نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 110 از 460 نخستنخست ... 1060100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120160210 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,091 تا 1,100 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط keivan68 نمایش پست ها
    ببخشید اشتباه شد. اسم استاد توی نامه رسمی پذیرش اومده، اما توی آی.۲۰ نیومده.
    علت ترجیح ایروان بر آنکارا رو میتونم بپرسم؟
    ایروان حدود ده درصد به مهندسی ها مالتیپل داده، درسته؟ (درسته تو ده رامون نمیدن، اما میخوام تیری در تاریکی زده باشم! )
    من بیشتر دیدم! مثلاً صنایع و عمران زیاد دیدم که ایروان مالتی و درجا داده باشه... مخصوصاً تو جولای پارسال!

دلیلی که برات مناسب تر میبینم اینه که آفیسر اصلیش که خیلی احتمالش بیشتره به اون بخوری کلاً ساده برخورد می کنه! مثلاً جدیداً RP و CV رو بر میگردونه و خیلی خیلی پیش اومه 11 سوال رو نفرسته... حتی از مکانیک های نسبتاً حساس و همه زیر 60 روز کلیر شدن این جور افراد و خیلی هاشون هم مالتی بودند! حالا ممکنه به شما هم 11 سوال رو بده هم مدارک رو بگیره هم کلیرنست طولانی بشه هم رد شی! این دیگه واقعاً دست من و شما نیست... یه جورایی شانس و قسمت میتونه باشه! برای مثال دو تا دوست شبیه به هم که استاد جفتشون یکی بوده و کار جفتشون هم swarm robotics بود و هر دو هم خانم بودن... یکی حدود 30 روز طول کشید از دوبی کلیر شدد اون یکی از May پارسال از آنکارا منتظره!

در مورد آنکارا... اونا بیشتر 0 و 1ی عمل می کنند... من دیدم که به رشته های حساس از دم 16سوال میدن و RP و CV و SOP میگیرن و احتمالاً همه رو باهم بررسی می کنند! برای همین من فکر می کنم با توجه به کار استاد شما... یه مقدار ایروان بهتر باشه... ولی خوب این رو قطعی نمیگم! شایدم نباشه... تو این لحظه خاص من اگر جای شما بودم میرفتم ایروان!! دبی هم که انقدر آفیسر داره که شانس این که به تور یه نفر خاص بخوری 1 به 6 یا 8 هست...و من فقط 2 تاشون (مو بور و پوست سبزه) رو میشناسم!!! که یکیشون (مو بوره) گیر تره!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط fargol16 نمایش پست ها
    سلام دوستان، من قبلا اين پست رو گذاشتم اما جواب نگرفتم، از آقايون Simon و Heisenberg خواهش ميکنم يه راهنمايي بکنن لطفا.

من به تازگی پذیرش از دانشگاه University of Massachusett,Boston گرفتم. مدارک لازم برای ارسالI20 رو دارم میفرستم براشون تو این هفته. به دلیل عجله برای خروج از ایران فرصت کافی‌ برای دادنGMAT نداشتم.برای همین تو یه برنامه ‌Pre-MBA تواین دانشگاهApply کردم که بد از گذروندن ترم اول و قبولی تو امتحانی که دانشگاه، آخر ترم به جای GMAT میگیره،می‌تونم از ترم بعد به عنوان یه دانشجویfull-time MBA ادامه بدم . مثل اکثر دانشجو‌های fund ,MBAندارم اما مدارک مالی‌ای که به سفارت می‌خوام ارائه بدم قوی هست.

فامیل نزدیک در آمریکا ندارم،و قبلا سال ۲۰۰۸، ۷ ماه در Sweden زندگی‌ کردم.
    لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه امیر کبیر هستم و 4 سال سابقه کار part-time به عنوان Marketing Manager تو یه شرکت خصوصی تولید قطعات خودرو دارم.

