صفحه 64 از 167 نخستنخست ... 14545556575859606162636465666768697071727374114164 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 1663

موضوع: اصلاح رزومه و مدارک قبل از ارائه به سفارت جهت کم کردن احتمال کلیرنس طولانی و ریجکت

پیش فرض پاسخ : اصلاح رزومه و مدارک قبل از ارائه به سفارت جهت کم کردن احتمال کلیرنس طولانی و ر

دوست من آقا یا خانم هایزنبرگ
    این دوستان من هر دو دقیقا از آفیسر این جمله را شنیده بودند که "شما در رزومه ای که به دانشگاه دادید که چیز دیگه ای نوشته اید؟". شاید دانشگاه به دانشگاه فرق داره اما من این رو از صمیمی ترین دوستانم شنیدم و درش شک ندارم. من نمیخوام قانون کلی بدم اما این مشتی بود که برای من نمونه خروار شد. بیشتر هم منظورم اینه که اگر بشه زیاد شلوغش نکرد و آروم پذیرش گرفت و رفت خیلی بهتره تا با کلی شلوغ بازی دردسر درست کنند واسه خودشون. البته من منتظر نظرات دوستان هستم چون مایه استرس من هم هست که رشته ام شیمی است.

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    واقعاً نظر دادن سخته! مورد داشتیم که سال اول تو مصاحبه گفته شرکتشون کار نفتی می کرده و ریجکت مصاحبه شده و سری دوم که رفته تاکید کرده که کار نفتی نداشته شرکت...!! ولی با 501 ردش کردند.. اما می گفت تو کامپیوتر وارد کرده بوده بار اول! من نمی دونم نگه میدارن یا نه ولی میدونم کیس هایی که همین 1 ماه پیش هم فرستادن CV رو اعلام میکنند که سفارت گم کرده!... تو DS هم وارد کرده بودین اسم شرکت اینارو!؟

نه آقا اصلاً از این خبرا نیست که هر رزومه ای بدی سر از سفارت در بیاره! من کیسی میشناسم از دانشگاه Tennessee Knoxville که تو کلیرنس 10 بار مامور اف بی آی رفته بود از استادش CVرو بگیره و نداده بود... و گفته بود دانشجو تو سفارت داده به آفیسر خودتون بگیرید برای مسئولیت داره!! و مامور هم گفته بود CV رو به ما نمیدند!!!

این چیزی که شما میگی منطقاً باید درست باشه. یعنی باید همه به هم دیگه دسترسی داشته باشند ولی گویا ندارند! در ضمن کم نبودند کسایی که موارد فوق حساس داشتند و با سانسورش گرفته اند و رفتند!

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : اصلاح رزومه و مدارک قبل از ارائه به سفارت جهت کم کردن احتمال کلیرنس طولانی و ر

نقل قول نوشته اصلی توسط fardin_ku نمایش پست ها
    سوال اصلیم در مورد حذف کاراموزی تو رزومه بود که اگه یه سفارت دیگه برم حذف کنم یا نه! با توجه به راهنمایی قبلیتون تصمیم گرفتم برم دبی برا مصاحبه. سابقه کار من فقط تدریس تو دانشگاس که اگه اشتباه نکنم تو DS صفحه آخر در حد یه جمله گفتم که دارم درس میدم. حالا بازهم به نظرتون رزومه م با توجه به اینکه درام همون سفارت قبلی میرم احتیاجی به اصلاح داره یا نه؟؟؟
    * به نظر من چیزهایی که تو DS نوشته اید رو حذف نکنید!

* اگر سفارت رو عوض می کنید به ریسکش میارزه که CV رو عوض کنید!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط sshadi2012 نمایش پست ها
    دوست من آقا یا خانم هایزنبرگ
    این دوستان من هر دو دقیقا از آفیسر این جمله را شنیده بودند که "شما در رزومه ای که به دانشگاه دادید که چیز دیگه ای نوشته اید؟". شاید دانشگاه به دانشگاه فرق داره اما من این رو از صمیمی ترین دوستانم شنیدم و درش شک ندارم. من نمیخوام قانون کلی بدم اما این مشتی بود که برای من نمونه خروار شد. بیشتر هم منظورم اینه که اگر بشه زیاد شلوغش نکرد و آروم پذیرش گرفت و رفت خیلی بهتره تا با کلی شلوغ بازی دردسر درست کنند واسه خودشون. البته من منتظر نظرات دوستان هستم چون مایه استرس من هم هست که رشته ام شیمی است.
    1. 100% بهتره از اول در موقع پذیرش مسائل اینچنینی رو رعایت کرد تا خود پروسه کلیرنس اعصاب آدم راحت تر باشه!

