صفحه 353 از 359 نخستنخست ... 253303343344345346347348349350351352353354355356357358359 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,521 تا 3,530 , از مجموع 3587

موضوع: شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاده شود)

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاد

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedbaghali64 نمایش پست ها
    بسیار ممنونم بابت راهنماییتون
    چون من برا سال بعد می خوام اپلای کنم حدود یه سال وقت دارم برا ترمیم رزومه
    می خواستم ببینم به جز GRE رو چی تمرکز کنم که بتونم برا top 100 شانس بیشتری داشته باشم ؟
    ( یه دونه مقاله هم برا داوری دارم ) در ضمن اگر امکانش باشه نظرتون رو در مورد master or phd هم اگه بفرمایین ممنون می شم
    نقل قول نوشته اصلی توسط ucb نمایش پست ها
    باید بچه های رشته برق تایید کنن ولی به نظر من جی آر ای سابجکت ریاضی میتونه معدل کارشناسی رو تا حدود خوبی جبران کنه و از مقاله مهمتره ولی مقاله رو هم جدی بگیرید
    نمرۀ قابل توجه در GRE سابجکت ریاضی خصوصاً توی دانشگاه های تاپ حائز اهمیت هست و من خودم دیدم که توصیه شده دانشجوی اینترنشنال، این نمره رو هم ارائه بده بهتره. برای گرفتن پذیرش و جلب نظر کمیتۀ تصمیم گیر، احتمالاً GRE سابجکت، وزن بیشتری از مقالۀ ISI داره؛ اما برای گرفتن فاند RA که معمولاً نیاز به جلب نظر استاد داره، احتمالاً مقالۀ معتبر ISI وزن بیشتری داره.

در کل، نمیشه گفت که کدوم مهمتر هست؛ باید دید که هدف از GRE سابجکت چیه. اگر جبران معدل کارشناسی مورد نظر باشه، مقالۀ ISI کار خاصی نمیتونه بکنه و GRE سابجکت مهمتره.

پیشنهاد: با توجه به 4 مقالۀ موجود و یک مقالۀ در حال داوری، به نظر میاد دیگه نیاز جدی به مقاله نداشته باشید و بجاش، تکرار GRE جنرال به قصد گرفتن نمرۀ حداکثر از کوانت و دادن GRE سابجکت ریاضی و تلاش برای گرفتن نمره ای حدودای 900، میتونه تلاش مؤثری باشه برای بالا بردن شانس پذیرش و فاند از دانشگاه های رنک زیر 100.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering-Transportation

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاد

با سلام و تشکر فراوان بابت وقتی که اختصاص می دهید

معدل کارشناسی (آزاد واحد کرج-مهندسی عمران): 14.88
    معدل ارشد (آزاد واحد علوم و تحقیقات-گرایش راه و ترابری): 17.80 (معادل 3.92 از 4.0)
    مقاله: 2 تا ISI پذیرفته شده، 4 تا از کنفرانسهای آمریکا، 5 تا داخلی فارسی
    زبان : ایلتس 6.5، L:7 S:6.5 R:5.5 W: 6
    GRE دو هفته بعد امتحان دارم ولی حدود 310 تخمین می زنم
    یک سال سابقه کار مرتبط با رشته
    2 توصیه نامه خیلی خوب و یک توصیه نامه متوسط
    دانشگاههای مد نظر: Penn State University- Oregon State University- Texas A&M - University of Texas - Wayne State University
    هدف: تحصیل در رشته حمل و نقل (Transporation) در مقطع دکتری

خیلی ممنون می شوم راهنمایی فرمایید که برای دانشگاههای بالا چقدر شانس قبولی و بورسیه دارم؟ اگر دانشگاهی را نیز پیشنهاد می دهید در صورت امکان بگید تا اقدام کنم.
    با سپاس

نقل قول نوشته اصلی توسط molan89 نمایش پست ها

معدل ارشد (آزاد واحد علوم و تحقیقات-گرایش راه و ترابری): 17.80 (معادل 3.92 از 4.0)
    دانشگاههای مد نظر: Penn State University- Oregon State University- Texas A&M - University of Texas - Wayne State University

خیلی ممنون می شوم راهنمایی فرمایید که برای دانشگاههای بالا چقدر شانس قبولی و بورسیه دارم؟ اگر دانشگاهی را نیز پیشنهاد می دهید در صورت امکان بگید تا اقدام کنم.
    با سپاس
    Wayne State University رو صد درصد قبولی
    Oregon State University- Texas A&M رو احتمال زیاد
    Penn State University بعید می دونم

نقل قول نوشته اصلی توسط alipsps نمایش پست ها
    خیلی خیلی خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید....
    به غیر از ایلینویزی ها ، دو مورد دیگه مد نظره خودم هم بود و خوشحالم که در انتخاب دانشگاهای هدف اشتباه نکردم....
    در رابطه با اینکه استاد مهم تر هستش هم ، دقیقا همین طوره و من کارولینای شمالی رو صرفاً به خاطر جوان بودن استادش رد کردم...
    اما یه سوال که ممنون می شم جواب بدین...
    می دونم که شانسم زیاد نیست ، اما نظرتون راجع به UC-San diego چی هست؟ صرفه نظر از فاند ، آیا اصلاً شانسی برای گرفتن پذیرش دارم؟
    باز هم ممنون
    اگه منظورتون University of California, San Diego هست اصلا شانسی ندارید
    نه فقط چون رنکش بالاست چون خیلی هم رقابتی هست و طرفدار داره. مثل دانشگاههای فلوریدا که با رنک 200-300 هم با منت پذیرش میدن.