می‌خواستم ببینم با توجه به تجربیاتتون کدوم سفارت ریسکش کمتر واسم؟ اصلا چقدر بنظرتون ممکنه ویزا بهم بدن؟
    ببينيد تو برگه I20 من Masters نوشته شده. فقط تو ضيح دادن که اگر طي ترم اول GMAT رو نمره مورد نظر دانشگاه نگيرمو پذيرشم کنسل ميشه. نه از اپلاي مستقيم MBA آسونتر نبود واقعا چون خيلي سخت بود راضي کردن Admission Office دانشگاه. و از وقتي برم اونجا يه ترم مهلت دارم GMAT رو بدم... گپ تحصيلي که يک ترم دارم و 23 سالمه. مدارک مالي BS همون چيزي که تو I20 زده ، دارم يعني 50000 تا به نام پدرم . 2 تا سند خونه يکي به اسم خودم و يکي به اسم پدرم هم هست . نامه پذيرش هم دارم. اين دوره زبان نيست ،مسترز کانديشناله همون طور که خودتون گفتين.... در کل من هم کار خوب اينجا داشتم هم شرايط خوب، دلم نميخواد اصلا به نظر Officer بياد که ميخوام بمونم. مرسي از کمکتون.
    من به شما پیشنهاد می کنم که فقط برید آنکارا...

عشق آباد و باکو رو فاند حساسند

ایروان جدیداً شروع کرده به گیر دادن به فاند تا حدودی!

دوبی رو پذیرش های زیان و پذیرش های conditional حساس شده (همین طور عشق آباد که قبلاً گیر نمیداد ولی الان میده!)

یکی از دوستان به نام AmirUSA که از دوبی به خاطر کاندیشانال بودن و بدون فاند بودن ریجکت شده بود از آنکارا گرفت و 40 روزه کلیر شد! (با آفیسر مو بور بوده)

اگر به مو بوره بخورید تو آنکارا تقریباً حله! اگر به خانم مو مشکیه بخورید یه گیرایی دیده شده تک و توک داده که با یه مصاحبه قوی میتونید برش غلبه کنید! به نظر من تو مصاحبه خیلی قوی و مسلط باید نشون بدید و بگید که GMAT رو هم کاملاً آماده اید و احتمالاً قبل از ورود به آمریکا کلکش رو میکنید! من به کیس شما از آنکارا خیلی امیدوارم!

گودلاک!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط betocheh نمایش پست ها
    سلام دوستان.من شدیدا بین انتخاب عشق آباد یا آنکارا مرددم!رشتم برق قدرته و فول فاندم و فامیل در آمریکا ندارم.طبق مطالبی که خوندم عشق آباد ارزونتر درمیاد.فقط می ترسم احتمال ریجکت عشق آباد بیشتر باشه(چون سفارت فرعیه و مراجعینش هم کمند).نظر شما چیه؟کدوم برای من مناسبتره؟
    احتمال ریجکت مصاحبه برای شخصی که فول فاند داری از عشق آباد خیلی خیلی کمه! (بر عکس باکو که بین 10 تا 20 درصد راحت هست!) این از این!

اگر کار حساس هم دارید عشق آباد کمتر دیده شده گیر به برقی ها بده تا آنکارا! چون 16 سوال رو نداره....!

هزینه ای هم آنکارا رفت و برگشت تک نفرش تو خارج بازه گرونی (25 اسفند تا 8 فروردین) حدوداً 900 برای تور (2 شب و سه روزهتل، ترنسفر و هواپیما) و 1000 برای (3 شب و سه روز هتل ، و ترنسفر و غیره میشه!) میشه ... اگر همسر دارید نفری 100 کمتر میشه!... 90 تومن رفت و برگشت فرودگاه در تهران هست اگر با تاکسی فرودگاه برید.... تو خود شهر هم هر وعده غدا در رستوران مناسب (از نظر ترکها خیلی عالی و جاهای پاتوقشون 20 تا 30 تومن میشه) هزینه خاص دیگه هم نداره.... غذاش مثل عشق آباد در میاد تقریباً شاید حتی ارزون تر!