2. این چیزی که شما میگید باید اینجا هم حداقل 5 مورد اعلام شه که آدم باورش بشه!!! من دو مورد دیدم اینجا:

الف: طرف بهش ایمیل میزنند که رزومه ای که به دانشگاه دادی رو بفرست!!! با اینکه رزومه رو هم تو سفارت داده بوده هم بعد ایمیل کرده بوده! دوباره رزومه سانسور شده رو میده! بعد از چند هفته میزنن که sop که به دانشگاه دادی رو هم بده که باز هم همون قبلیرو میده و کلییر میشه میره!!

ب: مورد دیگه هم بوده که بهش ایمیل میزنند که رزومه دانشگاه رو بده!! طرف رزومه ای که به دانشگاه داده بوده 8 صفحه بوده و یه CV دو صفحه ای به سفارت داده بوده! خلاصه یه CV جدید و خلاصه تر میده ... حتی از چیزی که تو سفارت داده بوده کمتر و باز کلییر میشه!

ج: مورد دیگه هم تو ترکیه اتفاق میافته و این شخص هم رزومه چندین صفحه ای به دانشگاه داده بوده و تو مصاحبه CV دو صفحه ای میده و آفیسر موقع پیک آپ (در ترکیه) میگه این رزومه ای که داده بودی مطمئنی همونه که به دانشگاه داده بودی؟ می گه نه آپدیت شدست اونجا مقالاتم سابمیت بوده ولی الان پابلیش شدست!! که به شما هم نسخه جدید دادم... بهش میگن ویزات آماده نیست و طرف برمیگرده هتل و سکته رو میزنه!! ولی 5 6 روز بعدش کلییر میشه!!

بهترین کار اینه که بالای رزومه یه تاریخ آدم بزنه که انگار آپدیت شده! curriculum vitae مثلاً January 2014! اینطوری هم چیز آپدیتی دادی هم این که بهونه هم داری که most recent رو دادی!!! به هر حال برای اکثر دوستان این قضیه حکم مرگ و زندگی رو داره و نمیشه منع کرد که آقا سانسورش نکن!!! باید هر کسی خودش بررسی کنه و ببینه میتونه ریسک کنه یا نه!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Senior Member

آقا من مورد الف بودم!
    وای!!! من اومدم رزومه را اصلاحش کردم برای اینکه شاخه کار من نانو بود و مواد کامپوزیت و خلاصه یک جور ناجوری بود. sop هم که خوب کلا مربوط به همین چیزها بود. من sop را ندادم سفارت ولی رزومه خلاصه را دادم سفارت. خلاصه از مصاحبه برگشتم و چند هفته بعدش دیدم ایمیل سفارت اومد که رزومه تو بفرست. همونی که داده بودی دانشگاه. خلاصه من هم خیلی نگران شدم. گفتم چه کنم یا نکنم. با خودم گفتم همونی که داده بودم سفارت را می فرستم. چند روز بعدش ایمیل زد که sop را هم بفرست. من هم در عرض چند ساعت، sop را عوض کردم یک چیز دیگه نوشتم که به رزومه ای که داده بودم سفارت جور درآد. بعد انتظار شروع شد. یعنی دیگه sop را که دادم هیچ خبری نشد. من که مردم. گفتم حتما ردم کردند. اما دو ماه بعد ویزا را دادن.
    ولی الان که اومدم اینجا به نظرم میاد نانو دیگه مثل سابق حساس به حساب نمیاد. برای اینکه خیلی می بینم ایرانی ها رزومه شون را بدون سانسور دادن سفارت و تو این فیلد ویزا هم گرفتند.

