نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 117 از 460 نخستنخست ... 1767107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127167217 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,161 تا 1,170 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط visahope نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    لطفا زحمت بکشید بفرمایید من با این شرایط به کدوم سفارت برم و اینکه شانس گرفتن ویزام تا چه حده.

مقطع: دکتری
    رشته: Business Administration
    فاند: Full Assistanship: 18000$
    ایالت: Mississippi
    وضعیت سربازی: معاف پزشکی
    وضعیت تاهل: مجرد
    سابقه کار: چند مرکز پژوهشی در حوزه مدیریت.

هیچ کسی رو در آمریکا ندارم.
    می تونم یک job offer از یه سازمان پژوهشی معتبر بگیرم.

ممنونم
    بر اساس template داده شده در دو پست بالاتر مطرح کنید تا راهنمایی کنم... شانس گرفتن اولیه ویزا از سه سفارت اصلی (آنکارا.. دبی..ایروان) رو دارید... همچنین عشق آباد!

اما کلیرنستون با این که حساس به نظر نمیرسه باید یه نگاهی بشه! به خاطر اون مراکز پژوهشی که احتمالاً دولتین!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

هایزنبررگ جان شما که میگی با شرایط من از دبی خوردن! بازم برم دبی؟ امنه؟
    آقای سیمون هم گفتن آنکارا بهتره...
    حالا به صورت کلی نظرتون با دبی هست یا آنکارا؟
    میتونم دبی برم، اگه خدای نکرده ریجکت شد برم آنکارا؟ یعنی اگه آنکارا ریجکت کنه که هیچ امیدی نیست دیگه...
    والا آنکارا سوال زیاد میپرسه.. 16 سوال میفرسته...RP می خواد... CV و SOP می خواد یکم دردسر میشه برای شما... اما احتمال این که دبی یهو جو گیر شه هیچ کدوم رو نخواد بیشتره! همچنین عشق اباد! فرق عشق آباد اینه که سرشون خلوت تره!

من اگر بودم میرفتم دوبی و احتمالا مقالات رو هم تو CV نمیاوردم! چون رد شدن با توربوماشین احتمالش خیلی زیاده! نهایتش ازم سوال می کردند دیگه! شما باید با دوز و کلک بری!

شما آنکارا بری وقتی اسم مقاله بخواد نمی تونی ندی! خطرناکه اگر بعداً بفهمن مدرکه! ولی اگر کلاً چیزی نپرسند شما هم نمیگی! خودشون فرمت CV ندادند که بگن عین این پر کن که!

اگر با بند 212 رد شی دیگه آنکارا رفتن فایده ای نداره
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    شما جایی گفتید:

تو پست Quote شده گفتید هنوز استاد یا موضوع تحقیق ندارم!

من ترجیح میدم برای این که در قبال شما مسئول نشم جواب ندم!
    نه خوب چون دوستان میگن از همه ریسرچ پلن میخوان، از تحصیلات تکمیلی یه نامه گرفتم که این میاد اینجا واسه حل تمرین و قرار نیست به چیزای بد بد دست بزنه. توش به هیچ چیز حساسی اشاره نشده. شما مسئول کسی نیستی، شما لطف می کنید با اطلاعاتی که دارید بچه هارو راهنمایی میکنید حالا هر کی مسئول کارای خودشه!
    خوب حالا با فرض اینکه من هر چی گفتم درست گفتم کجارو پیشنهاد میکنید؟

Junior Member

من دانشجو نیستم برای ویزای کار می خوام اپلای کنم(H1-B) و میخوام تا آخر مارچ یا اول اپریل برم سفارت، کجاها الان وقت خوب می دهند و ویزاشونم دردسر نداره؟ ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط mahrouzia نمایش پست ها
    من دانشجو نیستم برای ویزای کار می خوام اپلای کنم(H1-B) و میخوام تا آخر مارچ یا اول اپریل برم سفارت، کجاها الان وقت خوب می دهند و ویزاشونم دردسر نداره؟ ممنون
    این سوالات رو جواب بدید با دقت و حوصله و به اندازه کافی و من جواب میدم:

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده:
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟
    رشته و مقاطع قبلی:
    نام دانشگاه‌های پیشین:
    زمینه کاری در لیسانس:
    زمینه کاری در فوق لیسانس:
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟
    سال فارغ التحصیلی:

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟

زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟
    نوع فاند؟ ) (TA, RA, Scholarship, Full or Partial

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟

اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟

فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟

آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:

آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. نمیدونم، از کجا باید بفهمم؟

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟

آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید.

آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید

آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید.

در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید.