عشق آباد ... نفر 50 یا 55 دلار ویزاشه! غذا همونه! هتل مینیمم 55 دلار دو نفره.. مینیمم 35 دلار تک نفره هست... رفت و برگشت از مرز تا هتل حدوداً نفری 60 70 تومان میشه! تو شهر هم یه 20 30 تومنی رفت و برگشت و چرخ زدن میشه!.. تو ایران هم رفت و برگشت از مشهد تا مرز و بالعکس معمولا ماشینی حساب میشه و هزینه کلیش حدوداً اگر شانس نیارید که معمولاً نمیارید 120 تومن تا 140 تومن میشه (رفت و برگشت یک ماشین... که مممکنه تقسیم بر 4 بشه ...یا تقسیم بر 1.. {معمولاً به خاطر بار زیاد افراد... 3 نفر بیشتر جا نمیشه} شما بگو 50 تومن اینجا}... هزینه رفت و برگشت از تهران به مشهد و بالعکس هم که با اتوبوس بری (نوع داغونش) رفت و برگشت از 30 40 تومن هم شروع میشه! و هواپیماش هم 520 به بالا!

خلاصه اگر شما غذا رو حذف کنی کلاً ... آنکارا دو شب و 3 روزش میشه 900... برای تک نفر و 800 برای هر نفر خانواده دو نفره!

ولی عشق آباد میشه برای تک نفر (1شب و دو روز) 420 هزار تومن + هزینه تهران مشهد....{با هواپیما بیشتر از آنکارا میشه} ....

فقط آنکارا هزینه پیک آپ دارید که با انتخاب پرواز به آمریکا از آنکارا میشه ما به تفاوتش رو مینیمم کرد!

Junior Member

الان متوجه شدم مرسی‌ واقعا ؛) بله اصلا دلیل اصلی‌ که من اینکارو کردم این بود که دیر تصمیم به Apply گرفتم و وقتیTOEFL رو دادم،موقع‌ای بود که خیلی‌ از deadlineها گذشته بود و من ناچاراً برای ادامهٔ اینکار اونجوری که روال هست باید برای winter سال بعد اقدام میکردم،و از اونجایی که برای رشته MBA خیلی‌ از دانشگاه‌ها برای intake،winter ندارند، ممکن بود حتا تا حدود ۱ سال و ۹ ماه از بد از فارغ التحصیلم گپی بیفته بین تحصیلاتم،و اینجوری نه توشغلم می‌تونستم خوب انرژی بذارم و نه شاید مسترسمو رو به انرژی کافی‌ می‌تونستم بخونم و یه جورایی وقتم تلف میشد تواین این مدت...برای همین این برنامه‌رو اینجوری دنبال کردم. پس با اين حساب فکر ميکنم آنکارا بهترين گزينه باشه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    من به شما پیشنهاد می کنم که فقط برید آنکارا...

عشق آباد و باکو رو فاند حساسند

ایروان جدیداً شروع کرده به گیر دادن به فاند تا حدودی!

دوبی رو پذیرش های زیان و پذیرش های conditional حساس شده (همین طور عشق آباد که قبلاً گیر نمیداد ولی الان میده!)

یکی از دوستان به نام AmirUSA که از دوبی به خاطر کاندیشانال بودن و بدون فاند بودن ریجکت شده بود از آنکارا گرفت و 40 روزه کلیر شد! (با آفیسر مو بور بوده)

اگر به مو بوره بخورید تو آنکارا تقریباً حله! اگر به خانم مو مشکیه بخورید یه گیرایی دیده شده تک و توک داده که با یه مصاحبه قوی میتونید برش غلبه کنید! به نظر من تو مصاحبه خیلی قوی و مسلط باید نشون بدید و بگید که GMAT رو هم کاملاً آماده اید و احتمالاً قبل از ورود به آمریکا کلکش رو میکنید! من به کیس شما از آنکارا خیلی امیدوارم!

