نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 111 از 460 نخستنخست ... 1161101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121161211 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,101 تا 1,110 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده دکترا مکانیک :
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟ سیالات
    رشته و مقاطع قبلی:
    نام دانشگاه‌های پیشین من کارشناسی و کارشناسی ارشد هوافضا امیرکبیر (آیرودینامیک) خوندم
    زمینه کاری در لیسانس: کار تونل بادی روی ایرفویل نوسانی انجام دادم
    زمینه کاری در فوق لیسانس: کار عددی روی ایرفویل نوسانی مجهز به فلپ (کارم کدنویسی و مدلسازی جریان بوده.
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در رزومه؟
    · Computational Fluid Dynamic and Heat Transfer
    · Parallel Computing on Shared/Distributed Memory Machines using Open Mp/ MPI Implementation
    · Fluid Structure Interactions
    · Aerodynamics Including Design and Optimization
    · High Lift Aerodynamic Devices
    · Unsteady Aerodynamics of Oscillating Airfoils and Wings in Incompressible and Compressible Flows
    · Aerodynamics of Airfoils and Wings at Low and Ultra Low Reynolds Numbers
    · Flow Development and Control of Unsteady Fluid Flows
    · Flow over Bluff Bodies, and Study of Wake Pattern Behind them
    · Solution Algorithms for Incompressible and Compressible Flows
    · Simulation of Internal and external flows
    سال فارغ التحصیلی: 92
    زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟ هر دو
    زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ تئورتیکال

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟ بله فاند من RA
    نوع فاند؟ ) (TA, RA, Scholarship, Full or Partial
    در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟ طبق نامه ای که دانشگاه داده برابر (22000stipend+tuition fee25286+1956health insurance) است
    آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ بله-دائم
    اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟ مطمئن نیستم ولی فکر کنم روسی
    منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟ دانشگاه
    فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟بیشتر از طریق پروژه هایی که از سازمان ها می‌گیرند
    آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟
    تحقیقات استاد من تا اونجایی که من از مقاله هاش و پیجش دیدم در زمینه مدل سازی و روش‌های عددی هست و موضوعات مختلفی رو در بر داشت، زمینه های تحقیقاتیشون گسترده است و فقط wind energy فکر می کنم حساسه:
    Scientific Computing
    Fluid Mechanics
    Wind Energy
    Thermal Sciences

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی :2
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: 3
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی: 0
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی: 0
    آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. نمیدونم، از کجا باید بفهمم؟
    زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟
    · Unsteady Aerodynamics of Oscillating Airfoils and Wings in Incompressible and Compressible Flows
    · CVFEM Methods
    · Flow over Bluff Bodies, and Study of Wake Pattern Behind them
    · Solution Algorithms for Incompressible and Compressible Flows
    · Simulation of Internal and external flows

آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید. بله همه مقالاتم مربوط به CFD هست
    آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید خیر
    آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
    در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.
    آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. خیر

اطلاعات در مورد Research Plan

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟
    خیر هنوز وقت سفارت نگرفته ام و Research Plan ندارم هنوز
    سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ 4 ماه–تهران-بدون هیچ گونه قرارداد و بدون بیمه (طراحی)
    سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ 1 سال و بدون بیمه- بارگذاری UAV
    آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟ خیر
    آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟ خیر
    آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟ خیر
    سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟ خیر
    سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟ خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    سلام... اطلاعاتتون به خاطر حساسیت مقاطع قبلی و بعدی ناقصه... مثلاً از فاندتون چیزی نگفتید!

این سوالات رو جواب بدید با دقت و حوصله و به اندازه کافی:

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده:
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟
    رشته و مقاطع قبلی:
    نام دانشگاه‌های پیشین:
    زمینه کاری در لیسانس:
    زمینه کاری در فوق لیسانس:
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟
    سال فارغ التحصیلی:
    زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟
    زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟
    نوع فاند؟ ) (TA, RA, Scholarship, Full or Partial

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟
    آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟
    اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟
    منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟
    فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟
    آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:
    آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. نمیدونم، از کجا باید بفهمم؟
    زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟
    آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید.

آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید
    آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید.
    در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.
    آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید.

