نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 123 از 460 نخستنخست ... 2373113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133173223 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,221 تا 1,230 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Physics

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

مرسی آقای هایزنبرگ، لدف می کنین واقعن
    شرمنده دقت نکردم، بفرمایین:

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده: فیزیک اتمی مولکولی (سرد سازی لیزری، طیف نگاری، ساعت های اتمی، اندازه گیری های دقیق)
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟ PhD of Physics
    رشته و مقاطع قبلی: فیزیک اتمی مولکولی (ارشد) فیزیک (لیسانس)
    نام دانشگاه‌های پیشین: یزد (فوق) فردوسی مشهد (لیسانس)
    زمینه کاری در لیسانس: جنرال بوده! از همه ی گرایش ها داشتم
    زمینه کاری در فوق لیسانس: فیبرهای نوری، کار تئوری بوده، شبیه سازی محاسباتی
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ کار تجربی آزمایشگاهی،
    (سرد سازی لیزری، طیف نگاری، ساعت های اتمی، اندازه گیری های دقیق)
    سال فارغ التحصیلی: 1391 دی ماه (ژانویه 2012)

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟ تئوریتیکال
    زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ من نوشته بودم اکسپریمنتال می خوام! فک کنم همین باشه!

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟ بله
    نوع فاند؟ TA، گفته شهریه waive می شه (فقد باید 3400 در سال به صورت out-of-pocket بپردازم!)
    در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟ 16800 در سال اول (ماهی 1400 تا)، تا سال سوم به ماهی 1800 تا می رسه بسته به امتحانات و نمرات و اینا! + شهریه waive شده و بیمه
    آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ نه! هیشکدم! فقد استادی با من مکاتبه داره که مسئول graduate admission committee هستش
    اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟ این بنده ی خدا فک کنم مکزیکی باشه! (سئوال قبلی!)
    منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟ از کجا می شه فهمید؟ بنظر از دانشگاس! University of Oklahoma, Norman
    فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟------------
    آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟ فک نکنم! توی صفحه اش نوشته کاراش تئوری کوانتوم و ایناس!
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: 0
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: 0
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی: 0
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی: 2
    آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ نه! البته کنفرانسی که شرکت می کردم تو دانشگاه مالک اشتر بود، ولی کار من فیبر نوری بود!
    زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟ فیبر نوری
    آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید. نه!
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید. نه!
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید. نه! (چی هس اصلن؟)

آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید نه!
    آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید. نه!
    در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید. ندارم!
    آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. نداشتم!

اطلاعات در مورد Research Plan

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟ هنوز که نرفتم! البته استادی که مکاتبه می کنه، گفته همراه i-20 یک نوشته ای می فرسته برای ارائه به سفارت! نمی دونم هنوز چی نوشته یا چی هست اصلن!
    سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ نه!
    سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ دو سال تقریبا، یک شرکت تعمیر قطعات نیروگاهی! (این کار همکاری بوده تا استخدام چون نه بیمه داشتم نه حقوق مشخص، کار من بیشتر مشاوره تو زمینه ی اصول کاری قطعات بود!)
    آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟ نه! (بالایی اگه بشه ربطش داد)
    آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟ نه!
    آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟ نه!
    سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟ نه!
    سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟ توی آموزشگاه خصوصی، نرم افزار تدریس کردم، توی آموزشگاه زبان کار می کنم، کلاسای خصوصی فیزیک هم که دیگه گفتن نداره!

