صفحه 63 از 167 نخستنخست ... 13535455565758596061626364656667686970717273113163 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 621 تا 630 , از مجموع 1663

موضوع: اصلاح رزومه و مدارک قبل از ارائه به سفارت جهت کم کردن احتمال کلیرنس طولانی و ریجکت

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : اصلاح رزومه و مدارک قبل از ارائه به سفارت جهت کم کردن احتمال کلیرنس طولانی و ر

نقل قول نوشته اصلی توسط bardia364 نمایش پست ها
    لینکی هست که بتونیم رشته های حساس یا بحث های مربوط به انتقال تکنولوژی رو بخونیم. میخوام بدونم رشته هایی مثل بیومواد هم حساس تلقی میشه؟ چون من اصلا فک نمیکردم مباحثی مثل تصفیه هم حساس باشد
    ممنونم
    ببینیند کم نبودن از بچه هایی که رو زمینه waste کار کردن و رفتن ولی تا جایی که میشه ریسک رو بیارید پایین

مثلاً این شخص کلیر شده ولی این کلیر نشده. بستگی داره آفیسر چقدر زوم کنه.... شاعر میگه Hope for sunshine, prepare for rain!

اینم لینک TAL. دقت کنید آخرین باری که DoS لیست TAL رو منتشر کرده سال 2002 بوده... بعد از اون کلی revise خورده و چند بار آپدیت شده... آخرین آپدیتش که ما میدونیم مال سال 2009 بوده و ردش تو سایت ویکی xxx هست... ولی خودش پیدا نمیشه هیچ جا. یه سری چیزا که کلی بوده حذف شده و یه سری چیزا اضافه شده. 12 سال تو علم کم نیست! خلاصه شما فکر نکن فقط ایناست... خیلی چیزای دیگه هم اضافه شده...

مواد بایو کمتر حساس بودن... ولی حساس هستن... اما این نکته رو هم نمیشه کتمان کرد که بیشتر کسایی که رفتن تو این 2 سال با زمینه های موادی... بایو بودن! ولی ردی هم داشته...

کلاً هرچقدر می تونید از مواد دوری کنید! مخصوصا نانو و کامپوزیت که خط قرمزن... حتی از نوع دندانی داشتیم کسی که مقاله کامپوزیت های دندان پزشکی داشته و ریجکت 212 شده!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

پیش فرض پاسخ : اصلاح رزومه و مدارک قبل از ارائه به سفارت جهت کم کردن احتمال کلیرنس طولانی و ر

سلام دوستان من فوق لیسانس رشته مهندسی شیمی دارم و واسه phd پذیرش دارم و همه ی مقا له هام در مورد باکتری هایی هست که آلودگی های نفتی رو تصفیه میکنن به نظرتون اینا رو حذف کنم؟ خیلی نگرانم ریجکت شم ممنون اگه زود جواب بدید

ApplyAbroad Guardian
    zebarjadi آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sahar136829 نمایش پست ها
    سلام دوستان من فوق لیسانس رشته مهندسی شیمی دارم و واسه phd پذیرش دارم و همه ی مقا له هام در مورد باکتری هایی هست که آلودگی های نفتی رو تصفیه میکنن به نظرتون اینا رو حذف کنم؟ خیلی نگرانم ریجکت شم ممنون اگه زود جواب بدید
    سلام، اگه در اینترنت قابل دسترسی نیستند، حتماً حذف کنید. اگه در اینترنت قابل دسترسی هستند، نمیشه با اطمینان پاسخ داد و تصمیم گیری و ریسکش با خودتونه ولی اگه من بودم حذف می‌کردم.

خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.

