نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 115 از 460 نخستنخست ... 1565105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125165215 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,141 تا 1,150 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام
    خیر . سالانه بانوان زیادی پذیرش و ویزا میگیرند. نگران نباشید. شما دکتری هستید؟ چند سال گپ تحصیلی دارید؟ اقوام در آمریکا؟
    لطفا کمی اطلاعات تکمیلی لطف کنید.
    شادزی
    مرسی. من دکتری هستم بله. من بهمن سال 91 ارشد گرفتم. میشه تقریبا 1 سال گپ که تو این 1 سال شدیدا مشغول کار و پول در آوردن بودم. اقوام درجه ی 1 در امریکا ندارم. اقوام دور دارم ولی نه در تگزاس و فکر نمیکنم دلیلی هم به گفتنش باشه در سفارت چون اقوام بسیار دوری هستند. کارم هم تدریس زبان انگلیسی بوده در موسسه های مختلف. سفر خارج هم 3 بار ترکیه و یکبار عربستان (سفر حج) رفتم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط samaneh71133 نمایش پست ها
    مرسی. من دکتری هستم بله. من بهمن سال 91 ارشد گرفتم. میشه تقریبا 1 سال گپ که تو این 1 سال شدیدا مشغول کار و پول در آوردن بودم. اقوام درجه ی 1 در امریکا ندارم. اقوام دور دارم ولی نه در تگزاس و فکر نمیکنم دلیلی هم به گفتنش باشه در سفارت چون اقوام بسیار دوری هستند. کارم هم تدریس زبان انگلیسی بوده در موسسه های مختلف. سفر خارج هم 3 بار ترکیه و یکبار عربستان (سفر حج) رفتم.
    سلام
    چون فاند ندارید من ایروان رو توصیه نمیکنم. همونطور که مطلع هستید 3 سفارت اصلی ( دبی-انکارا-ایروان) همیشه گزینه های بهتری هستند . شما روی مالتی بودن ویزا هم صحبتی نکردید . با این اوصاف گپ تحصیلی هم بابت امادگی برای زبان بوده و سوابق کاری خاصی هم ندارید. آنکارا و دبی هر دو خوب هستند. از آنکارا اقدام کنید برای پیک آپ باید باز تشریف ببرید. از دبی اقدام کنید شرکت ها یا اشخاص میتونن براتون ویزا رو پیک آپ کنند. با توجه به هزینه ها و سلیقه میتونید از این ها انتخاب کنید. عشق اباد و باکو رو فعلا توصیه نمیکنم. اگر اصرار به ویزای مالتی داشتید چرا. ولی اگر اهل ریسک نیستید از همین سفارت ها هم نباید مشکل خاصی باشه. اقوام هم خیر نیاز نیست فقط کسانی که بتونن برای شما پرونده ی مهاجرت تشکیل بدن مد نظر اونها هستند.
    ضمنا تبریک میگم. دانشگاه خوبیه و روز به روز داره پیشرفت چشمگیری از خودش نشون میده.
    موفق باشید
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Hankm نمایش پست ها
    سلام
    دوستان من پذیرش دکتری دارم برای رشته مارکتینگ با فاند. لیسانسم صنایع بوده فوق لیسانسم هم ام بی ای. درس فوقم هنوز تموم نشده و تیر تموم میشه. ظرف چند روز آینده میخوام وقت سفارت بگیرم. عده ای از دوستانم بهم ارمنستان رو پیشنهاد دادند. میخواستم بدونم نظر شما چیه؟ مالتیپل گرفتن برام خیلی مهمه و این رو هم در نظر داشته باشید که درسم تیرماه تموم میشه ولی قبلش میخوام برم سفارت. (امریکا هم فامیل ندارم)
    اگر حاضرید ریسک ریجکت مصاحبه رو به جون بخرید باکو خوبه! اگر مصاحبه اوکی شه و کلیر شید 100% مالتی خواهد بود!

اگر نه که ایروان رو اول بهتون پیشنهاد می کنم... بعد دوبی... بعد عشق آباد و بعد هم آنکارا

تا اینجا فرض کردم فاندتون کامله! چون نگفتید... اگر فاند کامل ندارید باکو نرید که ریجککت میشید!

=-=-=-=-=-=-

اگر مشکلات سربازی و خروج از کشور دارید و فقط یک بار می تونید برید... من بهتون باکو رو پیشنهاد نمی کنم....

