نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 63 از 460 نخستنخست ... 13535455565758596061626364656667686970717273113163 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 621 تا 630 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

ApplyAbroad Guardian
    zebarjadi آواتار ها

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای گرفتن ویزا مناسبتر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط saranaimi نمایش پست ها
    تا حالا كار نكردم حتي شركت خصوصي سربازي هم وثيقه گذاشتم. خاله ام نيويوركه و سيتيزنه، برادرم به همراه همسرش هر دو دانشجو هستن و در ممفيس هستند.
    راستي من الان قبرس شمالي هستم و اينجام سفارت داره و برادرمم از همينجا رفت امريكا ٣ سال پيش.
    سفارت آمریکا در نیکوزیا امسال وضع خوبی از نظر کلیرنس برای دانشجوهای ایرانی نداشته. در سالهای پیش هم بی نظمی زیاد داشته. توصیه میکنم برید آنکارا. البته سعی کنید با مدارکی مانند املاک در ایران یا دلایل مناسب دیگه وابستگیتون به وطن رو نشون بدید.

خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.

من مشكلي ندارم هر جا شما توصيه كنيد ميرم. ولي نيكوزيا بدليل نزديكي خوبه برم؟ حالا ريژكتم شدم اشكالي داره؟ مثلا بعدش برم دبي يا انكارا.. يا يه سره برم جايي كه ريسكش كمتره.
    انكارا كليراش راسته ميگن ٧ ٨ ١٠ ماه طول ميكشه؟

ApplyAbroad Senior Veteran
    mohammad_k88 آواتار ها

من مشكلي ندارم هر جا شما توصيه كنيد ميرم. ولي نيكوزيا بدليل نزديكي خوبه برم؟ حالا ريژكتم شدم اشكالي داره؟ مثلا بعدش برم دبي يا انكارا.. يا يه سره برم جايي كه ريسكش كمتره.
    انكارا كليراش راسته ميگن ٧ ٨ ١٠ ماه طول ميكشه؟
    دوست عزیزمون Zebarjani راست می گه کسایی که رفته بودن سفارتخونه نیکوزیا یه مقدار تو گرفتن نتایج و مصاحبشون مثل بقیه جا ها روی روال نبودن. الان فکر کنم یه مقدار بد تر هم باشه چون توی سایت برای ایرانی ها سه تا سفارت خونه دبی و آنکارا و ایروان رو پیشنهاد کرده. یعنی این سه تا با شرایط ایرانی ها بیشتر آشنا هستن. ممکن هست، ممکن یعنی من نمیدونم، که برید سفارت خونه بپرسن که چه دلیلی داره که شما که ایرانی هستید اومدید این سفارت خونه. که البته شما برای این سوال جواب خوبی دارید. شما اونجا زندگی می کنید. بنا بر این من فکر می کنم بد نباشه شخصا برید سفارت خونه و از خودشون بپرسید. بی نظمی شون هم اینجوری بوده که یه دفه طرف رو دو باره مصاحبه می کردن بنا بر این طرف مجبور می شده دو باره بره اونجا و بلیط و ویزا و دردسر. شما که اونجایید این مشکلی نیست. بعد هم یه کم ممکن هست (شاید) طولانی تر بشه پروستون که خب نسبت به هزینش شاید قابل قبول باشه.

خلاصه این که به نظرم از خود سفارت برید شرایط خودتون رو بپرسید.
    If one can do it, you too can do it, if no one can do it, you must do it

من شنيدم قبرس فقط phd اونم فاند دار ويزا ميده و به مستر فاندم باشه ويزا نميده چه برسه دانشگاه ضعيف بدون فاند درسته؟

پیش فرض با شرایط من، کدام سفارت را برای گرفتن ویزا مناسبتر می دانید؟

سلام دوستان
    من متاسفانه همین امروز از دوبی با شرایط زیر ریجکت شدم
    مستر engineering management پذیرش کاندیشنال زبان به خاطره نمره پایین زبان
    به خاطره همون مساله معروف tie point
    به نظرتون دوباره از جای دیگه اقدام کنم؟ اگه اره از کجا؟
    یا بذارم نمره زبانم خوب کنم
    ممنوون میشم کمکم کنید خیلی ناراحتم
    ویرایش توسط zebarjadi : December 29th, 2013 در ساعت 12:52 PM دلیل: ویرایش عنوان

