سلام
در حال حاضر از دانشگاه پیتزبرگ یه آفر خشک و خالی اومده. در مورد فاند و ریسورس اون هم از Graduate Program Administrator سوال کردم، گفتن تا 15 آوریل تصمیمگیری میشه و خبر میدن. از قبل از اپلای به تنها کسی که Supply Chain کار میکرد اینجا، یعنی دکتر نورمن، ایمیل زدم ولی تا الان که جواب نداده.
البته منتظر جواب دانشگاه بهتری (جورجیا تک) هم هستم که از دکتر دایکر جواب مثبتی داشتم و SOP رو هم ازم خواست تا براش میل کنم ببینه.
رزومه و شرایط من:
1. دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل: دانشگاه فردوسی مشهد - تحقیق در عملیات - 3.12/4 (معدل 4 نیمسال آخر 3.73/4)
2. دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل: دانشگاه تربیت مدرس تهران - مهندسی صنایع - 3.65/4
3. مقطع و رشتهی مقصد: PhD - مهندسی صنایع
4. نمره زبان (آیلتس و تافل): تافل 103 (R = S = W = 27 و L = 22)
5. نمره GRE: مجموع 320 (Q: 168; V: 152; W: 3)
6. تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس و مجله): 1 سابمیتی ISI و 7 تا در حال ترجمه و سابمیت برای ژورنالهای الزویر
7. سابقه کار: مشاور و سرپرست دپارتمان R&D شرکت خصوصی ---> 2009 - Present (یعنی همزمان با تحصیل بوده)
توضیحات بیشتر:
1. مقالاتم خروجی پروژههای کارشناسی و ارشدم هستن و فارسی که یکییکی دارم خلاصه و ترجمه میکنم برای سابمیت کردن. فعلا اولین مقالهم که در حوزهی Business Model بوده رو برای ژورنال Expert Systems with Applications امروز فردا سابمیت میکنم.
2. 7 تا مقالهی دیگهم به ترتیب در فیلدهای QFD، شبیهسازی، برنامهریزی استراتژیک، مقالهی مروری در مدیریت درآمد، ارائهی مدل جدید در زنجیرهی تأمین دو سطحی، ارائهی الگوریتم جدید برای حل مسئلهی N-Queens (دورهی کارشناسیم) و آخریشم که هنوز تموم نشده Data Mining در حوزهی Healthcare و یکی از بیمارستانهای یزد هستش. اینا رو به صورت In press در CV که واسه دانشگاهها فرستادم، آورده بودم و در SOPم توضیح داده بودم که گزارشاشون حجیم و فارسین و در حال ترجمه و سابمیت.
3. ثبتنام در لاتاری 2015! :دی
4. یه 7 - 8 تا پروژه هم در دورهی کارشناسی و ارشدم انجام دادم که در CV که برای دانشگاهها فرستادم، ذکر کردم. موضوعاتشون ایناس:
Accounting in Sadaf MDF Company
Research Project: Preparation Financial Bills, Journal, and Ledger of Sadaf MDF Company
Programming
Research Project: Creating Fraction Numbers Class by C++ and Coding Matrices Numerical Computations Algorithms by MATLAB
Time Series
Research Project: Forecasting Amount of Sale in According to Raw Petroleum Data
Strategic Planning in Toll Brothers Company
Research Project: A Study in Strategic Planning of Toll Brothers Company
Productivity in Bina Choob Company
Research Project: Measuring Productivity of Top Management by Using I/O Analysis
CRM in Agriculture Bank of Iran
Research Project: Customer Relationship Management in Central Agriculture Bank of Iran
Risk Analysis
Research Project: Risk Analysis in Financial Projects and its Effect on Supply Chain
Data Mining
Research Project: Application of Data Mining Approach in Customer Relationship Management
5. ریسرچ اینترستهایی که در CVم نوشتم ایناس:
Supply Chain and Logistics, Healthcare Systems, Quality Control and Engineering, Productivity, Business Models, Simulation, Customer Relationship Management, Finance, Operations Research, Strategic Planning, Data Mining, Facility Layout and Location, Revenue Management, Project Control and Planning
اما SOPم رو براساس ریسرچ اصلیم یعنی Supply Chain and Logistics به طور کامل پرورش دادم.
6. نمیدونم این مهمه یا نه اما میگم دیگه! استاد راهنمای ارشد من استاد تمامه و از بچههای سال بالایی شنیدم که قبلا ا.س.ی.ر بوده! و البته الان رئیس یه دانشگاه دولتی شهرستان هم هست! منم تبعا به عنوان ریکامندر بایستی معرفیش میکردم و یه ریکام قوی ازش داشتم.
7. پروژههای اصلی کارشناسی و ارشدم تئوری بوده.
8. پاسپورت ندارم هنوز! تابستون هم فارغالتحصیل شدم و طبیعتا تا پذیرش نگیرم نمیتونم براش اقدام کنم!
9. سربازی نرفتم. یعنی سربازی دارم اما چون تحصیلاتم پشت سر هم بوده معافیت تحصیلی داشتم.
10. 24 ساله و مجرد هستم! (گفتم شاید لازم باشه بدونید!)
11. مشهد هستم و طبیعتا عشقآباد نزدیکترین سفارت. (هزینههای هتل و سفر و ... برام مهمه)
از دوستان خوبم (بهویژه جناب هایزنبرگ عزیز) میخوام تا وقتی که وضعیتم مشخص شه و ببینیم امسال رفتنی هستیم یا نه، کیسم رو فعلا با فرض فول فاند بودن بررسی کنید و به من سفارت بهینه! (:دی) رو برای ویزای مالتی پیشنهاد بدید تا اگه اکی شد از قبل برنامهریزی کرده باشم و وقت رو هدر ندم.
چون سفارت هم رزومه میخواد هر قسمتی که میدونید حساسیتزاس رو بگید تا حذف کنم.
هر سفارتی که پیشنهاد دادید یه تخمینی از هزینهش رو هم بگید.
هر سوالی هم لازم بود بگید تا جواب بدم.
مرسی
پیشپیش سال جدید رو بهتون تبریک میگم. امیدوارم براتون سال پرپولی باشه و البته در سلامتی کامل ;-)
علاقه مندی ها (Bookmarks)