اگر بی خیال مالتیپل شدید... بهتره برید سه سفارت اصلی و اینطوری خیالتون راحته که ریجکت نمیشید! چون فاند دارید!! از نوع فول البته!

=-=-=-=-=-=-==-

اگر پارشیال فاند بالای 50% دارید برید ترکیه... بعد هم دوبی... ... ایروان ریسک داره... عشق آباد و باکو هم احتمال ریجکت میره بالا!

در ضمن این رو دقت کنید که باکو گیر سه پیچ رو کارنامه رسمی هست! و اصلاً کپی صفحه دانشگاه و غیره رو قبول نمی کنه! برای همین اگر کارنامه ارشد ندارید... نرید بهتره!

اینم نمونه خانمی که به مشکل خورد و خدا رو شکر حل شد:

بعد گفت که این ریز نمرات غیر رسمین، منم گفتم آره من هنوز فارغ التحصیل نشدم که بهم ریز نمره اصلیو بدن، گفت کی میشی؟ منم گفتم دو هفته دیگه، گفت که خوب هر چه سریعتر بفرست مدارکتو برامون چون باید پروسس ویزاتو شروع کنیم، من پرسیدم به کجا و چه جوری و گفتم امیدوار بودم نخواید، گفت که نه می خوایم و من می دونم که اینجوریه که ریجکتت نکردم و بفرست به آدرس میل سفارت منم گفتم اوکی
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    اگر حاضرید ریسک ریجکت مصاحبه رو به جون بخرید باکو خوبه! اگر مصاحبه اوکی شه و کلیر شید 100% مالتی خواهد بود!

اگر نه که ایروان رو اول بهتون پیشنهاد می کنم... بعد دوبی... بعد عشق آباد و بعد هم آنکارا

تا اینجا فرض کردم فاندتون کامله! چون نگفتید... اگر فاند کامل ندارید باکو نرید که ریجککت میشید!

=-=-=-=-=-=-

اگر مشکلات سربازی و خروج از کشور دارید و فقط یک بار می تونید برید... من بهتون باکو رو پیشنهاد نمی کنم....

اگر بی خیال مالتیپل شدید... بهتره برید سه سفارت اصلی و اینطوری خیالتون راحته که ریجکت نمیشید! چون فاند دارید!! از نوع فول البته!

=-=-=-=-=-=-==-

اگر پارشیال فاند بالای 50% دارید برید ترکیه... بعد هم دوبی... ... ایروان ریسک داره... عشق آباد و باکو هم احتمال ریجکت میره بالا!

در ضمن این رو دقت کنید که باکو گیر سه پیچ رو کارنامه رسمی هست! و اصلاً کپی صفحه دانشگاه و غیره رو قبول نمی کنه! برای همین اگر کارنامه ارشد ندارید... نرید بهتره!

اینم نمونه خانمی که به مشکل خورد و خدا رو شکر حل شد:
    با تشکر از پاسختون. من فاندم فوله، مشکل سربازی هم ندارم. دانشگاهمم ترنسکریپت رسمی میده تا جایی که درس خوندم. چون شبانه ام اما تو ترنسکریپت رسمیم نمره پایان نامه و یه درس دیگه احتمالا نیست. در وهله اول برام تضمینی کلیر شدن مهمه و در وهله دوم مالتیپل بودن.

با تشکر از پاسختون. من فاندم فوله، مشکل سربازی هم ندارم. دانشگاهمم ترنسکریپت رسمی میده تا جایی که درس خوندم. چون شبانه ام اما تو ترنسکریپت رسمیم نمره پایان نامه و یه درس دیگه احتمالا نیست. در وهله اول برام تضمینی کلیر شدن مهمه و در وهله دوم مالتیپل بودن.
    اگر می خواهید مطمئن شید این رو پر کنید:

این سوالات رو جواب بدید با دقت و حوصله و به اندازه کافی و من جواب میدم:

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده:
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟
    رشته و مقاطع قبلی:
    نام دانشگاه‌های پیشین:
    زمینه کاری در لیسانس:
    زمینه کاری در فوق لیسانس:
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟
    سال فارغ التحصیلی:

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟

زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟
    نوع فاند؟ ) (TA, RA, Scholarship, Full or Partial

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟

اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟

فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟

آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:

آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. نمیدونم، از کجا باید بفهمم؟

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟

آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید.

آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید

آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید.

در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید.

