نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 119 از 460 نخستنخست ... 1969109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129169219 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,181 تا 1,190 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Mech66 نمایش پست ها
    هایزنبرگ جان

وقتی RP دقیق رو گرفتم براتون پیام خصوصی می دم.
    فعلا شریطم اینه که:

6 مقاله روی کمانش و پس کمانش تیر FGM و FGPM actuator
    1 مقاله روی پلاستیسیته سیکلی پوسته کروی
    1 مقاله روی پایداری سازه های دو لایه

با تشکر
    سلام

ببین کلاً سعی کن از functionally graded خارجش کنی و کمتر بهش اشاره کنی! ادپتیو استراکچر ها به شرط این که تو توربوماشین استفاده نشن تا الان مشکل ساز نبودند!

کلاً همه جا برای شما حساس خواهد بود! ایروان تا حالا هر کی رو که با 212 رد کرده مکانیک و مکانیکی موادی ها بودند... دبی هم خیلی رو مواد و مکانیک موادی ها گیره و موارد غیر حساس مکانیک موادی ها رو هم رد کرده!
    از طرفی ترکیه کلاً خوبه ولی 16 سوالی که میفرسته خطریه و مجبور میشید سوالات رو جواب بدید و امکان مخفی کاری سخت میشه! عشق آباد این دنگ و فنگ ها رو نداره و مواردی از fgm کارها اعلام کلیر کردند حتی بعد از مصاحبه مجدد... البته ریجکتی هم داشتیم و کم نبوده! ولی باز به نظر بهتر به نظر میاد! سعی کنید تا میتونید موارد جامداتی رو کمرنگ کنید! حتما لینک اول امضای من رو وقت بذارید خط به خط ... پست به پست بخونید و هر چیزی که میبینید حساس و خطری بوده رو از RP... SOP و CV حذف کنید! تازه همه این کار ها رو که بکنید من شانس شما رو هنوز 100 نمی دونم! اما بالی 70 80 % میدونم.. حد اقل از جامداتی های اطرافتون بیشتر میدونم... با فرض این که مقالاتتون حساس نباشه!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsenvand نمایش پست ها
    سلام. من می خوام برای ویزای F1 از داخل کانادا اقدام کنم. دو تا سوال داشتم :
    ۱- در حال حاظر در کانادا دانشجو هستم. می خواستم بپرسم از کدوم سفارت باید اقدام کنم که شانس مالتیپل گرفتنم بیشتر بشه ؟ از دوستانی که از ونکوور اقدام کردن خبرای خوبی نشنیدم.
    ۲- رشته ای که قرار هست بخونم Media Arts and Science هست که جزو دپارتمان Architecture and Planning دانشگاه MIT هستش و رشته ی مهندسی نیست. به همین دلیل بعضی از دوستان می گن که حتما مالتیپل می گیرم و فرقی نداره از کجا اقدام کنم. می خواستم بدونم تا چه اندازه ای صحت داره این حرف. خیلی ممنون از کمکتون.
    فاند کامل توسط دانشگاه داده می شه که همه ی هزینه ها رو پوشش می ده.
    کانادا رو اصلاً اطلاع ندارم! فقط میدونم کلاً الزاماً سفارت خوبی نیست و 50 50 بوده برای کیس هایی که قبلاً آمریکا نبودند!

باکو سفارتیه که 100% بهتون مالتیپل میده ولی احتمال ریجکت در مصاحبه بین 10 تا 20% هست... شاید هم بیشتر!

آنکارا دبی ایروان و عشق آباد 99.99% تو مصاحبه به فول فاندها ویزا رو میدند و احتمال ریجکت خیلی کمه! با این وجود ایروان اخیراً توصیه نمیشه... با این که کسی با فاند کامل رد نشده ولی کیس های Partial Fund نیمه قوی متاسفانه رد شدند... برای همین احتیاط توصیه میشه!

شما شانس مالتیپل و حتی در جا از دوبی دارید... احتمال مشکلات الکی به خاطر ضعف اداری هست... ولی کمه!

از آنکارا احتمال درجا و مالتپیل هست ولی کمتره! اما احتمال مشکلات کلیرنسی خیلی خیلی کمتره و نظم خوبی داره!

