نقل قول نوشته اصلی توسط Hankm نمایش پست ها
سلام
دوستان من پذیرش دکتری دارم برای رشته مارکتینگ با فاند. لیسانسم صنایع بوده فوق لیسانسم هم ام بی ای. درس فوقم هنوز تموم نشده و تیر تموم میشه. ظرف چند روز آینده میخوام وقت سفارت بگیرم. عده ای از دوستانم بهم ارمنستان رو پیشنهاد دادند. میخواستم بدونم نظر شما چیه؟ مالتیپل گرفتن برام خیلی مهمه و این رو هم در نظر داشته باشید که درسم تیرماه تموم میشه ولی قبلش میخوام برم سفارت. (امریکا هم فامیل ندارم)
اگر حاضرید ریسک ریجکت مصاحبه رو به جون بخرید باکو خوبه! اگر مصاحبه اوکی شه و کلیر شید 100% مالتی خواهد بود!

اگر نه که ایروان رو اول بهتون پیشنهاد می کنم... بعد دوبی... بعد عشق آباد و بعد هم آنکارا

تا اینجا فرض کردم فاندتون کامله! چون نگفتید... اگر فاند کامل ندارید باکو نرید که ریجککت میشید!

=-=-=-=-=-=-

اگر مشکلات سربازی و خروج از کشور دارید و فقط یک بار می تونید برید... من بهتون باکو رو پیشنهاد نمی کنم....

اگر بی خیال مالتیپل شدید... بهتره برید سه سفارت اصلی و اینطوری خیالتون راحته که ریجکت نمیشید! چون فاند دارید!! از نوع فول البته!

=-=-=-=-=-=-==-

اگر پارشیال فاند بالای 50% دارید برید ترکیه... بعد هم دوبی... ... ایروان ریسک داره... عشق آباد و باکو هم احتمال ریجکت میره بالا!

در ضمن این رو دقت کنید که باکو گیر سه پیچ رو کارنامه رسمی هست! و اصلاً کپی صفحه دانشگاه و غیره رو قبول نمی کنه! برای همین اگر کارنامه ارشد ندارید... نرید بهتره!

اینم نمونه خانمی که به مشکل خورد و خدا رو شکر حل شد:

بعد گفت که این ریز نمرات غیر رسمین، منم گفتم آره من هنوز فارغ التحصیل نشدم که بهم ریز نمره اصلیو بدن، گفت کی میشی؟ منم گفتم دو هفته دیگه، گفت که خوب هر چه سریعتر بفرست مدارکتو برامون چون باید پروسس ویزاتو شروع کنیم، من پرسیدم به کجا و چه جوری و گفتم امیدوار بودم نخواید، گفت که نه می خوایم و من می دونم که اینجوریه که ریجکتت نکردم و بفرست به آدرس میل سفارت منم گفتم اوکی