بچه ها اين سه شنبه هم خبري نشد؟؟من الان 91 روزه pending هستم ،دوستاني كه زمان بيشتري هستن خبري نيست؟؟؟؟؟يك خدا قوت بايد گفت به اين آفيسر هاي عزيز.امروز هم خبري نبودددددددددددددددد.
بچه ها اين سه شنبه هم خبري نشد؟؟من الان 91 روزه pending هستم ،دوستاني كه زمان بيشتري هستن خبري نيست؟؟؟؟؟يك خدا قوت بايد گفت به اين آفيسر هاي عزيز.امروز هم خبري نبودددددددددددددددد.
پیمان و مهرداد عزیز
یک سوال اینکه در فرم Imm0008e generic سوال 13 در مورد current occupation باید عینا خود تایتل 0213 را بنویسم یا شغل خودم که computer networks manager که در قسمت example title اومدرو بزنم؟
سوال دیگه هزینه پروسس را یکی از اقوام از طریق کارت اعتباری در کانادا پرداخت می کنه و من می خوام کلیه مدارک را براشون بفرستم تا اونا خودشون فرم مربوط به پرداخت را پر کنند و بفرستند آیا باید فرم use of representative را هم باید پر کنند؟
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
همون شغلی را که در حال حاضر شما مشغول آن هستید و توی گواهی سابقه ی کاریتان قید خواهد شد را بنویسید.
پر کردن فرم پرداخت هزینه ی مهاجرت به representative ربطی ندارد. دو تا مقوله ی جدا از هم هست. هم می توانید ایشان را به عنوان نماینده ی خود اعلام کنید و هم می توانید این کار را انجام ندهید. توجه کنید اگر ایشان را به عنوان نماینده خود اعلام کنید کلیه مکاتبات به آدرس ایشان انجام خواهد شد.
برای چی می خواهید ایمیل بزنید؟ سفارت همینطور جواب سوالهای مربوط به پرونده ها را نمی دهد. قانون مهاجرت که هر سال تغییر نمی کند که. اولش بین احزاب مختلف جر و بحث به وجود می آید بعد به توافق می رسند و به بعدش یک مهلت چندین ماه می گذارند که مثلاً از 10 ماه بعد قانون جدید به اجرا خواهد تازه از کجا می دانید که قانون جدید به ضرر شما خواهد شد؟؟؟؟؟ شما اگر یک سال و نیم پیش در خواست مهاجرت می کردید باید حداقل 7 سال منتظر می ماندید.
بهتون قول می دهم تا سال 2015 هیچ تغییری در قوانین مهاجرت به کانادا از طریق فدرال احمال نشود.
ویرایش توسط meb : November 10th, 2009 در ساعت 03:58 PM
آقای پیمان خیلی ممنون از جوابتون.راستش من به دلیل تغییر مداوم قوانین مهاجرت استرالیا تصمیم گرفتم که اصلا پرونده استرالیایم را فراموش کنم و برای کانادا اقدام کنم.برای همینه که تا اسمی از تغییرات می آید ,سکته ناقص می کنم.
باز هم ممنون
ویرایش توسط Pearson : November 10th, 2009 در ساعت 04:06 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)