اطلاعات در مورد Research Plan

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

خوب منم یه نظری بپرسم.
    دکترا مکانیک سیالات، فول فاند حل تمرین، research plan امن دارم، موضوع ارشد حساس، یه کنفرانس داخلی فارسی نسبتا حساس، سربازی معاف، مجرذ، پارسال فارغ التحصیل شدم،سابقه کار ندارم، یه برادر آمریکا که اونم دکترا میخونه(یه ایالت دوره) ، سینگل یا مولتی اصلا مهم نیست

Junior Member

اگر می خواهید مطمئن شید این رو پر کنید:

این سوالات رو جواب بدید با دقت و حوصله و به اندازه کافی و من جواب میدم:

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده:
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟
    رشته و مقاطع قبلی:
    نام دانشگاه‌های پیشین:
    زمینه کاری در لیسانس:
    زمینه کاری در فوق لیسانس:
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟
    سال فارغ التحصیلی:

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟

زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟
    نوع فاند؟ ) (TA, RA, Scholarship, Full or Partial

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟

اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟

فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟

آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:

آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. نمیدونم، از کجا باید بفهمم؟

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟

آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید.

آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید

آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید.

در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید.

اطلاعات در مورد Research Plan

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟
    دکترای مارکتینگ- مدلهای تجربی بازاریابی
    گرایش: کمی
    دانشگاههای قبلی: لیسانس صنایع امیرکبیر(1390) ، فوق ام بی ای تهران. (1393)
    سابقه کار: فقط تدریس تو آموزشگاههای کنکور و زبان
    علایق تحقیقاتی: مدلهای قیمت گذاری مواد غذایی
    زمینه تحقیق هر دو تئورتیکال بوده
    فاند فول
    بخشی: فلو شیپ، بخشی: ریسرچ اسیستنت
    ریسرچ اسیستنت 20000 دلار در سال
    فلوشیپ 3000+3000+5000
    در بیزنس اسکولها استاد راهنما سال 3 ام مشخص می شود و برای ریسرچ اسیستنت انتخاب با خود دانشجوست که با چه کسی کار کند. (فاند از دپارتمان میاد نه از استاد)
    فاند بخشی دپارتمان بازاریابی، بخشی بیزنس اسکول و بخشی خود دانشگاه
    تعداد مقالات: صفر
    به حوزه حساس مربوط نمی شود
    سابقه کار دولتی : ندارم
    سابقه کار خصوصی: آموزشگاههای کنکور و زبان
    سابقه کار مهندسی نداشته ام
    سابقه کار تدریسی دانشگاه و دستیاری نداشته ام.

این پست من رو بخونید: اینجا

دوبی بد نیست! آنکارا هم خوبه! من دوبی دیدم پارسال به خانم های مجرد و متاهل بدون فاند و با فاند با فامیل و بی فامیل در آمریکا... خیلی خوب ویزا داده!

ایروان، عشق آباد و باکو نرید فعلاً ممکنه تا موقعی که می خواهید برید وضع فرق کنه! برای همین سعی کنید دوباره اینجا بپرسید قبل از گرفتن وقت!

سعی کنید شرایطتتون رو مثلاً پست های 4 5 صفحه پیش به این ور کامل بگید.... تا راهنمایی درست بشید!

رشته اتون حساس نیست! سابقه کاریتون چی بوده!؟ اگر دولتی نبوده و جایی که کار کردید ارتباطی به نفت و گاز نداشته... مشکلی نیست!

باکو و عشق آباد بدون فاند ریجکتتون می کنند 100 درصد! ... ایروان هم احتمالش زیاده!
    ممنونم از جواب بسیار سریع و کاملتون. من شرایتمو اینجا میگم.