ممنون
    مشکلی نیست که آسان نشود
    مرد باید که هراســـــــان نشود

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Physics

نقل قول نوشته اصلی توسط mjdowran نمایش پست ها
    مرسی آقای هایزنبرگ، لدف می کنین واقعن
    شرمنده دقت نکردم، بفرمایین:

رشته و مقطع تحصیلی بعدی......
    ممنون
    اضافه کنم که سربازی معاف سه برادری شدم!
    مشکلی نیست که آسان نشود

Junior Member

حناب هایزنبرگ عزیز ،
    در مورد ویزا ، به نظرتون اینکه وکیل بگیرم چه قدر شانس من رو بالا می بره ، چند تا از آشنایان می تونن برام وکیل خوب پیدا کنن ، قبلا یکیشون بهم گفته بود اینکارو برام انجام می ده و کیل آمریکای خوب سراغ داره.
    به نظرتون وکیل تاثیری داره؟آیا شما خودتون وکیل خوب در این زمینه سراغ دارین؟
    ممنون

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده: فیزیک اتمی مولکولی (سرد سازی لیزری، طیف نگاری، ساعت های اتمی، اندازه گیری های دقیق)
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ کار تجربی آزمایشگاهی،
    (
    سرد سازی لیزری، طیف نگاری، ساعت های اتمی، اندازه گیری های دقیق)
    نوع فاند؟ TA، گفته شهریه waive می شه (فقد باید 3400 در سال به صورت out-of-pocket بپردازم!)
    سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ دو سال تقریبا، یک شرکت تعمیر قطعات نیروگاهی! (این کار همکاری بوده تا استخدام چون نه بیمه داشتم نه حقوق مشخص، کار من بیشتر مشاوره تو زمینه ی اصول کاری قطعات بود!)

ممنون
    اضافه کنم که سربازی معاف سه برادری شدم!
    همه چیز خوب به نظر میرسه... اون سردسازی رو حذف کن به خاطر لیزرش! هر چی می تونی زمینه کاریات رو صلح آمیز و ساده نشون بده!

فاندت بالاخره داره Partial حساب میشه!

در مورد سابقه کاری بزن بپکون از تو رزومت... سوراخ کن جاشو اصلاً این رو بنویسی 501 میخوری ردت می کنند! هیچ اشاره ای نکن1

در مورد سفارت... به ترتیب دبی و آنکارا... در اولین فرصت وقت بگیر برو!

گودلاک
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط CyrusII نمایش پست ها
    حناب هایزنبرگ عزیز ،
    در مورد ویزا ، به نظرتون اینکه وکیل بگیرم چه قدر شانس من رو بالا می بره ، چند تا از آشنایان می تونن برام وکیل خوب پیدا کنن ، قبلا یکیشون بهم گفته بود اینکارو برام انجام می ده و کیل آمریکای خوب سراغ داره.
    به نظرتون وکیل تاثیری داره؟آیا شما خودتون وکیل خوب در این زمینه سراغ دارین؟
    ممنون
    وکیل چیه دوست من!؟ بی خیال این حرفا.. بدتر رو کیست حساس میشن! وکیل هیچ کاری نمیتونه بکنه! مگه میخوای مهاجرت کنی؟ یا سرمایه گذاری کنی؟
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Physics

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    همه چیز خوب به نظر میرسه... اون سردسازی رو حذف کن به خاطر لیزرش! هر چی می تونی زمینه کاریات رو صلح آمیز و ساده نشون بده!

فاندت بالاخره داره Partial حساب میشه!

در مورد سابقه کاری بزن بپکون از تو رزومت... سوراخ کن جاشو اصلاً این رو بنویسی 501 میخوری ردت می کنند! هیچ اشاره ای نکن1

در مورد سفارت... به ترتیب دبی و آنکارا... در اولین فرصت وقت بگیر برو!

گودلاک
    مرسی آقا! کارت درسته! حتما! تنها نگرانیم اینه که رزومه ای که به دانشگاه دادن رو چک نکنن! یا دسترسی نداشته باشن!
    منتظر ارسال i20 هستم، گفتن با DHL می فرستن، هنوز خبری نشده، ولی سویس رو دارم،
    تا حالا تو فروم های آنکارا بودم، از حالا می رم تو پیج دوبی
    یک دنیا ممنون آقای هایزنبرگ
    مشکلی نیست که آسان نشود

