نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 112 از 460 نخستنخست ... 1262102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122162212 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,111 تا 1,120 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mana1988 نمایش پست ها
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در رزومه؟
    · Computational Fluid Dynamic and Heat Transfer
    · Parallel Computing on Shared/Distributed Memory Machines using Open Mp/ MPI Implementation
    · Fluid Structure Interactions
    · Aerodynamics Including Design and Optimization
    · High Lift Aerodynamic Devices
    · Unsteady Aerodynamics of Oscillating Airfoils and Wings in Incompressible and Compressible Flows
    · Aerodynamics of Airfoils and Wings at Low and Ultra Low Reynolds Numbers
    · Flow Development and Control of Unsteady Fluid Flows
    · Flow over Bluff Bodies, and Study of Wake Pattern Behind them
    · Solution Algorithms for Incompressible and Compressible Flows
    · Simulation of Internal and external flows
    تحقیقات استاد من تا اونجایی که من از مقاله هاش و پیجش دیدم در زمینه مدل سازی و روش‌های عددی هست و موضوعات مختلفی رو در بر داشت، زمینه های تحقیقاتیشون گسترده است و فقط wind energyفکر می کنم حساسه:
    Scientific Computing
    Fluid Mechanics
    Wind Energy
    Thermal Sciences

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟
    · Unsteady Aerodynamics of Oscillating Airfoils and Wings in Incompressible and Compressible Flows
    · CVFEM Methods
    · Flow over Bluff Bodies, and Study of Wake Pattern Behind them
    · Solution Algorithms for Incompressible and Compressible Flows
    · Simulation of Internal and external flows

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ 4 ماه–تهران-بدون هیچ گونه قرارداد و بدون بیمه (طراحی)
    سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ 1 سال و بدون بیمه- بارگذاری UAV
    سلام موارد قرمز حساسه!

کلاً compressible رو بی خیال شو و از رزومه پاک کن.. چون کاربردش تو ماخ های بالا هست بیشتر و تو ماخ 0.3 تا 1 ارزش نداره اشاره کنی!

پارالل کامپیوتنیگ هم تو موارد حساس هست گرچه کسی رد نشده ولی حذفش کن!

کلاً سعی کن خیلی Aero Aero نکنی! بکنش Fluid Mechanics!

High lift devices هم خطریه چون هوافضاییه فقط!

Bluff Bodies ذاتا حساس نیست اما دو سه نفری که اشاره کردند رد شدند! عجیبه! شاید مورد دیگه ای بوده! سعی کن اشاره نکنی!

internal flow هم که اصلا! external رو هم حذف کن احتیاطاً !

در مورد wind energy اصلاً اشاره نکن! چون بیشتر میره تو کار های توربینی و خطری میشه!

سابقه کار ها رو هم نیار که میری گوانتانامو!

در مورد سفارت باید بگم شما کیست حساسه! هر جا بری گیر رو می خوری احتمالا! اما دیدم عشق آباد کمی گیرش کمتر بوده! و مزیتی که داره سوال اضافه نمیفرسته! فول فاند هم که هستی تو مصاحبه ریجکت نمی کنه! اگر نخواستی عشق آباد بری حتما برو آنکارا! حداقل منطقی ترن... پارسال هم کلاسیتون ش.س!! که با دکتر ب. کار می کرد و کارش از شما حساس تر بود به راحتی کلیر شد 2 ماهه! البته یه کلک هایی زد! مثلاً کارش توربوماشین بود و استاد همکاری کرد title تز رو از سایتش حذف کرد و خودش هم چیز دیگه ای داد به سفارت! خلاصه با احتیاط کامل برو!