نقل قول نوشته اصلی توسط nt نمایش پست ها
    آقا من مورد الف بودم!
    وای!!! من اومدم رزومه را اصلاحش کردم برای اینکه شاخه کار من نانو بود و مواد کامپوزیت و خلاصه یک جور ناجوری بود. sop هم که خوب کلا مربوط به همین چیزها بود. من sop را ندادم سفارت ولی رزومه خلاصه را دادم سفارت. خلاصه از مصاحبه برگشتم و چند هفته بعدش دیدم ایمیل سفارت اومد که رزومه تو بفرست. همونی که داده بودی دانشگاه. خلاصه من هم خیلی نگران شدم. گفتم چه کنم یا نکنم. با خودم گفتم همونی که داده بودم سفارت را می فرستم. چند روز بعدش ایمیل زد که sop را هم بفرست. من هم در عرض چند ساعت، sop را عوض کردم یک چیز دیگه نوشتم که به رزومه ای که داده بودم سفارت جور درآد. بعد انتظار شروع شد. یعنی دیگه sop را که دادم هیچ خبری نشد. من که مردم. گفتم حتما ردم کردند. اما دو ماه بعد ویزا را دادن.
    ولی الان که اومدم اینجا به نظرم میاد نانو دیگه مثل سابق حساس به حساب نمیاد. برای اینکه خیلی می بینم ایرانی ها رزومه شون را بدون سانسور دادن سفارت و تو این فیلد ویزا هم گرفتند.
    ای خدا پدر و مادرت رو بیامرزه که اومدی گفتی من می خواستم وقت بزارم پستت رو پیدا کنم!

نانو که گفتی بزار یه چیز جالب بگم! دو نفر رو میشناسم که یکی نانو کار بود یکی دیگه هم fgm کار!

هر دو مصاحبه مجدد خوردن تو کلیرنس که خیلی چیز نادریه!!

بعد آفیسر به نانوییه گفته بوده نانو کامپوزیت هم کار کردی؟ که یارو نکرده بوده می گه نه نکردم!! کلییر شد رفت!

بعد همین سوال هم از fgm کاره میپرسه که اونم میپیچونه میگه fgm چه ربطی به کامپوزیت داره... خلاصه اینم کلییر میشه!!!
    در صورتی که fgm همون کامپوزیته...

در واقع انقدر رو keyword اینا تکیه دارند! هر دو هم موادی بودند!!! موضوع هم مال همین اخیره!

خدا رو شکر شما اومدی اینجا تایید کردی!!!

Senior Member

ای خدا پدر و مادرت رو بیامرزه که اومدی گفتی من می خواستم وقت بزارم پستت رو پیدا کنم!

نانو که گفتی بزار یه چیز جالب بگم! دو نفر رو میشناسم که یکی نانو کار بود یکی دیگه هم fgm کار!

هر دو مصاحبه مجدد خوردن تو کلیرنس که خیلی چیز نادریه!!

بعد آفیسر به نانوییه گفته بوده نانو کامپوزیت هم کار کردی؟ که یارو نکرده بوده می گه نه نکردم!! کلییر شد رفت!

بعد همین سوال هم از fgm کاره میپرسه که اونم میپیچونه میگه fgm چه ربطی به کامپوزیت داره... خلاصه اینم کلییر میشه!!!
    در صورتی که fgm همون کامپوزیته...

در واقع انقدر رو keyword اینا تکیه دارند! هر دو هم موادی بودند!!! موضوع هم مال همین اخیره!

خدا رو شکر شما اومدی اینجا تایید کردی!!!
    آخه اون افسر سفارت که سواد مهندسی نداره که. جالا چی می فهمه بیچاره. همون بهش گفتن این چیزا خطرناکه حسن. این هم نگاه می کنه تا یک کلمه می بینه فکر می کنه خطرناکه دیگه. رد می کنه.
    یک بنده خدایی با من اومده بود مصاحبه. کارش مربوط می شد به سوخت موتور هواپیما. نمی دونم دقیق چی بود. خودش هم قبل مصاحبه نگران بود. می گفت کار من اصلا ربطی به مسائل نطامی نداره. می گفت اصلا تکنولوژی حساس نیست ولی توی مقاله ام هم سوخت داره، هم موتور داره هم هواپیما. مصاحبه اش را هم قبول شد. اما بعد پیگیر شدم دیدم کلیر نشده بود.

