نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 120 از 460 نخستنخست ... 2070110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130170220 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,191 تا 1,200 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

Member
    رشته و دانشگاه
    sharif- electrical eng

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

سلام به همه ی دوستان
    من از دو تا دانشگاه پذیرش دارم که توی هر دو استادها قول دادن که تو همین دو سه هفته تکلیف فاند رو روشن کنند. واشنگتن استیت و دالاس.
    الان نگرانی من اینه که چون هنوز نامه فاند رو نگرفتم درخواست I-20 ندادم و به همین خاطر هم واسه وقت سفارت اقدام نکردم. سوالم اینه که امکان داره دیر بشه؟
    رشته من: برق قدرت ، گرایش پاور الکترونیک (دالاس روی خودروهای برقی قراره کار کنم و واشنگتن روی کاربرد پاور الکترونیک در پاور سیستم)

رشته و مقاطع قبلی: ارشد ماشینهای الکتریکی شریف 2011 - کارشناسی برق قدرت امیرکبیر 2009

زمینه کاری در لیسانس: شبیه سازی رله دیفرانسیل دیجیتال

زمینه کاری در فوق لیسانس: تخمین عمر ترانسفورمر تحت شرایط هارمونیکی
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در رزومه: مبدلهای الکترونیک قدرت، کیفیت توان، Brushless doubly fed machines

سال فارغ التحصیلی: 2011

زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ احتمالا هر دو.

مشخصات بورسیه تحصیلی Full fund_RA

آیا فاند دارید؟بله
    نوع فاند؟ Full TA

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟

آیا استاد شما مشخص شده است؟ بله

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ دانشگاه مقصد

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:1

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:4

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟ ماشینهای الکتریکی، الکترونیک قدرت و ترانسفورمرها

آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهیدخیر
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟خیر
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید : توی sop که نوشته بودم به جا اشاره کردم که توی تز ارشدم FEM هم کار کردم برای شبیه سازی. مقاله ندارم.

آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر.

آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
    آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. از نظر خودم که نه. تا اساتید چی بگن!

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟ هر دو

اطلاعات در مورد Research Plan . روی خودروهای برقی قراره کار کنم ولی هنوز استاد چیزی نگفته بهم.

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. نه

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟ هنوز وقت سفارت نگرفتم. دوستان! شما فکر میکنید کدوم بهتره؟

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ خیر

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ 1 سال زیر نظر یکی از اساتید شریف تو شرکتش روی ترانسفورمرهای برق منطقه ای تهران کار میکردیم.

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟ خیر

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟ خیر

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟ خیر. کارم بیشتر روی ترانسفورمرها و الکترونیک قدرت بوده

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ خیر

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟
    هر دو، در دوره ارشد TA و بعد از فارغ التحصیلی بعنوان RA در یک شرکت وابسته به شریف

سربازی من در نیروی انتظامی بود و یکسال خدمت کردم و 9 ماه کسری پروژه گرفتم. به نظرتون این 9 ماه کسری پروژه جایی مشخص میشه؟

راستی یه نکته ای هم که هست اینه که احتمالا تو این دو ماه ازدواج کنم و با خانمم بریم سفارت. باید وقت سفارت رو با هم بگیریم و بریم؟ میتونم من الان برم و خانمم بعدا بره سفارت؟ و این که اگه من تنها برم الان از من سند ازدواج میخوان؟
    پیشاپیش از وقتی که میزارید و راهنماییهاتون واقعا سپاسگذارم. خدا خیرتون بده!

Switching to plan B

Member Suny99 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    به ترتیب: دوبی... آنکارا... عشق آباد ...

باکو احتمال ریجکت هست... ایروان هم یکم تکلیفش مشخص نیست اخیراً کارای عجیب غریب زیاد کرده!
    ممنون از پاسخ. آیا میزان فاندم تأثیر داره؟ من فاندای بچه های فنی رو میبینم خیلی بالاست. فاند من اینه: Tuition waive+Health insurance+ 12500 stipend
    البته شهرم ارزونه و دانشگاه ازم یه Bank Statement به میزان 306 دلار خواست. توی I20 هم این 306 دلار ذکر شده.
    کلا به جز میزان فاند آیا منم باید انتظار ریجکت شدن رو داشته باشم؟!

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Suny99 نمایش پست ها
    ممنون از پاسخ. آیا میزان فاندم تأثیر داره؟ من فاندای بچه های فنی رو میبینم خیلی بالاست. فاند من اینه: Tuition waive+Health insurance+ 12500 stipend
    البته شهرم ارزونه و دانشگاه ازم یه Bank Statement به میزان 306 دلار خواست. توی I20 هم این 306 دلار ذکر شده.
    کلا به جز میزان فاند آیا منم باید انتظار ریجکت شدن رو داشته باشم؟!
    میزان فاند اصلاً مهم نیست!!! مهم اینه که چیزی که تو بند total بند 8 ... I-20 خورده از total بند 7 بیشتر باشه! اینطوری میشید full fund!