ایروان هم بدک نبوده و آیرویی زیاد دیدم کلیر شده رفت! از طرف دیگه آیرویی گیر کرده و رد شده از دبی زیاد دیدم

موفق باشی!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط keivan68 نمایش پست ها
    سلام
    ممنون. برای کیسی تو مایه های من (مهندسی، نیمه حساس) چقدر احتمال درجا ویزا گرفتن و کلیر نخوردن هست؟ این احتمال بین سفارت ها کم و زیاد داره یا برا همه negligible هست؟

اگه برم ایروان و RP و CV م رو بهم برگردونن به این معناست که توی فرایند کلیرنس دیگه حساس بودن رشته م مشکلی برام ایجاد نخواهد کرد؟ دوباره نمیرن از طریق دانشگاه ته و توی استادم رو در بیارن عایا؟
    احتمال درجا گرفتن برق کمه! ولی دیدده شده! اما خب برای مکانیک هم دیده شده نمیشه جمع بست! ایروان جو گیرانه بیشتر عمل کرده! مثلاً من بهت میگم اگر تو بازه 4 جولای... (اواخر جون نه!!!) وقت بگیری احتمال درجا هست! کلاً آفیسر جو گیری داره! ولی ترکیه اصلاً اینطور نیست و احتمال درجا تقریباً صفره! برای رشتت حساب نکن اصلاً تنها جایی که ممکنه در جا بده همون ایروانه!

اگر بر گردونند یعنی که آفیسر تشخیص داده حساس نیستی و به احتمال زیاد خیلی سریع کلیر میشی... ممکنه برن ممکنه نرن! چون آفیسر یه چیزایی از CV و RP تو کامپیوتر تایپ می کنه که احتمالاً بررسی میشه!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط astro نمایش پست ها
    سلام دوستان

توی موضوعات گشتم تا ببینم جایی هست که در مورد کسی که میخواد ویزای H1B بگیره حرف زده باشن که کدوم سفارت مناسب تره, اما همگی در مورد گرفتن ویزای دانشجویی بود. فرقی میکنه شرایط سفارتها تو کشورهای ذکر شده که سبز هستن برای کسی که H1B میخواد؟
    ویزای H1B چون ویزای مهاجرتی حساب میشه ریجکت مصاحبه با بند مرتبط به tie یا همون 214b رو نداره برای همین از ریجکت مصاحبه خیالتون راحت! برای شما بیشتر بحث کلیرنس پیش میاد که من بعید بدون برای رشته اتون مشکل ساز باشه البته اگر شرایطتون رو بگید بهتر راهنمایی می کنم.. در ضمن فراموش نکنید که کلینرس H1B اگر طول بکشه طبیعیه! ولی دوستان با موارد حساس (کار در شرکت سپاهی و تحریمی و ناجور) هم از آنکارا بودن که اخیراً 53 روزه کلیر شدند! آنکارا خوبه کلاً برای H! وقت گرفتنش سخته! من تو این سایت 1 دون H1b میشناسم که رد شد که مقاله اش تقریباً کاربرد موشک های زیر سطحی داشت!

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi23 نمایش پست ها
    سلام

در حال حاضر از دانشگاه پیتزبرگ یه آفر خشک و خالی اومده. در مورد فاند و ریسورس اون هم از Graduate Program Administrator سوال کردم، گفتن تا 15 آوریل تصمیم‌گیری می‌شه و خبر می‌دن. از قبل از اپلای به تنها کسی که Supply Chain کار می‌کرد اینجا، یعنی دکتر نورمن، ایمیل زدم ولی تا الان که جواب نداده.
    البته منتظر جواب دانشگاه‌ بهتری (جورجیا تک) هم هستم که از دکتر دایکر جواب مثبتی داشتم و SOP رو هم ازم خواست تا براش میل کنم ببینه.

