نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 126 از 460 نخستنخست ... 2676116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136176226 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,251 تا 1,260 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

Banned

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی:
    دکتری عمران-آب

زمینه تحقیقاتی آینده: تغییر اقلیم

رشته و مقاطع قبلی: عمران- آب

نام دانشگاه‌های پیشین: شریف

زمینه کاری در لیسانس: --

زمینه کاری در فوق لیسانس: بهینه سازی در آّب

علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ مهندسی آّب-تغییر اقلیم-منابع آّب

سال فارغ التحصیلی: 91

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ هر دو تئوری

آیا فاند دارید؟ بله RA

نوع فاند؟ ) (TA, RA, Scholarship, Full or Partial

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟

فاند سال اول شما به چه صورت است؟
    RA
    اگر فاند ندارید چه کسی هزینه شما رو میده؟! اگر به غیر از مادر پدر کسی هست نسبت رو مشخص کنید و بگید کجا زندگی می کنند!

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟
    بله -دائم
    اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟
    آمریکا
    منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟
    غیر نظامی
    نوع سازمان؟

فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟
    بی خطر
    آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟
    خیر

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:
    0
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:
    2
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:
    1
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:
    0
    آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید
    خیر
    زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟
    منابع آّب
    آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید.
    خیر

آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید.
    خیر

آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟
    خیر
    .آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید
    خیر
    آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید.
    خیر

در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید.
    تحقییقاتشان حساس نیست به طور کلی. اما با یک استاد مقاله دارم که یک پروزه نظامی چند سال پیش با مالک اشتر در ایران کار کرد و بعد از این، هنگامی که برای فرصت مطالعاتی می خواست بره آمریکا ریجکتش کردن و بهش ویزا ندادن.
    اما فیلد استاده آب و منابع آب است.

آیا امکان تهیه Research Plan دارید!؟
    بله

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟
    --
    سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟
    --
    آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟
    --
    آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟
    --
    آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟
    خیر
    سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟
    خیر

آیا در آمریکا فامیل دارید؟ چند نفر؟!نسبتشون با شما چیه!
    خیر

آیا به ایالتی میرید که فامیلتون اونجا هستند؟!
    خیر

از نظر فاصله... نزدیک ترین فامیل به شما در محل زندگی چقدر فاصله دارند؟!

دوستان راهنمایی کنید.
    ممنون
    ویرایش توسط austin : March 23rd, 2014 در ساعت 11:04 PM

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط austin نمایش پست ها
    رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی: دکتری عمران-آب

آیا فاند دارید؟ بله RA

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید.
    تحقییقاتشان حساس نیست به طور کلی. اما با یک استاد مقاله دارم که یک پروزه نظامی چند سال پیش با مالک اشتر در ایران کار کرد و بعد از این، هنگامی که برای فرصت مطالعاتی می خواست بره آمریکا ریجکتش کردن و بهش ویزا ندادن.

اگر فاندتون کامله .. من بهتون به ترتیب ایروان، دبی، آنکارا و عشق اباد رو پیشنهاد می کنم.... ایروان رو برای این پیشنهاد دادم که ممکنه یکم شانس مالتیپل داشته باشید!

اگر مالتیپل براتون مهم نیست دبی و آنکارا هم خوبن و برای شما تو یک سطح هستند!

اگر فاندتون کامل نیست به ترتیب برید آنکارا و دبی!

باکو 100% مالتیپل میده ولی 10 تا 20 درصد احتمال ریجکت مصاحبه هست!

موفق باشید!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نسخه آخر: برای انتخاب درست سفارت این سوالات رو با دقت و حوصله جواب بدید

رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی:

زمینه تحقیقاتی آینده:

رشته و مقاطع قبلی:

نام دانشگاه‌های پیشین:

زمینه کاری در لیسانس:

زمینه کاری در فوق لیسانس:

علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟

سال فارغ التحصیلی:

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟

آیا فاند دارید؟

نوع فاند؟ ) (TA, RA, Scholarship, Full or Partial

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟

فاند سال اول شما به چه صورت است؟

اگر فاند ندارید چه کسی هزینه شما رو میده؟! اگر به غیر از مادر پدر کسی هست نسبت رو مشخص کنید و بگید کجا زندگی می کنند!

