نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 109 از 460 نخستنخست ... 95999100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119159209 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,081 تا 1,090 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط betocheh نمایش پست ها
    سلام دوستان.من شدیدا بین انتخاب عشق آباد یا آنکارا مرددم!رشتم برق قدرته و فول فاندم و فامیل در آمریکا ندارم.طبق مطالبی که خوندم عشق آباد ارزونتر درمیاد.فقط می ترسم احتمال ریجکت عشق آباد بیشتر باشه(چون سفارت فرعیه و مراجعینش هم کمند).نظر شما چیه؟کدوم برای من مناسبتره؟
    سلا
    عشق آباد سال گذشته براي برقي هاي فاند دار بد نبوده. اخيرا ميشنويم كه ظاهرا كمي آمار ريجكتي ها بالاست. نتايج كليرنس 2-3 ماه اخير رو از جدول چك كنيد. هزينه ي سفر نسبتا ارزونه. ضمن اينكه ريجكتي هاي عشق آباد با بندهاي بي اهميت ميتونند از آنكارا دوباره اقدام كنند ولي برعكس اين مورد كمتير ديده شده چون عشق آباد گفته من با كيس شما آشنا نيستم و چون آنكارا سفارتيه كه ايراني ها رو خوب ميشناسه و شما رو رد كرده پس ريجكت.
    ديگه تصميم با خودتون. اگر از آكارا اقدام كنيد و حساسيتي در رزومه نداشته باشيد با احتمال بالايي كلير ميشيد. بازم تصميم نهايي با خودتون.شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

پیش فرض پاسخ : S.O.S

نقل قول نوشته اصلی توسط minali نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من فارغ التحصیل ارشد مخابرات از دانشگاه تهرانم
    و در امریکا با فاند ادمیشن گرفتم. در ضمن خانومم هم میخوام یا خودم ببرم...(خانومم دانشجوی دکتری در ایران است).
    1:کمکم کنید که الان کجا بریم برای ویزای F1-F2 شانس بیشتری داریم؟
    2:اینکه بگیم خانومم دانشجوی دکتری است نکته مثبت یا منقی؟
    3:میشه یه لینک برای من بفرستید که مدارک لازم واسه سفارت رو بدونم؟
    سلام
    اطلاعات شما خيلي ناقصه. در خصوص رزومه سربازي رشته فيلد كاري مقاله و ...
    خير خانم شما دارن F2 اقدام ميكنند كه نه اجازه ي كار دارند نه اجازه ي تحصيل . اگر همچين موردي رو بيان كنيد شانس ريجكتيتون رو بالا ميبريد. چون مشخصه كه ميخوان اونطرف ادامه تحصيل بدن. اصلا اشاره نكنند. و شديدا خودشون رو بي علاقه به درس و فقط علاقمند به همراهي شما نشون بدهند.

شادزي

از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    EE in UTD

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلا
    عشق آباد سال گذشته براي برقي هاي فاند دار بد نبوده. اخيرا ميشنويم كه ظاهرا كمي آمار ريجكتي ها بالاست. نتايج كليرنس 2-3 ماه اخير رو از جدول چك كنيد. هزينه ي سفر نسبتا ارزونه. ضمن اينكه ريجكتي هاي عشق آباد با بندهاي بي اهميت ميتونند از آنكارا دوباره اقدام كنند ولي برعكس اين مورد كمتير ديده شده چون عشق آباد گفته من با كيس شما آشنا نيستم و چون آنكارا سفارتيه كه ايراني ها رو خوب ميشناسه و شما رو رد كرده پس ريجكت.
    ديگه تصميم با خودتون. اگر از آكارا اقدام كنيد و حساسيتي در رزومه نداشته باشيد با احتمال بالايي كلير ميشيد. بازم تصميم نهايي با خودتون.شادزي
    مچکرم.میشه لطفا بگید کجا میتونم جدول کلیرنس 2-3ماه اخیر رو ببینم؟؟من فقط تونستم جدول 2013 رو پیدا کنم!

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط betocheh نمایش پست ها
    مچکرم.میشه لطفا بگید کجا میتونم جدول کلیرنس 2-3ماه اخیر رو ببینم؟؟من فقط تونستم جدول 2013 رو پیدا کنم!
    سلام
    به نظر من همه ي دوستاني كه ميخوان براي خودشون سفارت انتخاب كنند بعد از استفاده از تجربه ي ديگران در اينجا بهتره خودشون اين جدول ها رو كه مشتي نمونه ي خرواره چك و بررسي كنند. شايد نشه ازشون يك الگو يا فرمول استخراج كرد اما ديد خوبي ميده.