عشق آباد هم به مانند ایروان یه چند وقتیه کارای عجیب غریب کرده ولی کلاً فول فاند ها در امان بودند.... کلاً به خاطر دردسر های سفرش توصیه نمیشه!

بین آنکارا و دوبی یکی رو انتخاب کنید... دوبی راحت تر میشه توسط آژانس پیک آپ کرد... ولی آنکارا باید حضوراً برید!

در ضمن اگر سابقه کار دولتی... شرکت تحریمی... نفتی... دارید خطرناکه....! اگر سربازی س هم بودید که خیلی بد میشه!

موفق باشید!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Member keivan68 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    برق شریف / کنترل

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    ولی
    سوال 12 که شبیه سوال 16 آنکارا و 3 دبی هست خیلی خطریه!! اول نمونه 12 سوال رو اینجا کلیک کنید ببینید تا بیشتر توضیح بدم! اینجا نسخه 11 سوالیش هست که سوال 11 قدیم همون 12 جدیده که گفته اسم LAB رو بگید و مشخص کنید منبع فاند کجاست. آنکارا و دبی این ها رو نمی خوان. می تونه شدیداً شر بشه. مثلاً فرض کنید در LAB استاد شما کارهای حساس انجام میشه! یا استاد شما منابع فاندش از جای ناجوره...مثلاً رشته اتون مجسمه سازی هست ولی فاندش از یه سازمان دفاعی تامیین میشه!!! حالا این رو استاد بنا به سوال 12 مینویسه و شما هم رد میشین! افتاد؟! در صورتیکه اگر آنکارا میرفتید منبع فاند ذکر نمیشد چون اونا نمی خوان! یا مثلاً تو اون LAB چهار تا استاد دیگه هستن که اونا هم کار می کنند و حساسند و شما هم به چوب اونا میسوزید. پیش اومده که میگم!
    هایزنبرگ عزیز متن بالا نقل قولیه از پستی که در امضات هست (راجع به ایروان). حالا با توجه به وضعیت من فکر میکنی این سوال 12 به ضرر منه یا به نفعم؟!
    جهت یادآوری: استادم پروژه و منبع فاند حساس داره اما پروژه و منبع فاند من حساس نیست
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط keivan68 نمایش پست ها
    هایزنبرگ عزیز متن بالا نقل قولیه از پستی که در امضات هست (راجع به ایروان). حالا با توجه به وضعیت من فکر میکنی این سوال 12 به ضرر منه یا به نفعم؟!
    جهت یادآوری: استادم پروژه و منبع فاند حساس داره اما پروژه و منبع فاند من حساس نیست
    ممنون
    کلاً اکثراً به ضرره... ولی احتمال دریافتش از ایروان به مراتب کمتره... با این وجود جای دیگه گفتید که partial fund هستید و سالی 13500 باید بدید! با شرایط فعلی... ایروان مناسب شما نیست! ترکیه یا دوبی خوبه!

Junior Member

با سلام

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده: رشته Mechanical Engineering - زمینه مورد نظر خودم برای تحقیق: BioEngineering

در چه گرایشی پذیرش دارید؟ مهندسی مکانیک دکتری
    رشته و مقاطع قبلی: ارشد مکانیک سیالات شریف 2009 - کارشناسی مکانیک شریف 2011
    نام دانشگاه‌های پیشین: دانشگاه شریف
    زمینه کاری در لیسانس:
    مدلسازی توربین گازی و بهینه سازی آن
    زمینه کاری در فوق لیسانس: تحلیل جریان خون در رگ
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در رزومه؟

سال فارغ التحصیلی: 2011

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟ تئورتیکال

زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ معلوم نیست ولی احتمالا تئورتیکال.