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟

اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟

نوع سازمان؟

فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟

آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:

آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟

آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید.

آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید.

آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟

.آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید

آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید.

در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.

آیا امکان تهیه Research Plan دارید!؟

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟

آیا در آمریکا فامیل دارید؟ چند نفر؟!نسبتشون با شما چیه!

آیا به ایالتی میرید که فامیلتون اونجا هستند؟!

از نظر فاصله... نزدیک ترین فامیل به شما در محل زندگی چقدر فاصله دارند؟!

وضعیت نظام وظیفه تون چیه؟! اگر معافید نوع معافی رو مشخص کنید!

سال گرفتن کارت پایان خدمت ، معافیت یا کفالت!؟

کجا خدمت کردید؟!
    کارت قدیم دارید یا جدید!

کسری خدمت دارید!؟

آمورشی کجا بودید؟!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    اگر فاندتون کامله .. من بهتون به ترتیب ایروان، دبی، آنکارا و عشق اباد رو پیشنهاد می کنم.... ایروان رو برای این پیشنهاد دادم که ممکنه یکم شانس مالتیپل داشته باشید!

اگر مالتیپل براتون مهم نیست دبی و آنکارا هم خوبن و برای شما تو یک سطح هستند!

اگر فاندتون کامل نیست به ترتیب برید آنکارا و دبی!

باکو 100% مالتیپل میده ولی 10 تا 20 درصد احتمال ریجکت مصاحبه هست!

موفق باشید![/RIGHT]
    ممنونم هایزنبرگ عزیز
    فاندم کامله. مالتیپل بودن هم زیاد برام مهم نیست.
    باکو برای کیس من 1
    0 تا 20 درصد احتمال ریجکت مصاحبه هست
    یا کلن برای همه این طوره؟
    چرا؟
    مرسی

نقل قول نوشته اصلی توسط austin نمایش پست ها
    ممنونم هایزنبرگ عزیز
    فاندم کامله. مالتیپل بودن هم زیاد برام مهم نیست.
    باکو برای کیس من 1
    0 تا 20 درصد احتمال ریجکت مصاحبه هست
    یا کلن برای همه این طوره؟
    چرا؟
    مرسی
    کلاً سفارت گیریه! برای همه 0 تا 20 % احتمال ریجکت هست!!!

در ضمن کلاً سفارتیه که خیلی مقرراتیه و مو رو از ماست میکشه بیرون!

مثلاً خیلی دیده شده کارنامه ترجمه شده رو گرفته و نگه داشته!

دیده شده تو رشته های حساس (و احتمالا غیر حساس و نیمه حساس) درس به درس گیر دادند!

خیلی دیده شده گیر داده اصل کارنامه رو بیار! (مدرک)

خیلی دیده شده مقالات رو به زور گرفته!

دیده شده پدر مادر خواستن برن بچه رو که تو آمریکا داره درس می خونه رو ببینند و از پدر مادر Research Plan بچه رو خواستند! (مدرک)

آفیسر سیاهپوست نسبتا بیماری داره که دیده شده خیلی شدید گیر داده و بچه ها رو حول کرده ... مثلاً از اول اومده قبل از سلام گفته تو داری مخفی کاری می کنی و بهت خوب یاد دادن که سکوت کنی و چیزی نگی!!! قبل از سلام! عین جمله! و طرف هم گند زده از اول تا آخر مصاحبه هر چیزی که نباید میگفته رو گفته!

حالا ممکنه از شما یه چیز خفن تر بخوان!!! جرات داری بری؟ بسم اله!

Member keivan68 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    برق شریف / کنترل

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    سلام

کار خوبی می کنید! اینطوری همسرتون میتونند باکو برن ... اگر ویزاتون تا اون موقع آماده شده باشه و رفته باشید احتمال ریجکت مصاحبه صفر... و شانس مالتی به خاطر باکو 100% میشه!