نقل قول نوشته اصلی توسط zebarjadi نمایش پست ها
    سلام، اگه در اینترنت قابل دسترسی نیستند، حتماً حذف کنید. اگه در اینترنت قابل دسترسی هستند، نمیشه با اطمینان پاسخ داد و تصمیم گیری و ریسکش با خودتونه ولی اگه من بودم حذف می‌کردم.
    در تایید حرف دوستمون آقای زبرجدی فراموش نکند که تا چند سال پیش تصحیح و خلاصه سازی CV و SOP از مستحبات بود ولی با توجه به تغییرات اخیر تو 2 سال گذشته آخرین فتوا این بوده که از واجباته! تا جایی که می تونید خلاصه کنید. در ضمن هیچ دلیلی نداره که به سفارت رزومه بدید. شما می تونید به جای رزومه CV بدید و تا جایی که جا داره خلاصه کنید و چیزاهای safe و بی خطر اضافه کنید. مقالاتی که تو اینترنت نمیان رو هم حتماً حذف کنید. کارای سابمیتی نزنید. پروژه های درسی که مسخره ترین چیزیه که من دیدم همه ایرانیا می زنند رو نزنید! اینطوری شانستون چند درصد بیشتر میشه!

گود لاک
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

سلام دوستان
    من مهندسی شیمی هستم. سه دوره کاراموزی تو سه تا تابستون تو پتروشیمی دارم(2005-2007). پارسال رفتم دوبی تو رزومه م آورده بودم. ویزام پارسال اوکی شد. اما مجبور شدم ریاپلای کنم. امسال مسخوام برم آنکارا یا باکو. به نظرتون حذفش کنم یا بذارم باشه. البته یه دونه درس پالایش نفت هم تو رزومه م بود که پارسال ترم دوم درس داده بودم. (ترمی 10-12 تا درس تخصصی مهندسی شیمی درس میدم.)

نقل قول نوشته اصلی توسط fardin_ku نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من مهندسی شیمی هستم. سه دوره کاراموزی تو سه تا تابستون تو پتروشیمی دارم(2005-2007). پارسال رفتم دوبی تو رزومه م آورده بودم. ویزام پارسال اوکی شد. اما مجبور شدم ریاپلای کنم. امسال مسخوام برم آنکارا یا باکو. به نظرتون حذفش کنم یا بذارم باشه. البته یه دونه درس پالایش نفت هم تو رزومه م بود که پارسال ترم دوم درس داده بودم. (ترمی 10-12 تا درس تخصصی مهندسی شیمی درس میدم.)
    شاعر میگه: یک بار جستی ملخک ُ دوبار جستی ملخک ُ آخر به دستی ملخک... حذفش کن بره... چند نکته مهم!

1. باکو 99.99% مواقع مخصوصاً با آفیسر سیاه پوسته (ملقب به جرج) ریز نمره رو نگه میداره و اگر نبری هم یا ردت می کنه یا پندینگت می کنه تا بفرستی!!! اگر درس ناجوری باشه لو میره....

2. اون سابقه کار ها رو هم حتماً حذف کن!

3. اگر دبی کلییر شدی به نظرم همون دبی شاید برات بهتر باشه با شرایطت! چون تو آنکارا 16 سوال می خوری به احتمال زیاد و سوال 16 هش بنا به تحقیقات آیندت ممکنه مشکل ساز شه... لینک آنکارا تو امضام رو بخون...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    شاعر میگه: یک بار جستی ملخک ُ دوبار جستی ملخک ُ آخر به دستی ملخک... حذفش کن بره... چند نکته مهم!

1. باکو 99.99% مواقع مخصوصاً با آفیسر سیاه پوسته (ملقب به جرج) ریز نمره رو نگه میداره و اگر نبری هم یا ردت می کنه یا پندینگت می کنه تا بفرستی!!! اگر درس ناجوری باشه لو میره....

2. اون سابقه کار ها رو هم حتماً حذف کن!