گودلاک!
    شنیدم تعریف این خانومه موی مشکی‌ رو! اصولا خانما چون با خانما خوب نیستن اگه بهش بخورم شانسم میره پایین ...اما در هر حال شما پس میگین من بگم GMAT رو حتي قبل رفتنم به آمریکا ميدم و تقریبا آماده ام؟ نظرتون چیه که حتي می‌تونم یه GMAT بنویسم برای یه مدتی بعد از وقت مصاحبم که بتونه از چک کردن Profile ببینه که یکی‌ ثبت نام کردم؟ بعدا اگه ویزا آمد می‌تونم یکم به عقب بندازم امتحانمو...هوممم؟

Junior Member

سلام دوستان
    من برای ویزای توریستی امریکا میخوام اقدام کنم،متاهل هستم سند خانه و گواهی اشتغال به کار و گردش مالی هم دارم. پارسال از دوبی ریجکت شدم البته مجرد بودم اون موقع، و فروردین هم از ایتالیا ریجکت شینگن شدم. حالا میخوام دوباره اقدام کنم، یکی از اقوام سوئد هست و میتونه دعوت نامه بفرسته،نظرتون راجع به ویزا گرفتن از سوئد و سفارت امریکا در اونجا چطوره، راه دومم اینه برم یونان و بعد برم سفارت امریکا در قبرس ،حالا میشه بگین کدوم راه بهتره؟

الان متوجه شدم مرسی‌ واقعا ؛) بله اصلا دلیل اصلی‌ که من اینکارو کردم این بود که دیر تصمیم به Apply گرفتم و وقتیTOEFL رو دادم،موقع‌ای بود که خیلی‌ از deadlineها گذشته بود و من ناچاراً برای ادامهٔ اینکار اونجوری که روال هست باید برای winter سال بعد اقدام میکردم،و از اونجایی که برای رشته MBA خیلی‌ از دانشگاه‌ها برای intake،winter ندارند، ممکن بود حتا تا حدود ۱ سال و ۹ ماه از بد از فارغ التحصیلم گپی بیفته بین تحصیلاتم،و اینجوری نه توشغلم می‌تونستم خوب انرژی بذارم و نه شاید مسترسمو رو به انرژی کافی‌ می‌تونستم بخونم و یه جورایی وقتم تلف میشد تواین این مدت...برای همین این برنامه‌رو اینجوری دنبال کردم. پس با اين حساب فکر ميکنم آنکارا بهترين گزينه باشه.
    شنیدم تعریف این خانومه موی مشکی‌ رو! اصولا خانما چون با خانما خوب نیستن اگه بهش بخورم شانسم میره پایین ...اما در هر حال شما پس میگین من بگم GMAT رو حتي قبل رفتنم به آمریکا ميدم و تقریبا آماده ام؟ نظرتون چیه که حتي می‌تونم یه GMAT بنویسم برای یه مدتی بعد از وقت مصاحبم که بتونه از چک کردن Profile ببینه که یکی‌ ثبت نام کردم؟ بعدا اگه ویزا آمد می‌تونم یکم به عقب بندازم امتحانمو...هوممم؟
    سلام!

در مورد GMAT بسیار خوبه که جواب آماده داشته باشید که ددلاین گذشته بود... و غیره... دانشگاهتون هم reputation خوبی داره و دانشگاه دو زاری نیست که ادمیشن الکی بده و نشون بده به پول دانشجو نیاز و علاقه داره! برای همین فکر نمی کنم به مشکل بخورید! استثنا هم هست که دانشگاه خوب بوده و گیر دادن...! بیکار نیستن برن GMAT رو چک کنند... ولی شما بگید برنامه ریزی کردم که در اولین فرصت مثلاً فلان تاریخ بدم... یه همچین چیزی هم خوبه :-)

در مورد خانم مو مشکی این طور به نظر نمیرسه! من چندین خانم میشناسم که حتی نقص مدرک جدی داشتند که لذیذ ترین طعمه برای ریجکت بودن... :-دی.... ولی گرفتن... ولی مطمئناً گیر رو میده!