در مورد I-20 و فاند باید بگم که دانشگاه اشتباه گفته شما باید حتماً ساپورت مالی همسر رو با خودتون ببرید سفارت! حتی اگر از نظر قانونی حق با شما باشه آفیسر ممکنه ندونه و بخواد... اونوقت چیکار می کنید؟!؟ مورد مشابه داشتیم که پارسال سفارت عشق آباد کسی رو با ویزای H1 با بند 214b رد کرد گفت بر نمیگردی! در صورتی که این بند شامل ویزای H1 نمیشه! بعد که به عشق آباد اطلاع دادند گفت نمی خواد دوباره اقدام کنی فرستادیمت clearance! آفیسر ها شاهکار خلقتن خلاصه! شما ریسک نکن!

در مورد I-20 جدا... ایده بدی نیست! به شرطی که فول فاند بزننت! شما به هر حال تو سفارت باید بگی همسرت باردار هستند و دکتر اجازه سفر نداده و مدارک هم ببری! یه سند ازدواج و گواهی دکتر ببری خوبه... میتونی یه خالی ببندی بگی واسه پیک آپ که میام خانمم میاد برای ویزا! از این حرف ها!

در مورد سفارت هنوز پیشنهاداتم همون قبلی هاست! فقط یه مسئله ای!

معمولاً بچه زیر یه تعداد ماهی... مثل 2 یا 3... رو سوار هواپیما نمی کنند! سراغ دارم کسی رو که الان حدود 30 سالشه ولی چون تو یه ماهگی سوار هواپیما شده مشکلات شدید گوشی پیدا کرده... و در ضمن تو فصل سرماخوردگی با یه مریضی ساده خیلی اذیت میشه!

یه سری چیز برای استارت برات گذاشتم... حتماً قبل از این که بچه رو تو سن کوچیک جابجا کنید حتماً با یک دکتر کارکشته گوش و حلق و بینی مشورت کنید!

اینجا

اینجا
    ممنون از جواب عالیت!
    دانشگاه برام اینو تو ایمیل نوشته: The only thing we can do for you immediately would be to issue an I-20 just for you, since your assistantship is enough to cover you
    با اینحساب شکی نیست که فول فاند محسوب میشم دیگه؟

پس bs پدرم + سند ازدواج + مدارک پزشکی همسرم رو با خودم میبرم سفارت (ایروان یا باکو) و نشون میدم.
    در مورد امکان سفر نوزاد هم نکته ت خیلی بجا بود. باید خوب تحقیق کنیم و اگر دیدیم کوچکترین ضرری داره زمینی (با ماشین شخصی یا اتوبوس) بریم باکو.
    اینو درست فهمیدم که اگر من برم ایروان، خانمم میتونه بعدش یه جای دیگه مثلا باکو بره؟ مشکلی نداره؟
    و اینکه شانس رسیدن ویزای همسرم به تاریخ I-20 من چقدره؟ (فکر میکنم حدود 40 روز بین روزی که خانمم میره سفارت و تاریخی که باید آمریکا باشیم فاصله ست، البته بدون محاسبه Late Arrival)
    ممنون!

نقل قول نوشته اصلی توسط keivan68 نمایش پست ها
    ممنون از جواب عالیت!
    دانشگاه برام اینو تو ایمیل نوشته: The only thing we can do for you immediately would be to issue an I-20 just for you, since your assistantship is enough to cover you
    با اینحساب شکی نیست که فول فاند محسوب میشم دیگه؟

پس bs پدرم + سند ازدواج + مدارک پزشکی همسرم رو با خودم میبرم سفارت (ایروان یا باکو) و نشون میدم.
    در مورد امکان سفر نوزاد هم نکته ت خیلی بجا بود. باید خوب تحقیق کنیم و اگر دیدیم کوچکترین ضرری داره زمینی (با ماشین شخصی یا اتوبوس) بریم باکو.
    اینو درست فهمیدم که اگر من برم ایروان، خانمم میتونه بعدش یه جای دیگه مثلا باکو بره؟ مشکلی نداره؟
    و اینکه شانس رسیدن ویزای همسرم به تاریخ I-20 من چقدره؟ (فکر میکنم حدود 40 روز بین روزی که خانمم میره سفارت و تاریخی که باید آمریکا باشیم فاصله ست، البته بدون محاسبه Late Arrival)
    ممنون!
    سلام!