3. اگر دبی کلییر شدی به نظرم همون دبی شاید برات بهتر باشه با شرایطت! چون تو آنکارا 16 سوال می خوری به احتمال زیاد و سوال 16 هش بنا به تحقیقات آیندت ممکنه مشکل ساز شه... لینک آنکارا تو امضام رو بخون...
    ممنون از راهنماییتون. اگه دوبی برم بازهم کاراموزی هام رو پاک کنم؟من رزومه م همش سابقه کاره. اگه حذف کنم و پرسید این چند سال چیکار کردی چی بگم؟ با رزومه پارسالم چک نمیکنن؟
    (اگه تو دوبی یه درصد برن سراغ پرونده م که احتمالش هم زیاده و این همه تغییرات رو ببینن چه اتفاقی میافته؟؟ کلا فک کنم متوجه بشن خواستم چیزی رو مخفی کنم فک کنم بد میشه!)
    در مورد سوال 16. من هنوز استادم قطعی مشخص نیست.(اما پارسال با یکیشون یه جورایی اوکی کرده بودم از اون RP گرفتم) بعد دو ترم مشخص میشه و دانشگاه دو ترم اول رو فاند میده. پارسال یکی از همکلاسی های لیسانس و ارشدم که موضوع ارشدمون بالای 95 درصد مشابه بود همین دانشگاه من پذیرش گرفت رفت ترکیه. حالا البته نمیدونم اون سوال 16 رو چی جواب داده. من اگه مشابه اون جواب بدم مشکلی پیش نمیاد؟ به نظرتون مشکل کیس من برا ترکیه فقط سوال 16 اس؟
    (در ضمن ویزام 8 Oct. بعد از 78 روز تایید شده و اگه دیفر میکردم ظاهرا تا 8 Feb. برا پیکاپ وقت داشتم)
    ویرایش توسط fardin_ku : January 27th, 2014 در ساعت 11:29 AM

دوستان محترم من

ای برادران و خواهران! حذف میکنم و دروغ میگم و این حرفا وقتی به نتیجه می رسد که شما بزرگواران هنگام اپلای کردن از در و دیوار سخن نگید و خودتون رو در پروژه های خفن شریک ندونید. چون یک اصل خیلی خیلی ساده وجود داره که 2 نفر از دوستان بجا مانده من از آمریکا گفتند:
    رزومه ای که به دانشگاه میدید به همراه مدارکتون یک راست میره رو صفحه مونیتور افسر ویزا"
    دروغهای بعدی و حذف و اضافه و این بساطا بعدا فقط ضرر داره. من اینو به چشم دیدم که میگم. اصلا باید اینو قاب کنید و بزنید سر در پیج آمریکا که هرچیزی که زمان اپلای بگی بر علیه خودت استفاده میشه. میخواید نگید کار خفن کردید از همون اول نگید نه وقتی کار از کار گذشته. حتی یکی از دوستان نزدیکم ویزای آمریکاش رو از دست داد چون در انگلستان رد شده بود بخاطر همکاری با صاایران. بله دوستان گرامی من، عمو سام رفقاش هم هستن که به هم راپورت میدن دیگه چه برسه به دانشگاه و سفارت.

نقل قول نوشته اصلی توسط fardin_ku نمایش پست ها
    ممنون از راهنماییتون. اگه دوبی برم بازهم کاراموزی هام رو پاک کنم؟من رزومه م همش سابقه کاره. اگه حذف کنم و پرسید این چند سال چیکار کردی چی بگم؟ با رزومه پارسالم چک نمیکنن؟
    (اگه تو دوبی یه درصد برن سراغ پرونده م که احتمالش هم زیاده و این همه تغییرات رو ببینن چه اتفاقی میافته؟؟ کلا فک کنم متوجه بشن خواستم چیزی رو مخفی کنم فک کنم بد میشه!)
    در مورد سوال 16. من هنوز استادم قطعی مشخص نیست.(اما پارسال با یکیشون یه جورایی اوکی کرده بودم از اون RP گرفتم) بعد دو ترم مشخص میشه و دانشگاه دو ترم اول رو فاند میده. پارسال یکی از همکلاسی های لیسانس و ارشدم که موضوع ارشدمون بالای 95 درصد مشابه بود همین دانشگاه من پذیرش گرفت رفت ترکیه. حالا البته نمیدونم اون سوال 16 رو چی جواب داده. من اگه مشابه اون جواب بدم مشکلی پیش نمیاد؟ به نظرتون مشکل کیس من برا ترکیه فقط سوال 16 اس؟
    (در ضمن ویزام 8 Oct. بعد از 78 روز تایید شده و اگه دیفر میکردم ظاهرا تا 8 Feb. برا پیکاپ وقت داشتم)
    واقعاً نظر دادن سخته! مورد داشتیم که سال اول تو مصاحبه گفته شرکتشون کار نفتی می کرده و ریجکت مصاحبه شده و سری دوم که رفته تاکید کرده که کار نفتی نداشته شرکت...!! ولی با 501 ردش کردند.. اما می گفت تو کامپیوتر وارد کرده بوده بار اول! من نمی دونم نگه میدارن یا نه ولی میدونم کیس هایی که همین 1 ماه پیش هم فرستادن CV رو اعلام میکنند که سفارت گم کرده!... تو DS هم وارد کرده بودین اسم شرکت اینارو!؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sshadi2012 نمایش پست ها
    دوستان محترم من