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط elmiraarash نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من متاسفانه همین امروز از دوبی با شرایط زیر ریجکت شدم
    مستر engineering management پذیرش کاندیشنال زبان به خاطره نمره پایین زبان
    به خاطره همون مساله معروف tie point
    به نظرتون دوباره از جای دیگه اقدام کنم؟ اگه اره از کجا؟
    یا بذارم نمره زبانم خوب کنم
    ممنوون میشم کمکم کنید خیلی ناراحتم
    با اين مساله معروف بعدا خيلي ها بودن كه باز اقدام كردند و موفق شدند. ميتونيد اقدام كنيد ولي من نظرم اينه بد نيست زبانتونم خوب كنيد كه ديگه بهانه ايي دستشون نديد. بازم بستگي به شرايط خودتون داره كه چقدر عجله داريد. شما دانشجو هستيد؟ مبلغ BS كه بالا نبوده؟ كمي از شرايطتون بگيد بهتره.
    شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

من شنيدم قبرس فقط phd اونم فاند دار ويزا ميده و به مستر فاندم باشه ويزا نميده چه برسه دانشگاه ضعيف بدون فاند درسته؟
    سلام

اتفاقا من هم در مورد قبرس دقيقا همين رو شنيدم ولي مورد استثنا هم به چشم ديدم. فقط اينكه استثناهايي كه ديدم كمتر از دكتري با فاندي بودن كه ويزا از قبرس گرفتن. اين ناخودآگاه انسان رو به فكر ميندازه كه ممكنه شنيده ها درست باشه. با اين وجود بازم تصميم نهايي با شماست . ممكنه زماني اقدام كنيد و شما هم جز اون استثناها باشيد. بازم با مطالعه تصميم بگيريد سفارت كم نداريم.
    شادزي

از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    با اين مساله معروف بعدا خيلي ها بودن كه باز اقدام كردند و موفق شدند. ميتونيد اقدام كنيد ولي من نظرم اينه بد نيست زبانتونم خوب كنيد كه ديگه بهانه ايي دستشون نديد. بازم بستگي به شرايط خودتون داره كه چقدر عجله داريد. شما دانشجو هستيد؟ مبلغ BS كه بالا نبوده؟ كمي از شرايطتون بگيد بهتره.
    شادزي
    سلام
    واقعا مرسی از اینکه راهنماییم میکنید

33 سالمه
    3 سال هند بودم برای مستر تمموم نکردم برگشتم ایرلن(البته جون 6 سال پیش برگشتم ایران تو d160چیزی نوشتم افیسرم چیزی نپرسید
    5 سال سابقه کار دارم در شرکت وندور نفتی
    متاهل
    bs:60000 $ البته بگم بعد از دیدن bs یهو افیسر رفت گفت الن میام بعدش اون ورق سفید داد و گفت رییسمم قبول نکرد به شما ویزا بدم
    برای شوهرم هم واسه f2 پدیرش داشتم ولی روز مصاحبه چون کار داشت با من نیومده بود
    عجیبه چه tie point ازین قویتر که شوهرم اینجا میمونه
    هیچ فامیلی تو امربکا ندارم ولی شوهرم برادراش اونجان 2 تا
    مدارک شغلی خودم و شوهرم برده بودم شوهرم ایران کارخانه داره
    الانم نا امید شدم نمیدونم چیکار کنک دوباره اقدام کنم یا نه ؟کی اقدام کنم؟ چه تغییری تو وضعیتم بدم؟
    کلا نا امید شدم

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط elmiraarash نمایش پست ها
    سلام
    واقعا مرسی از اینکه راهنماییم میکنید