مشخصات بورسیه تحصیلی Full fund_TA

آیا فاند دارید؟بله
    نوع فاند؟ Full TA

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟ (6,000) Full Fund: Tuition waiver + Health Insurance + 9-months Half-time TA (20,000) + 3-months Fellowship

آیا استاد شما مشخص شده است؟ خیر

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ دانشگاه مقصد

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:3

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:2

تعداد کل مقالات به زبان فارسی:-

آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. از نظر خودم که اصلا نیست. برای اطمینان بیشتر: مقالات بنده در زمنیه شبیه سازی Biofluidics, Molecular Dynamics Simulation, Electroosmotic Flows, Micro/Nano Flows هست ولی از بین این واژه ها، در عنوان مقالات من تنها کلمه Electroosmotic Flow به چشم میاد که به نظر خودم نباید حساس باشه. در بین کلید واژه های درج شده پس از abstract هم حساسترین اونها عبارتند ازolymer coating - polymer brush - MEMS/NEMS. محتوای مقالات هم کاملا شبیه سازی عددی مربوط به بعد سیالاتی قضیه است.

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟ Numerical Simulation of Micro-/Nano- Biofluidic Flows

آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید. کارم سازه نیست. سیالاتی و بیشتر فیزیکیه. برای همین مطالعه تئوریک میکروسیالها و نانوسیالها محور اصلی مقالات بنده رو تشکیل میدند. در زمینه کاربردها هم، خوب طبیعیه که خواه ناخواه پای polymer coating و بررسی سیالاتی اون در مقیاس میکرو و نانو وسط میاد. اما من در حد اشاره به کاربردهای متصور برای مقاله خودم، توی مقدمه و abstract و کلید واژه ها به این واژه polymer coating اشاره کردم و موضوع اصلی مقالات بنده اصلا پلیمری نیست (در عنوان مقالات هم کلمه پلیمر وجود نداره).

آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟خیر ولی تز کارشناسیم مدلسازی توربین گازی بوده
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید. FEM خیر ولی ترم پروجکت های زیادی داشتم بخصوص در حوزه FVM و FDM

آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر. یک سئوال: امکان داره طرف بیسواد باشه و مثلا به کلمه Molecular Dynamics که روش شبیه سازی دینامیک مولکولی هست گیر بده؟!!!

آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر

اطلاعات در مورد Research Plan . شبیه سازی حرکت خون در مویرگ. این چیزیه که خودم دوست دارم روش کار کنم و در ادامه کار ارشدم هستش. یک پروپوزال خوب هم براش آماده کردم، ولی چون استادم مشخص نیست این تنها 50% قضیه است!!! البته اگه فکر میکنید به خاطر مقیاس میکرو بودن مسئله مشکل ساز میشه، اصلا مطرحش نکنم.

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. نه

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟ هنوز وقت سفارت نگرفتم. دوستان! شما فکر میکنید کدوم بهتره؟

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ یک سال تدریس در دانشگاه بعنوان مدرس اصلی

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ 4 ماه در یک شرکت R&D خصوصی متالورژی. که روی کارهای شبیه سازی سیالاتی مربوطه مثل انتقال حرارت، انجماد، جریان سیال و ... کار میکردم.

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟ خیر

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟ بله، همون کار 4 ماهه که بالا گفتم

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟ شاید همون کار 4 ماهه که بالا گفتم حساس باشه

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ بله، فقط تدریس یکسال

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟
    هر دو، در دوره ارشد TA و بعد از فارغ التحصیلی بعنوان RA در یک دانشکده پزشکی

مواردی که باید اضافه کنم:
    - متاسفانه ما خوردیم به ابتکارات وزارت فخیمه علوم وقت و توی یک به اصطلاح امتحان ورودی، از کسب نمره لازم برای دعوت شدن به مصاحبه دکتری شریف بازموندم. این شد که بعد از دو سال تحصیل در مقطع دکتری توی یه دانشگاه پرت، و حالا گرفتن پذیرش فول فاند از یکی از دانشگاه های خوب امریکا، انصراف دادم و دارم کارهای اداریش رو دنبال میکنم. دلیلم هم هدفمه و اون اینه که وقتی برمیگردم، میخوام هیئت علمی شریف یا تهران بشم (توجه کنید که این رو صادقانه دارم به شما دوستان خودم (و نه آفیسر سفارت!!!) میگم تا کاملتر در جریان وضعیت من باشید). به نظرتون این موضوع برای مصاحبه سفارت، نکته منفی محسوب میشه؟ کسی از دوستان موارد مشابه سراغ دارند؟