ای برادران و خواهران! حذف میکنم و دروغ میگم و این حرفا وقتی به نتیجه می رسد که شما بزرگواران هنگام اپلای کردن از در و دیوار سخن نگید و خودتون رو در پروژه های خفن شریک ندونید. چون یک اصل خیلی خیلی ساده وجود داره که 2 نفر از دوستان بجا مانده من از آمریکا گفتند:
    رزومه ای که به دانشگاه میدید به همراه مدارکتون یک راست میره رو صفحه مونیتور افسر ویزا"
    دروغهای بعدی و حذف و اضافه و این بساطا بعدا فقط ضرر داره. من اینو به چشم دیدم که میگم. اصلا باید اینو قاب کنید و بزنید سر در پیج آمریکا که هرچیزی که زمان اپلای بگی بر علیه خودت استفاده میشه. میخواید نگید کار خفن کردید از همون اول نگید نه وقتی کار از کار گذشته. حتی یکی از دوستان نزدیکم ویزای آمریکاش رو از دست داد چون در انگلستان رد شده بود بخاطر همکاری با صاایران. بله دوستان گرامی من، عمو سام رفقاش هم هستن که به هم راپورت میدن دیگه چه برسه به دانشگاه و سفارت.
    نه آقا اصلاً از این خبرا نیست که هر رزومه ای بدی سر از سفارت در بیاره! من کیسی میشناسم از دانشگاه Tennessee Knoxville که تو کلیرنس 10 بار مامور اف بی آی رفته بود از استادش CVرو بگیره و نداده بود... و گفته بود دانشجو تو سفارت داده به آفیسر خودتون بگیرید برای مسئولیت داره!! و مامور هم گفته بود CV رو به ما نمیدند!!!

این چیزی که شما میگی منطقاً باید درست باشه. یعنی باید همه به هم دیگه دسترسی داشته باشند ولی گویا ندارند! در ضمن کم نبودند کسایی که موارد فوق حساس داشتند و با سانسورش گرفته اند و رفتند!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    واقعاً نظر دادن سخته! مورد داشتیم که سال اول تو مصاحبه گفته شرکتشون کار نفتی می کرده و ریجکت مصاحبه شده و سری دوم که رفته تاکید کرده که کار نفتی نداشته شرکت...!! ولی با 501 ردش کردند.. اما می گفت تو کامپیوتر وارد کرده بوده بار اول! من نمی دونم نگه میدارن یا نه ولی میدونم کیس هایی که همین 1 ماه پیش هم فرستادن CV رو اعلام میکنند که سفارت گم کرده!... تو DS هم وارد کرده بودین اسم شرکت اینارو!؟
    سوال اصلیم در مورد حذف کاراموزی تو رزومه بود که اگه یه سفارت دیگه برم حذف کنم یا نه! با توجه به راهنمایی قبلیتون تصمیم گرفتم برم دبی برا مصاحبه. سابقه کار من فقط تدریس تو دانشگاس که اگه اشتباه نکنم تو DS صفحه آخر در حد یه جمله گفتم که دارم درس میدم. حالا بازهم به نظرتون رزومه م با توجه به اینکه درام همون سفارت قبلی میرم احتیاجی به اصلاح داره یا نه؟؟؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)