صفحه 35 از 137 نخستنخست ... 25262728293031323334353637383940414243444585135 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 341 تا 350 , از مجموع 1370

موضوع: همه چيز در مورد شهر ونكوور

Junior Member Babak91Karimi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical engineering

پیش فرض پاسخ : همه چيز در مورد شهر ونكوور

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    این سوال خیـــلی کلیه!
    حقیقتش من نمی‌دونم چطوری بهش جواب بدم
    ولی چیزی که هست و چیزی که من دیدم، دوستان خودم (و خودم) حداکثر 4-5 ما بیکار بودن و کار تخصصیشون رو یا یه کار خوب غیرتخصصیشون رو پیدا کردن
    کار جنرال هم که خیلی راحت پیدا می‌شه
    یعنی کار جنرال میشه در عرض کمتر از 2 ماه پیدا کرد؟ ببخشید میدونم چند بار این موضوع تو این تاپیک مطرح شد اما باور کنید همه ما که تخصص داریم باید اول تمرکزمون رو روی این جور کارا بذاریم تا کمتر دلار ریالی بخوریم.
    و یک سوال دیگه از خانم هدی . شما و همسرتون بعد چه مدت و چه کاری پیدا کردید ؟
    ویرایش توسط Babak91Karimi : January 5th, 2014 در ساعت 12:06 AM

رشته و دانشگاه
    Mechanical engineering

البته فکر کنم سوال بالام یکم فضولی و جسارت بود . ولی باور کنید ما هم چاره ای جز این پاسخ و پرسش ها نداریم . خیلی از دوستان رو میبینم که خودشون هم از همین تاپیکها شروع کردند و الان چند سالی هست که به خواستشون رسیدن و مهاجرت کردن و مشغول کار و زندگی هستن.معذرت میخوام

Member yasinhajizadeh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دکترای مهندسی طی کشی

با 3 دلار نهایت کاری که بتونین بکنین اینه که از سوپر مارکت یه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ بگیرین (مزه سالاد الویه میده با تقریب مهندسی خوبی) که میشه 2.5 دلار و یه نون گردالو که میشه 25 سنت. یه چیز ارزون دیگه هم مرغ های درسته بریان هست که اکثر سوپر ها دارن و 9 دلاره که راحت 3 وعده میشه

نقل قول نوشته اصلی توسط crps نمایش پست ها
    میشه راجع به هزینه های خورد و خوراک در ونکوور هم یک کمی توضیح بدید؟
    بطور متوسط برای یک نفر این هزینه ها به چه میزان هست در ماه؟
    اگر بخواهیم از بیرون غذا بخوریم - مثلا رستوران یا اغذیه فروشی ارزون تر (اصلا نمیدونم چنین چیزی در کانادا وحود دارد یا نه! اما در شرق آسیا که بسیار زیاد است و برای افرادی که شاغل هستند و وقت پخت و پز ندارند با قیمت مناسب نزدیک به 2-3 دلار میشه یک غذای کامل خورد مثلا پلو مرغ همراه با یک Add-on مثل Cooked Veggies)، هزینه ها تو چه بازه قیمتی هست برای هر وعده غذا (مثلا نهار یا شام)؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Babak91Karimi نمایش پست ها
    البته فکر کنم سوال بالام یکم فضولی و جسارت بود . ولی باور کنید ما هم چاره ای جز این پاسخ و پرسش ها نداریم . خیلی از دوستان رو میبینم که خودشون هم از همین تاپیکها شروع کردند و الان چند سالی هست که به خواستشون رسیدن و مهاجرت کردن و مشغول کار و زندگی هستن.معذرت میخوام
    من یادم رفته بود اینو جواب بدم
    البته همسر من دوست نداره در موردش اینجا صحبتی بشه، واسه همین چیزی در مورد ایشون نمی‌گم
    ولی خودم‌و دیگه همه خبر دارن که من حدود یه ماه بعد از اینکه شروع کردم رفتم دنبال کار، توی بانک استخدام شدم