33 سالمه
    3 سال هند بودم برای مستر تمموم نکردم برگشتم ایرلن(البته جون 6 سال پیش برگشتم ایران تو d160چیزی نوشتم افیسرم چیزی نپرسید
    5 سال سابقه کار دارم در شرکت وندور نفتی
    متاهل
    bs:60000 $ البته بگم بعد از دیدن bs یهو افیسر رفت گفت الن میام بعدش اون ورق سفید داد و گفت رییسمم قبول نکرد به شما ویزا بدم
    برای شوهرم هم واسه f2 پدیرش داشتم ولی روز مصاحبه چون کار داشت با من نیومده بود
    عجیبه چه tie point ازین قویتر که شوهرم اینجا میمونه
    هیچ فامیلی تو امربکا ندارم ولی شوهرم برادراش اونجان 2 تا
    مدارک شغلی خودم و شوهرم برده بودم شوهرم ایران کارخانه داره
    الانم نا امید شدم نمیدونم چیکار کنک دوباره اقدام کنم یا نه ؟کی اقدام کنم؟ چه تغییری تو وضعیتم بدم؟
    کلا نا امید شدم
    سلام
    حرفايي كه ميزنم نظر شخصيه خودمه و ممكنه درستم نباشه.
    اگر من جاي آفيسر بود و شما با اين شرايط مي خواستيد بريد شك نميكردم كه هدفتون فقط رفتنه و هدف تحصيلي نيست. با اين وضعيت پذيرش كانديشنال و اين مبلغ BS‌شما داريد ميريد كه برنگرديد. اگر پذيرشتون دكتري بود شايد راحت تر ميتونستيد متقاعدشون كنيد و زبان كانديشنال در مسترم خودش ممكنه اين فكر رو القا كنه كه هدف اين بوده يه پذيرشي باشه شما روش يه ويزا بگيريد.
    مبلغ BS به نظر من بالا بوده. اندازه ي 2 سال مبلغ I-20 احتمالا.
    شغل شما هم كه اخيرا با 501 رد ميشه. نميدونم اگر سوابق كاريتون رو در DS وارد كرده باشيد دفعه ي بعدي با 501 رد نشيد. اگر مصر هستيد دوباره امتحان كنيد توصيه ي من به شما

1- آنكارا
    2-تقويت زبان
    3-حداقل مستر بدون كانديشنال يا دكتري بدون فاند
    4- مبلغ BS‌معدل I-20
    5-اگر قبلا سوابق كاريتون رو گفته باشد اينبار توصيه نميكنم مخفي كنيد فقط در جريان باشيد بند جديدي به اسم 501 اومده كه هر حرفي از انرژي در مدارك باشه طرف رو حتر در دوران كليرنس رد مي كنن. ( ديگه تصميم با خودتونه )

اين تغييرات زمان ميبره. زود نريد و نزاريد دفعه ي بعد با يك بند بدتر رد شيد. صبور باشيد و وضعيتتون رو تغيير بديد.

بازم ميتونيد نظر دوستان ديگه رو هم جويا بشيد. اينا نظر شخصيمه و مسئوليتي در قبالش ندارم.

ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام
    حرفايي كه ميزنم نظر شخصيه خودمه و ممكنه درستم نباشه.
    اگر من جاي آفيسر بود و شما با اين شرايط مي خواستيد بريد شك نميكردم كه هدفتون فقط رفتنه و هدف تحصيلي نيست. با اين وضعيت پذيرش كانديشنال و اين مبلغ BS‌شما داريد ميريد كه برنگرديد. اگر پذيرشتون دكتري بود شايد راحت تر ميتونستيد متقاعدشون كنيد و زبان كانديشنال در مسترم خودش ممكنه اين فكر رو القا كنه كه هدف اين بوده يه پذيرشي باشه شما روش يه ويزا بگيريد.
    مبلغ BS به نظر من بالا بوده. اندازه ي 2 سال مبلغ I-20 احتمالا.
    شغل شما هم كه اخيرا با 501 رد ميشه. نميدونم اگر سوابق كاريتون رو در DS وارد كرده باشيد دفعه ي بعدي با 501 رد نشيد. اگر مصر هستيد دوباره امتحان كنيد توصيه ي من به شما

1- آنكارا
    2-تقويت زبان
    3-حداقل مستر بدون كانديشنال يا دكتري بدون فاند
    4- مبلغ BS‌معدل I-20
    5-اگر قبلا سوابق كاريتون رو گفته باشد اينبار توصيه نميكنم مخفي كنيد فقط در جريان باشيد بند جديدي به اسم 501 اومده كه هر حرفي از انرژي در مدارك باشه طرف رو حتر در دوران كليرنس رد مي كنن. ( ديگه تصميم با خودتونه )

اين تغييرات زمان ميبره. زود نريد و نزاريد دفعه ي بعد با يك بند بدتر رد شيد. صبور باشيد و وضعيتتون رو تغيير بديد.

بازم ميتونيد نظر دوستان ديگه رو هم جويا بشيد. اينا نظر شخصيمه و مسئوليتي در قبالش ندارم.

ممنون
    مرسی از پاسختون
    من تو شرکت نفت کار نمیکنم فقط به شرکت نفت کمپرسور میفروشیم
    یعنی به نظرتون نمره زبانم خوب کنم پذیرشم تغییر بدم شانسی واسه گرفتن ویزا دارم؟ منظورتون از مصر هستید چی هست؟ یعنی کلا بیخیال ویزا گرفتن بشم؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)