نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 64 از 460 نخستنخست ... 14545556575859606162636465666768697071727374114164 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای گرفتن ویزا مناسبتر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط elmiraarash نمایش پست ها
    مرسی از پاسختون
    من تو شرکت نفت کار نمیکنم فقط به شرکت نفت کمپرسور میفروشیم
    یعنی به نظرتون نمره زبانم خوب کنم پذیرشم تغییر بدم شانسی واسه گرفتن ویزا دارم؟ منظورتون از مصر هستید چی هست؟ یعنی کلا بیخیال ویزا گرفتن بشم؟
    فقط شركت نفت جز 501 نيست.
    منظورم اينه كه تضمين 100 درصدي براي ويزاي آمريكا من نميبينم نه براي شما نه براي هر شخص ديگه اي . و نبايد همه چيز فقط به اين نقطه ختم شه اما مثلا دوست يكي از دوستانم اصرار داشت بره و بعد از 7 رجكت و تغييرات مختلف موفق شد. به اين آدم من ميگم ُمصر.من پيشگويي نميكنم با شواهد ظاهريه مورد شما و تجربه از وضعيت نفرات گذشته چيزي كه گفتم به صورت توصيه ي بالا بود. حالا ممكنه به ويزا ختم شه يا نشه. تصميم نهايي با شماست كه مي خواهيد چيكار كنيد.
    شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanic

با سلام
    من فول فاند دارم و رشته من مکانیک هست با 3 سال سابقه کار در رشته آب و فاضلاب و باید 21 ژانویه 2014 آمریکا باشم و تقریباً وقتی ندارم.شما دوستان کجا را به من پیشنهاد میدین؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط aminfzarandi نمایش پست ها
    با سلام
    من فول فاند دارم و رشته من مکانیک هست با 3 سال سابقه کار در رشته آب و فاضلاب و باید 21 ژانویه 2014 آمریکا باشم و تقریباً وقتی ندارم.شما دوستان کجا را به من پیشنهاد میدین؟

سلام

شما 21 روز ديگه بايد سر كلاس باشيد؟ بقيه ي كشورها كه ويزا ميخوان كه گزينه ي مناسبي نيستن چون 1 هفته الي 10 روز براي صدور ويزاي خودشن زمان از دست ميدين. آنكارا هم اين رشته رو كم پيش اومده درجا ويزا داده باشه. شرايطتتون خيلي سخته با اين زمان كم فقط بايد جايي پيدا كنيد كه اين رشته رو زود كلير كنه يا درجا ويزا بده.
    اگر نرسيديد جايي پيدا كنيد مقدمات ديفر كردن رو فراهم كنيد يا حداقل نامه ي ليت.
    شادزي

از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanic

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام

شما 21 روز ديگه بايد سر كلاس باشيد؟ بقيه ي كشورها كه ويزا ميخوان كه گزينه ي مناسبي نيستن چون 1 هفته الي 10 روز براي صدور ويزاي خودشن زمان از دست ميدين. آنكارا هم اين رشته رو كم پيش اومده درجا ويزا داده باشه. شرايطتتون خيلي سخته با اين زمان كم فقط بايد جايي پيدا كنيد كه اين رشته رو زود كلير كنه يا درجا ويزا بده.
    شادزي
    البته استادم 2 هفته بهم مهلت داده.من درست متوجه نشدم مگه ارمنستان و ترکیه لب مرز ویزا نمیدن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام

شادزي
    مستر mba بدون فاند كجا راحت ويزا ميده سايمن عزيز و اينكه اين رشته به كلير نياز داره يا نه؟

يه سوال ديگه ام اينكه من ليسانس عمران بودم واسه مستر دارم ميرم mba از نظر سفارت مشكوك نيست يكم؟

Junior Member

سلام
    رشته من صنایع هست و تحقیقم هم حساس نیست (دکترا) من با ویزای مالتپیل اومدم آمریکا و این تابستون ویزام تموم میشه. یک بار اومدم ایران و برگشتم در طول مدتی که آمریکا بودم. حالا میخوام بببنم وقتی ویزام تموم شد اگه بخوام از آمریکا خارج شم کدوم سفارت برم بهتره؟ یک سری رو شنیدم رفتن کانادا و ویزای ماتیپل گرفتن، حتی اونایی که سینگل داشتن. حالا میخوام ببینم شانس من چقدره برای گرفتن دوباره ویزا؟
    مرسی

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mojgan138 نمایش پست ها
    سلام
    رشته من صنایع هست و تحقیقم هم حساس نیست (دکترا) من با ویزای مالتپیل اومدم آمریکا و این تابستون ویزام تموم میشه. یک بار اومدم ایران و برگشتم در طول مدتی که آمریکا بودم. حالا میخوام بببنم وقتی ویزام تموم شد اگه بخوام از آمریکا خارج شم کدوم سفارت برم بهتره؟ یک سری رو شنیدم رفتن کانادا و ویزای ماتیپل گرفتن، حتی اونایی که سینگل داشتن. حالا میخوام ببینم شانس من چقدره برای گرفتن دوباره ویزا؟
    مرسی
    سلام
    فكر نميكنم در اين مورد بشه به راحتي نظر داد. ممكنه هر حالتي پيش بياد. سابقه ي شما در گذشته ممكنه موثر باشه و مثبت ولي كي واقعا ميتونه به شما اين تضمين رو بده كه در برگشت موقت بتونيد حتي سينگل رو دوباره اخذ كنيد؟ فكر نميكنم طرح سوال خيلي درست باشه. در مورد كانادا بهتره تاپيك كليرينس رو مطالعه كنيد تا دستتون بياد برخورد اخيرشون چطور بوده.
    شادزي

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanic

در شرایط کنونی و اتفاقاتی که در ترکیه به وجود اومده فکر کنم بهترین سفارت ارمنستان باشه و مهم تر اینکه اگه درخواست بدین وقت اضطراری را هم بهتون می دن و اگر وقت کم دارین درخواست late arrival letter بدین دانشگاه می پذیره کاملا از شما

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

مقطع فوق لیسانس
    فول فاند
    زبان Conditional
    کامپیوتر - نرم افزار( برنامه نویسی)
    سربازی: ارتش - پدافند نیروی هوایی
    هیچ فامیل و آشنایی هم در امریکا ندارم

کدوم سفارت شانس بهتری دارم که بتونم راحت تر ویزا بگیرم. به خدا تا اینجا موهام سفید شده اینقدر استرس مراحل رو تحمل کردم از اول تا الان

ApplyAbroad Veteran
    rikavache آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Université de Sherbrooke, Civil Eng

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mamoosh68 نمایش پست ها
    مقطع فوق لیسانس
    فول فاند
    زبان Conditional
    کامپیوتر - نرم افزار( برنامه نویسی)
    سربازی: ارتش - پدافند نیروی هوایی
    هیچ فامیل و آشنایی هم در امریکا ندارم

کدوم سفارت شانس بهتری دارم که بتونم راحت تر ویزا بگیرم. به خدا تا اینجا موهام سفید شده اینقدر استرس مراحل رو تحمل کردم از اول تا الان
    هنوز اول راهی دوست عزیز! استرس برای چی؟
    من باکو و آنکارا رو بهتون پیشنهاد می کنم، با توجه به رشته تون نباید حساسیتی رو مورد شما باشه و شانس مالتیپل هم داری
    دوبی هم تا جایی که اطلاع دارم خیلی خوب با بچه ها راه اومده امسال
    موفق باشی

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)