نوشته اصلی توسط
mohsenvand
سلام. من می خوام برای ویزای F1 از داخل کانادا اقدام کنم. دو تا سوال داشتم :
۱- در حال حاظر در کانادا دانشجو هستم. می خواستم بپرسم از کدوم سفارت باید اقدام کنم که شانس مالتیپل گرفتنم بیشتر بشه ؟ از دوستانی که از ونکوور اقدام کردن خبرای خوبی نشنیدم.
۲- رشته ای که قرار هست بخونم Media Arts and Science هست که جزو دپارتمان Architecture and Planning دانشگاه MIT هستش و رشته ی مهندسی نیست. به همین دلیل بعضی از دوستان می گن که حتما مالتیپل می گیرم و فرقی نداره از کجا اقدام کنم. می خواستم بدونم تا چه اندازه ای صحت داره این حرف. خیلی ممنون از کمکتون.
فاند کامل توسط دانشگاه داده می شه که همه ی هزینه ها رو پوشش می ده.
کانادا رو اصلاً اطلاع ندارم! فقط میدونم کلاً الزاماً سفارت خوبی نیست و 50 50 بوده برای کیس هایی که قبلاً آمریکا نبودند!
باکو سفارتیه که 100% بهتون مالتیپل میده ولی احتمال ریجکت در مصاحبه بین 10 تا 20% هست... شاید هم بیشتر!
آنکارا دبی ایروان و عشق آباد 99.99% تو مصاحبه به فول فاندها ویزا رو میدند و احتمال ریجکت خیلی کمه! با این وجود ایروان اخیراً توصیه نمیشه... با این که کسی با فاند کامل رد نشده ولی کیس های Partial Fund نیمه قوی متاسفانه رد شدند... برای همین احتیاط توصیه میشه!
شما شانس مالتیپل و حتی در جا از دوبی دارید... احتمال مشکلات الکی به خاطر ضعف اداری هست... ولی کمه!
از آنکارا احتمال درجا و مالتپیل هست ولی کمتره! اما احتمال مشکلات کلیرنسی خیلی خیلی کمتره و نظم خوبی داره!
عشق آباد هم به مانند ایروان یه چند وقتیه کارای عجیب غریب کرده ولی کلاً فول فاند ها در امان بودند.... کلاً به خاطر دردسر های سفرش توصیه نمیشه!
بین آنکارا و دوبی یکی رو انتخاب کنید... دوبی راحت تر میشه توسط آژانس پیک آپ کرد... ولی آنکارا باید حضوراً برید!
در ضمن اگر سابقه کار دولتی... شرکت تحریمی... نفتی... دارید خطرناکه....! اگر سربازی س هم بودید که خیلی بد میشه!
موفق باشید!
علاقه مندی ها (Bookmarks)