رشته ی کارشناسی: مترجمی زیان انگلیسی 17.52 معدل
    رشته ی کارشناسی ارشد: آموزش زیان انگلیسی 17.19 معدل
    نمره تافل: 101
    نمره GRE : رایتینگ 3.5 ، وربال 146 و کوانت 141
    نزدیک 7 سال سابقه ی کار که فقط تدریس زبان انگلیسی در موسسه های مختلف بوده مثل کیش، پارسه و کانون زبان ایران. از بهار سال بعد هم در دانشگاه تدریس خواهم کرد و تافل ibt هم درس میدم الان نزدیک 1 ساله.
    یک مقاله ی بین اللملی دارم که ISI نیست.
    دلیل اینکه دانشگاه UTSA بهم فاند نداده شاید نمره بد جی آر ای بوده ولی دانشگاه گفت که qualified applicants زیاد بوده و کلا از 16 نفری که این دانشگاه بهشون پذیرش داده به 3 نفرشون فاند تعلق گرفته و بقیه با هزینه ی خودشون میان.
    BS تهیه کردم. دانشگاه 34700$ میخواد که من نزدیک 36000$ به حساب پدرم BS فرستادم با نرخ دلار 2500. Sevis code رو دادن و I-20 هم در راهه.
    دانشگاه 13 August شروع میشه.
    مجرد هستم و 3 بار سفر به ترکیه و 1 بار به عربستان داشتم.
    امیدوارم اطلاعات کامل باشه.
    ویرایش توسط samaneh71133 : March 17th, 2014 در ساعت 03:33 PM

دکترای مارکتینگ- مدلهای تجربی بازاریابی
    گرایش: کمی
    دانشگاههای قبلی: لیسانس صنایع امیرکبیر(1390) ، فوق ام بی ای تهران. (1393)
    سابقه کار: فقط تدریس تو آموزشگاههای کنکور و زبان
    علایق تحقیقاتی: مدلهای قیمت گذاری مواد غذایی
    زمینه تحقیق هر دو تئورتیکال بوده
    فاند فول
    بخشی: فلو شیپ، بخشی: ریسرچ اسیستنت
    ریسرچ اسیستنت 20000 دلار در سال
    فلوشیپ 3000+3000+5000
    در بیزنس اسکولها استاد راهنما سال 3 ام مشخص می شود و برای ریسرچ اسیستنت انتخاب با خود دانشجوست که با چه کسی کار کند. (فاند از دپارتمان میاد نه از استاد)
    فاند بخشی دپارتمان بازاریابی، بخشی بیزنس اسکول و بخشی خود دانشگاه
    تعداد مقالات: صفر
    به حوزه حساس مربوط نمی شود
    سابقه کار دولتی : ندارم
    سابقه کار خصوصی: آموزشگاههای کنکور و زبان
    سابقه کار مهندسی نداشته ام
    سابقه کار تدریسی دانشگاه و دستیاری نداشته ام.
    خوبه همون توصیه قبلی کفایت می کنه!

نقل قول نوشته اصلی توسط samaneh71133 نمایش پست ها
    ممنونم از جواب بسیار سریع و کاملتون. من شرایتمو اینجا میگم.

رشته ی کارشناسی: مترجمی زیان انگلیسی 17.52 معدل
    رشته ی کارشناسی ارشد: آموزش زیان انگلیسی 17.19 معدل
    نمره تافل: 101
    نمره GRE : رایتینگ 3.5 ، وربال 146 و کوانت 141
    نزدیک 7 سال سابقه ی کار که فقط تدریس زبان انگلیسی در موسسه های مختلف بوده مثل کیش، پارسه و کانون زبان ایران. از بهار سال بعد هم در دانشگاه تدریس خواهم کرد و تافل ibt هم درس میدم الان نزدیک 1 ساله.
    یک مقاله ی بین اللملی دارم که ISI نیست.
    دلیل اینکه دانشگاه UTSA بهم فاند نداده شاید نمره بد جی آر ای بوده ولی دانشگاه گفت که qualified applicants زیاد بوده و کلا از 16 نفری که این دانشگاه بهشون پذیرش داده به 3 نفرشون فاند تعلق گرفته و بقیه با هزینه ی خودشون میان.
    BS تهیه کردم. دانشگاه 34700$ میخواد که من نزدیک 36000$ به حساب پدرم BS فرستادم با نرخ دلار 2500. Sevis code رو دادن و I-20 هم در راهه.
    دانشگاه 13 August شروع میشه.
    مجرد هستم و 3 بار سفر به ترکیه و 1 بار به عربستان داشتم.
    امیدوارم اطلاعات کامل باشه.
    سلام مشکلی ندارید! بین آنکارا و دبی یکی رو برید! هر کدوم که دوست دارید... شانس آنکارا شاید کمی بیشتر باشه! البته به افیسر ربط داره! اگر آفیسر خوب نباشه هر سفارتی می تونه بد باشه!

میتونید برید دوبی اگر خدایی نکرده رد شدید برید ترکیه!

سوال جواب های مصاحبه رو خیلی خیلی تمرین کنید!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)