رزومه و شرایط من:
    1. دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل: دانشگاه فردوسی مشهد - تحقیق در عملیات - 3.12/4 (معدل 4 نیمسال آخر 3.73/4)
    2. دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل: دانشگاه تربیت مدرس تهران - مهندسی صنایع - 3.65/4
    3. مقطع و رشته‌ی مقصد: PhD - مهندسی صنایع
    4. نمره زبان (آیلتس و تافل): تافل 103 (R = S = W = 27 و L = 22)
    5. نمره GRE: مجموع 320 (Q: 168; V: 152; W: 3)
    6. تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس و مجله): 1 سابمیتی ISI و 7 تا در حال ترجمه و سابمیت برای ژورنال‌های الزویر
    7. سابقه کار: مشاور و سرپرست دپارتمان R&D شرکت خصوصی ---> 2009 - Present (یعنی همزمان با تحصیل بوده)

توضیحات بیشتر:
    1. مقالاتم خروجی پروژه‌های کارشناسی و ارشدم هستن و فارسی که یکی‌یکی دارم خلاصه و ترجمه می‌کنم برای سابمیت کردن. فعلا اولین مقاله‌م که در حوزه‌ی Business Model بوده رو برای ژورنال Expert Systems with Applications امروز فردا سابمیت می‌کنم.
    2. 7 تا مقاله‌ی دیگه‌م به ترتیب در فیلد‌های QFD، شبیه‌سازی، برنامه‌ریزی استراتژیک، مقاله‌ی مروری در مدیریت درآمد، ارائه‌ی مدل جدید در زنجیره‌ی تأمین دو سطحی، ارائه‌ی الگوریتم جدید برای حل مسئله‌ی N-Queens (دوره‌ی کارشناسیم) و آخریشم که هنوز تموم نشده Data Mining در حوزه‌ی Healthcare و یکی از بیمارستان‌های یزد هستش. اینا رو به صورت In press در CV که واسه دانشگاه‌ها فرستادم، آورده بودم و در SOPم توضیح داده بودم که گزارشاشون حجیم و فارسین و در حال ترجمه و سابمیت.
    3. ثبت‌نام در لاتاری 2015! :دی
    4. یه 7 - 8 تا پروژه‌ هم در دوره‌ی کارشناسی و ارشدم انجام دادم که در CV که برای دانشگاه‌ها فرستادم، ذکر کردم. موضوعات‌شون ایناس:

Accounting in Sadaf MDF Company
    Research Project: Preparation Financial Bills, Journal, and Ledger of Sadaf MDF Company
    Programming
    Research Project: Creating Fraction Numbers Class by C++ and Coding Matrices Numerical Computations Algorithms by MATLAB
    Time Series
    Research Project: Forecasting Amount of Sale in According to Raw Petroleum Data
    Strategic Planning in Toll Brothers Company
    Research Project: A Study in Strategic Planning of Toll Brothers Company
    Productivity in Bina Choob Company
    Research Project: Measuring Productivity of Top Management by Using I/O Analysis
    CRM in Agriculture Bank of Iran
    Research Project: Customer Relationship Management in Central Agriculture Bank of Iran
    Risk Analysis
    Research Project: Risk Analysis in Financial Projects and its Effect on Supply Chain
    Data Mining
    Research Project: Application of Data Mining Approach in Customer Relationship Management
    5. ریسرچ اینترست‌هایی که در CVم نوشتم ایناس:

Supply Chain and Logistics, Healthcare Systems, Quality Control and Engineering, Productivity, Business Models, Simulation, Customer Relationship Management, Finance, Operations Research, Strategic Planning, Data Mining, Facility Layout and Location, Revenue Management, Project Control and Planning

اما SOPم رو براساس ریسرچ اصلیم یعنی Supply Chain and Logistics به طور کامل پرورش دادم.
    6. نمی‌دونم این مهمه یا نه اما می‌گم دیگه! استاد راهنمای ارشد من استاد تمامه و از بچه‌های سال بالایی شنیدم که قبلا ا.س.ی.ر بوده! و البته الان رئیس یه دانشگاه دولتی شهرستان هم هست! منم تبعا به عنوان ریکامندر بایستی معرفیش می‌کردم و یه ریکام قوی ازش داشتم.
    7. پروژه‌های اصلی کارشناسی و ارشدم تئوری بوده.
    8. پاسپورت ندارم هنوز! تابستون هم فارغ‌التحصیل شدم و طبیعتا تا پذیرش نگیرم نمی‌تونم براش اقدام کنم!
    9. سربازی نرفتم. یعنی سربازی دارم اما چون تحصیلاتم پشت سر هم بوده معافیت تحصیلی داشتم.
    10. 24 ساله و مجرد هستم! (گفتم شاید لازم باشه بدونید!)
    11. مشهد هستم و طبیعتا عشق‌آباد نزدیکترین سفارت. (هزینه‌های هتل و سفر و ... برام مهمه)

