ببخشید من این سوال رو میپرسم.آبی ها وقت خالیه؟
سفیدا یعنی وقت اون روز کلا نمیدن؟
سیاها یعنی پر شده؟
ببخشید من این سوال رو میپرسم.آبی ها وقت خالیه؟
سفیدا یعنی وقت اون روز کلا نمیدن؟
سیاها یعنی پر شده؟
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
با سلام،
اگه کسی لاتری ثبت نام کرده باشه و الان هم I20 دستش باشه و بخواد واسه ویزای دانشجویی وقت بگیره، آیا بهتره صبر کنه تا نتیجه لاتری بیاد و بعدا واسه سفارت وقت بگیره؟
منظورم اینه که اگه تا قبل اعلام نتایج لاتری، واسه ویزای دانشجویی وقت بگیرین و مصاحبتونو انجام بدین و هنوز تکلیف کلیر شدنتون معلوم نشده، چند روز بعدش اسمتون تو لاتری در بیاد، خب این یعنی شما قصد تحصیل نداشتین و قصدتتون از اول اقامت بوده، خب تکلیف این بنده خدا چی میشه؟ واسه هر دو ویزاش مشکل پیش میاد و ریجکتش میکنند؟
کلا بهترین کار واسه کسی که الان I20 داره و توی لاتری هم ثبت نام کرده واسه گرفتن وقت چیه؟
با سپاس
Have a heart that never hardens, and a temper that never tires, and a touch that never hurts
Charles Dickens
من یه سوال دارم ، آیا وقت گرفتن برای سفارت بستگی به نوع ویزا داره یعنی ممکنه وقت سفارت برای ویزای توریستی پر شده باشه ولی برای ویزای کار و دانشجویی باز باشه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)