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

سلام دوستان
    آیا با حدود 1100 یا فوقش 1200 دلار در ماه ، میشه بصورت متاهلی در منطقه سوری (یا اطراف برنابی) زندگی کرد !!؟
    مثلا اجاره خونه 700 ؛ خوراک 300 ؛ 100 متفرقه !!!؟
    بعد اینکه میگن سوری امنیت نداره ، این در چه حدیه !!؟ یعنی خیلی خطرناکه !!؟
    خیلی ممنون
    .You can either have results or excuses; not both

نقل قول نوشته اصلی توسط OMID-313 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    آیا با حدود 1100 یا فوقش 1200 دلار در ماه ، میشه بصورت متاهلی در منطقه سوری (یا اطراف برنابی) زندگی کرد !!؟
    مثلا اجاره خونه 700 ؛ خوراک 300 ؛ 100 متفرقه !!!؟
    بعد اینکه میگن سوری امنیت نداره ، این در چه حدیه !!؟ یعنی خیلی خطرناکه !!؟
    خیلی ممنون
    خیر
    خیلی بیشتر از 100 دلار خرج متفرقه خواهید داشت... از هزینه موبایل و اینترنت بگیر تا خریدهای متفرقه
    منطقه سوری هم مثل اینکه جاهای مختلفش فرق داره، ولی جقیقتش من خودم هیچوقت نمی‌رم اونجا... مخصوصن که فقط توی همین چند هفته چند بار خبر تیراندازی توی سوری رو توی تلوزیون دیدیم!

رشته و دانشگاه
    Mechanical engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    من یادم رفته بود اینو جواب بدم
    البته همسر من دوست نداره در موردش اینجا صحبتی بشه، واسه همین چیزی در مورد ایشون نمی‌گم
    ولی خودم‌و دیگه همه خبر دارن که من حدود یه ماه بعد از اینکه شروع کردم رفتم دنبال کار، توی بانک استخدام شدم
    بله مرسی خانم
    " همه " دوستانی هستند که آشنایی و سابقه بیشتری باهاشون دارید .اما من یکم تازه واردم زیاد با کسی آشنایی ندارم

ApplyAbroad Hero

اجاره سوییت یا خونه یک خوابه برای مدت یک ماه پیدا کردنش سخته؟ کدوم سایتها میشه دنبالش گشت؟ با 1000 تا کجاها میشه پیدا کرد؟ اصلا میشه؟

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sh00ca نمایش پست ها
    اجاره سوییت یا خونه یک خوابه برای مدت یک ماه پیدا کردنش سخته؟ کدوم سایتها میشه دنبالش گشت؟ با 1000 تا کجاها میشه پیدا کرد؟ اصلا میشه؟
    معمولا تمایلی به اجاره برای این مدت کم ندارن، مگه اینکه شرایط خاصی باشه. احتمال اینکه توی قسمت سابلت/موقت پیدا کنید بیشتر خواهد بود:
    http://vancouver.en.craigslist.ca/sub/
    http://vancouver.en.craigslist.ca/sbw/

با 1000 تا میشه پیدا کرد، یه 150 - 200 تا بذارید روش که خود دان تان پیدا میکنید.
    Culture lives in everything we do

Junior Member

سلام به همه دوستان گرامی
    از اونجایی که من شخصا خیلی به این انجمن مدیون هستم و دیدم در این تاپیک خیلی ها نگران خونه هستند گفتم تجربه شخصی خودم براتون بگم من و همسرم ماه نوامبر 2013 وارد ونکوور شدیم قبل از ورود قصد داشتیم به خاطر هزینه ها در منطقه متروتون برنابی ساکن بشیم اما باز هم ترجیح دادیم که از یک جای ارزون تر شروع کنیم و در حال حاضر در کوکیتلام هستیم که کرایه خونه 720 هست البته باید بگم که این از مدل خونه های Low-rise هست ولی خب به نسبت مبلغی که پرداخت میکنیم میشه گفت خونه اوکی هست ( من شخصا از کوکیتلام خوشم نمیاد ولی به خاطر هزینه فعلا اینجا هستیم ) اگر کسی از دوستان در این مورد سوالی داشت خوشحال میشم که بتونم جواب بدهم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)