اطلاعيه در بخش كليرنس

Junior Member

سلام دوستان، من قبلا اين پست رو گذاشتم اما جواب نگرفتم، از آقايون Simon و Heisenberg خواهش ميکنم يه راهنمايي بکنن لطفا.

من به تازگی پذیرش از دانشگاه University of Massachusett,Boston گرفتم. مدارک لازم برای ارسالI20 رو دارم میفرستم براشون تو این هفته. به دلیل عجله برای خروج از ایران فرصت کافی‌ برای دادنGMAT نداشتم.برای همین تو یه برنامه ‌Pre-MBA تواین دانشگاهApply کردم که بد از گذروندن ترم اول و قبولی تو امتحانی که دانشگاه، آخر ترم به جای GMAT میگیره،می‌تونم از ترم بعد به عنوان یه دانشجویfull-time MBA ادامه بدم . مثل اکثر دانشجو‌های fund ,MBAندارم اما مدارک مالی‌ای که به سفارت می‌خوام ارائه بدم قوی هست.

فامیل نزدیک در آمریکا ندارم،و قبلا سال ۲۰۰۸، ۷ ماه در Sweden زندگی‌ کردم.
    لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه امیر کبیر هستم و 4 سال سابقه کار part-time به عنوان Marketing Manager تو یه شرکت خصوصی تولید قطعات خودرو دارم.

می‌خواستم ببینم با توجه به تجربیاتتون کدوم سفارت ریسکش کمتر واسم؟ اصلا چقدر بنظرتون ممکنه ویزا بهم بدن؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط fargol16 نمایش پست ها
    سلام دوستان، من قبلا اين پست رو گذاشتم اما جواب نگرفتم، از آقايون Simon و Heisenberg خواهش ميکنم يه راهنمايي بکنن لطفا.

من به تازگی پذیرش از دانشگاه University of Massachusett,Boston گرفتم. مدارک لازم برای ارسالI20 رو دارم میفرستم براشون تو این هفته. به دلیل عجله برای خروج از ایران فرصت کافی‌ برای دادنGMAT نداشتم.برای همین تو یه برنامه ‌Pre-MBA تواین دانشگاهApply کردم که بد از گذروندن ترم اول و قبولی تو امتحانی که دانشگاه، آخر ترم به جای GMAT میگیره،می‌تونم از ترم بعد به عنوان یه دانشجویfull-time MBA ادامه بدم . مثل اکثر دانشجو‌های fund ,MBAندارم اما مدارک مالی‌ای که به سفارت می‌خوام ارائه بدم قوی هست.

فامیل نزدیک در آمریکا ندارم،و قبلا سال ۲۰۰۸، ۷ ماه در Sweden زندگی‌ کردم.
    لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه امیر کبیر هستم و 4 سال سابقه کار part-time به عنوان Marketing Manager تو یه شرکت خصوصی تولید قطعات خودرو دارم.

