نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
ویزای H1B چون ویزای مهاجرتی حساب میشه ریجکت مصاحبه با بند مرتبط به tie یا همون 214b رو نداره برای همین از ریجکت مصاحبه خیالتون راحت! برای شما بیشتر بحث کلیرنس پیش میاد که من بعید بدون برای رشته اتون مشکل ساز باشه البته اگر شرایطتون رو بگید بهتر راهنمایی می کنم.. در ضمن فراموش نکنید که کلینرس H1B اگر طول بکشه طبیعیه! ولی دوستان با موارد حساس (کار در شرکت سپاهی و تحریمی و ناجور) هم از آنکارا بودن که اخیراً 53 روزه کلیر شدند! آنکارا خوبه کلاً برای H! وقت گرفتنش سخته! من تو این سایت 1 دون H1b میشناسم که رد شد که مقاله اش تقریباً کاربرد موشک های زیر سطحی داشت!
خیلی ازتون ممنون, البته من برای دوستم که لیسانس مکانیک هستش دنبال اطلاعات هستم, دوستم به مدت 5 سال اخیر تو شرکتی کار میکرد که مسئولیت خدمات پس از فروش موتورهای شناور رو بر عهده داشت که البته شناور تو ایران وسیله نقلیه شخصی نیس که! این شناورها متعلق به سپاه بودن که از طرف شرکت اینا خدماتش انجام میشد.الان هم چند روزیه که تو یه شرکتی که نصب تجهیزات اطفا حریق به روی سکوهای نفتی انجام میده مشغول به کاره. کارفرمای امریکایی هم یک شرکت فروش اتومبیل و خدمات پس از فروش اونه. به نظرتون به خاطر سابقه کار تو شرکت مربوط به خدمات شناور... میتونه مشکلی تو کلیرنسش پیش بیاره؟