من بیشتر دیدم! مثلاً صنایع و عمران زیاد دیدم که ایروان مالتی و درجا داده باشه... مخصوصاً تو جولای پارسال!
دلیلی که برات مناسب تر میبینم اینه که آفیسر اصلیش که خیلی احتمالش بیشتره به اون بخوری کلاً ساده برخورد می کنه! مثلاً جدیداً RP و CV رو بر میگردونه و خیلی خیلی پیش اومه 11 سوال رو نفرسته... حتی از مکانیک های نسبتاً حساس و همه زیر 60 روز کلیر شدن این جور افراد و خیلی هاشون هم مالتی بودند! حالا ممکنه به شما هم 11 سوال رو بده هم مدارک رو بگیره هم کلیرنست طولانی بشه هم رد شی! این دیگه واقعاً دست من و شما نیست... یه جورایی شانس و قسمت میتونه باشه! برای مثال دو تا دوست شبیه به هم که استاد جفتشون یکی بوده و کار جفتشون هم swarm robotics بود و هر دو هم خانم بودن... یکی حدود 30 روز طول کشید از دوبی کلیر شدد اون یکی از May پارسال از آنکارا منتظره!
در مورد آنکارا... اونا بیشتر 0 و 1ی عمل می کنند... من دیدم که به رشته های حساس از دم 16سوال میدن و RP و CV و SOP میگیرن و احتمالاً همه رو باهم بررسی می کنند! برای همین من فکر می کنم با توجه به کار استاد شما... یه مقدار ایروان بهتر باشه... ولی خوب این رو قطعی نمیگم! شایدم نباشه... تو این لحظه خاص من اگر جای شما بودم میرفتم ایروان!! دبی هم که انقدر آفیسر داره که شانس این که به تور یه نفر خاص بخوری 1 به 6 یا 8 هست...و من فقط 2 تاشون (مو بور و پوست سبزه) رو میشناسم!!! که یکیشون (مو بوره) گیر تره!
علاقه مندی ها (Bookmarks)