306 دلار اصلاً مهم نیست! اما با این اوصاف عشق آباد و ایروان نرید و کوچک ترین ریسکی نکنید! چون جدیداً گیرهایی دادند!

اگر آنکارا و دوبی برید احتمال ریجکت در مصاحبه نزدیک به صفره... بین دوبی و آنکارا من آنکارا رو کم دردسر تر میبینم!

شما در حد 2 تا 5 هزار تا BS ببرید و به نام پدر مادر باشه!

گودلاک!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط alisaket نمایش پست ها
    سلام به همه ی دوستان
    من از دو تا دانشگاه پذیرش دارم که توی هر دو استادها قول دادن که تو همین دو سه هفته تکلیف فاند رو روشن کنند. واشنگتن استیت و دالاس.
    الان نگرانی من اینه که چون هنوز نامه فاند رو نگرفتم درخواست I-20 ندادم و به همین خاطر هم واسه وقت سفارت اقدام نکردم. سوالم اینه که امکان داره دیر بشه؟
    مشخصات بورسیه تحصیلی Full fund_RA
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:1
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:4
    سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ 1 سال زیر نظر یکی از اساتید شریف تو شرکتش روی ترانسفورمرهای برق منطقه ای تهران کار میکردیم.
    بعد از فارغ التحصیلی بعنوان RA در یک شرکت وابسته به شریف
    سربازی من در نیروی انتظامی بود و یکسال خدمت کردم و 9 ماه کسری پروژه گرفتم. به نظرتون این 9 ماه کسری پروژه جایی مشخص میشه؟
    راستی یه نکته ای هم که هست اینه که احتمالا تو این دو ماه ازدواج کنم و با خانمم بریم سفارت. باید وقت سفارت رو با هم بگیریم و بریم؟ میتونم من الان برم و خانمم بعدا بره سفارت؟ و این که اگه من تنها
    سلام دیر نشده! تا اواخر آپریل دیر حساب نمیشه! حتی می و جون هم دیر نیست! بلکه شلوغه... و ممکنه انتخاب سفارت مشکل شه! شما منتظر رسیدن I-20 با پست نشید! شما میتونید خیلی راحت از دفتر صدور I-20 کد SEVIS خودتون و همسرتون برو بگیرید و اقدام کنید! درضمن میتونید شما اول برید بعد خانمتون رو ببرید! فقط بهتر سفارت بار اول نفهمه ازدواج کردید یا دارید می کنید چون ممکنه حساس شن و در ضمن تنها رفتن و اعلام ازدواج هم باعث میشه که بپرسه همسرتون کجاست!؟

کاراتون حساس به نظر نمیرسه!

با این اوصاف من شدیداً نگران سابقه کارتون هستم... یکی از دوستان به نام refigh60 شرایط مشابه داشت و ردش کردند... چون شرکت مال یکی از اساتید شریف بود و شدیداً رو دانشگاه شریف از وقتی که تحریم شده حساسند...البته موارد دیگه ای هم داشت که احتمال این که به خاطر اون ها رد شده باشه خیلی بیشتره! ولی شما باید احتیاط کنید...!

برای همین چیز دیگه ای جایگزین کنید براش.... اصلاً از هیچ همکاری بعد از فارغ التحصیلی با شریف حرف نزنید!

در مورد سربازی.. من یه نفر رو میشناسم نیرو انتظامی بود و رد شد... الان دارم فکر می کنم شاید کسری داشته که رد شده! اما فقط یکی بود. برای این که به مشکل نخورید ایروان نرید که رو سربازی خفن گیرند!

بین آنکارا... دبی و عشق آباد... به ترتیب یکی رو برید! قبل از انتخاب آنکارا حتما لینک آنکارا تو امضای من رو ببینید و مطمئن باشید سوال 16 آنکارا رو که اونجا توضیح دادم میتونید جور کنید... طوری که خطرناک نباشه! من کلیرنس شما به شرط این که اون مورد کار رو حذف کنید بین 50 تا 80 روز میبینم از آنکارا! مدیونی اگر بعدش نیایی اینجا شهادت ندی :دی

موفق باشید!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Member
    رشته و دانشگاه
    sharif- electrical eng

هایزنربگ جان مطمئن باش میام شهادت میدم که همه بهت ایمان بیارن! البته شما اثبات شده ای!
    یه سوال دیگه داشتم اینه که برای این که مالتیپل بگیرم می ارزه جایی غیر از آنکارا برم؟ راستش میگن آنکارا معمولا سینگل میده.
    Switching to plan B

