صفحه 15 از 123 نخستنخست ... 567891011121314151617181920212223242565115 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 1226

موضوع: آنکارا (ترکیه) - وقت گرفتن در سال ۲۰۱۴

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - وقت گرفتن در سال ۲۰۱۴

ببخشید من این سوال رو میپرسم.آبی ها وقت خالیه؟
    سفیدا یعنی وقت اون روز کلا نمیدن؟
    سیاها یعنی پر شده؟

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط volantis71 نمایش پست ها
    ببخشید من این سوال رو میپرسم.آبی ها وقت خالیه؟
    سفیدا یعنی وقت اون روز کلا نمیدن؟
    سیاها یعنی پر شده؟
    آبی ها بازند! سفید ها پر شده!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط maryamu نمایش پست ها
    نه آخه روندش مشخصه، گفتم خدمتتون من وقت توریستی میخوام واسه مامان و بابام
    توریستی ها پر شده ... باید گوش به زنگ باشید چون خیلی سریع پر میشه:

• قرار ملاقات بعدی موجود برای همه دسته بندی های دیگر رواديد : قرار ملاقات‌ها در این زمان در دسترسی وجود ندارد
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط amir110 نمایش پست ها
    اگر هم عوض بشه بهشون ایمیل میزنی میگی و اصلاح میکنن.بعد هم با هر دو پاس برو سفارت حله.
    مشکل اینجاست که ممکنه دیگه پاس قبلیمو بهم ندن
    آخه یکی میگفت وقتی پاس مدت زیادی تو اداره گذرنامه بمونه ممکنه باطلش کنن و گم و گور شه

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_mns2004 نمایش پست ها
    مشکل اینجاست که ممکنه دیگه پاس قبلیمو بهم ندن
    آخه یکی میگفت وقتی پاس مدت زیادی تو اداره گذرنامه بمونه ممکنه باطلش کنن و گم و گور شه
    من دیدم که میدن! نشنیدم که ندن! با هم دیگه هم میدن! باطل و سوراخش می کنند و تحویل میدن!

با سلام،

اگه کسی لاتری ثبت نام کرده باشه و الان هم I20 دستش باشه و بخواد واسه ویزای دانشجویی وقت بگیره، آیا بهتره صبر کنه تا نتیجه لاتری بیاد و بعدا واسه سفارت وقت بگیره؟
    منظورم اینه که اگه تا قبل اعلام نتایج لاتری، واسه ویزای دانشجویی وقت بگیرین و مصاحبتونو انجام بدین و هنوز تکلیف کلیر شدنتون معلوم نشده، چند روز بعدش اسمتون تو لاتری در بیاد، خب این یعنی شما قصد تحصیل نداشتین و قصدتتون از اول اقامت بوده، خب تکلیف این بنده خدا چی میشه؟ واسه هر دو ویزاش مشکل پیش میاد و ریجکتش میکنند؟
    کلا بهترین کار واسه کسی که الان I20 داره و توی لاتری هم ثبت نام کرده واسه گرفتن وقت چیه؟

با سپاس
    Have a heart that never hardens, and a temper that never tires, and a touch that never hurts
    Charles Dickens

نقل قول نوشته اصلی توسط Michael82 نمایش پست ها
    با سلام،

اگه کسی لاتری ثبت نام کرده باشه و الان هم I20 دستش باشه و بخواد واسه ویزای دانشجویی وقت بگیره، آیا بهتره صبر کنه تا نتیجه لاتری بیاد و بعدا واسه سفارت وقت بگیره؟
    منظورم اینه که اگه تا قبل اعلام نتایج لاتری، واسه ویزای دانشجویی وقت بگیرین و مصاحبتونو انجام بدین و هنوز تکلیف کلیر شدنتون معلوم نشده، چند روز بعدش اسمتون تو لاتری در بیاد، خب این یعنی شما قصد تحصیل نداشتین و قصدتتون از اول اقامت بوده، خب تکلیف این بنده خدا چی میشه؟ واسه هر دو ویزاش مشکل پیش میاد و ریجکتش میکنند؟
    کلا بهترین کار واسه کسی که الان I20 داره و توی لاتری هم ثبت نام کرده واسه گرفتن وقت چیه؟

با سپاس
    نه.. بهتر نیست! احتمالات رو هم در نظر بگیرید! بهترین کار اینه که خیلی سریع برای دانشجویی وقت بگیری و زمان رو از دست نده!

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    توریستی ها پر شده ... باید گوش به زنگ باشید چون خیلی سریع پر میشه:

• قرار ملاقات بعدی موجود برای همه دسته بندی های دیگر رواديد : قرار ملاقات‌ها در این زمان در دسترسی وجود ندارد
    آره متاسفانه

ممنون از کمکتون، اگه وقت جدید باز کنن، به نظرتون حدودا واسه چقد دیگه س؟
    ممنون و سپاسگزار از مدیران سایت و همه دوستانی که همیشه حاضر هستن و راهنمایی می کنن

Junior Member

من یه سوال دارم ، آیا وقت گرفتن برای سفارت بستگی به نوع ویزا داره یعنی ممکنه وقت سفارت برای ویزای توریستی پر شده باشه ولی برای ویزای کار و دانشجویی باز باشه؟

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Hila1488 نمایش پست ها
    من یه سوال دارم ، آیا وقت گرفتن برای سفارت بستگی به نوع ویزا داره یعنی ممکنه وقت سفارت برای ویزای توریستی پر شده باشه ولی برای ویزای کار و دانشجویی باز باشه؟
    بله.الان برخی سفارتها توریستی شون تا 3ماه بعد پره ولی داتشجویی همین هفته موجوده.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)