اطلاعات در مورد Research Plan

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    این سوالات رو جواب بدید با دقت و حوصله و به اندازه کافی و من جواب میدم:

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده: IT, Masters University of Edinburgh
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟
    کامپیوتر
    رشته و مقاطع قبلی: -
    نام دانشگاه‌های پیشین: دانشگاه آزاد- کامپیوتر
    زمینه کاری در لیسانس: -
    زمینه کاری در فوق لیسانس:
    کامپیوتر
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟-
    سال فارغ التحصیلی:۲۰۰۹

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ندارم

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ندارم

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟نه

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟بله در انگلیس-
    کامپیوتر

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟نه

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟نه

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟نه
    تمام سوالات مربوط به دانشجوهاست نه من. نمی دونم اما برای بیشترش جواب نداشتم اما یه سریشو بالا جواب دادم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط astro نمایش پست ها
    خیلی ازتون ممنون, البته من برای دوستم که لیسانس مکانیک هستش دنبال اطلاعات هستم, دوستم به مدت 5 سال اخیر تو شرکتی کار میکرد که مسئولیت خدمات پس از فروش موتورهای شناور رو بر عهده داشت که البته شناور تو ایران وسیله نقلیه شخصی نیس که! این شناورها متعلق به سپاه بودن که از طرف شرکت اینا خدماتش انجام میشد.الان هم چند روزیه که تو یه شرکتی که نصب تجهیزات اطفا حریق به روی سکوهای نفتی انجام میده مشغول به کاره. کارفرمای امریکایی هم یک شرکت فروش اتومبیل و خدمات پس از فروش اونه. به نظرتون به خاطر سابقه کار تو شرکت مربوط به خدمات شناور... میتونه مشکلی تو کلیرنسش پیش بیاره؟
    سلام
    علاوه بر رشته ي ايشون كه جز موارديه كه كليرنس هاي طولاني ميخوره تمام سوابق كاري ايشون براي امنيت جامعه ي آمريكا ممكنه خطرناك تلقي بشه و باعث ريجكت درجا. من نميدونم تا چه حد دستشون بازه كه مسائل رو خيلي باز نكنند ولي تا حد امكان از هاي لايت كردن اين سوابق بطور جدي خودداري كنند.
    استثناهايي هم بودند كه خيلي صادقانه همه چيز رو گفتند و ويزا هم گرفتند اما همونطور كه گفتم استثنا.
    شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط visahope نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    لطفا زحمت بکشید بفرمایید من با این شرایط به کدوم سفارت برم و اینکه شانس گرفتن ویزام تا چه حده.

مقطع: دکتری
    رشته: Business Administration
    فاند: Full Assistanship: 18000$
    ایالت: Mississippi
    وضعیت سربازی: معاف پزشکی
    وضعیت تاهل: مجرد
    سابقه کار: چند مرکز پژوهشی در حوزه مدیریت.

هیچ کسی رو در آمریکا ندارم.
    می تونم یک job offer از یه سازمان پژوهشی معتبر بگیرم.

ممنونم
    سلام
    احتمالا اين سازمان پژوهشي در حوزه ي مديريت دولتي نيست؟
    برخي سفارت ها كلا به كار دولتي حساسيت دارند و نوع كار اهميتي نداره.
    رزومه ي شما كاملا ايمنه و از هر سفارتي ميتونيد اقدام كنيد فقط نقطه ي مبهم اين مراكز پژوهشيه. چند سال كار كرديد و نوع كار و سازمان چي بوده؟ ممكنه در ليست شركت هاي تحريمي باشه؟ تا حد امكان اين بخش رو در اطلاعات خودتون كمرنگ جلوه بديد چون بقيه ي آيتم هاتون خوبه .
    شادزي

از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام
    به نظر من اين بازه ي زماني كه مشخص كرديد ممكنه وقت گيرتون نياد. در سايت چك كنيد كه اصلا براي ويزاي غير دانشجويي وقت باز هست يا خير.شما در اين 13 روز باقيمانده يك وقت ميخواهيد؟ به اين صورت باشه حق انتخابتون محدود ميشه و ممكنه بين سفارت هاي 1-2 تاش وقت داشته باشه و ديگه نتونيد روي آپشن بي دردسر بودن سفارت مانور بديد.
    شادزي

تمام سوالات مربوط به دانشجوهاست نه من. نمی دونم اما برای بیشترش جواب نداشتم اما یه سریشو بالا جواب دادم.
    اوکی خوبه!

ببین ویزای H1 ریجکت مصاحبه نداره! یعنی با بند TIE رد نمی کنند... به عبارتی 214بی نمیخوری!

کارات هم ناجور نمیزنه! سربازی هم اگر وزارت دفاع و سپاه نبودید حله!

شما فقط اگر کارای ناجور مقاله ای نداری و به قولی مقالات حساس نداری... که جنبه نظامی داشته باشه خیلی سریع از دبی وقت بگیر و برو!

گودلاک!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)