کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
سلام
بنده سه شنبه این هفته میرم آنکارا، البته برنمی گردم. اگر کسی می خواد پاسپورتشو ببرم می تونم براش این کارو انجام بدم. لطفا پیغام خصوصی بدید.
ارادتمند
ویرایش توسط zebarjadi : January 24th, 2014 در ساعت 07:39 PM دلیل: ویرایش عنوان
Can I pick up my spouse’s visa as well? If you were present with other members of your family at the same interview the first time you applied, than you may pick up their passports as well.
منبع: http://turkey.usembassy.gov/faqs_adminprocessing.html#1
سوال 6
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
سلام دوستان کسی می دونه چرا این سایت اعلام شماره سفارت آمریکا در انکارا آپدیت نمیشه؟؟
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...urity.html
خودشون گفتن کسایی که قبل از یک ژانویه ۲۰۱۴ مصاحبه شدن باید اینجا رو چک کنند؛ ممکنه همه کیس نامبر ها منتقل شده باشه به سیستم جدید؟؟
سلام دوستان، مادر من حدود یک ماه پیش کلیر شده، سایت قدیم گفته تا 14 مارچ و سایت جدید گفته تا 28 می وقت داره، از اونجا که پدرم هنوز بعد از 10 ماه کلیر نشده، به نظر شما میشه تا ماه می صبر کرد و بعد از ویزای مادرم رو پیک آپ کرد؟ کسی میدونه اگر پنج شنبه پاسپورت رو تحویل بدن، چقدر طول میکشه ویزا صادر بشه؟ شخص ثالث میتونه ویزا رو پیکاپ کنه؟ با تشکر فراوان
دوشنبه صبح زود از استانبول رفتم انكارا يك و نيم رسيدم اونجا بعد با تاكسي رفتم ptt تو محله ulus و پاسپورتم رو گرفتم از يه دختري كه اون پايين بود. مدارك خاصي هم لازم نداشت و فقط فتو كپي پاسپورتمو گرفت.
سلام
پدر من که کلیر شد برادرم با وکالتنامه رفته الان ترکیه هست بهش ویزا رو ندادن می شه راهنمائی کنید چه کار باید کرد؟
ممنون میشم جواب بدین
مرسی
دوست عزیز فقط کسی می تونه از اعضا خانواده بره پیک آپ که تو مصاحبه شرکت کرده... برای شما و بقیه که در آینده گذارشون به این تاپیک میافته واضح تر میگم:
فرض کنید از یک خانواده 10 نفره 9 تاشون می رن مصاحبه.... و کلییر میشن:
1. هر کدوم از اون 9 نفر می تونه پیک آپ کنه ویزارو
2. اون یه نفری که نرفته نمی تونه1
در مورد ویزای دانشجویی چیزی نگفتن و احیاناً F-2 می تونه پیک آپ کنه ولی من مطمئن نیستم ولی یه مثلی هست که میگه F2 اگر اینکاره بود F2 نمیشد! میشد F1! ولی در مورد ویزای توریستی به طور واضح سفارت گفته که میشه!
سلام
برای pick up ویزا از آنکارا باید خودم برم یا از آژانس ها می تونند این کارو بکنند؟ اگه کسی آژانس معتبری میشناسه میتونه برام با پیام خصوصی معرفی کنه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)