نقل قول نوشته اصلی توسط nt نمایش پست ها
    آخه اون افسر سفارت که سواد مهندسی نداره که. جالا چی می فهمه بیچاره. همون بهش گفتن این چیزا خطرناکه حسن. این هم نگاه می کنه تا یک کلمه می بینه فکر می کنه خطرناکه دیگه. رد می کنه.
    یک بنده خدایی با من اومده بود مصاحبه. کارش مربوط می شد به سوخت موتور هواپیما. نمی دونم دقیق چی بود. خودش هم قبل مصاحبه نگران بود. می گفت کار من اصلا ربطی به مسائل نطامی نداره. می گفت اصلا تکنولوژی حساس نیست ولی توی مقاله ام هم سوخت داره، هم موتور داره هم هواپیما. مصاحبه اش را هم قبول شد. اما بعد پیگیر شدم دیدم کلیر نشده بود.
    بحث اینه که این دوستانی که گفتم بعد از چند ماه مصاحبه مجدد خوردن و احتمالاً همین قضیه keyword هم تو واشنگتن برقراره. باید همه دقت کنند keyword خطرناک تو مدارکشون نداشته باشند!!!

خلاصه یه مثلی هست که می گه: کی وُرد سرخ کلیرنس سبز می دهد بر باد!

سلام. 2 سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدین یه مقدار نگرانم
    توضح اولیه: من تو رزومه‌ای که برای دانشگاه مورد پذیرشم فرستادم، در قسمت Working Experience در مورد 1- دورۀ کارآموزیِ تابستان بین ترم 6 و 7 لیسانس (که در ریزنمرات رسمی لیسانسم به اون ذکر شده) و 2- سه ماه کار نیمه وقت اشاره شده اما شرح اون کار: - انجام قسمتی از دو پروژه شرکت استاد راهنمای فوق لیسانسم منتها این کار، پروژه آن 6 واحد درسی بوده که با استاد راهنمام داشتم بوده یعنی در واقع این شرکت چندین پروژه داشت منم برای 2 پروژۀ اجباری 6 واحد فوق لیسانسم باید قسمتی از این پروژه‌ها رو بر میداشتم و اصلاً اونجا تو اون شرکت نه استخدام شدم نه حقوق گرفتم. اما من در موقع پر کردن قسمت سابقه کار در فرم DS-160 اصلاً اشاره‌ای به سابقه کار نکردم (چون بعد از گرفتن مدرک فوقم هم واقعاً تا الان که یک سالی میشه کار هم نکردم و قبلاً تو اون شرکته هم استخدام نشده بودم).
    سوالم اینه که به نظر شما سفارت وقتی رزومۀ منو ببینه نمیگه تو که سابقه کار تو فرم درخواست ویزا اعلام نکردی پس اینا چیه تو رزومت؟
    و این که آیا من به اصلاح رزومه نیاز دارم؟ مثلاً به نظر شما میتونم اونجا عین حقیقت رو بگم که بابا من برا اون کارآموزی و 2ماه کار مربوط به پروژه درسیم تو فوق لیسانس نه پول گرفتم نه استخدام شدم. به نظر شما آفیسر اینو قبول میکنه یا اینکه بیام

1. عنوان و مفاد قسمت working experience رو در رزومه ای که به سفارت میدم حذف کنم ؟ به نظر شما سفارت از دانشگاه رزومه نمیگیره یعنی متوجه میشن اگه حذف کنم؟
    2. عنوان working experience رو به جاش بزارم experimental experience یا research experience ؟

یا شما پیشنهاد دیگری دارید؟ خیلی خوشحال میشم پیشنهادتونو بدونم
    خیلی خیلی ببخشید که طولانی شد.