Junior Member

سلام جناب هایزنبرگ

من فوق مکانیک میخونم برای دکتری فاند کامل گرفتم. ریسرچم شاید کمی حساس باشه نزدیک به ارتعاشات و کنترل! البته خیلی هم نزدیک نیست!
    کاراموزیهای لیسانسم هم در شرکت نفت بودم! فک کنم با توضیحاتی که دادی باید از تو رزومم بر دارمشون
    در مورد ایروان اگر سوال 12 رو بپرسن راستش فک می کنم به مشکل بخورم
    حالا به نظر شما کجا برم بهتره؟

خیلی ممنونم از کمکت

Junior Member

سلام به همگی

من از یه دانشگاه غیرانتفاعی لیسانس کامپیوتر دارم و برای Master از یه دانشگاه خصوصی بدون فاند پذیرش گرفتم. تجربه کاری خاصی نداشتم و فقط الان زبان درس میدم. ساپورتر مالیم پدرم هست. میخواستم بپرسم آیا واسه شرایط من دوبی مناسب هست؟ آیا دوبی به اینکه سند خونه یا چیز دیگه ای ببریم حساسه؟ در ضمن من داییم citizen آمریکا هستن و خالم Green Card دارن. کلا فامیل در آمریکا زیاد داریم. این به ضررم نیست؟

ممنونم از کمکتون

Junior Member

سلام دوست عزیز!
    سلام هایزنبرگ عزیز! پیشاپیش ممنون از وقتی که برای من گذاشتید. سال نو رو به شما و همه دوستان AA تبریک میگم. امیدوارم همگی سالی شاد و پر از موفقیت داشته باشید.

اطلاعات هایزنبرگ رو اشتباه خوندید!
    هایزنبرگ جان! من هنوز خیلی پیر نشدم!!! یادمه توی یکی از پستهاتون احتمال خطر رو برای هر دو حالت تغییر و یا عدم تغییر رزومه سفارت نسبت به رزومه فرستاده شده برای دانشگاه داده بودید اما ذکر کرده بودید که احتمال اینکه تغییر ندیم و ریجکت بشیم حدود 99.99% (دقیقش یادم نیست!) و اینکه تغییر بدیم و بفهمند حدود یک ده هزارمه ( اینم دقیقش یادم نیست!!!!). البته نتونستم در میان انبوه پستهای هایزنبرگ عزیزم، پست مورد نظر رو پیدا کنم ولی به نظر میرسه اطلاعات هایزنبرگ رو اشتباه نخوندم چون این فرمایشتون همون عرض بنده بود:

حتی اگر رزومتون تو اینترنت موجود هست من توصیه می کنم که حتماً سانسور کنی! تمام موارد قرمز رو حذف کن!
    چشم حتما.

تز لیسانست که جایی ایندکس نیست. حتما عوضش کن بکن تو رابطه با همون تز ارشد.... اینطوری نشون میدی که تو لیسانس و فوق دنبال یه موضوع بودی و در آینده هم میری سراغ همون!
    اینم بروی چشم! فقط باید استاد راهنمای مربوط به اون رو هم عوض کنم. مشکلی پیش نمیاد؟ چون توی سئوال 4 آنکارا هم باید عوض کنم و اون وقت آیا به اونها ایمیل میزنند و بررسی میکنند؟؟؟

اصلاً بحث توربین رو بنداز دور! نانو فلویدز حساس نیست مشکلی نداره... ولی سعی کن اصلاً به موارد موادی اشاره نکنی!
    توربین؟! مواد؟!! اصلا چی هستند اینا؟!!!!

پروژه های درسی رو کاملاً حذف کن که خیلی چیز خزیه تو CV!
    اطاعت!

سابقه کار رو حتما حتماً حذف کن!
    Done!

سوالاتتون که پرسیدید مشکلی نداره.. نه دکتری... نه خانمتون ... نه سربازی.. فقط خانمتون رو ببرید اونجا بعد براشون پوزیشن جور کنید!
    یه خورده سرعتی رد شدید! راجع به این ها سئوالای زیادی دارم که توی پستهای جداگانه میپرسم تا طولانی نشه.

