نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 114 از 460 نخستنخست ... 1464104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124164214 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,131 تا 1,140 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Chem Eng,UoMichigan

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

آقای هایزنبرگ من این سوالا رو اینجا جواب دادم ممنون میشم بگین کدوم سفارت برم برا مصاحبه:

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده: Chemical Engineering PhD، پروژم و استادم مشخص نیست ولی با توجه به SOP احتمالا" Biomolecular Engineering یاCellular Engineering که در RP قید شده
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟ گرایش ندارم
    رشته و مقاطع قبلی: Chemical Engineering - کارشناسی
    نام دانشگاه‌های پیشین: شریف
    زمینه کاری در لیسانس: بایو و صنایع غذایی ( عنوان پروژه: optimizing production, purification and immobillization of microbial lipase Enzyme)
    زمینه کاری در فوق لیسانس: -
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ در رزومه biochemical engineering و cellular engineering و polymer engineering
    سال فارغ التحصیلی:1392

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟اکسپریمنتال

زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟موضوع پروژم مشخص نیست ولی احتمالا" اکسپریمنتال

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟بله
    نوع فاند؟فول - fellowship

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ خیر

اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟-

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟ fellowship از طرف دانشگاه - تو RP نوشتن بیشتر فاند هامون رو از National Science Foundation تامین میشه - اگر نه از جاهای دیگه

فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟استاد ندارم

آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟ استاد ندارم

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: 0

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:0

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:1 سابمیت شده با عنوان بررسي شرايط توليد ليپاز حاصل از آسپرژيلوس نايجر

آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. نمیدونم، از کجا باید بفهمم؟ خیر

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟ بیو تکنولوژی و صنایع غذایی

آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ خیر
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ خیر
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ خیر

آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟خیر

آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟خیر

در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ خیر

اطلاعات در مورد Research Plan

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟ هنوز سفارت مصاحبه نکردم و می خواهم سفارت رو انتخاب کنم

سابقه کار دولتی؟ سابقه کاربدون بیمه قید شده در رزومه زمینه کار یا محل کار؟ تدریس حق التدریس المپیاد در دبیرستان های دخترانه ی فرزانگان مدت؟4 سال

سابقه کار خصوصی؟0 زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟خیر

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ بله( کارآموزی) زمینه؟ پلیمر- تولید رنگ ترافیکی پایه آبی صنعتی محل؟ پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟خیر

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟خیر

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ دستیار پژوهشی در هنگام کارآموزی در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی - در زمینه پلیمر - تولید رنگ ترافیکی صنعتی پایه آبی
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: ا مقاله ی سابمیت شدهعنوان Optimizing the conditions for producing Lipase Enzyme from Asspergillus Niger 5010 on date waste

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amirr نمایش پست ها
    ممنون هایزنبرگ عزیز. فکر می‌کنید که طول بکشه یا اینکه اصلا نشه گرفت؟ چون من می‌تونم بیشتر از ۷۰ روز هم صبر کنم ولی‌ یه مقدار از لحاظ کاری مشکل میخورم. بار اول تو ۱۶ روز کلییر شدم.
    چون بار اول سریع کلییر شدید که خیلی بدتره! اون پسره صالح که تو تاپیک 212 نوشتم هم مکانیکی بود و 30 روزه کلیر شده بود و سری بعد ریجکت شد! اصلاً ممکنه یه ایرادی تو گذشته تون داشته باشید و درست بررسی نشده باشید و اندفعه پیدا بشه!!! نه؟! خیلی خطریه! اگر مجبور نیستی نیا!

returning کم نبوده که بالای 100 روز طول بکشه!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط honey1371 نمایش پست ها
    رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده: Chemical Engineering PhD، پروژم و استادم مشخص نیست ولی با توجه به SOP احتمالا" Biomolecular Engineering یاCellular Engineering که در RP قید شده
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ در رزومه biochemical engineering و cellular engineering و
    polymer engineering
    آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ بله( کارآموزی) زمینه؟ پلیمر- تولید رنگ ترافیکی پایه آبی صنعتی محل؟ پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ دستیار پژوهشی در هنگام کارآموزی در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی - در زمینه پلیمر - تولید رنگ ترافیکی صنعتی پایه آبی
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: ا مقاله ی سابمیت شدهعنوان Optimizing the conditions for producing Lipase Enzyme from Asspergillus Niger 5010 on date wasteتعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:1 سابمیت شده با عنوان بررسي شرايط توليد ليپاز حاصل از آسپرژيلوس نايجر
    سلام خوبید!؟

