Please let me know your comments on my CV:
1. Metallurgical Science- Tabriz Univ. Bachelor-GPA=16.5/20
2. Material Science-Sharif Univ. M.Sc. GPA=17.5
3. TOEFL=103
4. GRE =310 Q=160 v=150 W=3
5. Two high impact factor paper
6. No Work experience
7. applied for Boston University, UMASS-AMherst-U of Utah-U of texas @ Arlington
Thanks
دوستان و همراهان گرامی،
ارسال جدید به منظور تاکید، تکرار، تبریک و تشکر خلاف مقررات فروم است. برای این موارد از دادن امتیاز یا پیام خصوصی استفاده کنید. همچنین خواهشمندم از بیان هرگونه سوال که برای آن موضوعی جداگانه وجود دارد جداً خودداری فرمایید.
همچنین در نظر داشته باشید که این موضوع صرفاً و صرفاً برای کمک اولیه به متقاضیان گرفتن پذیرش/فاند در قالب پست اول موضوع است. لطفاً برای بحث در مورد عوامل موثر در پذیرش، از انجمن پذیرش استفاده کنید.
تعدادی از ارسالهای اخیر به دلایل فوق حذف شدند.
با تشکر،
خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.
اوضاع معدلتون نرمال هست و نه نقطۀ ضعفی محسوب میشه و نه برگ برنده؛ پس باید سراغ آیتم های بعدی بریم.
8 مقالۀ ملی اگر همگی به زبان فارسی باشه، بی اثر نیست ولی از آنجایی که استاد مورد نظر شما نمیتونه مطالعه کنه و ببینه که چه کارهایی انجام دادید و چه دستاوردهایی داشتید، نمیتونه دست شمارو پر کنه؛ بجای 8 مقالۀ ملی، کاش 2 مقالۀ انگلیسی بین المللی (حتی کنفرانس IEEE داخل ایران) چاپ میکردید که الان بتونید بدید استاد مورد نظرتون بخونه و بفهمه که چقدر توان انجام کار علمی دارید. امیدوارم مقالۀ در شرف سابمیت، حتماً به زبان انگلیسی باشه وگرنه این هم میسوزه!
تعداد توصیه نامه ها باید 3 تا باشه تا به مشکل نخورید؛ اکثریت دانشگاه ها، 3 توصیه نامه می خواند. البته جاهایی که 2 تا یا بیش از 3 تا بخواند هم وجود داره اما غالباً 3 توصیه نامه می خواند. در فکر سومین توصیه نامه هم باشید.
سابقۀ TA هم بی اثر نیست اما خیلی نمیتونه باعث افزایش شانس بشه.
بدون نمرۀ زبان و GRE، نمیشه از میزان شانستون صحبتی کرد اما چون پرسیدید که شانس اپلای برای امریکا دارید یا نه، با قطعیت میگم که بله شانس دارید. در حال حاضر، ضعف بارز شما، نداشتن نمرۀ زبان و GRE و تا حدودی هم مقالات بین المللی هست. خوشبختانه هر سه آیتم هنوز دست خودتون هست و میتونید با ثبت رکوردهای قابل توجه، حتی از دانشگاه های رنک زیر 50 امریکا هم پذیرش فول فاند بگیرید.
پیشنهاد میکنم که برای گرفتن نمرۀ تافل 100 و اسپیکینگ حداقل 25 برنامه ریزی کنید تا شانس گرفتن TA هم داشته باشید. برای گرفتن حداقل نمرۀ GRE مجموع 315 با کوانت حداقل 165 هم تلاش کنید. واضح هست که هر چه نمرۀ زبان و GRE بالاتر باشه، در رقابت با رقبای بین المللی و گرفتن پذیرش فول فاند از دانشگاه های قوی تر، شانس بالاتری خواهید داشت.
