صفحه 74 از 143 نخستنخست ... 24646566676869707172737475767778798081828384124 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 731 تا 740 , از مجموع 1421

موضوع: راهکارهای یادگیری لغات

Question پاسخ : راهکارهای یادگیری لغات

سلام.
    در پیج های اول و این چند پیج در مورد نرم افزار یادگیری لغات صحبت شده ولی من هر چی به دنبال اصل موضوع بودم به جایی نرسیدم.
    سوالم اینه که چطور دایره لغات را بالا ببریم.خوب من روشی را به کار میبرم شاید خنده دار به نظر برسه.هر کلمه را از فارسی به انگلیسی میخونم و اونها را با دستگاه ضبط میکنم.تو کامپیوتر ویرایش میکنم و گوش میدم.به نظر شما روش درستیه.تا الان که خوب جواب داده.شما چه پیشنهادی میدید؟

Banned

پیش فرض پاسخ : راهکارهای یادگیری لغات

نقل قول نوشته اصلی توسط Crysis3 نمایش پست ها
    سلام.
    در پیج های اول و این چند پیج در مورد نرم افزار یادگیری لغات صحبت شده ولی من هر چی به دنبال اصل موضوع بودم به جایی نرسیدم.
    سوالم اینه که چطور دایره لغات را بالا ببریم.خوب من روشی را به کار میبرم شاید خنده دار به نظر برسه.هر کلمه را از فارسی به انگلیسی میخونم و اونها را با دستگاه ضبط میکنم.تو کامپیوتر ویرایش میکنم و گوش میدم.به نظر شما روش درستیه.تا الان که خوب جواب داده.شما چه پیشنهادی میدید؟
    سلام

این تقریبا همون کاریه که نرم افزار هایی مثل jmemorize انجام میدن... البته با توجه به سطح زبانتون توصیه میشه کلماتی که احساس می کنین برای ذهنتون فرار هستن یا کلا وارد حافظتون نمیشن رو وارد data baseتون کنید. چون در غیر این صورت بعد از یه مدت کوتاه کلمات مجموعتون اونقدر زیاد میشن که امکان دوره موثر اونها عملا وجود نخواهد داشت.

براتون آرزوی موفقیت می کنم

سلام به همه دوستان
    ببخشید که سوالی میپرسم که تکراریه ولی راستش تعداد صفحات خیلی بالاس و نمیشه همشو خوند
    من میخوام زبان بخونم ولی
    نمیدونم چطوری بخونم و به خاطر شرایط درس و دانشگاه کلاسم نمیتونم برم(شاهین شهر درس میخونم که کلاس زبان قوی اینجا نیس اگه بخوام برم اصفهانو برگردمم که خیلی سخته) چه روشی بخونم و چه کتابو نرم افزاری را بخونم و استفاده کنم که خودخوان بتونم یاد بگیرم (هزینه برام مهم نیس زیاد )
    البته گرامرم بد نیس و با یه دو سه جلسه کلاس خصوصی میتونم کاملش کنم بیشتر برا لغت و speaking مشکل دارم که نمیدونم چطری لغت یاد بگیرم

خواهش میکنم هرجور میتونین راهنمایی کنین منو
    پیشاپیش ازتون ممنونم

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط cheshmokiii نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    ببخشید که سوالی میپرسم که تکراریه ولی راستش تعداد صفحات خیلی بالاس و نمیشه همشو خوند
    من میخوام زبان بخونم ولی
    نمیدونم چطوری بخونم و به خاطر شرایط درس و دانشگاه کلاسم نمیتونم برم(شاهین شهر درس میخونم که کلاس زبان قوی اینجا نیس اگه بخوام برم اصفهانو برگردمم که خیلی سخته) چه روشی بخونم و چه کتابو نرم افزاری را بخونم و استفاده کنم که خودخوان بتونم یاد بگیرم (هزینه برام مهم نیس زیاد )
    البته گرامرم بد نیس و با یه دو سه جلسه کلاس خصوصی میتونم کاملش کنم بیشتر برا لغت و speaking مشکل دارم که نمیدونم چطری لغت یاد بگیرم