ببینید شما موردی ندارید... به شرطی که از مواد... پلیمر... کامپوزیت...نانو... هیچ حرفی تو کل مدارکتون نیارید!
    همون پلیمری که بالا گفتید میتونه باعث شه رنگ آمریکا رو نبینید!
    در مورد پژوهشگاه پتروشیمی!!! اگر آفیسر بفهمه تمومه و شما رنگ آمریکا رو نخواهید دید! اصلاً حرفی از کارآموزی نزنید! اگر پرسیدند که نمیپرسیدند بگید تو آزمایشگاه خود دانشگاه بودم ....
    در ضمن با اینکه کار خزیه! ولی تو CV دو صفحه ای که میدید... زیر مقالتون 3 4 خط خیلی خیلی خلاصه و بی خطر توضیح بدید که کار مرتبط با صنایع غذایی بوده... چون تایتل مقالتون گنگ هست حداقل برای من و احتمالاً آفیسر... وقتی بنویسی سریع می خونه میفهمه قضیه حساس نیست!

شما ترجیحاً برای این که به مشکلات احتمال نخوری نرو دبی! به نظر من شما ایروان... بعد آنکارا ... بعد عشق آباد برات خوبه! باکو احتمال ریجکت مصاحبه هست! یادت نره:

پتروشیمی = ماندن در وطن!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ویزای توریستی

سلام دوستان، برای ویزای توریستی در حال حاضر کجا رو بیشتر توصیه می‌کنید که درصد گرفتن ویزا بالا تر باشه؟

Junior Member

سلام
    ممنونم از راهنماییهاتون
    میشه فقط بگید چرا به نظرتون آنکارا بهتر از ارمنستان هست؟
    من بعد از خوندن پست هایی که برای رشته های حساس گذاشته شده بود، برداشت کلیم این بود که احتمال ریجکت آنکارا بیشتر از ایروانه!

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    سلام موارد قرمز حساسه!

کلاً compressible رو بی خیال شو و از رزومه پاک کن.. چون کاربردش تو ماخ های بالا هست بیشتر و تو ماخ 0.3 تا 1 ارزش نداره اشاره کنی!

پارالل کامپیوتنیگ هم تو موارد حساس هست گرچه کسی رد نشده ولی حذفش کن!

کلاً سعی کن خیلی Aero Aero نکنی! بکنش Fluid Mechanics!

High lift devices هم خطریه چون هوافضاییه فقط!

Bluff Bodies ذاتا حساس نیست اما دو سه نفری که اشاره کردند رد شدند! عجیبه! شاید مورد دیگه ای بوده! سعی کن اشاره نکنی!

internal flow هم که اصلا! external رو هم حذف کن احتیاطاً !

در مورد wind energy اصلاً اشاره نکن! چون بیشتر میره تو کار های توربینی و خطری میشه!

سابقه کار ها رو هم نیار که میری گوانتانامو!

در مورد سفارت باید بگم شما کیست حساسه! هر جا بری گیر رو می خوری احتمالا! اما دیدم عشق آباد کمی گیرش کمتر بوده! و مزیتی که داره سوال اضافه نمیفرسته! فول فاند هم که هستی تو مصاحبه ریجکت نمی کنه! اگر نخواستی عشق آباد بری حتما برو آنکارا! حداقل منطقی ترن... پارسال هم کلاسیتون ش.س!! که با دکتر ب. کار می کرد و کارش از شما حساس تر بود به راحتی کلیر شد 2 ماهه! البته یه کلک هایی زد! مثلاً کارش توربوماشین بود و استاد همکاری کرد title تز رو از سایتش حذف کرد و خودش هم چیز دیگه ای داد به سفارت! خلاصه با احتیاط کامل برو!

ایروان هم بدک نبوده و آیرویی زیاد دیدم کلیر شده رفت! از طرف دیگه آیرویی گیر کرده و رد شده از دبی زیاد دیدم

موفق باشی!

