صفحه 415 از 5471 نخستنخست ... 3153654054064074084094104114124134144154164174184194204214224234244254655159151415 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,141 تا 4,150 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

2. لیسانس را در هر شرایطی 4 سال حساب کن[/QUOTE]

پیمان جان با تشکر از جوابتون خیلی لطف کردی
    اگه لیسانسمو 4 سال بزنم بعد توی schedule 1 قسمت personal history مشکلی برام پیش نمی یاد ؟
    یعنی زمان فارغ التحصیلیمو باید یه سال زودتر بزنم که مطمئنا نباید این کار رو انجام بدم چون بالاخره یه جور تناقض دیگه

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

به نظر بنده منظور از تعداد سالهای تحصیل، مدت زمان استاندارد و متعارف آن است.
    یکی از دوستانی که لیاسنسش را 7 ساله گرفته بود مدت زمان کل تحصیلاتش را 16 سال در فرم ها قید کرده بود یعنی 12 سال ابتدایی و 4 سال عالی
    personal history به خاطر همین شفاف سازی هست و فکر نمی کنم تنقاضی در کار باشد برای شما که اختلاف فقط نیم سال است.
    ویرایش توسط Pearson : November 7th, 2009 در ساعت 09:34 AM

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان يه خبر خوش

من پاسپورت ريکوئست شدم

خانم ها و آقايون محترم! كسي هست كه به تازگي مديكال گرفته باشه؟ آفيسر من كه فكر مي كنم به رحمت ايزدي رفته

خیلی ممنون پیمان جان
    حالا که آنلاین هستید من همه سئوالامو بپرسم یکی از دوستا که لیسانس زبان هست می تونه برای کد 0711 (مدیریت ساخت) اقدام کنه؟سابقه کاری معتبر تو این زمینه داره
    این که مدرکش با سابقه کاریش متناسب نیست مشکلی ایجاد نمی کنه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    دوستان يه خبر خوش

من پاسپورت ريکوئست شدم

مبارك باشه ، خوشحال شدم . مي شه شما هم مثل آقا وحيد فرايند پروسه تون را بنويسيد.
    ما تازه مدارك مون را فرستاديم براي دمشق .
    فایل نامبر اول: Sept. 8, 2009 ارسال مدارك به دمشق : Nov. 3, 2009 رسيدن مدارك به دمشق : Nov.27,2009 فایل نامبر دوم: Dec. 8, 2009

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    دوستان يه خبر خوش

من پاسپورت ريکوئست شدم

بابك عزيز

بالاخره انتظار شما به پايان رسيد با تبريك فراوان و به اميد اينكه به زودي براي من هم مديكال ارسال شود آيا از وضعيت دوستان ديگري هم كه در بازه 60 روز مديكال ارسال شده باشد اطلاع داريد؟؟ من الان 100 روز است كه در In Process هستم و هنوز منتظر احساس مي‌كنم يك مشكلي براي ما كه زمانمان از حد معمول مي‌گذرد بايد باشد!!! اليته اين را براي نگراني نمي‌گويم چون خودم به اندازه كافي نگران هستم.

با تبريك فراوان مجدد لطفا زمان‌هاي مراحل خود را اعلام فرماييد

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط someone2009 نمایش پست ها
    با سلام به همه مهاجران عزيز و منتظر
    يه خبر خوب دارم...شرمنده كه يه كمي دير دارم مي گم..توضيح ميدم....من 10 آگوست In Process شده بودم .23 سپتامبر يعني 43 روز بعد نامه مديكال من صادر مي شه...ولي هيچ ايميلي نه براي من و نه براي وكيلم ارسال نمي شه.. بيش از 25 روز بعد از صدور، نامه به دست وكيلم در كانادا مي رسه (فقط پست ما نيست كه مشكل داره) ...7-8 روزي هم طول مي كشه تا به دست من... منم اون وقت انفولانزا زده و بد حال...چند روزي صبر كردم..خلاصه اول اين هفته رفتم دكتر و كارا رو انجام دادم..ظاهرا هم خوشبختانه مشكلي نبود...راستش هم گرفتار ، هم بي حال بودم و در ضمن ترجيح دادم مديكال رو انجام بدم و بعد خبر بدم...به نظر مياد روند بررسي خيلي كند تر از سابق شده..خلاصه واسه هر كسي يه جوره...مثلا من كه ايميلي به دستم نرسيد.
    در ضمن تبريك به آقاياني كه ويزا گرفتن..و آرزوي موفقيت براي بقيه

سلام دوست عزيز

با تبريك فراوان امكان دارد زمانهاي مراحل خود را توضيح دهيد در ضمن يك موضوع جالب اينكه شما 12 روز بعد از من In Process شديد ولي به سلامتي از من زودتر مديكال را دريافت كرديد.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

بابک جان تبریک
    خیلی خوشحال شدم

ولی یک چیز عجیب:
    شما پاسپورت ریکوئست شدی یا مدیکال رو گرفتی؟ آخه خبر مدیکال گرفتنت رو نداده بودی قبلا

دوستان یه سئوال
    ترجمه فوق دیپلم چی میشه؟یعنی یه نفر که فوق دیپلمه کدوم یکی از گزینه های education رو باید تیک بزنه؟
    با تشکر

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)