ببین اتفاقاً خیلی قانونمنده! مثلا یکی رو میخواسته رد کنه به خاطر یک مشکلی تو مدارک... ولی بلند میشه میره از همکارش مشورت می گیره (زیاد مورد مشابه دیده شده) و قبولش می کنه! اگر ایرانی مشکلی داشت رد می کرد هیچ توضیحی هم لازم نداشت بده! می گفت قانع نکردید بر میگردید! :-|

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    chemical eng- Amirkabi university of technologyr

با سلام
    من رشتم مهندسی شیمی هست (کارشناسی پتروشیمی و ارشد غذایی) فول فاند دکترا گرفتم خیلی مرددم عشق آباد رو انتخاب کنم یا باکو
    خب خیلیم دوست دارم مالتی بگیرم
    الان از عشق آباد واسه 8آپریل وقت دارم اما خب باکو چون تا پول ندی و... نمیشه وقتاشو دید
    میشه منو راهنمایی کنید

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط zhhjll نمایش پست ها
    با سلام
    من رشتم مهندسی شیمی هست (کارشناسی پتروشیمی و ارشد غذایی) فول فاند دکترا گرفتم خیلی مرددم عشق آباد رو انتخاب کنم یا باکو
    خب خیلیم دوست دارم مالتی بگیرم
    الان از عشق آباد واسه 8آپریل وقت دارم اما خب باکو چون تا پول ندی و... نمیشه وقتاشو دید
    میشه منو راهنمایی کنید
    سلام
    عشق آباد مدتهاست مالتي دادنش انگشت شمار شده. روش بيشتر مطالعه كنيد جدول هاي كليرنس رو چك كنيد .
    اما باكو مالتي دادنش در زمان هايي از سال بورسه فقط اصلي نيست ديگه.
    شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

نقل قول نوشته اصلی توسط keivan68 نمایش پست ها
    جون داداش بذار برم باکو شانس مالتیپل رو امتحان کنم. نمیدونی ما چه وضعی داریم! خانمم میگه اگه قرار باشه سینگل بگیریم و چهار پنج سال نتونیم بیایم من اصلا نمیام!
    تو یه پست خوندم خودت گفته بودی توی باکو ۱۰-۲۰ درصد احتمال ریجکت تو مصاحبه هست. (البته کلیرنس هم که بحثش جداست) خب من تمام نکات ایمنی رو رعایت میکنم و میرم، اگه ریجکت شد میرم همون ایروان. وقت هست که... جون داداش نه نیار دیگه. ولی بدور از شوخی نمیخوام تصمیم احساسی بگیرم و تابع منطقم...
    راستی از نظر هزینه های سفر هوایی دونفره یه مقایسه بین باکو و ایروان میکنی؟
    ممنون.
    سلام!

اینم رو تجربه بگم چون چند مورد دیدم! با طناب خانمت تو چاه نرو! من خیلی ها رو دیدم که به خاطر فشار F-2 (که از فشار شب اول قبر هم بیشتره) رفتن یه سفارت اشتباه (عمدتاً دوبی) و کیس اصلاً مناسب اونجا نبوده! و رد شدند... حالا خر بیار و باقالی بار کن! من بیشتر نگران ریجکت کلیرنس هستم... دیگه خود دانی!

اگر بگم از هزینه های باکو سر در بیارم دروغ گفتم... اینجا رو مطالعه کن

جدیدترین هزینه های ایروان رو هم میتونید از اینجا بخونید. کار بر mamoosh68 هم اخیراً اونجا بودن و کاملاً وارد و دقیق هستند... اگر ابهامی بود سوال بکنید تو تاپیک ایروان... لینک رو براشون پیام خصوصی کنید و ایشون دقیق جواب خواهند داد!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)