- من خانمم اینجا پزشکی میخونند که سه چهار سال دیگه MD شون رو میگیرند. خیلی دوست دارم بعد از رفتن بتونم برای ایشون هم بصورت visiting/transfer student یک پوزیشن مناسب پیدا کنم، هر چند میدونم برای رشته پزشکی و اون هم مقطع MD بسیار سخته. برای همین خیلی دوست دارم ویزای مالتی بگیرم که بتونم سالی یکی دو بار بیام و برگردم. به نظرتون بیان کردن چنین وضعیتی میتونه باعث ریجکت بشه؟ کسی از دوستان موارد مشابه سراغ دارند؟

- سربازی من از طریق بنیاد نخبگان بوده که تنها دوره آموزشی رو به مدت یک ماه و نیم در نیروی زمینی ارتش گذروندم. توی کارت پایان خدمتم اصلا همین رو هم ذکر نکرده و توسط سردار سرتیپ ... امضا شده. مشکلی ایجاد میشه یا نه؟

- یک سری موارد حساس توی رزومه ای که برای دانشگاه آپلود کردم وجود داره، از جمله:
    1) تز کارشناسی که بنا بر فرموده هایزنبرگ عزیز به محض دیدن واژه منحوس توربین گازی جلوه گر در عنوان آن منجر به ریجکت بنده میشه
    2) 4 ماه کار توی یه شرکت خصوصی متالورژی
    3) ارشد مهندسی مکانیک، گرایش تبدیل انرژی (Energy Conversion)
    4) درج علایقی همچون: MEMS/NEMS, Polymers, Polymer Coating, Electroosmotic Flows ، هر چند که همه این موارد رو بخاطر کاربردشون در مهندسی پزشکی دوست دارم و روی کاربردهای پزشکی اون کار میکنم ولی خوب به هر حال طرف حساب ما قاعدتا خیلی از اطلاعاتی که برای ما پیش پا افتادست رو ندارند، برای همین میتونه ریسکی باشه؟؟؟

طبق اطلاعاتی که از خوندن پستهای جناب هایزنبرگ گرفتم تغییر یا عدم تغییر این موارد در رزومه مربوط به سفارت ریسکیه اما تغییر دادن اونها عقلانی تر عنوان شده. به نظرتون کدوم موارد نیاز به تغییر و یا حذف داره طوریکه کمترین تغییر اعمال بشه؟

با تشکر فراوان از وقت و کمک شما دوستان عزیز
    ویرایش توسط mpip : March 20th, 2014 در ساعت 12:25 PM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام
    به نظر من اين بازه ي زماني كه مشخص كرديد ممكنه وقت گيرتون نياد. در سايت چك كنيد كه اصلا براي ويزاي غير دانشجويي وقت باز هست يا خير.شما در اين 13 روز باقيمانده يك وقت ميخواهيد؟ به اين صورت باشه حق انتخابتون محدود ميشه و ممكنه بين سفارت هاي 1-2 تاش وقت داشته باشه و ديگه نتونيد روي آپشن بي دردسر بودن سفارت مانور بديد.
    شادزي
    راستش الان دوبی میگه اولین وقتش ۲۴ مارچ است. فکر کنم اونجا بتونم وقت بگیرم. اما فقط نمی دونم دو روز اگه بمونم بسه واسه ویزای H؟ دوبی سفارت بی دردسریه؟ ممنون

Junior Member

اوکی خوبه!

ببین ویزای H1 ریجکت مصاحبه نداره! یعنی با بند TIE رد نمی کنند... به عبارتی 214بی نمیخوری!

کارات هم ناجور نمیزنه! سربازی هم اگر وزارت دفاع و سپاه نبودید حله!

شما فقط اگر کارای ناجور مقاله ای نداری و به قولی مقالات حساس نداری... که جنبه نظامی داشته باشه خیلی سریع از دبی وقت بگیر و برو!