از دوستان خوبم (به‌ویژه جناب هایزنبرگ عزیز) می‌خوام تا وقتی که وضعیتم مشخص شه و ببینیم امسال رفتنی هستیم یا نه، کیسم رو فعلا با فرض فول‌ فاند بودن بررسی کنید و به من سفارت بهینه! (:دی) رو برای ویزای مالتی پیشنهاد بدید تا اگه اکی شد از قبل برنامه‌ریزی کرده باشم و وقت رو هدر ندم.
    چون سفارت هم رزومه می‌خواد هر قسمتی که می‌دونید حساسیت‌زاس رو بگید تا حذف کنم.
    هر سفارتی که پیشنهاد دادید یه تخمینی از هزینه‌ش رو هم بگید.
    هر سوالی هم لازم بود بگید تا جواب بدم.

مرسی
    پیش‌پیش سال جدید رو بهتون تبریک می‌گم. امیدوارم براتون سال پرپولی باشه و البته در سلامتی کامل ;-)
    سلام

این مورد شما رو به راحتی کاندید ریجکت با بند 501 میکنه: Research Project: Forecasting Amount of Sale in According to Raw Petroleum Data

در مورد ریجکتی هایی که به خاطر اشاره به مسائل نفتی رد شدند اطلاعات بیشتر و بهتر رو می تونید اینجابخونید! حتما حذفش کنید! چون بودنش احتمال دردسر رو بیشتر خواهد کرد! ولی بودنش هیچ نفعی نخواهد داشت!

اون بانک کشاورزی رو هم حذف کنید! جدیدا روی هر ارتباطی با بانک ها حساسند!

یه نمونه:

Additional Information : Kindly provide us with the following information: Are you quitting or taking a leave of absence from your job in order to study? Do you plan to return to work at the Bank upon your completion of study. Please also provide additional details about your master's degree program, especially what your specific focus within IT management will be.
    گرچه خواهید گفت که بانک کار نکردید! ولی احتیاطاً حذفش کنید!

با فرض بدون فاند بودن با شرایط کاملاً فعلی!!! اول آنکارا و بعد دوبی! مالتی هم احتمالش هست!

با فرض فول فاند بودن می تونید عشق آباد برید از مالتی بودنش مطمئن نیستم! چون جدیداً گیرند! ایروان هم می تونید برید که احتمال مالتی بودنش بیشتره! آنکارا و دوبی هم میتونید برید!
    اگر فول فاند باشید 10 تا 20 درصد احتمال ریجکت از باکو هست ولی اگر بگیری 100% مالتی خواهد بود!

حتماً قبل از رفتن دوباره چک کنید و لینک پست قبلیتون رو بدید و شرایط جدید رو هم بهش اضافه کنید و من راهنمایی می کنم!چون سفارت ها گاهاً تغییر رویه میدند! مثلاً ایروان تا 3 4 هفته پیش به بدون فاند ها خوب ویزا میداد الان نمیده!