اطلاعات در مورد Research Plan

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟
    سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟
    سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟
    آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟
    آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟
    آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟
    سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟
    سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟

Member keivan68 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    برق شریف / کنترل

من بیشتر نگران ریجکت کلیرنس هستم... دیگه خود دانی!
    سلام
    ممنون. برای کیسی تو مایه های من (مهندسی، نیمه حساس) چقدر احتمال درجا ویزا گرفتن و کلیر نخوردن هست؟ این احتمال بین سفارت ها کم و زیاد داره یا برا همه negligible هست؟

من بیشتر دیدم! مثلاً صنایع و عمران زیاد دیدم که ایروان مالتی و درجا داده باشه... مخصوصاً تو جولای پارسال!

دلیلی که برات مناسب تر میبینم اینه که آفیسر اصلیش که خیلی احتمالش بیشتره به اون بخوری کلاً ساده برخورد می کنه! مثلاً جدیداً RP و CV رو بر میگردونه و خیلی خیلی پیش اومه 11 سوال رو نفرسته... حتی از مکانیک های نسبتاً حساس و همه زیر 60 روز کلیر شدن این جور افراد و خیلی هاشون هم مالتی بودند! حالا ممکنه به شما هم 11 سوال رو بده هم مدارک رو بگیره هم کلیرنست طولانی بشه هم رد شی! این دیگه واقعاً دست من و شما نیست... یه جورایی شانس و قسمت میتونه باشه! برای مثال دو تا دوست شبیه به هم که استاد جفتشون یکی بوده و کار جفتشون هم swarm robotics بود و هر دو هم خانم بودن... یکی حدود 30 روز طول کشید از دوبی کلیر شدد اون یکی از May پارسال از آنکارا منتظره!
    اگه برم ایروان و RP و CV م رو بهم برگردونن به این معناست که توی فرایند کلیرنس دیگه حساس بودن رشته م مشکلی برام ایجاد نخواهد کرد؟ دوباره نمیرن از طریق دانشگاه ته و توی استادم رو در بیارن عایا؟

Junior Member

سلام!

در مورد GMAT بسیار خوبه که جواب آماده داشته باشید که ددلاین گذشته بود... و غیره... دانشگاهتون هم reputation خوبی داره و دانشگاه دو زاری نیست که ادمیشن الکی بده و نشون بده به پول دانشجو نیاز و علاقه داره! برای همین فکر نمی کنم به مشکل بخورید! استثنا هم هست که دانشگاه خوب بوده و گیر دادن...! بیکار نیستن برن GMAT رو چک کنند... ولی شما بگید برنامه ریزی کردم که در اولین فرصت مثلاً فلان تاریخ بدم... یه همچین چیزی هم خوبه :-)

در مورد خانم مو مشکی این طور به نظر نمیرسه! من چندین خانم میشناسم که حتی نقص مدرک جدی داشتند که لذیذ ترین طعمه برای ریجکت بودن... :-دی.... ولی گرفتن... ولی مطمئناً گیر رو میده!

ببین اتفاقاً خیلی قانونمنده! مثلا یکی رو میخواسته رد کنه به خاطر یک مشکلی تو مدارک... ولی بلند میشه میره از همکارش مشورت می گیره (زیاد مورد مشابه دیده شده) و قبولش می کنه! اگر ایرانی مشکلی داشت رد می کرد هیچ توضیحی هم لازم نداشت بده! می گفت قانع نکردید بر میگردید! :-|
    اوهوم....راست ميگين...بابت راهنمايي ها تونم ممنونم. فقط شما کسي رو ديدين هم رشته من که بتونم راجع به مصاحبه ازش بيشتر اطلاعات بگيرم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Chem Eng,UoMichigan