گودلاک!
    من دخترم مشکل سربازی ندارم. مقاله هم کلا ندارم. دوبی الان اولین وقتش ۲۴ مارچه فکر کنم بتونم وقت بگیرم سریع اما به نظرتون دو روز دبی باشم کافیه؟

Member keivan68 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    برق شریف / کنترل

کلاً اکثراً به ضرره... ولی احتمال دریافتش از ایروان به مراتب کمتره... با این وجود جای دیگه گفتید که partial fund هستید و سالی 13500 باید بدید! با شرایط فعلی... ایروان مناسب شما نیست! ترکیه یا دوبی خوبه!
    دبی هم که حساسه رو رشته حساس! پس میمونه آنکارا (و ایضا باکو ). درسته؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mahrouzia نمایش پست ها
    من دخترم مشکل سربازی ندارم. مقاله هم کلا ندارم. دوبی الان اولین وقتش ۲۴ مارچه فکر کنم بتونم وقت بگیرم سریع اما به نظرتون دو روز دبی باشم کافیه؟
    آره میشه .... ولی ویزای خود دبی رو هم باید بگیری.. اینم حساب کردی!؟ در ضمن بزار بعد از عید برو که تور ها ارزون شه! معمولاً 8 فروردین به بعد 400 500 تا میافته از قیمتش!

نقل قول نوشته اصلی توسط keivan68 نمایش پست ها
    دبی هم که حساسه رو رشته حساس! پس میمونه آنکارا (و ایضا باکو ). درسته؟
    آنکارا آنکارا آنکارا!! شما فاندت کامل نیست دیگه اصلاً باکو نرو!...

نقل قول نوشته اصلی توسط mpip نمایش پست ها
    زمینه کاری در لیسانس: مدلسازی توربین گازی و بهینه سازی آن
    مشخصات بورسیه تحصیلی Full fund_TA
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:3
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:2
    آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. از نظر خودم که اصلا نیست. برای اطمینان بیشتر: مقالات بنده در زمنیه شبیه سازی Biofluidics, Molecular Dynamics Simulation, Electroosmotic Flows, Micro/Nano Flows هست ولی از بین این واژه ها، در عنوان مقالات من تنها کلمه Electroosmotic Flow به چشم میاد که به نظر خودم نباید حساس باشه. در بین کلید واژه های درج شده پس از abstract هم حساسترین اونها عبارتند ازolymer coating - polymer brush - MEMS/NEMS. محتوای مقالات هم کاملا شبیه سازی عددی مربوط به بعد سیالاتی قضیه است.
    زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟ Numerical Simulation of Micro-/Nano- Biofluidic Flows

آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید.
    در زمینه کاربردها هم، خوب طبیعیه که خواه ناخواه پای polymer coating و بررسی سیالاتی اون در مقیاس میکرو و نانو وسط میاد.
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟خیر ولی تز کارشناسیم مدلسازی توربین گازی بوده

آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید. FEM خیر ولی ترم پروجکت های زیادی داشتم بخصوص در حوزه FVM و FDM

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ 4 ماه در یک شرکت R&D خصوصی متالورژی. که روی کارهای شبیه سازی سیالاتی مربوطه مثل انتقال حرارت، انجماد، جریان سیال و ... کار میکردم.

مواردی که باید اضافه کنم:
    - متاسفانه ما خوردیم به ابتکارات وزارت فخیمه علوم وقت و توی یک به اصطلاح امتحان ورودی، از کسب نمره لازم برای دعوت شدن به مصاحبه دکتری شریف بازموندم. این شد که بعد از دو سال تحصیل در مقطع دکتری توی یه دانشگاه پرت، و حالا گرفتن پذیرش فول فاند از یکی از دانشگاه های خوب امریکا، انصراف دادم و دارم کارهای اداریش رو دنبال میکنم. دلیلم هم هدفمه و اون اینه که وقتی برمیگردم، میخوام هیئت علمی شریف یا تهران بشم (توجه کنید که این رو صادقانه دارم به شما دوستان خودم (و نه آفیسر سفارت!!!) میگم تا کاملتر در جریان وضعیت من باشید). به نظرتون این موضوع برای مصاحبه سفارت، نکته منفی محسوب میشه؟ کسی از دوستان موارد مشابه سراغ دارند؟

