از این دانشگاه از یه استاد در رشته computer science یه جواب نیمه نصفه داشتم و اپلای کردم. کسی از نحوه پذیرش و فاند خبری داره؟ من که همه چی براشون فرستادم ولی توی application checklist من گفته incomplete status.
از این دانشگاه از یه استاد در رشته computer science یه جواب نیمه نصفه داشتم و اپلای کردم. کسی از نحوه پذیرش و فاند خبری داره؟ من که همه چی براشون فرستادم ولی توی application checklist من گفته incomplete status.
FAQ آزادسازی مدرک از طریق عدم کاریابی
When I was a little boy, I used to pray every night for a new bicycle. Then I realized, the Lord, in his wisdom, doesn’t work that way. So I just stole one and asked Him to forgive me! -Emo Philips
واقعاٌ؟ مگه میشه؟ اصلاً بعد از اپلای هیچ ایمیلی به شما ندادند واسه ساختن پروفایل؟ چون باید به لینکی که میدادند وارد میشدید و اکانت می ساختید. در کل روال تقریباٌ پیچیده و سختی بود.از این آدرس gradinfo@uark.edu و با این سابجکت Your Application for Admission. یه ID number دادند و گفتند که از این آدرس http://its.uark.edu/accounts/new/index.php پروفایل خودتو اکتیو کن بعد از اینکه پروفایل ساختی از این آدرسhttp://isis.uark.edu میتونی status خودتو چک کنی. کلاً یه خورده پیچوندنش.
خیلی متشکرم. والا به من همون موقع یه ایمیل دادن که فقط توش آیدی بود و گفته بود که اپلیکیشن شما پروسس شد. ولی هیچ حرفی از اکانت و این لینکها توش نبود. منم سر جریان های دیگه ای که با اینها داشتم و هی میگفتن که سیستم ما تازه را افتاده و غیره من گفتم لابد نمی خوان فعلا اکانت بدن. الان که شما لطف کردید و این اطلاعات رو دادید من رفتم اکانت رو فعال کردم. خیلی ممنون واقعا. این دانشگاه کلا خیلی منو اذیت کرد. الان هم توی سیستم قسمت To Do List نوشته Degree Confirmation می خواد! میگه مدرک کارشناسی رو باید آرائه بدی. در صورتی که من این مدرک رو به صورت ترجمی کاملا رسمی همراه بقیه مدارک واسشون فرستاده بودم!!! بخدا پیرم کردن اینا. حالا باز باید ایمیل بزنم ببینم چکار کردن باهاش.
یه سوال : شما از کجا دیدید که زده incomplete status؟ وضعیت اپلیکیشن رو کجا نشون میده؟
When I was a little boy, I used to pray every night for a new bicycle. Then I realized, the Lord, in his wisdom, doesn’t work that way. So I just stole one and asked Him to forgive me! -Emo Philips
منظورتون این عکس زیره:
Capture.JPG
ولی واسه من دایره زرد رنگ هستش و وقتی میرم روش می نویسه :Under Review by Degree Program. یعنی الان اپلیکیشن کامله و داره بررسی میشه؟
با سلام
کسی خبری از پذیرش دکترا شیمی داره؟ از رشته های دیگه چی؟
ممنون
با سلام خدمت دوستان
من 2 تا داشتم. من همه مدارک لازم رو فرستادم دانشگاه. اما چون تافلم اکسپایر شده بود گفتند باید در کلاسهای زبان دانشگاه شرکت کنم.
1- شما بزرگواران میدونید شرایطش چطوریه؟ هزینه اش و زمانش؟ همچنین من هنوز وضعیتم تو سایت بصورتی هست که زده نمره تافل رو میخواد. من باید ایمیل بزنم بگم من رو مشروط بررسی کنید؟
2- برای Financial Evidance من پرسیدم ازشون گفتند بعد از بررسی فاند ازم میخوان اما هرچی منتظر میمونم از سایت برداشته نمیشه و جزو مدارک مورد نیاز هست. باید ازشون بخوام که مدارک رو بفرستن واسه بررسی؟
ممنون
سلام
کسی نمیدونه کی نتایج PhD صنایع رو میزنن؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)