نقل قول نوشته اصلی توسط amirkata نمایش پست ها
    سلام واسه ارشد با فاند میشه راهنمایی کنید ؟
    1- دانشگاه کاردانی + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه زنجان+ کامپیوتر نرم افزار+17
    2- دانشگاه کارشناسی + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه زنجان + کامپیوتر - تکنولوژی نرم افزار+18.10
    3- ندارم
    4- ندارم
    5- اینم ندارم
    7- دانشگاه های مقصد مد نظر (اگر وجود دارد) :
    University Of Pittssburgh
    8- موارد دیگر : کدوم دانشگاه ها با شرایتم بهتره؟ واسه GRE چکار کنم (حداقل چند بیارم خوبه ؟؟) ??
    معدلت که توپه
    زبان رو هم که بهت گفتن
    به نظرم یه مقاله داخلی هم شده داشته باش برای خالی نبودن عریضه

نقل قول نوشته اصلی توسط moji_sabz نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من لیسانس مهندسی مواد از علم و صنعت دارم با معدل 13
    MBA شریف با معدل 19
    gmat770
    تافل 110
    3 یا 4 مقاله ISI شانسی برای پذیرش برای دکتری business ,ویا management از دانشگاههای تاپ10 دارم؟؟
    یا اینکه معدل لیسانسم همه چی رو خراب می کنه؟؟؟
    باتوجه به اینکه رشته لیسانسم اصلا مرتبط نیست آیا تاثیری داره؟؟
    نه دیگه 10 تای اول نه
    ولی تا زیر 100 قطعا داری

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط zsha نمایش پست ها
    نه دیگه 10 تای اول نه
    ولی تا زیر 100 قطعا داری
    تنها راهی که برای ارتقای جدی شانس پذیرش ایشون قابل تصور هست دادن یک جی آر ای سابجکت اقتصاد قوی هستش. دقت کنید که بیزینس با اقتصاد گره خورده و این نوع از سابجکت در وبسایت های بسیاری از بیزنس اسکول ها توصیه شده

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط alipsps نمایش پست ها
    خیلی خیلی خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید....
    به غیر از ایلینویزی ها ، دو مورد دیگه مد نظره خودم هم بود و خوشحالم که در انتخاب دانشگاهای هدف اشتباه نکردم....
    در رابطه با اینکه استاد مهم تر هستش هم ، دقیقا همین طوره و من کارولینای شمالی رو صرفاً به خاطر جوان بودن استادش رد کردم...
    اما یه سوال که ممنون می شم جواب بدین...
    می دونم که شانسم زیاد نیست ، اما نظرتون راجع به UC-San diego چی هست؟ صرفه نظر از فاند ، آیا اصلاً شانسی برای گرفتن پذیرش دارم؟
    باز هم ممنون
    سلام دوست عزیز
    من شانسی برای این دانشگاه نمیبینم ، به لحاظ موارد جنرال ضعفی ندارید ولی رزومتون خیلی توانایی رقابت با رزومه های سن دیگو رو نداره ، مگر موارد خاص که استاد بتونید گیر بیارید که پاتون وایسه و براتون از دپارتمان پذیرش بگیره ، از اون کارا که هر استادی ممکنه در طول دوره کاریش دو سه بار بیشتر انجام نده ...
    موفق باشید
    گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری
    دانی که رسیدن هنر گام زمان است

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط yeahright نمایش پست ها
    سلام
    به نظرتون اگه جی آر ای 315 بیارم رتبه های 40 تا 60 بهم فاند هم بدن یا فقط پذیرش ؟ چون فاند برای من خیلی مهمه میخوام یه جا باشه که حتما بهم فاند بدن

با تشکر
    سلام دوست عزیز
    رزومتون برای اون رنک دانشگاه خیلی خوبه و اگر بتونید نمره جی آر ایتون رو حداقل به 315 (کوانت 165) برسونید شانستون بسیار زیاد میشه ، البته باید باید استاد هم پیدا کنید و در واقعا استاد رو متقاعد کنید که فکر نمی کنم مشکلی برای این کار باشه ...
    موفق باشید

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط molan89 نمایش پست ها

با سپاس
    سلام دوست عزیز
    با این نمره جی آر ای و همینطور نمره زبان (با این که در حد مینیممه) ولی به احتمال خیلی خیلی زیاد از ای اند ام و پن استیت ریجکتی دریافت می کنید ، اورگان و وین رو احتمالاً می تونید بگیرید (نه با جی آر ای 310 ، خیلی کمه) ، برای دانشگاه های تگزاس هم اگر منظورتون آستین نباشه ، برای بقیه شانستون بد نیست ، به خصوص دالاس و آرلینگتون که سابقه نسبتاً خوبی در گرفتن سیویل از ایرانی ها داشتند ...
    موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)