نکتۀ آخر: به هیچ وجه نگران دانشگاه لیسانس و ارشدتون نباشید. دانشگاه پیام نور اصلاً دانشگاه بد سابقه ای نیست. دانشگاه آزاد نجف آباد هم دانشگاه جامع هست و اعتبارش هم ردۀ دانشگاه های جامع دیگر آزاد هست. اطلاع کاملی از وضعیت گروه کامپیوتر دانشگاه نجف آباد دارم.![]()
به هیچ وجه نگران اظهارات سایر کاربرها نباشید؛ تنها عامل بسیار تعیین کننده، تلاش شماست که تعیین میکنه برای مقطع دکترا، عازم کدام دانشگاه خواهید شد و چقدر فاند دریافت خواهید کرد.
موفق باشید.![]()
آیندهای خواهم ساخت که گذشتهام جلویش زانو بزند!
به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.
درود،
یکی از دوستان من شرایط زیر را دارند. ممنون میشم نظرتون را راجع به شانس پذیرششون بدونم.
1- دانشگاه لیسانس: آزاد کزج + رشته تحصیلی:مهندسی صنایع + معدل: 15.30
2- دانشگاه فوق لیسانس: پلی تکنیک میلان + رشته تحصیلی: مهندسی صنایع + معدل:3.8
3- نمره زبان (آیلتس): 7.0
4- نمره GRE: وربال:144 و کوانت: 159 و راتینگ :3.0
5- تعداد مقالات داخلی و خارجی :2 کنفرانس خارجی
6- سابقه3 سال ایران خودرو، 2 پروژه ایتالیا
7- دانشگاه های مقصد مد نظر: دانشکده های مهندسی صنایع آمریکا
با سپاس فراوان
"اگر در بی عدالتی ها بی طرف هستید، بدانید که طرف ستمگر را گرفته اید"
'دزموند توتو'
سلام
1- دانشگاه لیسانس: سراسری تبریز - رشته مواد - معدل 13
2- دانشگاه فوق لیسانس: امیرکبیر - مهندسی پزشکی - معدل 18
3- نمره زبان: 103
4- نمره GRE: وربال:139 و کوانت: 165 و راتینگ :3.0
5- تعداد مقالات داخلی و خارجی :3 تا ISI (اسم دوم و سوم و چهارم) - 2 تا under review - کنفرانس بین المللی 2 تا (غیر IEEE) - کنفرانس داخلی 2
6- سابقه: 2 سال مرتبط (RA در هفت پروژه مرتبط با ارشد)
7- دانشگاه های مقصد مد نظر: زیر 50 رشته Biomedical Engineering
اگر قراره فقط امریکا اقدام کنن شرایط خوبی ندارن و ضعیف ترین بخش رزومه ایشون GRE پایین هست. به همین یک دلیل ایشون نمیتونن از 100 دانشگاه اول شانسی خوبی داشته باشن و بهتره قبل از هر چیز نمرات زیر و بیارن:
V:+155, Q:+168, AW:+3.5
نکته دیگه رزومه مناسب تحقیقاتی هست که ایشون ندارن و باید یکی دوتا مقاله آی اس آی چاپ کنن. معدل های ایشون برای رنک 30 تا 70 مشکل خاصی نداره ولی جزئیات رزمه ایشون کار رو خراب میکنه
سلام ، من یه ماهه دارم فکر میکنم می ترسم ددلاینا هم تموم بشه ، لطفا هرکس می تونه راهنمایی کنه.
من با یه استاد حرف زدم تو northern illinois بود ، گفت من ریکامندت میکنم برا اسیستنت شیپ اگه پذیرش گرفتی ، الان من پذیرش گرفتم ولی دانشکده باید تصمیم بگیره که به من بورس بده یا نه ، اول می خواستم ببینم احتمالش چقدره و از دوستان خواهش کنم سه تا دانشگاه که برا ارشد بدون مکاتبه ممکنه به من بورس بدن رو بهم معرفی کنن ، رنک اصلا مهم نیست برام فقط ارشدو برم برا دکتری رنکو مد نظر قرار میدم.
1- لیسانس از دانشگاه ارومیه با معدل 15.4 مهندسی مکانیک
3- تافل 85
4- نمره GRE: وربال 141 و کوانت: 164و راتینگ :3.0
5- سه مقاله ی ژرنالی چاپ شده و دو داخلی فارسی
خیلی ممنون از جوابهاتون...
علاقه مندی ها (Bookmarks)