سلام دوستان
تو رو خدا اگه در مورد چیزی مطمئن هستید اون رو بگویید و از دادن اطلاعاتی که نسبت به اون یقین ندارید بپرهیزید چرا که دارید با آینده خیلی ها بازی میکنید
چیزی رو که من میدونم قوانین تغییر نمیکنه ولی یقینا لیست مشاغل تغییر میکنه و تازه ترین خبری رو که دارم(دیشب با یه وکیل تو کانادا صحبت کردم) این تغییرات تا چند روز دیگه اعمال میشه ولی برای سال 2010
یعنی ماحدودا 40 روز فرصت داریم
ولی نسبت به اون هم شک کنید و زودتر اگر در این لیست هستید اقدام کنید و جلوی ریسک رو بگیرید
با سلام
من و همسرم هنوز امتحان آیلتس ندادیم به همین خاطر بند 5 و 6 فرم sch3 رو نمی دونیم چطور باید پر کنیم میشه لطفاً راهنمایی بفرمایید.
و یک سوال کلی: موقع پر کردن فرم ها باید در نظر داشته باشیم که مجموع امتیازاتمون به 67 برسه یا اینکه فعلاً این قضیه ضرورتی نداره و بعد از روی مدارک ارسالی امتیاز بررسی میشه؟
سلام دوستان عزيز
در رابطه با صحت اخبار مهاجرت به كانادا بهترين مكان وب سايت رسمي به آدرس www.cic.gc.ca ميباشد و كليه اخبار شايعه اي بيشتر نيست
موفق باشيد
من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.
سلام .
برای من یک سوال پیش اومده؟
۱. فرم مدیکال برای وکیل فرستاده میشه یا برای خودم؟
سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
علاقه مندی ها (Bookmarks)