نقل قول نوشته اصلی توسط fargol16 نمایش پست ها
سلام دوستان، من قبلا اين پست رو گذاشتم اما جواب نگرفتم، از آقايون Simon و Heisenberg خواهش ميکنم يه راهنمايي بکنن لطفا.

من به تازگی پذیرش از دانشگاه University of Massachusett,Boston گرفتم. مدارک لازم برای ارسالI20 رو دارم میفرستم براشون تو این هفته. به دلیل عجله برای خروج از ایران فرصت کافی‌ برای دادنGMAT نداشتم.برای همین تو یه برنامه ‌Pre-MBA تواین دانشگاهApply کردم که بد از گذروندن ترم اول و قبولی تو امتحانی که دانشگاه، آخر ترم به جای GMAT میگیره،می‌تونم از ترم بعد به عنوان یه دانشجویfull-time MBA ادامه بدم . مثل اکثر دانشجو‌های fund ,MBAندارم اما مدارک مالی‌ای که به سفارت می‌خوام ارائه بدم قوی هست.

فامیل نزدیک در آمریکا ندارم،و قبلا سال ۲۰۰۸، ۷ ماه در Sweden زندگی‌ کردم.
لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه امیر کبیر هستم و 4 سال سابقه کار part-time به عنوان Marketing Manager تو یه شرکت خصوصی تولید قطعات خودرو دارم.

می‌خواستم ببینم با توجه به تجربیاتتون کدوم سفارت ریسکش کمتر واسم؟ اصلا چقدر بنظرتون ممکنه ویزا بهم بدن؟
نقل قول نوشته اصلی توسط fargol16 نمایش پست ها
ببينيد تو برگه I20 من Masters نوشته شده. فقط تو ضيح دادن که اگر طي ترم اول GMAT رو نمره مورد نظر دانشگاه نگيرمو پذيرشم کنسل ميشه. نه از اپلاي مستقيم MBA آسونتر نبود واقعا چون خيلي سخت بود راضي کردن Admission Office دانشگاه. و از وقتي برم اونجا يه ترم مهلت دارم GMAT رو بدم... گپ تحصيلي که يک ترم دارم و 23 سالمه. مدارک مالي BS همون چيزي که تو I20 زده ، دارم يعني 50000 تا به نام پدرم . 2 تا سند خونه يکي به اسم خودم و يکي به اسم پدرم هم هست . نامه پذيرش هم دارم. اين دوره زبان نيست ،مسترز کانديشناله همون طور که خودتون گفتين.... در کل من هم کار خوب اينجا داشتم هم شرايط خوب، دلم نميخواد اصلا به نظر Officer بياد که ميخوام بمونم. مرسي از کمکتون.
من به شما پیشنهاد می کنم که فقط برید آنکارا...

عشق آباد و باکو رو فاند حساسند

ایروان جدیداً شروع کرده به گیر دادن به فاند تا حدودی!

دوبی رو پذیرش های زیان و پذیرش های conditional حساس شده (همین طور عشق آباد که قبلاً گیر نمیداد ولی الان میده!)

یکی از دوستان به نام AmirUSA که از دوبی به خاطر کاندیشانال بودن و بدون فاند بودن ریجکت شده بود از آنکارا گرفت و 40 روزه کلیر شد! (با آفیسر مو بور بوده)

اگر به مو بوره بخورید تو آنکارا تقریباً حله! اگر به خانم مو مشکیه بخورید یه گیرایی دیده شده تک و توک داده که با یه مصاحبه قوی میتونید برش غلبه کنید! به نظر من تو مصاحبه خیلی قوی و مسلط باید نشون بدید و بگید که GMAT رو هم کاملاً آماده اید و احتمالاً قبل از ورود به آمریکا کلکش رو میکنید! من به کیس شما از آنکارا خیلی امیدوارم!

گودلاک!