صفحه 357 از 359 نخستنخست ... 257307347348349350351352353354355356357358359 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,561 تا 3,570 , از مجموع 3587

موضوع: شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاده شود)

Senior Member mokhteh آواتار ها

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاد

دوستان ما نمره تافلمون ارتقا پیدا کرد....به نظرتون با این رزومه شانسی برای رنک های 40 تا 100 هست برای PhD با فاند؟
    1. مقطع تحصیلی و دانشگاه :
    کارشناسی (ارشد)، دانشگاه مازندران (علم و صنعت)
    2. معدل: لیسانس 14.93 و فوق 17.22
    3. رشته: مهندسی عمران- Transportation
    4. نمره زبان: تافل 98 (ریدیتگ:27. لیسنینگ:23. اسپیک: 26 و رایت:22)
    5.نمره GRE: مجموع 314 (کوانت: 169 و وربال: 145 و رایتینگ: 3)
    6. تعداد مقاله و نوع: 4 تا ژورنال ISI که 2تاش ایمپکت بالاس (الزویر و ASCE) و 2تا دیگه بدون ایمپکت
    7. شرایط خاص: تمام مقالات اسم اول- 1سال تدریس- 2سال کار آزمایشگاهی
    ممنون
    تاریخ این ایام را هر کس که خواهد خواند، جز این سخن از ما نخواهد راند:
    این نسل سردرگم، بر توسن اندیشه هاشان لنگ
    ، فرسنگ در فرسنگ، جز سوی ترکستان نمی رانند؛
    تاریخ پیش از خویش را باری نمی خوانند.

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاد

نقل قول نوشته اصلی توسط soose نمایش پست ها
    . لیسانس صنعتی اصفهان معدل 14.5
    فوق صنعتی اصفهان معدل 17.8
    3. برق-مخابرلت
    4. نمره زبان 106
    ..
    6. 1 journal ISI
    حتما فاند کامل میخوام-ازپس هزینه ها بر نمیام حتی خرید مدرک:-( نمیدونم چه کنم؟؟:-(
    برای امریکا در اکثر دانشگاه ها، GRE الزامی هست. شما مجبورید با گرفتن نمرۀ قابل توجه GRE، قدرت رقابت خودتون رو بالا ببرید.

برای گرفتن نمرۀ GRE مجموع حداقل 315 با کوانت حداقل 165 و رایتینگ حداقل 3 برنامه ریزی کنید. هر چقدر نمرۀ بالاتری توی GRE بگیرید، قدرت رقابت بیشتری خواهید داشت.

برای فاند TA معمولاً اسپیکینگ 25 لازم هست که احتمالاً دارید و میتونید روی TA هم حساب کنید؛ هر چند که 100 درصد نیست.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط modal66 نمایش پست ها
    سلام، تو بقیه شانس ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگر مینیمم requirement های دانشگاه را داشته باشید و استادی از کار شما خوشش بیاد چرا که نه.

با سلام. من دانشجوی دکتری یک دانشگاه سراسری هستم. رزومه خیلی خوبی هم به صورت عملی و پژوهشی دارم. ولی اصلا از دانشگاهی که الان هستم راضی نیستم. می خواستم ببینم که اگه بخوام واسه آمریکا اقدام کنم واسه دکتری مجددا پذیرش می تونم بگیرم یا نه؟ با توجه به این که میخوام دکترام رو تو ایران تموم کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh_esk نمایش پست ها
    با سلام. من دانشجوی دکتری یک دانشگاه سراسری هستم. رزومه خیلی خوبی هم به صورت عملی و پژوهشی دارم. ولی اصلا از دانشگاهی که الان هستم راضی نیستم. می خواستم ببینم که اگه بخوام واسه آمریکا اقدام کنم واسه دکتری مجددا پذیرش می تونم بگیرم یا نه؟ با توجه به این که میخوام دکترام رو تو ایران تموم کنم.
    بستگی به رزومتون داره.نمرات زبان و معدل و اسم دانشگاهاتون هم بگید.و تعداد مفالات بین المللی

Junior Member

خیر چنین امکانی نیست و اگر هم اصرار داشته باشد باید خیلی ها رو در کمیته پذیرش راجع به انگیزه هاتون قانع کنید که که معمولاً چنین چیزی نتیجه خاصی هم نداره. اکثر دانشگاه ها به صراحت نوشتن که چنین متقاضیانی بررسی نمی شوند!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mokhteh نمایش پست ها

دوستان ما نمره تافلمون ارتقا پیدا کرد....به نظرتون با این رزومه شانسی برای رنک های 40 تا 100 هست برای PhD با فاند؟
    1. مقطع تحصیلی و دانشگاه :
    کارشناسی (ارشد)، دانشگاه مازندران (علم و صنعت)
    2. معدل: لیسانس 14.93 و فوق 17.22
    3. رشته: مهندسی عمران- Transportation
    4. نمره زبان: تافل 98 (ریدیتگ:27. لیسنینگ:23. اسپیک: 26 و رایت:22)
    5.نمره GRE: مجموع 314 (کوانت: 169 و وربال: 145 و رایتینگ: 3)
    6. تعداد مقاله و نوع: 4 تا ژورنال ISI که 2تاش ایمپکت بالاس (الزویر و ASCE) و 2تا دیگه بدون ایمپکت
    7. شرایط خاص: تمام مقالات اسم اول- 1سال تدریس- 2سال کار آزمایشگاهی
    ممنون
    برای رنکی که گفتید شانس بدی ندارید. برای اون رنج از دانشگاه وضع شما بد نیست و درصورتی که در SOP زمینه تحقیقاتی خودتون رو طبق مقالات تون پرورش بدید شانستون بهتر هم میشه. اگه قبل از اپلای از استاد نظر مثبتی هم داشته باشید که دیگه پذرش برای شما راحت خواهد بود. فاند هم به احتمال زیاد روی پذیرش میگیرید چون سابقه تحقیقاتی دارید و نمره کوانت شما هم خیلی خوب هست.

باید درستو ول کنی که معمولا توصیه نمیشه. منم امسال دکتری داخل قبول شدم. ترم اول رو مرخصی گرفتم. ترم دوم انصراف. چون اگه نرم اصلا اصراری به دکتری خوندن ندارم.

Junior Member

سلام دوستان
    اینم رزومه من،
    معدل ارشدم 17.44 رشته مهندسی کامپیوتر
    معدل لیسانس 16.39رشته مهندسی کامپیوتر
    مقاله 8 تا ملی ،یکی هم در شرف سابمیت
    2تا توصیه نامه دارم
    2سال سابقه تدریس و T.A هم دارم
    مدرک زبان : چند ماه دیگه آزمون دارم
    رتبه اولی و تقدیرنامه هم دارم
    بنظرتون من شانس اپلای برا امریکا دارم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط diana92 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    اینم رزومه من،
    معدل ارشدم 17.44 رشته مهندسی کامپیوتر
    معدل لیسانس 16.39رشته مهندسی کامپیوتر
    مقاله 8 تا ملی ،یکی هم در شرف سابمیت
    2تا توصیه نامه دارم
    2سال سابقه تدریس و T.A هم دارم
    مدرک زبان : چند ماه دیگه آزمون دارم
    رتبه اولی و تقدیرنامه هم دارم
    بنظرتون من شانس اپلای برا امریکا دارم؟
    دانشگاهتون هم میگفتید