دوستان ممنون میشم منو تو انتخاب سفارت کمک کنید چون نهایتا" هم نتونستم به یه جمع بندی برسم و تصمیم نهایی رو بگیرم:
    1- پذیرش Chemical Engineering PhD از University of Michigan ,Ann Arbor
    2- فول فاند با فاند 62500$ از طرف دانشکده قید شده در I-20
    3- زمینه ی تحقیقم مشخص نیست چون fellow گرفتم و دانشکده کلا" استادای PhD رو ترم یک مشخص میکنه، یه برنامه ی خیلی خاص و رسمی هم دارن واسه مشخص کردن استاد که تو سایتشون هم توضیح داده چون اصلا" فاند RA و TA به کسی نمیدن! فقط تو RP که بهم دادن گفتن کار ما کلا" حساس نیست و این دانشجو هم با توجه به SOP ش احتمالا" Biomolecular Engineering یا Cellular Engineering با فلان استادا کار خواهد کرد که اصلا" کار محدودیت داری انجام نمیدن. دختر هستم - آمریکا فامیل ندارم و تا حالا هم آمریکا نرفتم - موضوع research کارشناسیم هم یه موضوع bio مرتبط با صنایع غذایی بوده- رزومم یه خورده سنگینه مثل مقاله ی کارشناسی سابمیت شده که البته موضوعش اصلا" خطرناک نیست ( راجع به تولید آنزیم لیپاز) - کار تو مقطع کارشناسی برا 4 سال ( که باز اینم خاص نبوده = تدریس حق التدریس المپیاد تو مدارس سمپاد ) - کار آموزیم که متاسفانه تو رزومه ی دانشگاه هم آوردمش تو پژوهشگاه پلیمر بوده ( البته کار خاصی اونجا نمیکردم و کارم به نانو ربط نداشته و رو تولید یه رنگ ترافیکی صنعتی کار میکردم) + مدال المپیاد جهانی
    حالا شما با این شرایط که رشتم یه خورده حساسه و موضوع پروژم هم مشخص نی کجا رو پیشنهاد میکنید؟
    ممنون میشم کمکم کنید چون واقعا" گیج شدم! بیشتر مطالب این فروم رو خوندم و نتونستم نتیجه ی قطعی بگیرم!!!

Member
    رشته و دانشگاه
    اخترفیزیک دانشگاه الزهرا تهران

سلام دوستان

توی موضوعات گشتم تا ببینم جایی هست که در مورد کسی که میخواد ویزای H1B بگیره حرف زده باشن که کدوم سفارت مناسب تره, اما همگی در مورد گرفتن ویزای دانشجویی بود. فرقی میکنه شرایط سفارتها تو کشورهای ذکر شده که سبز هستن برای کسی که H1B میخواد؟

Junior Member

سلام

در حال حاضر از دانشگاه پیتزبرگ یه آفر خشک و خالی اومده. در مورد فاند و ریسورس اون هم از Graduate Program Administrator سوال کردم، گفتن تا 15 آوریل تصمیم‌گیری می‌شه و خبر می‌دن. از قبل از اپلای به تنها کسی که Supply Chain کار می‌کرد اینجا، یعنی دکتر نورمن، ایمیل زدم ولی تا الان که جواب نداده.
    البته منتظر جواب دانشگاه‌ بهتری (جورجیا تک) هم هستم که از دکتر دایکر جواب مثبتی داشتم و SOP رو هم ازم خواست تا براش میل کنم ببینه.

رزومه و شرایط من:
    1. دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل: دانشگاه فردوسی مشهد - تحقیق در عملیات - 3.12/4 (معدل 4 نیمسال آخر 3.73/4)
    2. دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل: دانشگاه تربیت مدرس تهران - مهندسی صنایع - 3.65/4
    3. مقطع و رشته‌ی مقصد: PhD - مهندسی صنایع
    4. نمره زبان (آیلتس و تافل): تافل 103 (R = S = W = 27 و L = 22)
    5. نمره GRE: مجموع 320 (Q: 168; V: 152; W: 3)
    6. تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس و مجله): 1 سابمیتی ISI و 7 تا در حال ترجمه و سابمیت برای ژورنال‌های الزویر
    7. سابقه کار: مشاور و سرپرست دپارتمان R&D شرکت خصوصی ---> 2009 - Present (یعنی همزمان با تحصیل بوده)

توضیحات بیشتر:
    1. مقالاتم خروجی پروژه‌های کارشناسی و ارشدم هستن و فارسی که یکی‌یکی دارم خلاصه و ترجمه می‌کنم برای سابمیت کردن. فعلا اولین مقاله‌م که در حوزه‌ی Business Model بوده رو برای ژورنال Expert Systems with Applications امروز فردا سابمیت می‌کنم.
    2. 7 تا مقاله‌ی دیگه‌م به ترتیب در فیلد‌های QFD، شبیه‌سازی، برنامه‌ریزی استراتژیک، مقاله‌ی مروری در مدیریت درآمد، ارائه‌ی مدل جدید در زنجیره‌ی تأمین دو سطحی، ارائه‌ی الگوریتم جدید برای حل مسئله‌ی N-Queens (دوره‌ی کارشناسیم) و آخریشم که هنوز تموم نشده Data Mining در حوزه‌ی Healthcare و یکی از بیمارستان‌های یزد هستش. اینا رو به صورت In press در CV که واسه دانشگاه‌ها فرستادم، آورده بودم و در SOPم توضیح داده بودم که گزارشاشون حجیم و فارسین و در حال ترجمه و سابمیت.
    3. ثبت‌نام در لاتاری 2015! :دی
    4. یه 7 - 8 تا پروژه‌ هم در دوره‌ی کارشناسی و ارشدم انجام دادم که در CV که برای دانشگاه‌ها فرستادم، ذکر کردم. موضوعات‌شون ایناس:

Accounting in Sadaf MDF Company
    Research Project: Preparation Financial Bills, Journal, and Ledger of Sadaf MDF Company
    Programming
    Research Project: Creating Fraction Numbers Class by C++ and Coding Matrices Numerical Computations Algorithms by MATLAB
    Time Series
    Research Project: Forecasting Amount of Sale in According to Raw Petroleum Data
    Strategic Planning in Toll Brothers Company
    Research Project: A Study in Strategic Planning of Toll Brothers Company
    Productivity in Bina Choob Company
    Research Project: Measuring Productivity of Top Management by Using I/O Analysis
    CRM in Agriculture Bank of Iran
    Research Project: Customer Relationship Management in Central Agriculture Bank of Iran
    Risk Analysis
    Research Project: Risk Analysis in Financial Projects and its Effect on Supply Chain
    Data Mining
    Research Project: Application of Data Mining Approach in Customer Relationship Management
    5. ریسرچ اینترست‌هایی که در CVم نوشتم ایناس:

Supply Chain and Logistics, Healthcare Systems, Quality Control and Engineering, Productivity, Business Models, Simulation, Customer Relationship Management, Finance, Operations Research, Strategic Planning, Data Mining, Facility Layout and Location, Revenue Management, Project Control and Planning

اما SOPم رو براساس ریسرچ اصلیم یعنی Supply Chain and Logistics به طور کامل پرورش دادم.
    6. نمی‌دونم این مهمه یا نه اما می‌گم دیگه! استاد راهنمای ارشد من استاد تمامه و از بچه‌های سال بالایی شنیدم که قبلا ا.س.ی.ر بوده! و البته الان رئیس یه دانشگاه دولتی شهرستان هم هست! منم تبعا به عنوان ریکامندر بایستی معرفیش می‌کردم و یه ریکام قوی ازش داشتم.
    7. پروژه‌های اصلی کارشناسی و ارشدم تئوری بوده.
    8. پاسپورت ندارم هنوز! تابستون هم فارغ‌التحصیل شدم و طبیعتا تا پذیرش نگیرم نمی‌تونم براش اقدام کنم!
    9. سربازی نرفتم. یعنی سربازی دارم اما چون تحصیلاتم پشت سر هم بوده معافیت تحصیلی داشتم.
    10. 24 ساله و مجرد هستم! (گفتم شاید لازم باشه بدونید!)
    11. مشهد هستم و طبیعتا عشق‌آباد نزدیکترین سفارت. (هزینه‌های هتل و سفر و ... برام مهمه)

از دوستان خوبم (به‌ویژه جناب هایزنبرگ عزیز) می‌خوام تا وقتی که وضعیتم مشخص شه و ببینیم امسال رفتنی هستیم یا نه، کیسم رو فعلا با فرض فول‌ فاند بودن بررسی کنید و به من سفارت بهینه! (:دی) رو برای ویزای مالتی پیشنهاد بدید تا اگه اکی شد از قبل برنامه‌ریزی کرده باشم و وقت رو هدر ندم.
    چون سفارت هم رزومه می‌خواد هر قسمتی که می‌دونید حساسیت‌زاس رو بگید تا حذف کنم.
    هر سفارتی که پیشنهاد دادید یه تخمینی از هزینه‌ش رو هم بگید.
    هر سوالی هم لازم بود بگید تا جواب بدم.

مرسی
    پیش‌پیش سال جدید رو بهتون تبریک می‌گم. امیدوارم براتون سال پرپولی باشه و البته در سلامتی کامل ;-)
    ویرایش توسط mahdi23 : March 15th, 2014 در ساعت 03:40 PM دلیل: افزودن اطلاعات