می‌خواستم ببینم با توجه به تجربیاتتون کدوم سفارت ریسکش کمتر واسم؟ اصلا چقدر بنظرتون ممکنه ویزا بهم بدن؟
    سلام
    من پست شما رو خوندم اما ترجيح دادم چيزي نگم.
    دوست گرامي من هدفم نا اميد كردن كسي نيست و به كسي هم صراحتا سفارتي رو پيشنهاد نميدم گزينه هاي موجود رو با توجه به شرايطتتون ارائه ميكنم و شما ميتونيد خودتون با عقل سليم و ديد كاملي كه از شرايطتون داريد تصميم بگيريد.
    اينطور كه من متوجه شدم شما به جاي اپلاي براي يك مقطع تحصيلي براي يك دوره پيش آماده سازي اقدام كرديد و در حال حاضر Full-Time Student محسوب نميشيد. ميدونيد كه ويزاي دانشجويي مال دانشجوي فول تايمه و مطمئن نيستم شما با اين وضعيت ويزاتون چه نوعي محسوب ميشه چون عملا نوعي كانديشنال محسوب ميشيد. من با رشته ي شما زياد آشنا نيستم . آيا اين رويه كه شما در پيش گرفتيد از اپلاي كردن مستقيم براي MBA خيلي راحت تر بوده؟ منظورم اينه نوعي راه در رفتن از زير آزمون GMAT‌محسوب ميشه؟ و اگر نتونيد اون دوره رو با موفقيت تموم كنيد چي ميشه؟ ميخوام ببينم شما ويزاتون به چه وضعيتي در مياد.
    چقدر گپ تحصيلي و سن و سال داريد؟
    مدارك مالي كافي منظورتون دقيقا چقدره؟
    اين دوره براي شما نامه ي پذيرشي چيزي ارسال كردند؟ جايي هزينه هاتون رو محاسبه كردن كه بهتون اطلاع بدن؟
    من در عشق آباد شاهد ريجكت در جاي 2 خانم بودم كه دوره ي زبان اقدام كرده بودند. با اين وجود شما اين سوالات من رو پاسخ بديد تا ببينم اين دوره كه شما اقدام كرديد ممكنه از نظر آفيسر يك راه ورود به آمريكا براي ماندن محسوب ميشه يا خير؟
    ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام
    من پست شما رو خوندم اما ترجيح دادم چيزي نگم.
    دوست گرامي من هدفم نا اميد كردن كسي نيست و به كسي هم صراحتا سفارتي رو پيشنهاد نميدم گزينه هاي موجود رو با توجه به شرايطتتون ارائه ميكنم و شما ميتونيد خودتون با عقل سليم و ديد كاملي كه از شرايطتون داريد تصميم بگيريد.
    اينطور كه من متوجه شدم شما به جاي اپلاي براي يك مقطع تحصيلي براي يك دوره پيش آماده سازي اقدام كرديد و در حال حاضر Full-Time Student محسوب نميشيد. ميدونيد كه ويزاي دانشجويي مال دانشجوي فول تايمه و مطمئن نيستم شما با اين وضعيت ويزاتون چه نوعي محسوب ميشه چون عملا نوعي كانديشنال محسوب ميشيد. من با رشته ي شما زياد آشنا نيستم . آيا اين رويه كه شما در پيش گرفتيد از اپلاي كردن مستقيم براي MBA خيلي راحت تر بوده؟ منظورم اينه نوعي راه در رفتن از زير آزمون GMAT‌محسوب ميشه؟ و اگر نتونيد اون دوره رو با موفقيت تموم كنيد چي ميشه؟ ميخوام ببينم شما ويزاتون به چه وضعيتي در مياد.
    چقدر گپ تحصيلي و سن و سال داريد؟
    مدارك مالي كافي منظورتون دقيقا چقدره؟
    اين دوره براي شما نامه ي پذيرشي چيزي ارسال كردند؟ جايي هزينه هاتون رو محاسبه كردن كه بهتون اطلاع بدن؟
    من در عشق آباد شاهد ريجكت در جاي 2 خانم بودم كه دوره ي زبان اقدام كرده بودند. با اين وجود شما اين سوالات من رو پاسخ بديد تا ببينم اين دوره كه شما اقدام كرديد ممكنه از نظر آفيسر يك راه ورود به آمريكا براي ماندن محسوب ميشه يا خير؟
    ممنون
    ببينيد تو برگه I20 من Masters نوشته شده. فقط تو ضيح دادن که اگر طي ترم اول GMAT رو نمره مورد نظر دانشگاه نگيرمو پذيرشم کنسل ميشه. نه از اپلاي مستقيم MBA آسونتر نبود واقعا چون خيلي سخت بود راضي کردن Admission Office دانشگاه. و از وقتي برم اونجا يه ترم مهلت دارم GMAT رو بدم... گپ تحصيلي که يک ترم دارم و 23 سالمه. مدارک مالي BS همون چيزي که تو I20 زده ، دارم يعني 50000 تا به نام پدرم . 2 تا سند خونه يکي به اسم خودم و يکي به اسم پدرم هم هست . نامه پذيرش هم دارم. اين دوره زبان نيست ،مسترز کانديشناله همون طور که خودتون گفتين.... در کل من هم کار خوب اينجا داشتم هم شرايط خوب، دلم نميخواد اصلا به نظر Officer بياد که ميخوام بمونم. مرسي از کمکتون.

