مرسی آقای هایزنبرگ، لدف می کنین واقعن
شرمنده دقت نکردم، بفرمایین:
رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده: فیزیک اتمی مولکولی (سرد سازی لیزری، طیف نگاری، ساعت های اتمی، اندازه گیری های دقیق)
در چه گرایشی پذیرش دارید؟ PhD of Physics
رشته و مقاطع قبلی: فیزیک اتمی مولکولی (ارشد) فیزیک (لیسانس)
نام دانشگاههای پیشین: یزد (فوق) فردوسی مشهد (لیسانس)
زمینه کاری در لیسانس: جنرال بوده! از همه ی گرایش ها داشتم
زمینه کاری در فوق لیسانس: فیبرهای نوری، کار تئوری بوده، شبیه سازی محاسباتی
علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ کار تجربی آزمایشگاهی، (سرد سازی لیزری، طیف نگاری، ساعت های اتمی، اندازه گیری های دقیق)
سال فارغ التحصیلی: 1391 دی ماه (ژانویه 2012)
زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟ تئوریتیکال
زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ من نوشته بودم اکسپریمنتال می خوام! فک کنم همین باشه!
مشخصات بورسیه تحصیلی
آیا فاند دارید؟ بله
نوع فاند؟ TA، گفته شهریه waive می شه (فقد باید 3400 در سال به صورت out-of-pocket بپردازم!)
در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟ 16800 در سال اول (ماهی 1400 تا)، تا سال سوم به ماهی 1800 تا می رسه بسته به امتحانات و نمرات و اینا! + شهریه waive شده و بیمه
آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ نه! هیشکدم! فقد استادی با من مکاتبه داره که مسئول graduate admission committee هستش
اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟ این بنده ی خدا فک کنم مکزیکی باشه! (سئوال قبلی!)
منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟ از کجا می شه فهمید؟ بنظر از دانشگاس! University of Oklahoma, Norman
فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟------------
آیا تحقیقات استاد شما حساس میباشد؟ فک نکنم! توی صفحه اش نوشته کاراش تئوری کوانتوم و ایناس!
تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: 0
تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: 0
تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی: 0
تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی: 2
آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط میشود؟ نه! البته کنفرانسی که شرکت می کردم تو دانشگاه مالک اشتر بود، ولی کار من فیبر نوری بود!
زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط میباشد؟ فیبر نوری
آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید. نه!
آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید. نه!
آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید. نه! (چی هس اصلن؟)
آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید نه!
آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید. نه!
در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط میشود خلاصه توضیح دهید. ندارم!
آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. نداشتم!
اطلاعات در مورد Research Plan
آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟ هنوز که نرفتم! البته استادی که مکاتبه می کنه، گفته همراه i-20 یک نوشته ای می فرسته برای ارائه به سفارت! نمی دونم هنوز چی نوشته یا چی هست اصلن!
سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ نه!
سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ دو سال تقریبا، یک شرکت تعمیر قطعات نیروگاهی! (این کار همکاری بوده تا استخدام چون نه بیمه داشتم نه حقوق مشخص، کار من بیشتر مشاوره تو زمینه ی اصول کاری قطعات بود!)
آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هستهای یا انرژی داشته اید؟ نه! (بالایی اگه بشه ربطش داد)
آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟ نه!
آیا سابقه کار مهندسی در زمینههایی که تا حدودی حساس هستند داشتهاید؟ نه!
سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟ نه!
سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟ توی آموزشگاه خصوصی، نرم افزار تدریس کردم، توی آموزشگاه زبان کار می کنم، کلاسای خصوصی فیزیک هم که دیگه گفتن نداره!
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)