نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
سلام
حرفايي كه ميزنم نظر شخصيه خودمه و ممكنه درستم نباشه.
اگر من جاي آفيسر بود و شما با اين شرايط مي خواستيد بريد شك نميكردم كه هدفتون فقط رفتنه و هدف تحصيلي نيست. با اين وضعيت پذيرش كانديشنال و اين مبلغ BS‌شما داريد ميريد كه برنگرديد. اگر پذيرشتون دكتري بود شايد راحت تر ميتونستيد متقاعدشون كنيد و زبان كانديشنال در مسترم خودش ممكنه اين فكر رو القا كنه كه هدف اين بوده يه پذيرشي باشه شما روش يه ويزا بگيريد.
مبلغ BS به نظر من بالا بوده. اندازه ي 2 سال مبلغ I-20 احتمالا.
شغل شما هم كه اخيرا با 501 رد ميشه. نميدونم اگر سوابق كاريتون رو در DS وارد كرده باشيد دفعه ي بعدي با 501 رد نشيد. اگر مصر هستيد دوباره امتحان كنيد توصيه ي من به شما

1- آنكارا
2-تقويت زبان
3-حداقل مستر بدون كانديشنال يا دكتري بدون فاند
4- مبلغ BS‌معدل I-20
5-اگر قبلا سوابق كاريتون رو گفته باشد اينبار توصيه نميكنم مخفي كنيد فقط در جريان باشيد بند جديدي به اسم 501 اومده كه هر حرفي از انرژي در مدارك باشه طرف رو حتر در دوران كليرنس رد مي كنن. ( ديگه تصميم با خودتونه )

اين تغييرات زمان ميبره. زود نريد و نزاريد دفعه ي بعد با يك بند بدتر رد شيد. صبور باشيد و وضعيتتون رو تغيير بديد.

بازم ميتونيد نظر دوستان ديگه رو هم جويا بشيد. اينا نظر شخصيمه و مسئوليتي در قبالش ندارم.

ممنون
مرسی از پاسختون
من تو شرکت نفت کار نمیکنم فقط به شرکت نفت کمپرسور میفروشیم
یعنی به نظرتون نمره زبانم خوب کنم پذیرشم تغییر بدم شانسی واسه گرفتن ویزا دارم؟ منظورتون از مصر هستید چی هست؟ یعنی کلا بیخیال ویزا گرفتن بشم؟