خواهش میکنم هرجور میتونین راهنمایی کنین منو
    پیشاپیش ازتون ممنونم

سلام
    هدفتون از خوندن زبان چيه؟ يادگيري لغت صرف؟
    شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

سلام دوستان من 504 از روی کتابش خوندم ، 1100 را با کتاب و فلش کارت ، کلمات GRE را خودم فلش کارت درست کردم و خوندم و هر روز مرور میکنم ولی بازم احساس میکنم دایره لغاتم پایینه و گاهی در متن ریدینگ به کلماتی برمی خورم که بلدشون نیستم . بنظرتون چی بخونم ؟؟ مرسی از راهنماییتون

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد-صنعتی شریف

نقل قول نوشته اصلی توسط سلامیه نمایش پست ها
    سلام دوستان من 504 از روی کتابش خوندم ، 1100 را با کتاب و فلش کارت ، کلمات GRE را خودم فلش کارت درست کردم و خوندم و هر روز مرور میکنم ولی بازم احساس میکنم دایره لغاتم پایینه و گاهی در متن ریدینگ به کلماتی برمی خورم که بلدشون نیستم . بنظرتون چی بخونم ؟؟ مرسی از راهنماییتون
    In level of some one like you I think there is no need to memorize more vocabularies
    You need to know roots and suffix/prefix couples to let you successfully guess on the meaning of the specified word throughout the context
    Goolge on English roots and would help you in both GRe and TOEFL

G.L

For GPA Conversion See INJA

سلام
    من قبلاً کلمات اسنشیال و 504 را با جی ممورایز خونده بودم. الان برای GRE قصد دارم که از anki استفاده کنم. لغات word smart و verbal advantage رو از اینجا دانلود کردم ولی برای 1100 چیزی پیدا نکردم. deck های آماده ی 1100 هم که در سایت خودشون share شده به نظرم خیلی کامل نمیان. اما یکسری لغات داره که تعدادشون زیاده (4000 تا 5000 تا!) در عوض بقیه امتیاز خوبی بهشون دادند. به نظرتون ارزش داره روشون وقت بگذارم؟ (با توجه به اینکه فرمت جدید امتحان خیلی لغت محور نیست؟!)
    در ضمن راهکاری هست که من هم کلمات رو در کامپیوتر بخونم و هم موبایل و بشه این دو تا رو با هم هماهنگ کرد؟
    مرسی
    .One day your life will flash before your eyes. Make sure it's worth watching

Junior Member

برای هماهنگی مراحل حفظ لغت در کامپیوتر و موبایل از Anki استفاده کنید، به نظر من پیشرفته ترین نرم‌افزار فلش کارته. برای اندروید و کامپیوتر مجانیه اما توی آیتونز پولیه. برای هماهنگ کردن نیاز به اینترنت دارید.

Junior Member

سلام به دوستان عزیز برنامه جدیدی در Google Play منتشر شده که برای یادگیری زبان بسیار مناسبه.
    این برنامه برپایه مرور فلش کارتهاست و در واقع نسخه اندروید برنامه JMemorize هست. این برنامه Free است تمامی فلش کارتهای مورد نیازتون رو داره (504، 1100، 500 کاپلان، 3500 و 800 برونز، Essential words for the TOEFL , 8 سطح از Verbal advantage). درضمن قابلیت import کردن فایل های jml رو هم داره. اسم این برنامه AMemorize هست.

میتونید از لینک زیر مشخصات برنامه رو مرور کنید (فقط ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن داشته باشید):
    https://play.google.com/store/apps/d...mhbm.amemorize

Junior Member

سلام
    دوستان کسی همچین چیزی رو قبلا دیده؟
    در واقع من دنبال کلیپ ها و ویدیوهایی هستم که بر مبنای لغات کتاب 504 و essential تافل ساخته شدن. یه جورایی مثلا گفت شه در این کلیپ قراره این سری از لغات یا لغات فلان درس استفاده شوند.

مرسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)