نقل قول نوشته اصلی توسط volantis71 نمایش پست ها
    من یه سوالی که برام ایجاد شده(بعد از خوندن کلیرنس های سفارت های مختلف) اینه که اگر کیسی کلیرنس بخوره، آیا مهمه که کدوم سفارت رفته؟(فرض کنیم تو سوالات آنکارا و ایرواین جوابی نداده که اوضاعش رو بد بکنه یا حساس بشن بهش)یعنی سفارتی که میره تو طول کلیرنس تاثیر داره؟اینکه باکو بره با ایرواین یا آنکارا؟
    نظر شخضی من اینه که تاثیری نداره چون موقع کلیرنس دیگه کار مربوط به سافرت نیست و احساس میکنم همه ی پرونده ها به یه جای خاص برمیگرده. اما از طرفی هم میبینم میانگین کلیرنس مواردی که فرضا رفتن تاشکند کمتر از آنکارا بوده(مثلا) .آیا این دلیلش اینه که افرادی که میرن تاشکند پرونده هاشون حساسیت کمتری مثلا نسبت به کسایی که میرن آنکارا داره؟یا واقعا سفارت تو این مدت زمان تاثیر گذاره؟
    ممنون میشم یکی در این تناقض به من کمک کنه.چون فکر میکنم تو انتخاب سفارت برای کسایی که بین چند تا سفارت مردد هستن کمک بکنه.
    اتفاقاً اشتباه می کنید!

خیلی جاها اشاره شده که آفیسر خیلی تو کلیرنس تاثیر داره!

مثلاً اکثر ریجکتی های تاپیک 212 رو اگر بخونید از دبی با آفیسر چشم بادومی بودند! همون موقع افرادی که با شرایط مشابه از آنکارا کلیرنس طولانی می خوردند آخرش قبول میشدند!

اصولاً چیزی که شواهد نشون میده و خود وزارت امور خارجه اشون میگه اینه که نظر میدن راجع به کیس و آفیسر تصمیم نهایی رو میگیره! چون آفیسر تنها کسیه که شناخت کامل از اون کشور رو داره! گرچه ممکنه شرایط فعلی سیاسی ایران و آمریکا به قدری پیچیده و حساس باشه که واشنگتن مستقیماً کسی رو رد کنه!

نمونه جوابی که آفیسر داده:

Officer: I did not say that it is impossible; I will submit the Security Advisory Opinion to see what kind of information I will receive from Washington. I will put those with other information to make a decision. But it is better that you ask your university or a lawyer to help you.

اینجا

در مورد تاشکند و بیروت! مواردی بوده که 45 روزه ریجکت شدند!!! من خیلی فکر و تحقیق کردم! موارد جالبی پیدا کردم! برای مثال ممکنه نظر واشنگتن منفی باشه ولی آفیسر موقع تصمیم گیری موارد جدید رو وارد تصمیم گیری کنه (بعد از 2 ماه که جواب جدید اومد) و دوباره پرونده رو ارجاع بده به واشنگتن! خیلی شده که کسی بعد از 60 روز آپدیت شده یا سوال جدید ازش پرسیدند و آپدیت کردند! مورد برعکسش هم که 100% موجوده! مواردی بوده که گفتن ویزا آمادست و بعد مدارک جدید خواستند و فرستادند طرف رد شده!

من رو رفرنس قرار ندید! ولی فکر می کنم سفارت هایی مثل بیروت و تاشکند که با ما کمتر آشنایی دارند این دردسر ها رو قبول نمی کنند و سریع تر رد می کنند! باز تاکید می کنم برداشت منه با کلی تحقیقات در این مورد!

در مورد این که تاشکند یا بیروت از طرف دیگه خیلی سریعتر هم کلیر می کنند ممکنه به خاطر خلوتی سفارت باشه... یا این که اصولاً کمتر شناخت دارن و موارد حساس رو کمتر ارجاع میدند! کامپوزیتی و توربو ماشینی کم کلیر نشد از بیروت سال های پیش... اونم 1 هفته 2 هفته ای! مثال دیگه ... دوست من که Fracture کار بود و کار های خیلی حساسی داشت از تاشکند درجا ویزا گرفت! از طرفی خانومش که سفر به کشور عربی داشت کلیرنس سه روزه خورد!

