نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 107 از 460 نخستنخست ... 757979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117157207 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,061 تا 1,070 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

قبلا ویزای b1 از سفارت دبی گرفتم الان برای ویزای دانشجویی می خوام اقدام کنم. نیمه فاند هستم. فاندم بصورت اسکالرشیب هست. برای رشته حقوق. کدوم سفارت بنظرتون مناسب تره؟

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط manhasta نمایش پست ها
    قبلا ویزای b1 از سفارت دبی گرفتم الان برای ویزای دانشجویی می خوام اقدام کنم. نیمه فاند هستم. فاندم بصورت اسکالرشیب هست. برای رشته حقوق. کدوم سفارت بنظرتون مناسب تره؟
    ترکیه... دوبی.... (ایروان با احتیاط! ترجیحاً نرید)

ویزای b1 یا b2? برای تاکید میپرسم... چون b1 بیزنس هست و b2 توریستی!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

سلام دوستان

من جواب پذیرش دانشگاهم جدیدا اومده
    من کارشناسی و کارشناسی ارشد هوافضا امیرکبیر خوندم
    پنج مقاله (دو جورنال و سه کنفرانس خارجی) دارم
    برای دکترای مکانیک اپلی کرده بودم و از دانشگاه (Arizona state University) فاند .R.A گرفتم
    دختر هستم و مجرد و یک فامیل نزدیک درتگزاس دارم
    پروژم عددی (CFD) بوده و در همین زمینه هم قراره کار کنم
    سابقه کاری خطرناک ندارم فقط سه سال پیش در یک شرکت خصوصی هوافضایی روی بارگذاری UAV کار میکردم که اون رو هم هیچ جا مطرح نکردم
    قبلا هم اصلا سفر خارجی نداشتم

میشه من رو راهنمایی کنید که برای کدوم سفارت وقت بگیرم بهتره؟
    ممنونم

نقل قول نوشته اصلی توسط mana1988 نمایش پست ها
    سلام دوستان

من جواب پذیرش دانشگاهم جدیدا اومده
    من کارشناسی و کارشناسی ارشد هوافضا امیرکبیر خوندم
    پنج مقاله (دو جورنال و سه کنفرانس خارجی) دارم
    برای دکترای مکانیک اپلی کرده بودم و از دانشگاه (Arizona state University) فاند .R.A گرفتم
    دختر هستم و مجرد و یک فامیل نزدیک درتگزاس دارم
    پروژم عددی (CFD) بوده و در همین زمینه هم قراره کار کنم
    سابقه کاری خطرناک ندارم فقط سه سال پیش در یک شرکت خصوصی هوافضایی روی بارگذاری UAV کار میکردم که اون رو هم هیچ جا مطرح نکردم
    قبلا هم اصلا سفر خارجی نداشتم

میشه من رو راهنمایی کنید که برای کدوم سفارت وقت بگیرم بهتره؟
    ممنونم
    سلام... اطلاعاتتون به خاطر حساسیت مقاطع قبلی و بعدی ناقصه... مثلاً از فاندتون چیزی نگفتید!

این سوالات رو جواب بدید با دقت و حوصله و به اندازه کافی:

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده:
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟
    رشته و مقاطع قبلی:
    نام دانشگاه‌های پیشین:
    زمینه کاری در لیسانس:
    زمینه کاری در فوق لیسانس:
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟
    سال فارغ التحصیلی:
    زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟
    زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟
    نوع فاند؟ ) (TA, RA, Scholarship, Full or Partial

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟
    آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟
    اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟
    منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟
    فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟
    آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:
    آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. نمیدونم، از کجا باید بفهمم؟
    زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟
    آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید.

آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید
    آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید.
    در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.
    آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید.

اطلاعات در مورد Research Plan

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟
    سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟
    سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟
    آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟
    آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟
    آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟
    سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟
    سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

ُسلام
    من بین سفارت عشق اباد و انکارا مرددم
    1- دانشگاه و مقطع پذیرش : professional master, Illinois, Computer science

2-میزان فاند : 0
    3-هرگونه اطلاعات که به نظر مرتبط و تاثیر گزار است: دختر هستم و مجرد
    میشه کمک کنید که کدوم سفارت بهتره برای من؟ دوستام پارسال با شرایط مشابه سفارتهای متفاوت رفتند و یکیشون سینگل گرفت و اون یکی مالتیپل. من جایی میخوام برم که احتمال مالتیپل گرفتنش زیاد تر باشه

پیشاپیش ممنون از کمک دوستان

با شرایط من، شما کدام سفارت را برای اخذ ویزا در سال 2012 گزینه مناسبتری میدانيد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sara89aryanpou نمایش پست ها
    ُسلام

میشه کمک کنید که کدوم سفارت بهتره برای من؟ دوستام پارسال با شرایط مشابه سفارتهای متفاوت رفتند و یکیشون سینگل گرفت و اون یکی مالتیپل. من جایی میخوام برم که احتمال مالتیپل گرفتنش زیاد تر باشه

عشق آباد اصلاً نرید که خفن ریجکت می کنه جدیداً بدون فاند رو همون طور ایروان هم شروع کرده جدیدا! باکو هم اصلاً!

بین آنکارا و دوبی می تونید انتخاب کنید! من خودم به شما دوبی رو پیشنهاد میدم برای گرفتن ویزا! احتمال گرفتن مالتیی برای رشته شما هست اما کمه!