بله درست فهمیدید! میتونید برید ایروان و خانمتون میتونند هر جای دیگه ای رو انتخاب کنند!

در مورد رسیدن ویزای همسر به تاریخ I-20 شما کم نیست... اگر 75 روز زودتر از تاریخ I-20 شما از باکو اقدام کنند!

در ضمن مشکل شما فقط زمینی رفتن به باکو نیست! سفر به آمریکا با نوزاد هم مشکله و بسیار بسیار طولانی تر! در ضمن خیلی بهش منفی نگاه نکنید.. شما اگر زودتر برسونید خودتون رو به آمریکا و خونه و مقدمات رو آماده کنید خیلی بهتره... و خانمتون و بچتون تا بیان همه چیز آمادست و کمتر اذیت میشن! نظر منه!

نقل قول نوشته اصلی توسط appy نمایش پست ها
    رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده: مهندسی شیمی ، Direct PhD ، مشخص نیست امما این دانشگاه فقط bio technology & catalyst داره
    زمینه کاری در لیسانس: کاتالیست ( با یک انشجوی دکتری روی پایان نامش کار میکردم) + محیط زیست ( تصفیه آب های آلوده به روش فتو کاتالیستی ) پروژه کارشناسی
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ در رزومه کاتالیست ، محیط زیست ،
    تصفیه آب و پساب، مدل سازی ریاضی ، bio engineering
    فاند: فول.
    آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید.بله به انرزی مربوط است
    زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟کاتالیست و نفت وانرژی
    آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید. همون دو مقاله ی کنفرانسی در مورد تبدیل متانول به بنزین تحت ی کاتالیست خاص بود
    سلام

تا الان که کاتالیست حساس نبوده... اگر خودتون فکر می کنید خساسه یه مقدار کمرنگش کنید!

در مورد تصفیه پساب قبلا گفتم ... حساسیت هایی بوده... شما اون رو از رزومه و sop حذف کنید بد نیست!

بحث های موادی رو حذف کنید.. هر چی از مواد مثل نانو و کامپوزیت دور شید بهتره!

موضوعی که شما رو اذیت خواهد کرد همون دو مقاله کنفرانسی تبدیل متانول به بنزین هست که شما رو 99.99% با بند 501 رد میکنه! سعی کنید کل تاپیک رو با دقت بخونید!

سعی کنید withdraw کنیدشون.. استاد رو راضی کنید حل میشه! بعدا که رفتید آمریکا اونجا یه کنفرانس خوب سابمیت کنید خودتون هم برید پرزنتش کنید! اینطوری با شرایط فعلی جز دردسر چیزی نداره! هر چیزی که به نفت و گاز ربط داره رو حذف کنید!

شما دبی براتون مناسب نیست با شرایط فعلی! به نظرم بین آنکارا و ایروان اقدام کنید... عشق آباد هم خوبه براتون! فقط فراموش نکنید اون دو تا مقاله = ریجکت!

در ضمن بهتره Research Plan رو کاملاً مرتبط با bio بنویسید و سعی کنید اصلاً موادی نباشه!

Junior Member

مرسی از پاسختون. فقط همونطور که گفتم اون مقاله ها پرزنت نشده و جایی توی اینترنت اسمی ازشون نیست . اگه از توی CV و sop حذفش کنم بازم شکلی هست ؟
    مرسی

نقل قول نوشته اصلی توسط appy نمایش پست ها
    مرسی از پاسختون. فقط همونطور که گفتم اون مقاله ها پرزنت نشده و جایی توی اینترنت اسمی ازشون نیست . اگه از توی CV و sop حذفش کنم بازم شکلی هست ؟
    مرسی
    شما سعی کنید از همه جا حذفش کنید! اگر احتمال میدید تا گرفتن ویزا هم چاپ میشه باز هم withdraw کنید! اصلاً زمینه کاریتون رو ببرید سمت یه چیز دیگه!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)