سلام. 2 سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدین یه مقدار نگرانم
توضح اولیه: من تو رزومهای که برای دانشگاه مورد پذیرشم فرستادم، در قسمت Working Experience در مورد 1- دورۀ کارآموزیِ تابستان بین ترم 6 و 7 لیسانس (که در ریزنمرات رسمی لیسانسم به اون ذکر شده) و 2- سه ماه کار نیمه وقت اشاره شده اما شرح اون کار: - انجام قسمتی از دو پروژه شرکت استاد راهنمای فوق لیسانسم منتها این کار، پروژه آن 6 واحد درسی بوده که با استاد راهنمام داشتم بوده یعنی در واقع این شرکت چندین پروژه داشت منم برای 2 پروژۀ اجباری 6 واحد فوق لیسانسم باید قسمتی از این پروژهها رو بر میداشتم و اصلاً اونجا تو اون شرکت نه استخدام شدم نه حقوق گرفتم. اما من در موقع پر کردن قسمت سابقه کار در فرم DS-160 اصلاً اشارهای به سابقه کار نکردم (چون بعد از گرفتن مدرک فوقم هم واقعاً تا الان که یک سالی میشه کار هم نکردم و قبلاً تو اون شرکته هم استخدام نشده بودم).
سوالم اینه که به نظر شما سفارت وقتی رزومۀ منو ببینه نمیگه تو که سابقه کار تو فرم درخواست ویزا اعلام نکردی پس اینا چیه تو رزومت؟
و این که آیا من به اصلاح رزومه نیاز دارم؟ مثلاً به نظر شما میتونم اونجا عین حقیقت رو بگم که بابا من برا اون کارآموزی و 2ماه کار مربوط به پروژه درسیم تو فوق لیسانس نه پول گرفتم نه استخدام شدم. به نظر شما آفیسر اینو قبول میکنه یا اینکه بیام
- عنوان و مفاد قسمت working experience رو در رزومه ای که به سفارت میدم حذف کنم ؟ به نظر شما سفارت از دانشگاه رزومه نمیگیره یعنی متوجه میشن اگه حذف کنم؟
- عنوان working experience رو به جاش بزارم experimental experience یا research experience ؟
یا شما پیشنهاد دیگری دارید؟ خیلی خوشحال میشم پیشنهادتونو بدونم
خیلی خیلی ببخشید که طولانی شد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)