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sara89aryanpou نمایش پست ها
    ُسلام

با شرایط من، شما کدام سفارت را برای اخذ ویزا در سال 2012 گزینه مناسبتری میدانيد؟

سلام

عشق آباد از اكتبر سال گذشته ديگه مالتيپل خيلي انگشت شمار داده. ولي قبل از اون به 90 درصد افراد فني مالتيپل هم داده. به همين خاطر مشخص نيست كه اگر تشريف ببريد شانسي داشته باشيد. شما اگر روي مالتيپل اصرار داريد 3 راه داريد
    1- از سفارت هاي فرعي شبيه باكو اقدام كنيد و خوشبين باشيد كه بتونيد مالتيپل بگيريد كه خيلي از اين سفارت ها به نداشتن فاند حساس هستند. و اگر احتمالا ريجكت شديد از سفارت هاي اصلي اقدام كنيد به اين بهانه كه اون سفارت با كيس شما آشنا نبوده.
    2- از سفارت هاي اصلي اقدام كنيد شبيه دبي يا ايروان و در صورت ريجكتي از سفارت آنكارا كه منطقي تره اقدام كنيد كه امكان مالتي هم خيلي نيست.
    3- از اول فقط به اين فكر كنيد كه ويزا بگيريد و ريسك يكبار ريجكتي رو براي خودتون مهيا نكنيد و مستقيم به دبي يا آنكارا بريد و خوشبين باشيد كه بعد از 30-40 روز بهتون حداقل ويزاي سينگل داده شه بدون ريجكت.

شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    شما همون طوری که امیر جان گفت باید 160 دلار رو دوباره بریزید! در ضمن شما باید برای پک آپ از آنکارا خودتون برید که خودش هزینه رو زیاد میکنه!

اگر میتونید یه نامه تو سربرگ بگیرید از استاد که اعلام کنه تو اولویت فاند هستید و داره تلاش می کنه برای فاند... و این رو ببرید دوبی براتون خوبه و احتمال گرفتن ویزا خیلی بالا میره به همراه یه BS خوب! یعنی به آفیسر میگید استادم دنبال فاند هست و فکر می کنه تا جولای فاند رو میگیره... حتی اگر نگیره من BS خیلی خوبی دارم و می تونم خودم رو ساپورت کنم تا فاندم وصل شه! در ضمن دانشگاهی که ی میرید اگر وسط ترم هم فاند بگیرید پول شهریه رو کاملاً بهتون پس میده... فقط هزینه های زندگی تا اون لحظه رو نمیده که میشه ماهی حدود 1200 دلار! یعنی به فرض اگر اول دسامبر هم فاند بگیرید جمعا 3 تا 1200 دلار از جیب دادید!

بگذریم... اگر استاد نداد این نامه رو که بعید میدونم اگر زرنگی بکنی نتونی بگیری.. میتونی ایمیل هاش رو پرینت کنی بدی!

دوبی رو برات بد نمیبینم... ولی مسلماً آنکارا بهتره!
    سپاسگذارم هایزنبرگ جان از راهنمایی های مفیدت
    فقط:
    اون قسمت برگشت شهریه دانشگاه و که گفتی برای همه دانشگاه ها صادق ه؟ لازم نیست از دانشگاه بپرسمش؟
    بعدش هم منظورت اینه که از استادم بخوام اون نامه رو برام پست کنه، یا اسکن شو ایمیل کنه قابل قبوله؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام
    شما دبي و انكارا براتون فرق زيادي نميكنه اگر كه هزينه ملاك نباشه. اما اگر روي كاهش هزينه ميخواهيد كار كنيد مجبوريد روي كاغذ بياريد و كمي زودتر برا گرفتن تور اقدام كنيد ضمن اينكه روي تورها هم بگرديد و چارتر پيدا كنيد. آنكارا دو بار سفر داره و دبي هزينه ي ويزا داره و پيكآپ.
    هر دو از نظر سياحتي ارزش يكبار ديدن رو دارند. الان آنكارا هوا كمي سردتره و دبي رو به گرماي شديد ميره.
    شما اگر به سمت انكارا متمايل بشيد همين اول كار 160 دلار بايد بديد براي وقت و هزينه ي قبلي سوخت ميشه.
    با يك براورد ساده ميتونيد ببينيد هزينه ها چقدر تفاوت داره و يكي رو انتخاب كنيد اگر تفاوت خيلي زياد نبود و به شما ضرري نميخورد اونوقت همين دبي رو بريد به صرفه تر ميشه بخاطر بحث اون 160 دلار.
    در هر حال خودتون هستيد كه تصميم نهايي رو ميگيريد.
    موفق باشيد
    شادزي
    ممنون سایمون عزیز
    این و می دونم که اگه بخام وقت بگیرم از آنکارا باید وقت دبی رو کنسل کنم. اما یه چیزی و درست متوجه نشدم: این که با این کار اون پول ه هم می پره، با این که هنو از یک سال ش نگذشته؟ من به این هوا بودم که اون پول سر جاش هست تا وقتی که اعتبار داره.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط zesafdari نمایش پست ها
    ممنون سایمون عزیز
    این و می دونم که اگه بخام وقت بگیرم از آنکارا باید وقت دبی رو کنسل کنم. اما یه چیزی و درست متوجه نشدم: این که با این کار اون پول ه هم می پره، با این که هنو از یک سال ش نگذشته؟ من به این هوا بودم که اون پول سر جاش هست تا وقتی که اعتبار داره.
    سلام
    سويس يكسال اعتبار داره. پول سفارت وقتي پرداخت شد فقط باهاش تو همون سفارت ميتونيد مصاحبه بديد. و اگر كنسل كنيد باز بايد پرداخت شه. اما سويس رو يكبار ميديد و يكسال اعتبار داره براي هر سفارتي كه اقدام كنيد.
    شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)