- من خانمم اینجا پزشکی میخونند که سه چهار سال دیگه MD شون رو میگیرند. خیلی دوست دارم بعد از رفتن بتونم برای ایشون هم بصورت visiting/transfer student یک پوزیشن مناسب پیدا کنم، هر چند میدونم برای رشته پزشکی و اون هم مقطع MD بسیار سخته. برای همین خیلی دوست دارم ویزای مالتی بگیرم که بتونم سالی یکی دو بار بیام و برگردم. به نظرتون بیان کردن چنین وضعیتی میتونه باعث ریجکت بشه؟ کسی از دوستان موارد مشابه سراغ دارند؟

- سربازی من از طریق بنیاد نخبگان بوده که تنها دوره آموزشی رو به مدت یک ماه و نیم در نیروی زمینی ارتش گذروندم. توی کارت پایان خدمتم اصلا همین رو هم ذکر نکرده و توسط سردار سرتیپ ... امضا شده. مشکلی ایجاد میشه یا نه؟

1) تز کارشناسی که بنا بر فرموده هایزنبرگ عزیز به محض دیدن واژه منحوس توربین گازی جلوه گر در عنوان آن منجر به ریجکت بنده میشه
    2) 4 ماه کار توی یه شرکت خصوصی متالورژی

3) ارشد مهندسی مکانیک، گرایش تبدیل انرژی (Energy Conversion)
    4) درج علایقی همچون: MEMS/NEMS, Polymers, Polymer Coating, Electroosmotic Flows ، هر چند که همه این موارد رو بخاطر کاربردشون در مهندسی پزشکی دوست دارم و روی کاربردهای پزشکی اون کار میکنم ولی خوب به هر حال طرف حساب ما قاعدتا خیلی از اطلاعاتی که برای ما پیش پا افتادست رو ندارند، برای همین میتونه ریسکی باشه؟؟؟

طبق اطلاعاتی که از خوندن پستهای جناب هایزنبرگ گرفتم تغییر یا عدم تغییر این موارد در رزومه مربوط به سفارت ریسکیه اما تغییر دادن اونها عقلانی تر عنوان شده. به نظرتون کدوم موارد نیاز به تغییر و یا حذف داره طوریکه کمترین تغییر اعمال بشه؟

با تشکر فراوان از وقت و کمک شما دوستان عزیز
    سلام دوست عزیز!

اطلاعات هایزنبرگ رو اشتباه خوندید! حتی اگر رزومتون تو اینترنت موجود هست من توصیه می کنم که حتماً سانسور کنی! تمام موارد قرمز رو حذف کن!

تز لیسانست که جایی ایندکس نیست. حتما عوضش کن بکن تو رابطه با همون تز ارشد.... اینطوری نشون میدی که تو لیسانس و فوق دنبال یه موضوع بودی و در آینده هم میری سراغ همون!

اصلاً بحث توربین رو بنداز دور! نانو فلویدز حساس نیست مشکلی نداره... ولی سعی کن اصلاً به موارد موادی اشاره نکنی!

پروژه های درسی رو کاملاً حذف کن که خیلی چیز خزیه تو CV!

سابقه کار رو حتما حتماً حذف کن!

سوالاتتون که پرسیدید مشکلی نداره.. نه دکتری... نه خانمتون ... نه سربازی.. فقط خانمتون رو ببرید اونجا بعد براشون پوزیشن جور کنید!

من به شما آنکارا رو پیشنهاد می کنم چون 2 نفر اخیراً با زمینه کاری nano fluids از اونجا کلیر شدند! شما حتماً سعی کنید از دانشگاه یه نامه جور کنید که دسترسی به تکنولوژی حساس ندارید! تو امضای من یک لینک مرتبط با آنکارا هست... اون رو با دقت بخونید و مطمئن باشید چیز هایی که سفارت میخواد رو همراه دارید از جمله سوال 16 که بعد از مصاحبه میفرستند و شما باید براشون ایمیل کنید! سعی کنید دانشگاه رو مجاب کنید که رو همون قضیه میخواهید کار کنید!

در ضمن لینک اول امضای من رو هم کامل کامل کامل بخونید و هر چیزی خطرناک مرتبطی دیدید رو از رزومه و SOP حذف کنید!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)