درسته.
    من یک سوال دیگه هم داشتم.با توجه به اینکه من وقت قبلی داشتم و کنسل شده و هیچ ds فرمی هم از من سابمیت نشده(یه دونه پر کردم که فقط وقت بگیرم اما هم اطلاعات ناقض بود و هم اینکه سابمیت نکردم و اکسپایرد شد خود به خود)، الان سیستم وقت دهی مطلع هست که من قبلا در چه تاریخی وقت گرفتم؟( چون شماره ds رو که عوض میکنم.) یا اینکه فقط میدونه من یه وقتی داشتم و نرفتم؟
    این دونستن اینکه وقت داشتم نرفتم رو کل سفارت ها در جریانش هستن( با توجه به اینکه سیستم آنلاین بود اون موقع و من آنلاین اقدام کردم) یا فقط همون باکو میدونه؟
    به نظر شما به هر دلیلی اگه ازم پرسیدن چرا ویزای آذربایجان گرفتی اما نرفتی، چی میتونم بگم که کم حساس بشن؟
    یا اگه بیشتر از اون ازم پرسیدن چرا وقت گرفتی اما نرفتی؟
    برای سوال اول اینکه بگم یه سفری میخواستم برم با پدرم اما نشد مریض شدم مثلا! و برای سوال دوم بگم از رفتن منصرف شدم، کفایت میکنه یا بدتر حساس میکنه؟:دی یعنی حقیقت رو بگم اما هر حقیقتی رو نگم و صبر کننم اگه ازم پرسید بیشتر بگم...بعدتر مثلا اگع پرسید اسم دانشگاه چی بوده خیلی ریلکس بگم و اگه دیگه بپرسه چرا منصرف شدی واقعا چیزی ندارم بگم...و میترسم این سوال رو بپرسن..و نمیدونم چی بگم
    نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    اتفاقاً اشتباه می کنید!

خیلی جاها اشاره شده که آفیسر خیلی تو کلیرنس تاثیر داره!

مثلاً اکثر ریجکتی های تاپیک 212 رو اگر بخونید از دبی با آفیسر چشم بادومی بودند! همون موقع افرادی که با شرایط مشابه از آنکارا کلیرنس طولانی می خوردند آخرش قبول میشدند!

اصولاً چیزی که شواهد نشون میده و خود وزارت امور خارجه اشون میگه اینه که نظر میدن راجع به کیس و آفیسر تصمیم نهایی رو میگیره! چون آفیسر تنها کسیه که شناخت کامل از اون کشور رو داره! گرچه ممکنه شرایط فعلی سیاسی ایران و آمریکا به قدری پیچیده و حساس باشه که واشنگتن مستقیماً کسی رو رد کنه!

نمونه جوابی که آفیسر داده:

اینجا

در مورد تاشکند و بیروت! مواردی بوده که 45 روزه ریجکت شدند!!! من خیلی فکر و تحقیق کردم! موارد جالبی پیدا کردم! برای مثال ممکنه نظر واشنگتن منفی باشه ولی آفیسر موقع تصمیم گیری موارد جدید رو وارد تصمیم گیری کنه (بعد از 2 ماه که جواب جدید اومد) و دوباره پرونده رو ارجاع بده به واشنگتن! خیلی شده که کسی بعد از 60 روز آپدیت شده یا سوال جدید ازش پرسیدند و آپدیت کردند! مورد برعکسش هم که 100% موجوده! مواردی بوده که گفتن ویزا آمادست و بعد مدارک جدید خواستند و فرستادند طرف رد شده!

من رو رفرنس قرار ندید! ولی فکر می کنم سفارت هایی مثل بیروت و تاشکند که با ما کمتر آشنایی دارند این دردسر ها رو قبول نمی کنند و سریع تر رد می کنند! باز تاکید می کنم برداشت منه با کلی تحقیقات در این مورد!