نقل قول نوشته اصلی توسط mana1988 نمایش پست ها
    سلام
    ممنونم از راهنماییهاتون
    میشه فقط بگید چرا به نظرتون آنکارا بهتر از ارمنستان هست؟
    من بعد از خوندن پست هایی که برای رشته های حساس گذاشته شده بود، برداشت کلیم این بود که احتمال ریجکت آنکارا بیشتر از ایروانه!
    ایروان کمتر ماشینی برخورد می کنه! آنکارا سیاستش اینه که همه کیس های حساس رو 16 سوال بفرسته و بعد ارجاع بده به واشنگتن!

ولی ایروان نه! ایروان 11 سوال رو الزاماً به رشته های حساس هم نمیفرسته! مثلاً مکانیکی داشتیم که 11 تا رو نخورده! یا مکانیکی درجا مالتیپل هم داشتیم! مکانیکی مالتیپل بدون 11 سوال و بدون این که سی وی و اس او پی بگیرن هم داشتیم! اینجا شانس هم هست.. ممکنه برید ایروان همه رو هم بگیره کلیرنس طولانی هم بخورید و رد هم بشید...!

من یه سوال داشتم. من از دانشگاه UTSA در رشته ی Culture, Literacy and Language پذیرش بدون فاند دارم. دختر هستم و مجرد. آیا به خاطر مجرد بودن ممکنه ویزا سخت بدن؟ کدوم سفارت رو پیشنهاد میکنید؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط samaneh71133 نمایش پست ها
    من یه سوال داشتم. من از دانشگاه UTSA در رشته ی Culture, Literacy and Language پذیرش بدون فاند دارم. دختر هستم و مجرد. آیا به خاطر مجرد بودن ممکنه ویزا سخت بدن؟ کدوم سفارت رو پیشنهاد میکنید؟
    سلام
    خیر . سالانه بانوان زیادی پذیرش و ویزا میگیرند. نگران نباشید. شما دکتری هستید؟ چند سال گپ تحصیلی دارید؟ اقوام در آمریکا؟
    لطفا کمی اطلاعات تکمیلی لطف کنید.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

نقل قول نوشته اصلی توسط samaneh71133 نمایش پست ها
    این پست من رو بخونید: اینجا

یواش یواش داره باورم میشه که دبی برای
    خانم های مجرد (با فامیل و بی فامیل) حتی بدون فاند
    بهترین جاست! اینم سندش..

خانم مجرد بدون فامیل بدون فاند: اینجا
    (5 تاشون متاهلند)

خانم مجرد با فامیل بدون فاند: اینجا (2 تاشون متاهلند)
    دوبی بد نیست! آنکارا هم خوبه! من دوبی دیدم پارسال به خانم های مجرد و متاهل بدون فاند و با فاند با فامیل و بی فامیل در آمریکا... خیلی خوب ویزا داده!

ایروان، عشق آباد و باکو نرید فعلاً ممکنه تا موقعی که می خواهید برید وضع فرق کنه! برای همین سعی کنید دوباره اینجا بپرسید قبل از گرفتن وقت!

سعی کنید شرایطتتون رو مثلاً پست های 4 5 صفحه پیش به این ور کامل بگید.... تا راهنمایی درست بشید!

رشته اتون حساس نیست! سابقه کاریتون چی بوده!؟ اگر دولتی نبوده و جایی که کار کردید ارتباطی به نفت و گاز نداشته... مشکلی نیست!

باکو و عشق آباد بدون فاند ریجکتتون می کنند 100 درصد! ... ایروان هم احتمالش زیاده!
    ویرایش توسط Heisenberg7 : March 17th, 2014 در ساعت 02:56 PM

Junior Member

سلام
    دوستان من پذیرش دکتری دارم برای رشته مارکتینگ با فاند. لیسانسم صنایع بوده فوق لیسانسم هم ام بی ای. درس فوقم هنوز تموم نشده و تیر تموم میشه. ظرف چند روز آینده میخوام وقت سفارت بگیرم. عده ای از دوستانم بهم ارمنستان رو پیشنهاد دادند. میخواستم بدونم نظر شما چیه؟ مالتیپل گرفتن برام خیلی مهمه و این رو هم در نظر داشته باشید که درسم تیرماه تموم میشه ولی قبلش میخوام برم سفارت. (امریکا هم فامیل ندارم)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)