نقل قول نوشته اصلی توسط alikolahdoozan نمایش پست ها
اگر از پستهای بنده را پیگیری کنید خواهید دید عاشق مالزی نمیباشم و بدشان را زیاد میگویم ، اما عدم امنیتی مشاهده نکرده ام . این بندگان خدا خودشان هم میگویند 10 شب توی محیط مثلا خونه و زندگی خودت باشی بهتره . بماند که من چون تا 6 سر کارم اکثرا تا حداقل 12 بیرونم . گوشی موبایلم را میزارم با لپ تاپم توی مک دونالد و میرم 1 ساعت دیگه میام . ولی تا الان سرقت یا مزاحمتی ندیدم . شاید هم من خوش شانس بوده ا م . هر چند زیاد چیز میشنوم اما خودم تا الان ندیدم
دوست عزيز نمي خوام جبهه گيري كنم ولي اينطور كه شما مي فرماييد نيست ! اينطوري ممكنه باعث بشيد كه ضررهاي زيادي به ديگران وارد بشه به نظر من كه سه سال مالزي و سردانگ زندگي كردم تو مالزي بايد هر لحظه خودت و وسايلت رو بچسبي و با ابن وجود باز هم حوادث بد رخ مي ده!! همسرم جلوي در UKM تو روز روشن با قمه اومدن قشنگ لختش كردن ! لپ تاپ و موبايل و زندگيش رو زدن ، من خودم تو اين مدت دو بار گوشيم رو دزديدن ، و بارها و بارها سده ديدم دوستام پول توي Midvalley ، چينج كردن و پولاشون رو همون جا زدن!!!!
و اين كه كلا زياد رفت و آمد بعد از ١٠ ١١ شب رو توصيه نمي كنم چون مشكل زياد ديدم پيش اومده!!!