در مورد این که تاشکند یا بیروت از طرف دیگه خیلی سریعتر هم کلیر می کنند ممکنه به خاطر خلوتی سفارت باشه... یا این که اصولاً کمتر شناخت دارن و موارد حساس رو کمتر ارجاع میدند! کامپوزیتی و توربو ماشینی کم کلیر نشد از بیروت سال های پیش... اونم 1 هفته 2 هفته ای! مثال دیگه ... دوست من که Fracture کار بود و کار های خیلی حساسی داشت از تاشکند درجا ویزا گرفت! از طرفی خانومش که سفر به کشور عربی داشت کلیرنس سه روزه خورد!

نقل قول نوشته اصلی توسط volantis71 نمایش پست ها
    درسته.
    من یک سوال دیگه هم داشتم.با توجه به اینکه من وقت قبلی داشتم و کنسل شده و هیچ ds فرمی هم از من سابمیت نشده(یه دونه پر کردم که فقط وقت بگیرم اما هم اطلاعات ناقض بود و هم اینکه سابمیت نکردم و اکسپایرد شد خود به خود)، الان سیستم وقت دهی مطلع هست که من قبلا در چه تاریخی وقت گرفتم؟( چون شماره ds رو که عوض میکنم.) یا اینکه فقط میدونه من یه وقتی داشتم و نرفتم؟
    این دونستن اینکه وقت داشتم نرفتم رو کل سفارت ها در جریانش هستن( با توجه به اینکه سیستم آنلاین بود اون موقع و من آنلاین اقدام کردم) یا فقط همون باکو میدونه؟
    به نظر شما به هر دلیلی اگه ازم پرسیدن چرا ویزای آذربایجان گرفتی اما نرفتی، چی میتونم بگم که کم حساس بشن؟
    یا اگه بیشتر از اون ازم پرسیدن چرا وقت گرفتی اما نرفتی؟
    برای سوال اول اینکه بگم یه سفری میخواستم برم با پدرم اما نشد مریض شدم مثلا! و برای سوال دوم بگم از رفتن منصرف شدم، کفایت میکنه یا بدتر حساس میکنه؟:دی یعنی حقیقت رو بگم اما هر حقیقتی رو نگم و صبر کننم اگه ازم پرسید بیشتر بگم...بعدتر مثلا اگع پرسید اسم دانشگاه چی بوده خیلی ریلکس بگم و اگه دیگه بپرسه چرا منصرف شدی واقعا چیزی ندارم بگم...و میترسم این سوال رو بپرسن..و نمیدونم چی بگم
    خیلی سوالاتتون خاص هست!

جواب دادن بهش خطرناکه و مسئولیت ایجاد می کنه!

حتی فرم DS اکسپایر شده که من و شما دیگه دسترسی بهش نداریم ممکنه توسط اونا دسترسی باشه بهش! اما کلاً دیده شده که طرف اشتباهاً با DS ای که برای مثلاً ایروان پر کرده رفته دوبی و گفتن دسترسی نداریم برو دوباره پر کن بیا! طبق معمول همیشه این هم سندش

با این وجود شما فرض رو بزار که همه میدونند اطلاعات شما رو! آمادگی ذهنی داشته باش که اگر پرسیدند جواب بدی. احتمال زیاد میدونن یه وقتی داشتی نرفتی! بگو حال پدرم (دور از جون) وخیم بود و heart attack (دوباره دور از جون) داشت و من حالم خیلی بد بود و تصمیم گرفتم تا بهبودیش نرم... یه اشکی هم ریختی بد نیست! شاید تاثیر داشته باشه! ولی مطمئناً این جواب کاملاً همه چیز رو حل می کنه! بعد هم بگو دانشگاهم مجبورم کرد دوباره اپلای کنم! یادمه داشنگاهی که شما گفتی می خواستی بری دیفر نداشت و حتما باید reapply میکردی! همین رو بگو... بگو دوباره مجبور شدم اون رو اپلای کنم و در کنارش از جای بهتر هم گرفتم! این ها رو تو ذهنت داشته باشی خوبه! تا نپرسیده نگو!

با شرایط فعلی من ترکمنستان و باکو رو پیشنهاد نمی کنم بری چون گیر میدن به این مسئله!

