928
Correo: mhernandez@correo.uam.mx

بله همون چیزای رو که شما اشاره کردید گفته
با ویزای توریستی می تونید آزمون ورودی بدید که همون آزمون سنوال هست
ازمون دو بار در سال برگذار میشه نزدیکترین تاریخ فوریه هست یعنی باید برای توریسیتی از الان اقدام کنی
برای تبدیل ویزای دانشجوی گفته باید از خاک کشور خارج بشید(اینو یکم شک دارم) اگر راست باشه اصلا این کار و نکن دوبار پول بلیط بدی؟همون از اول با ویزای دانشجوی برو بگو پذیرش بهم بدید تا بیام امتحان بدم ریسکش کمتر

ترجمه متن های پر رنگ

جزوه اطلاع رسانه به اینگلیسی یا بخشنامه به زبان اینگلیسی
هزینه تحصیل برای دانشجویان خارجی در دانشگاه یو ای ام (خودشون می خونن او ا امه)
هزینه امتحان ورودی 1550 پزو مکزیک تقریبا معادل صد و سی دلار و خورده ای
هزینه ثبت نام سالیانه 642.12 پزو که تقریبا میشه پنجاه دلار
هزینه سه ما تحصیل 642.15 پزو تقریبا پنجاه دلار
اخرش تعارف مکزیکی زده
یعنی در این احترام و سلامتی صمیمانه برای شما ارسال می کنم
بقیه اش هم که آدرس نوشته

ممنون به اشتراک گذاشتی
پ ن: اولین فرصت یک کمی براتون فایل اموزش اسپانیایی آپلود می کنم .ولی اینجا جاش نیست یک تاپیک جدا فک کنیم باید باشه