Junior Member

سلام ، من مستر صنایع Ohio University پذیرش با فاند گرفتم ( دو سال Tuition waiver و سال اول 10,000 تا سال دوم مشخص نیست که بچه ها میگن چون شهر ارزونیه با همین فاند هم به تنهایی زندگی می کنن ) الان من فاندم از چه نوعش محسوب میشه؟ ( full ya partial ) ، من کجا سفارت اقدام کنم بهتره ؟ دو تا مقاله ی غیرحساس دارم
    ..Let's fly somewhere else

نقل قول نوشته اصلی توسط alisaket نمایش پست ها
    هایزنربگ جان مطمئن باش میام شهادت میدم که همه بهت ایمان بیارن! البته شما اثبات شده ای!
    یه سوال دیگه داشتم اینه که برای این که مالتیپل بگیرم می ارزه جایی غیر از آنکارا برم؟ راستش میگن آنکارا معمولا سینگل میده.
    فقط باکو میده 100% از طرفی... 10 تا 20 % ریسک ریجکت مصاحبه هست! در ضمن کارنامه ترجمه شده رو میگیره و پس نمیده! اون کارنامت که گفتی به دردت نمی خوره!
    اگر خواستی شانس رو بیشتر کنی.. اگر فول فاندی برو ایروان..اگر پارشیال هستی نرو!
    بعد از ایروان دبی میده!
    ولی کلاً حساب نکن رو مالتی...برو آنکارا خیال خودت و همه رو راحت کن!
    عشق آباد هم نمیده جدیداً!

نقل قول نوشته اصلی توسط mandana67 نمایش پست ها
    سلام ، من مستر صنایع Ohio University پذیرش با فاند گرفتم ( دو سال Tuition waiver و سال اول 10,000 تا سال دوم مشخص نیست که بچه ها میگن چون شهر ارزونیه با همین فاند هم به تنهایی زندگی می کنن ) الان من فاندم از چه نوعش محسوب میشه؟ ( full ya partial ) ، من کجا سفارت اقدام کنم بهتره ؟ دو تا مقاله ی غیرحساس دارم
    تاپیک جامع مسائل مالی DS-2019 & I-20 و Bank Statement مناسب برای دانشگاه و سفارت!

بعد هم این ها رو با حوصله جواب بده تا راهنمایی کنم!!! فقط دقت کن که فاندت رو درست حساب کنی:

این سوالات رو جواب بدید با دقت و حوصله و به اندازه کافی و من جواب میدم:

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده:
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟
    رشته و مقاطع قبلی:
    نام دانشگاه‌های پیشین:
    زمینه کاری در لیسانس:
    زمینه کاری در فوق لیسانس:
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟
    سال فارغ التحصیلی:

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟

زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟
    نوع فاند؟ ) (TA, RA, Scholarship, Full or Partial

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟

اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟

فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟

آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:

آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. نمیدونم، از کجا باید بفهمم؟

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟

آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید.

آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید

آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید.

در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید.

اطلاعات در مورد Research Plan

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟
    بر اساس این تاپیک محاسبه کن... توضی

سلام به همه دوستان، سال نو مبارک
    من پسر هستم و پذیرشم از یه دانشگاه خصوصی در شیکاگو برای مقطع ارشد تو رشته data science (از زیرشاخه های همون computer science) هستش. - بدون فاند هستم، بنک استیتمنت به اسم خودم هستش (حساب خودم). بخاطر سابقه کارم هم فکر نکنم درست باشه به سفارتهایی که فرم 10 12 تا سوال باید براشون پرکنم (مثل ارمنستان یا آنکارا) برم.

احتمالا شانس زیادی ندارم با این شرایط. لطف کنین راهنمایی کنین برای سال 2014 کدوم سفارت برم. ممنون.

Junior Member

سلام دوستان
    سال نو همگی مبارک!

من و همسرم هر دو در آمریکا در یک دانشگاه خوب در رشته‌های علوم انسانی در مقطع دکترا تحصیل می‌کنیم و فاند هم داریم. ۳ سال پیش از دوبی ویزای مالتیپل گرفتیم و تقریبا ۳ هفته‌ای کلیر شدیم. امسال تابستون قصد داریم به ایران سفر کنیم. چون در صورت امکان می‌خوایم سفرمون کوتاه‌تر از یک ماه باشه، می‌خوایم سفارتی بریم که شانس زود کلیر شدنش بالاتر باشه (حتی اگر کمی گرون‌تر در بیاد). به نظرتون کدوم سفارت گزینه بهتری هست؟ خودمون بین تورنتو و دوبی و ایروان مردد هستیم.

با تشکر ویژه از هایزنبرگ!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)