نقل قول نوشته اصلی توسط sina_civ_1986 نمایش پست ها
    سلام. 2 سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدین یه مقدار نگرانم
    توضح اولیه: من تو رزومه‌ای که برای دانشگاه مورد پذیرشم فرستادم، در قسمت Working Experience در مورد 1- دورۀ کارآموزیِ تابستان بین ترم 6 و 7 لیسانس (که در ریزنمرات رسمی لیسانسم به اون ذکر شده) و 2- سه ماه کار نیمه وقت اشاره شده اما شرح اون کار: - انجام قسمتی از دو پروژه شرکت استاد راهنمای فوق لیسانسم منتها این کار، پروژه آن 6 واحد درسی بوده که با استاد راهنمام داشتم بوده یعنی در واقع این شرکت چندین پروژه داشت منم برای 2 پروژۀ اجباری 6 واحد فوق لیسانسم باید قسمتی از این پروژه‌ها رو بر میداشتم و اصلاً اونجا تو اون شرکت نه استخدام شدم نه حقوق گرفتم. اما من در موقع پر کردن قسمت سابقه کار در فرم DS-160 اصلاً اشاره‌ای به سابقه کار نکردم (چون بعد از گرفتن مدرک فوقم هم واقعاً تا الان که یک سالی میشه کار هم نکردم و قبلاً تو اون شرکته هم استخدام نشده بودم).
    سوالم اینه که به نظر شما سفارت وقتی رزومۀ منو ببینه نمیگه تو که سابقه کار تو فرم درخواست ویزا اعلام نکردی پس اینا چیه تو رزومت؟
    و این که آیا من به اصلاح رزومه نیاز دارم؟ مثلاً به نظر شما میتونم اونجا عین حقیقت رو بگم که بابا من برا اون کارآموزی و 2ماه کار مربوط به پروژه درسیم تو فوق لیسانس نه پول گرفتم نه استخدام شدم. به نظر شما آفیسر اینو قبول میکنه یا اینکه بیام

1. عنوان و مفاد قسمت working experience رو در رزومه ای که به سفارت میدم حذف کنم ؟ به نظر شما سفارت از دانشگاه رزومه نمیگیره یعنی متوجه میشن اگه حذف کنم؟
    2. عنوان working experience رو به جاش بزارم experimental experience یا research experience ؟

یا شما پیشنهاد دیگری دارید؟ خیلی خوشحال میشم پیشنهادتونو بدونم
    خیلی خیلی ببخشید که طولانی شد.
    کلاً از بیخ و بن حذف کن. شما خیلی سرت شلوغ بوده چجوری وقت کردی تافل جی آر ای بدی و ادمیشن بگیری؟!؟!

مقاله هم اگر داشتی که داشتی روش کار میکردی و تزت هم بعد از دفاع یه سری تصحیحات نیاز داشته!!

در ضمن همین که تو DS نگفتی... اگر تو رزومه بگی خیلی خراب می کنه اوضاع رو!! کلاً از بیخ و بن حذف کن!!! فقط برای فاصله دلایل منطقی داشته باش!

کلاً از بیخ و بن حذف کن. شما خیلی سرت شلوغ بوده چجوری وقت کردی تافل جی آر ای بدی و ادمیشن بگیری؟!؟!

مقاله هم اگر داشتی که داشتی روش کار میکردی و تزت هم بعد از دفاع یه سری تصحیحات نیاز داشته!!

در ضمن همین که تو DS نگفتی... اگر تو رزومه بگی خیلی خراب می کنه اوضاع رو!! کلاً از بیخ و بن حذف کن!!! فقط برای فاصله دلایل منطقی داشته باش!
    با تشکر فراوان از هایزنبرگ عزیز به خاطر راهنماییتون
    اما من احساس می کنم منظورمو خوب نرسوندم. اون پروژۀ کاری که من به آن اشاره کردم مربوط میشه به زمان تحصیل در مقطع فوق لیسانس (ترم 1و2) نه بعد از دفاع تزم در یک سال پیش این موقع. من برای بعد از تزم واقعاً کار هم نکردم و زبان خوندمو و مقاله و اینا و راحت این یک سال فاصله رو هم تو DS-160 توضیح دادم هم تو سفارت عین واقعیتو میگم. اون مشکلی نیست. مشکل من اون 2 ماه کار نیمه وقته که در حین تحصیل در فوق لیسانس (ترم 1 یک ماه و ترم 2 یک ماه) هست که تو DS-160 نیاوردم. به نظر شما آیا نیاز داره که همون 2 ماه کار رو هم از CV حذف کنم یا اینکه بهتره عنوانشو عوض کنم (مثلاً ببرمش تحت عنوان research experience یا experimental experience) آخه از این میترسم که دانشگاه به سفارت CV من رو یا قبل و یا بعد از مصاحبه بده.
    ممنوم میشم راهنمایی بفرمایید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)