Global Moderator

Simon آواتار ها

ببينيد تو برگه I20 من Masters نوشته شده. فقط تو ضيح دادن که اگر طي ترم اول GMAT رو نمره مورد نظر دانشگاه نگيرمو پذيرشم کنسل ميشه. نه از اپلاي مستقيم MBA آسونتر نبود واقعا چون خيلي سخت بود راضي کردن Admission Office دانشگاه. و از وقتي برم اونجا يه ترم مهلت دارم GMAT رو بدم... گپ تحصيلي که يک ترم دارم و 23 سالمه. مدارک مالي BS همون چيزي که تو I20 زده ، دارم يعني 50000 تا به نام پدرم . 2 تا سند خونه يکي به اسم خودم و يکي به اسم پدرم هم هست . نامه پذيرش هم دارم. اين دوره زبان نيست ،مسترز کانديشناله همون طور که خودتون گفتين.... در کل من هم کار خوب اينجا داشتم هم شرايط خوب، دلم نميخواد اصلا به نظر Officer بياد که ميخوام بمونم. مرسي از کمکتون.
    سلام
    من عذر ميخوام كه ناچارم اين اطلاعات رو بپرسم ازتون. چون برخي از اينها واقعا ممكنه موثر باشه . پس شما ادميشن داريد. و I-20 هم داريد. خانم هستيد سربازي نداريد. گپ تحصيلي نداريد - كار هم نكرديد.
    خوب با اين وضعيت فاندي نداريد و ايروان رو بهتون توصيه نميكنم همينطور عشق آباد. ( دقت بفرماييد توصيه نميكنم ولي ممكنه شما دلتون بخواد از اون جاها اقدام كنيد كه با خودتونه.) با اين شرايطي كه داريد من اول نظرم روي آنكارا هست و بعد دبي. آنكارا با اينطور كيس هاي خاص و موردي برخورد بهتري داشته كمي ديرتر ممكنه كلير كنه و اصلا ممكنه در جا بگيريد چون حساسيتي تو رزومه اتون نيست جز همون كانديشنال بودن.
    دبي هم بد نيست ولي كمي اخيرا با موارد خاص برخورد منطقي نداشته. بازم هر طور خودتون صلاح ميدونيد اقدام كنيد. اگر BS ميگيريد مبلغ بيش از I-20 ، بيشتر از مثلا 1.5 برابر I-20 نباشه. سند ملك براي شما نياز نيست. همراهتون باشه ولي بعيد ميدونم آفيسر حتي با درخواست خودتون بهش نگاهي بندازه. فقط براي روز مصاحبه آماده باشيد كه بتونيد سوالات آفيسر رو خوب پاسخ بديد و نشون بديد كه زبانتون خوبه. راستي شما آيلتس يا تافل چند شديد؟
    ديگه غير از اينكه توجيه مناسبي براي شرايط كانديشنالتون داشته باشيد چيز خاصي در مورد شما به نظرم نميرسه. فاند هم نداريد پس سمت سفارت هايي كه فاند براشون مهمه نريد بهتره.
    تصميم نهايي با خودتون
    موفق باشيد

Junior Member

ممنونم واقعا . من TOEFL رو 101 شدم. کمکي ميکنه به نظرتون؟ از نظر شما چه دليل موجه اي ميشه آورد؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

ممنونم واقعا . من TOEFL رو 101 شدم. کمکي ميکنه به نظرتون؟ از نظر شما چه دليل موجه اي ميشه آورد؟
    اين نمره خوبه و نشون ميده شما بخاطر از زير آزمون در رفتن اينطور پذيرش نگرفتيد. توجيهي كه براي من اولش آورديد من رو متقاعد نكرد كه شما نتونستيد اماده بشيد چون فرصت نبوده الان كه نمره اتون رو ديدم نظرم عوض شد. آفيسر هم ميتونه با اطلاعات ناقص راي ناعادلانه صادر كنه. شما كپي نمرهاوتنو باهاتون باشه و توضيح بديد كه فرصت نشده بخونيد و ممكن بوده شانستون رو از دست بديد و خيلي مشتاقيد بيش از اين بين درس خوندنتون فرجه بيوفته. و البته بازم خودتون موارد ديگه رو هم ميتونيد با ظرافت اضافه كنيد ولي بهشون بفهمونيد كه مشكل زبان نبوده و قطعا با شتكاري كه داريد تمر اول رو به خوبي خواهيد گذروند و وضعيتتون تثبيت خواهد شد.
    همه چيز به هنر شما در روز مصاحبه بر خواهد گشت.
    موفق باشيد.
    شادزي

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)