ترکیه ممکنه یه اشاره کوچیک بکنه! دبی ممکنه یه کنکاشی بکنه.. مورد دیدم! ایروان هم همین طور... کلاً هرچه آماده تر بهتر!! حتی راجع به نامزدتون هم با این که احتمالش نزدیک به صفر هست احتمال بدین سوال بشه!! کلاً منظورم اینه که برای بدترین شرایط آماده باشید ولی انتظار بهترین ها رو داشته باشید...

hope for sunshine, prepare for rain!

سلام موارد قرمز حساسه!

کلاً compressible رو بی خیال شو و از رزومه پاک کن.. چون کاربردش تو ماخ های بالا هست بیشتر و تو ماخ 0.3 تا 1 ارزش نداره اشاره کنی!

پارالل کامپیوتنیگ هم تو موارد حساس هست گرچه کسی رد نشده ولی حذفش کن!

کلاً سعی کن خیلی Aero Aero نکنی! بکنش Fluid Mechanics!

High lift devices هم خطریه چون هوافضاییه فقط!

Bluff Bodies ذاتا حساس نیست اما دو سه نفری که اشاره کردند رد شدند! عجیبه! شاید مورد دیگه ای بوده! سعی کن اشاره نکنی!

internal flow هم که اصلا! external رو هم حذف کن احتیاطاً !

در مورد wind energy اصلاً اشاره نکن! چون بیشتر میره تو کار های توربینی و خطری میشه!

سابقه کار ها رو هم نیار که میری گوانتانامو!

در مورد سفارت باید بگم شما کیست حساسه! هر جا بری گیر رو می خوری احتمالا! اما دیدم عشق آباد کمی گیرش کمتر بوده! و مزیتی که داره سوال اضافه نمیفرسته! فول فاند هم که هستی تو مصاحبه ریجکت نمی کنه! اگر نخواستی عشق آباد بری حتما برو آنکارا! حداقل منطقی ترن... پارسال هم کلاسیتون ش.س!! که با دکتر ب. کار می کرد و کارش از شما حساس تر بود به راحتی کلیر شد 2 ماهه! البته یه کلک هایی زد! مثلاً کارش توربوماشین بود و استاد همکاری کرد title تز رو از سایتش حذف کرد و خودش هم چیز دیگه ای داد به سفارت! خلاصه با احتیاط کامل برو!

ایروان هم بدک نبوده و آیرویی زیاد دیدم کلیر شده رفت! از طرف دیگه آیرویی گیر کرده و رد شده از دبی زیاد دیدم

موفق باشی!
    من دیدم heat transfer رو هم قرمز کردید. واقعا اسم آوردن از بحثی به این کلی که اکثر مکانیکیا 8 واحد ازش پاس میکنن خطرناکه؟ آخه من توی اون لیست صفحه های اول تاپیک رشته های حساس ندیدم بگید کسی بخاطر این ریجکت شده. بعد heat exchanger چی؟ اونم حساسه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Cuttlas نمایش پست ها
    من دیدم heat transfer رو هم قرمز کردید. واقعا اسم آوردن از بحثی به این کلی که اکثر مکانیکیا 8 واحد ازش پاس میکنن خطرناکه؟ آخه من توی اون لیست صفحه های اول تاپیک رشته های حساس ندیدم بگید کسی بخاطر این ریجکت شده. بعد heat exchanger چی؟ اونم حساسه؟
    من سه چهارنفر دیدم که کارشون HT بوده و ریجکت شده! حالا این دوستمون یه خروار اینترست داره! اون یه دونه رو احتیاط کنه و حذف کنه ضرر نداره!!

اینا همه برای احتیاطه!

من سه چهارنفر دیدم که کارشون HT بوده و ریجکت شده! حالا این دوستمون یه خروار اینترست داره! اون یه دونه رو احتیاط کنه و حذف کنه ضرر نداره!!

اینا همه برای احتیاطه!
    خوب حالا به نظرت در مورد heat exchanger هم احتیاط لازمه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)