من یه سوالی که برام ایجاد شده(بعد از خوندن کلیرنس های سفارت های مختلف) اینه که اگر کیسی کلیرنس بخوره، آیا مهمه که کدوم سفارت رفته؟(فرض کنیم تو سوالات آنکارا و ایرواین جوابی نداده که اوضاعش رو بد بکنه یا حساس بشن بهش)یعنی سفارتی که میره تو طول کلیرنس تاثیر داره؟اینکه باکو بره با ایرواین یا آنکارا؟
    نظر شخضی من اینه که تاثیری نداره چون موقع کلیرنس دیگه کار مربوط به سافرت نیست و احساس میکنم همه ی پرونده ها به یه جای خاص برمیگرده. اما از طرفی هم میبینم میانگین کلیرنس مواردی که فرضا رفتن تاشکند کمتر از آنکارا بوده(مثلا) .آیا این دلیلش اینه که افرادی که میرن تاشکند پرونده هاشون حساسیت کمتری مثلا نسبت به کسایی که میرن آنکارا داره؟یا واقعا سفارت تو این مدت زمان تاثیر گذاره؟
    ممنون میشم یکی در این تناقض به من کمک کنه.چون فکر میکنم تو انتخاب سفارت برای کسایی که بین چند تا سفارت مردد هستن کمک بکنه.

Member keivan68 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    برق شریف / کنترل

نقل قول نوشته اصلی توسط volantis71 نمایش پست ها
    من یه سوالی که برام ایجاد شده(بعد از خوندن کلیرنس های سفارت های مختلف) اینه که اگر کیسی کلیرنس بخوره، آیا مهمه که کدوم سفارت رفته؟(فرض کنیم تو سوالات آنکارا و ایرواین جوابی نداده که اوضاعش رو بد بکنه یا حساس بشن بهش)یعنی سفارتی که میره تو طول کلیرنس تاثیر داره؟اینکه باکو بره با ایرواین یا آنکارا؟
    نظر شخضی من اینه که تاثیری نداره چون موقع کلیرنس دیگه کار مربوط به سافرت نیست و احساس میکنم همه ی پرونده ها به یه جای خاص برمیگرده. اما از طرفی هم میبینم میانگین کلیرنس مواردی که فرضا رفتن تاشکند کمتر از آنکارا بوده(مثلا) .آیا این دلیلش اینه که افرادی که میرن تاشکند پرونده هاشون حساسیت کمتری مثلا نسبت به کسایی که میرن آنکارا داره؟یا واقعا سفارت تو این مدت زمان تاثیر گذاره؟
    ممنون میشم یکی در این تناقض به من کمک کنه.چون فکر میکنم تو انتخاب سفارت برای کسایی که بین چند تا سفارت مردد هستن کمک بکنه.
    نقل قول از استاد هایزنبرگ: مسلما سفارت در این مورد موثره. درسته همه ی پرونده ها متمرکز میشن و میرن واشنگتن اما توضیحات و پاراف هایی که آفیسر سفارت روی پرونده هر فرد مینویسه در تصمیم گیری واشنگتن تاثیر بسزایی داره

حق با شماست.توضیح قابل قبولیه.اما چرا آنکارا و ایرواین که نسبت به ایران شناخت بیشتری دارن و باید کمتر اذیت کنن(دیگه اینا خودشونواردن و میدونن ماها واقعا کاری نمیکنیم و حقیقتا بی دردسریم)کلیرنس های طولانی تری رو نسبت به بقیه جاها دارن؟
    +اینم برام تناقضه
    نقل قول نوشته اصلی توسط keivan68 نمایش پست ها
    نقل قول از استاد هایزنبرگ: مسلما سفارت در این مورد موثره. درسته همه ی پرونده ها متمرکز میشن و میرن واشنگتن اما توضیحات و پاراف هایی که آفیسر سفارت روی پرونده هر فرد مینویسه در تصمیم گیری واشنگتن تاثیر بسزایی داره

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط volantis71 نمایش پست ها
    سلام
    قطعا سفارت تاثير داره. آفيسر هم تاثير داره. تاثيري كه شما از نظر روانشناسي روي آفيسر ميگذاريد هم تاثير داره.
    خيلي دوستان كه از جاي ديگه كلير خوردن و رد شدن بوده كه از جاي ديگه در جا ويزا گرفتند.
    بعد از سفارت وقتي براي كليرنس ارسال ميشن مشخصه كه از سفارت هاي اصلي بايد بيشتر تو نوبت باشيد چون تعداد متقاضي خيلي بيشتر از سفارت هاي فرعيه كه در هفته انگشت شمار متقاضي دارند.
    به هر حال شانس هم در اين قضيه بي تاثير نيست. بهتره اميدوار باشيد از جايي اقدام كنيد كه اون روز روز شما باشه.
    شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)