من به شما آنکارا رو پیشنهاد می کنم چون 2 نفر اخیراً با زمینه کاری nano fluids از اونجا کلیر شدند! شما حتماً سعی کنید از دانشگاه یه نامه جور کنید که دسترسی به تکنولوژی حساس ندارید! تو امضای من یک لینک مرتبط با آنکارا هست... اون رو با دقت بخونید و مطمئن باشید چیز هایی که سفارت میخواد رو همراه دارید از جمله سوال 16 که بعد از مصاحبه میفرستند و شما باید براشون ایمیل کنید! سعی کنید دانشگاه رو مجاب کنید که رو همون قضیه میخواهید کار کنید!
    ممنون. پست های مربوطه رو مفصل خوندم. خیلی خوب بود. اینطور که من فهمیدم چون فاند TA + Fellowship هست و استادم نامشخص، باید از طریق Graduate Coordinator پیگیری کنم. بعدا نتیجه رو به دوستان هم اطلاع میدم.

در ضمن لینک اول امضای من رو هم کامل کامل کامل بخونید و هر چیزی خطرناک مرتبطی دیدید رو از رزومه و SOP حذف کنید!

باشه ولی نگرانم چون خیلی رزومه و SOP تغییر میکنه ...

راستی! هایزنبرگ جان! بعضی از کلمات رو یه جاهایی قرمز کردید اما جای دیگه نه! ممنون میشم اگه لطفا دوباره این کلماتی رو که (کاملتر از قبل) میارم برام چک کنید:
    CFD: FEM, FVM, FDM and Hybrid
    Nano/Micro Scales Methods: Molecular Dynamics, SPH and LBM
    Polymers and SoftMatter: Self-assembly, Polyelectrolytes, Brush, Polymer Coating, Fluid-Solid Interaction
    MEMS: Electroosmotic Flows, Electrophoresis, DNA Separation, Cell Handling/Analysis
    Biofluid Mechanics: Cardiovascular/Pulmonary Systems, Drug Delivery, Aerosols, Blood/RBC Flow

Transportation Phenomena: Heat and Mass Transfer, Combustion, Multiphase Flows

Turbulence: LES, RANS

واقعا ممنون از لطفتون

Junior Member

دوستان با این شرایط کدوم سفارت رو به من و خانومم پیشنهاد می کنید؟

اگر می خواهید مطمئن شید این رو پر کنید:

این سوالات رو جواب بدید با دقت و حوصله و به اندازه کافی و من جواب میدم:

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده:بزق مخابرات انتن دکتری
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟ بزق مخابرات
    رشته و مقاطع قبلی: بزق مخابرات ارشد
    نام دانشگاه‌های پیشین: تهران(ارشد) علم و صنعت
    زمینه کاری در لیسانس: بیو الکترونیک
    زمینه کاری در فوق لیسانس: انتن
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟
    سال فارغ التحصیلی:91
    زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟هردو
    زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟
    هردو

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟بله full
    نوع فاند؟ ) (TA, RA, Scholarship, Full or Partial

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟
    آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟دائم مشخص شده
    اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟اسپانیایی
    منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟دانشگاه
    فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟
    آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟تقریبا
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:1
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:3
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:0
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:0
    آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. نمیدونم، از کجا باید بفهمم؟
    زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟انتن
    آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید.
    خیر
    آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهیدخیر
    آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید.خیر
    در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.مقاله 3 اما حساس نیست زمینه کاری تئوری اپلای کرده است و در دانشگاه دیگری ادمیشن گرفته که ما نمی خواههیم ان را اکسپت کنیم و فقط ایشون به عنوان تابع من میخواند بیان
    آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. بله
    اطلاعات در مورد Research Plan

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟
    سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟خیر خصوصی
    سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟بله 3 سال تهران
    آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟ خیر
    آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟خیر
    آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟بله انتن
    سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟خیر
    سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟بله

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)